Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bence yaşınıza göre gayet iyi şu anki rakamlar.İnsallah sağ Salim ulaşırlar 5.güne .Siz bu ay bant tedavisi mi uygulamıştınıž , fark etti mi folikül boyutlarında merak ettim
Ben ovulasyonla yumurta takibi yaptım çift çizgiden 1 hafta sonra baskılayıcı iğneye başladık. Uzun protokol oldu. İlk tedavimde 5. Güne giden 2 embiryom kalmıştı. Bu tedavide biraz sayı arttı. Tabii 5. Güne kaç kalır o zaman daha çok belli olur

Anladım aynı mantık sizde iğne bende bant uygulanıyor sanırım.Bakalım inşallah Bende de ise yarar

Ben doktordan haber bekliyorum 2 saattir embriyolog 5.güne geriden geldi 3 embriyo da o yüzden pgtye gidemeyecek ama taze transfer olabilir dedi.. yücel bey ararsa hastaneye gideceğim..
Canım 6. Güne kalsalar hücre sayı artar mı acaba? Benim geçen tedavide 6. Gün parça alındı. Olmazsa da taze transfer yaptırırsın. Sağlıklıysa zaten tutar . Üzme kendini herşeyde bir hayır vardır

Ben doktordan haber bekliyorum 2 saattir embriyolog 5.güne geriden geldi 3 embriyo da o yüzden pgtye gidemeyecek ama taze transfer olabilir dedi.. yücel bey ararsa hastaneye gideceğim..
Saat kaça kadar transfer yapılıyor ki böyle son anları beklemek çok stresli.Peki yarına kadar bekletebilirler mi geriden geldiği için

Merhaba arta bilir, benimde 6. günle 5. arasında bir fark yok gelişmelerine izin verilip kontrol edilip transfer yada dondurulmuş olarak tedavi yapılabilir. Hayırlısı olsun.

Saat kaça kadar transfer yapılıyor ki böyle son anları beklemek çok stresli.Peki yarına kadar bekletebilirler mi geriden geldiği için
Bekletebilirler benimde geri den gelen embriyolarım olmuştu. Sağlıklıysa hücreleri izin verilmeli transfere bence .

Yok üzülmüyorum, yücel bey yarına beklemeyelim dedi, umut görmedi yani.. bugün transfer olacak.. ihtimal var mı tutar mı dedim, tabi var dedi.. hayırlısı böyleymiş yoldayım şimdi bebeleri alayım bari

Hayırlı olsun. Peki blastocyst aşamasına ulaşmamış mı hiçbiri? Morula mı transfer edilecek yani?

Arkadaşlar beni hala aramadılar. Arayıp not bıraktım size dönecekler dendi ama dönüş olmadı. Embiryo labovatuvarı geç mi arıyor? Size de geç mi dönüş yapıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…