Canım 9 toplandı halen hastanedeyim. Bakalım kaç döllenecek? Senin de sayı harika. 5’te 4 süper. Hadi bakalım heyecanlı bekleyiş başlasın
Hadi geçmiş olsunCanım 9 toplandı halen hastanedeyim. Bakalım kaç döllenecek? Senin de sayı harika. 5’te 4 süper. Hadi bakalım heyecanlı bekleyiş başlasın
Ayyy çok iyi canım hepsi 5.güne gider inşallahŞimdi yazacaktım mesajını gördüm5 taneden 4 tanesi döllenmiş çok şükür yaa.. nedense içimde hiç döllenmeyecek gibi bir his vardı.. 3.-5. günleri bekleyeceğiz bakalım..
Haber geldi mi minnoşlardanCanım 9 toplandı halen hastanedeyim. Bakalım kaç döllenecek? Senin de sayı harika. 5’te 4 süper. Hadi bakalım heyecanlı bekleyiş başlasın
Aradılar canım. 7 döllenmiş şükür ama biri tek çekirdekmiş. 6 +1 gibi düşünün dedi. Devam etmeyebilirmiş. Senin bugün aranmıyor sanırım?Haber geldi mi minnoşlardanAramadılarsa sen ara canım, embriyolog bizi beklemeyin yoğunuz siz arayın dedi bana çünkü
Ayyy 6 minnoş çok güzelAradılar canım. 7 döllenmiş şükür ama biri tek çekirdekmiş. 6 +1 gibi düşünün dedi. Devam etmeyebilirmiş. Senin bugün aranmıyor sanırım?
Ben Gönül Hoca ve Aysu Hoca da tedavi gördüm. Ancak zaten hergün toplanıp kurul olarak dosyaları inceliyorlar. Son kararı da Semra Hoca veriyor. O nedenle doktor çok farketmiyor. Yine de bu süreçte içinizin ısındığı, kendinizi iyi hissettiğiniz doktorla devam edebilirsiniz bence.Merhaba Şişli memorial ipek nur balın düzgüner hocadan tedavi gören var mıydı aramızda
Biliyorum ben de ilk tedaviyi bu şekilde gördüm de 2. Tedaviye başlarken Doktor değişikliği yapıp yapmama konusunda kararsızım o yüzden sormuştum. Yani doktor farketmiyor tabi ortak kuruldan geçildiği için ama gene de bi farklılık iyi mi olur diye düşünüyorum kararsızımBen Gönül Hoca ve Aysu Hoca da tedavi gördüm. Ancak zaten hergün toplanıp kurul olarak dosyaları inceliyorlar. Son kararı da Semra Hoca veriyor. O nedenle doktor çok farketmiyor. Yine de bu süreçte içinizin ısındığı, kendinizi iyi hissettiğiniz doktorla devam edebilirsiniz bence.
Evet aradılar, 3 tanesi 8 hücreli iyi gidiyormuş, 1 tanesi malesef 4 hücre ile geriden geliyormuş
Gözün aydın canım. Hiç belli olmaz 4 hücreli minnoş arayı kapatabilir. Olmasa da 3 de çok güzel bir sayıEvet aradılar, 3 tanesi 8 hücreli iyi gidiyormuş, 1 tanesi malesef 4 hücre ile geriden geliyormuşumutlar 5.günde
Ben İpek nur hocadayım canımMerhaba Şişli memorial ipek nur balın düzgüner hocadan tedavi gören var mıydı aramızda
Gelsin 5.gün bebişleri inşallahEvet aradılar, 3 tanesi 8 hücreli iyi gidiyormuş, 1 tanesi malesef 4 hücre ile geriden geliyormuşumutlar 5.günde
Nasıl memnun musunuz. Ben bir kere ara muayene de pazar gününe denk geldiği için kendş doktorum olmayınca o hocaya göründüm ama çok nazik naif biri gibi geldi. Gerçi hastanenin doktorlarından bu durumdan hiç şikayeti olan olduğunu sanmam hepsi çok ilgili de. yönlendirmesi felan nasıl onu merak ediyorum açıkçası.Ben İpek nur hocadayım canım
Sağlıklı olsunlar yeterkiGözün aydın canım. Hiç belli olmaz 4 hücreli minnoş arayı kapatabilir. Olmasa da 3 de çok güzel bir sayı
İnşallah yaa.. bitmeyen 5 gün resmenGelsin 5.gün bebişleri inşallah
İyi gibi canım ama bilmiyorum aklımda soru işaretleri var , ,mesela ilk tedavide boyutlar eşit olmadığı halde denemek istedi doktorum ama malesef çok az yumurta toplandı, ama ikinci seferde daha çok ilgili gibi bu sefer uzun protokol uyguluyoruzNasıl memnun musunuz. Ben bir kere ara muayene de pazar gününe denk geldiği için kendş doktorum olmayınca o hocaya göründüm ama çok nazik naif biri gibi geldi. Gerçi hastanenin doktorlarından bu durumdan hiç şikayeti olan olduğunu sanmam hepsi çok ilgili de. yönlendirmesi felan nasıl onu merak ediyorum açıkçası.
İnşallah canım. En önemlisi o. Bize 1 sağlıklı yeter. Belki de 2 olur. Bugün aradılar mı? Benim o 7. Durmuş. 6’sı devam ediyor. Bakalım 5. Güne kaç minnoş kalacak? İnşallah hepsi kalırSağlıklı olsunlar yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?