Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım 9 toplandı halen hastanedeyim. Bakalım kaç döllenecek? Senin de sayı harika. 5’te 4 süper. Hadi bakalım heyecanlı bekleyiş başlasın
Haber geldi mi minnoşlardan Aramadılarsa sen ara canım, embriyolog bizi beklemeyin yoğunuz siz arayın dedi bana çünkü

Merhaba Şişli memorial ipek nur balın düzgüner hocadan tedavi gören var mıydı aramızda
Ben Gönül Hoca ve Aysu Hoca da tedavi gördüm. Ancak zaten hergün toplanıp kurul olarak dosyaları inceliyorlar. Son kararı da Semra Hoca veriyor. O nedenle doktor çok farketmiyor. Yine de bu süreçte içinizin ısındığı, kendinizi iyi hissettiğiniz doktorla devam edebilirsiniz bence.

Biliyorum ben de ilk tedaviyi bu şekilde gördüm de 2. Tedaviye başlarken Doktor değişikliği yapıp yapmama konusunda kararsızım o yüzden sormuştum. Yani doktor farketmiyor tabi ortak kuruldan geçildiği için ama gene de bi farklılık iyi mi olur diye düşünüyorum kararsızım

Ben İpek nur hocadayım canım
Nasıl memnun musunuz. Ben bir kere ara muayene de pazar gününe denk geldiği için kendş doktorum olmayınca o hocaya göründüm ama çok nazik naif biri gibi geldi. Gerçi hastanenin doktorlarından bu durumdan hiç şikayeti olan olduğunu sanmam hepsi çok ilgili de. yönlendirmesi felan nasıl onu merak ediyorum açıkçası.

İyi gibi canım ama bilmiyorum aklımda soru işaretleri var , ,mesela ilk tedavide boyutlar eşit olmadığı halde denemek istedi doktorum ama malesef çok az yumurta toplandı, ama ikinci seferde daha çok ilgili gibi bu sefer uzun protokol uyguluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…