Kızlar sormak istediğim bir soru var transfer aşamasında hangi ilaçları kullanıyoruz
Aynen yani değişiyor ya karından ya da kalçadan vurulan bi çeşidini veriyorlar. Tabi karından vurulan daha pahalı ve devlet ödemiyor. Diğerini devlet ödeyebiliyorjuş ama ağrısı daha fazla oluyormuş sanırım. Rica ederim sağlıklıca tutunsunlar inşallahŞuan ilaç sıkıntısi olduğu için herhangi bir ilaç kullanılıyorsa şimdiden aramaya başlayayim dedim de o yüzden sordumteşekkür ederim transfer sonrası da progestan ampül veriliyor galiba
Merhaba. Ben arı sütü, polen , Quenzim, omega, b vitamini , d vitamini kullanıyorum.Merhaba benimde kalite sorunum var rezervim düşük değil ama malesef benimde kötü kalite embriyo transferlerim olumsuz oldu. Gözünüz aydın inşallah size can olurlar sımsıkı tutunurlar rabbim daha fazla aratmasın bana öneride bulunabileceginz bişey var mı kalite artırabilmek adına paylaşırsanız çok memnun olurum
Merhaba Birgül hanıma devam ediyor musunuz tedaviniz ne durumda bende gidiyorum kendisine ama aklımda soru işaretleri varRabbim yardımcımız olsun hepsi cok zor süreçler memorial de tüp bebek ne kadar ben femina kadin sağlığı birgül sarıkamış gidiyorum .. inşallah hersey gönlümüzce olur ..
Ayy çok sevindim sizin adınıza sizi çok iyi anlıyorum inşallah size gebelik getirir ve sağlıkla kucagınıza alırsınız. Aslında benim son denemem de 5.gün ab bb bc ve 4bc kalitede embriyom oluştu ilk defa bu kaliteyi görmek bile mücize mutluluktan ağlamıştım çok farklı bi duygu rabbim daha fazla aratmasın inşallah güzel haberlerinizi okuruz. Bende Q10 d vitamini balık doğal ve dengeli beslendim değişiyor merkezde çok önemli dediğiniz gibi kalite veya döllenme sorunu varsa kesinlikle donanımlı labaratuvar olması şart.Merhabalar benimde yumurta sayımda hiç sıkıntı yoktu. Malesef döllenme olmuyordu . 2 tane başımdan tedavi geçti . Bu sefer Memorial de denedim 4 tane 5.gun embriyom oluştu. Çok şükür daha transfer olmadım ama bu sevinç bile baya yetti. Kesinlikle şişli Memorial çok iyi bu konuda . Yücel bey bana Q10 ve balık yağı kullanabilirsin demişti bitek onları kullandım. İnşallah sanada nasıl olur
Pgt baktırdın mı embriyolara bize önerdiler ama embriyo kalmıyor diye yapmadık.Merhabalar benimde yumurta sayımda hiç sıkıntı yoktu. Malesef döllenme olmuyordu . 2 tane başımdan tedavi geçti . Bu sefer Memorial de denedim 4 tane 5.gun embriyom oluştu. Çok şükür daha transfer olmadım ama bu sevinç bile baya yetti. Kesinlikle şişli Memorial çok iyi bu konuda . Yücel bey bana Q10 ve balık yağı kullanabilirsin demişti bitek onları kullandım. İnşallah sanada nasıl olur
Embriyo çok kalırsa önerilmişti aslında ama yücel bey ve Hakan bey dondurulacaklari gün gerek görmediler.Pgt baktırdın mı embriyolara bize önerdiler ama embriyo kalmıyor diye yapmadık.
Merhaba ben de PGT yaptırıyorum. Merak ettim sizden kaç yumurta toplanmıştı ve kaç embriyo oluştu yumurta toplama ve pgt için ne kadar ödediniz.Canım muhtemelen benim de 6. Günü bekleme kararı düşünülüyor. Taze transfer şansım da yok tek gene baktırmak zorundayım. İnşallah kötü bir haber almayız. Hayırlısı.
Merhaba. Benim yaş ileri olduğu için havuz yapıyoruz. 3’lü paket aldım ben. 39.500 ödedim ama şimdi fiyat artmış. İlkinde 6 toplandı 4 olgundu.3’ü döllendi. 1 tane 5. gün 1 tane 6. Gün embiryodan parça alınıp donduruldu. 2. De 9 toplandı. 6 döllendi. 1 tane 5. Gün 2 tane 6. Gün embiryo donduruldu.Merhaba ben de PGT yaptırıyorum. Merak ettim sizden kaç yumurta toplanmıştı ve kaç embriyo oluştu yumurta toplama ve pgt için ne kadar ödediniz.
Merhaba cevap için teşekkürler. Ben Hatay'da tedavi oluyorum, doktorla konuştuğumuzda hastanedeki işlemler ve ilaçlar dahil 30.000 tutar dedi ayriyeten pgt 2.500 dolar anlaştık yani toplam 75.000 80.000 civarı diye kabul ettik fakat 100.000i bulacak gibi bu konuda doktor gözümden düştü açıkçası en baştan beri ikinci yumurta toplama konusunda ısrarcı bunu sürekli söyledi zaten mecbur yaptıracağız artık çünkü 8 yumurta toplandı embriyolog ilk ikisini direk eledi, 6 tane iyi kalite dedi 3. gün arandım hepsi tutmuştu bende doktora zaten bizde gebe kalmada bir sorun olmadığını söyledim ben hastayım eşim taşıyıcı bebekler hasta olmasın diye pgt yaptırıyoruz yani 6 tanesininde tutmasını bekliyorduk dedim, 5. Gün arandım 6 taneden sadece 1i 5. Güne gelmiş dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü nasıl olur falan diyince kalanları yarın tekrar kontrol edeceğini söyledi kontrol etmiş 2 tane daha ilerlemiş toplam 3 yumurta eşimdede bende de hiç bir sorun yok moralim çok bozuldu hemen tekrar 2. Yumurta toplama konusu açıldı sanki bilerek böyle yapıyorlar sırf 2. Toplama olsun diyeMerhaba. Benim yaş ileri olduğu için havuz yapıyoruz. 3’lü paket aldım ben. 39.500 ödedim ama şimdi fiyat artmış. İlkinde 6 toplandı 4 olgundu.3’ü döllendi. 1 tane 5. gün 1 tane 6. Gün embiryodan parça alınıp donduruldu. 2. De 9 toplandı. 6 döllendi. 1 tane 5. Gün 2 tane 6. Gün embiryo donduruldu.
Ön ödeme yok bizde. Paket fiyatı verdik. Ancak bu fiyat sadece tüp bebek işlemi için. Pgt ve dondurma işlemleri ayrı fiyat. İlaçlar da dahil değil. Maddi manevi çok zor süreçler. Embiryoların 5. Güne gitmesi biraz kalitelileri biraz da laboratuvarın iyi olması ile alakalı. O yüzden ilk gün olan embiyo sayısı 5.6. Gün mutlaka azalıyor. Yaşınız gençse mutlaka sağlıklı bulursunuz. Sizin genetik olarak risk kaçtı? Yani % kaç ihtimalle sağlıklı bulunur dediler?Merhaba cevap için teşekkürler. Ben Hatay'da tedavi oluyorum, doktorla konuştuğumuzda hastanedeki işlemler ve ilaçlar dahil 30.000 tutar dedi ayriyeten pgt 2.500 dolar anlaştık yani toplam 75.000 80.000 civarı diye kabul ettik fakat 100.000i bulacak gibi bu konuda doktor gözümden düştü açıkçası en baştan beri ikinci yumurta toplama konusunda ısrarcı bunu sürekli söyledi zaten mecbur yaptıracağız artık çünkü 8 yumurta toplandı embriyolog ilk ikisini direk eledi, 6 tane iyi kalite dedi 3. gün arandım hepsi tutmuştu bende doktora zaten bizde gebe kalmada bir sorun olmadığını söyledim ben hastayım eşim taşıyıcı bebekler hasta olmasın diye pgt yaptırıyoruz yani 6 tanesininde tutmasını bekliyorduk dedim, 5. Gün arandım 6 taneden sadece 1i 5. Güne gelmiş dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü nasıl olur falan diyince kalanları yarın tekrar kontrol edeceğini söyledi kontrol etmiş 2 tane daha ilerlemiş toplam 3 yumurta eşimdede bende de hiç bir sorun yok moralim çok bozuldu hemen tekrar 2. Yumurta toplama konusu açıldı sanki bilerek böyle yapıyorlar sırf 2. Toplama olsun diyedoktorla yumurta toplama için 8.000 ve dondurma için 1.750 Tlye anlaştık hastaneye paramızı öyle ayarlayıp gittik parayı öderken ne densin 15.000 TL ödemeniz var nasıl olur falan diyince, yumurta toplama 8.000, yumurta dondurma 3.000 ve ön ödeme 4.000 dediler 15.000 TL ödettiler. İlaçlar dahil 30.000 dendi şuan hesap yaptık ilaçlar olmadan 31.000 TL tutacak bir sürpriz daha yapmazlarsa, sadece ilaçlar 15.000ini buldu Transfere de 8.000 TL istiyordu artık mecbur 2. Toplama yapılacak onada 8.000 TL ilaç ta lazım artı vitaminlerimiz 15.000'ini buluyor ama bakalım hakkımızda hayırlısı. Ayy uzun yazdım başını şişirdim kusura bakma. Ön ödeme falan yaptınız mı? Nedir bu ön ödeme
Ben hastayım eşimde taşıyıcı 4'te 1 yani %25. Yumurta kaliteleri için detaylı bilgi verilmedi sadece iyi kalitede dendi ama ben labaratuvar ile alakalı olduğunu düşünüyorum.Ön ödeme yok bizde. Paket fiyatı verdik. Ancak bu fiyat sadece tüp bebek işlemi için. Pgt ve dondurma işlemleri ayrı fiyat. İlaçlar da dahil değil. Maddi manevi çok zor süreçler. Embiryoların 5. Güne gitmesi biraz kalitelileri biraz da laboratuvarın iyi olması ile alakalı. O yüzden ilk gün olan embiyo sayısı 5.6. Gün mutlaka azalıyor. Yaşınız gençse mutlaka sağlıklı bulursunuz. Sizin genetik olarak risk kaçtı? Yani % kaç ihtimalle sağlıklı bulunur dediler?
Aslında oran çok düşük değil. 4 iyi kalite embiryodan 1’i sağlıklı çıkar. Bence şansınız çok yüksek. Ümitsiz olmayın. Benim tek gen hastalığım %50 . Ama yaş nedeniyle kromozoma da bakılacak. O nedenle biraz sıkıntılı.Ben hastayım eşimde taşıyıcı 4'te 1 yani %25. Yumurta kaliteleri için detaylı bilgi verilmedi sadece iyi kalitede dendi ama ben labaratuvar ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Bence laboratuvarın yetersiz oluşundan böyle olmuş. Pgt ye 2500 çok değil mi Şişli de bir yumurta için 295 dolar alıyorlardı. Eğer Mozaik hastanesi ise çok kalitesiz bir hastane.Merhaba cevap için teşekkürler. Ben Hatay'da tedavi oluyorum, doktorla konuştuğumuzda hastanedeki işlemler ve ilaçlar dahil 30.000 tutar dedi ayriyeten pgt 2.500 dolar anlaştık yani toplam 75.000 80.000 civarı diye kabul ettik fakat 100.000i bulacak gibi bu konuda doktor gözümden düştü açıkçası en baştan beri ikinci yumurta toplama konusunda ısrarcı bunu sürekli söyledi zaten mecbur yaptıracağız artık çünkü 8 yumurta toplandı embriyolog ilk ikisini direk eledi, 6 tane iyi kalite dedi 3. gün arandım hepsi tutmuştu bende doktora zaten bizde gebe kalmada bir sorun olmadığını söyledim ben hastayım eşim taşıyıcı bebekler hasta olmasın diye pgt yaptırıyoruz yani 6 tanesininde tutmasını bekliyorduk dedim, 5. Gün arandım 6 taneden sadece 1i 5. Güne gelmiş dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü nasıl olur falan diyince kalanları yarın tekrar kontrol edeceğini söyledi kontrol etmiş 2 tane daha ilerlemiş toplam 3 yumurta eşimdede bende de hiç bir sorun yok moralim çok bozuldu hemen tekrar 2. Yumurta toplama konusu açıldı sanki bilerek böyle yapıyorlar sırf 2. Toplama olsun diyedoktorla yumurta toplama için 8.000 ve dondurma için 1.750 Tlye anlaştık hastaneye paramızı öyle ayarlayıp gittik parayı öderken ne densin 15.000 TL ödemeniz var nasıl olur falan diyince, yumurta toplama 8.000, yumurta dondurma 3.000 ve ön ödeme 4.000 dediler 15.000 TL ödettiler. İlaçlar dahil 30.000 dendi şuan hesap yaptık ilaçlar olmadan 31.000 TL tutacak bir sürpriz daha yapmazlarsa, sadece ilaçlar 15.000ini buldu Transfere de 8.000 TL istiyordu artık mecbur 2. Toplama yapılacak onada 8.000 TL ilaç ta lazım artı vitaminlerimiz 15.000'ini buluyor ama bakalım hakkımızda hayırlısı. Ayy uzun yazdım başını şişirdim kusura bakma. Ön ödeme falan yaptınız mı? Nedir bu ön ödeme
Bence iyi gidiyor herşey yolunda gibi. İnşallah güzel sonuçlar alacaksınız.Merhaba. Benim yaş ileri olduğu için havuz yapıyoruz. 3’lü paket aldım ben. 39.500 ödedim ama şimdi fiyat artmış. İlkinde 6 toplandı 4 olgundu.3’ü döllendi. 1 tane 5. gün 1 tane 6. Gün embiryodan parça alınıp donduruldu. 2. De 9 toplandı. 6 döllendi. 1 tane 5. Gün 2 tane 6. Gün embiryo donduruldu.
Bu arada Hatay’da iseniz benim kalan tüp bebek ilaçlarımı size verebilirim ücretsiz olarak.Merhaba cevap için teşekkürler. Ben Hatay'da tedavi oluyorum, doktorla konuştuğumuzda hastanedeki işlemler ve ilaçlar dahil 30.000 tutar dedi ayriyeten pgt 2.500 dolar anlaştık yani toplam 75.000 80.000 civarı diye kabul ettik fakat 100.000i bulacak gibi bu konuda doktor gözümden düştü açıkçası en baştan beri ikinci yumurta toplama konusunda ısrarcı bunu sürekli söyledi zaten mecbur yaptıracağız artık çünkü 8 yumurta toplandı embriyolog ilk ikisini direk eledi, 6 tane iyi kalite dedi 3. gün arandım hepsi tutmuştu bende doktora zaten bizde gebe kalmada bir sorun olmadığını söyledim ben hastayım eşim taşıyıcı bebekler hasta olmasın diye pgt yaptırıyoruz yani 6 tanesininde tutmasını bekliyorduk dedim, 5. Gün arandım 6 taneden sadece 1i 5. Güne gelmiş dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü nasıl olur falan diyince kalanları yarın tekrar kontrol edeceğini söyledi kontrol etmiş 2 tane daha ilerlemiş toplam 3 yumurta eşimdede bende de hiç bir sorun yok moralim çok bozuldu hemen tekrar 2. Yumurta toplama konusu açıldı sanki bilerek böyle yapıyorlar sırf 2. Toplama olsun diyedoktorla yumurta toplama için 8.000 ve dondurma için 1.750 Tlye anlaştık hastaneye paramızı öyle ayarlayıp gittik parayı öderken ne densin 15.000 TL ödemeniz var nasıl olur falan diyince, yumurta toplama 8.000, yumurta dondurma 3.000 ve ön ödeme 4.000 dediler 15.000 TL ödettiler. İlaçlar dahil 30.000 dendi şuan hesap yaptık ilaçlar olmadan 31.000 TL tutacak bir sürpriz daha yapmazlarsa, sadece ilaçlar 15.000ini buldu Transfere de 8.000 TL istiyordu artık mecbur 2. Toplama yapılacak onada 8.000 TL ilaç ta lazım artı vitaminlerimiz 15.000'ini buluyor ama bakalım hakkımızda hayırlısı. Ayy uzun yazdım başını şişirdim kusura bakma. Ön ödeme falan yaptınız mı? Nedir bu ön ödeme
Çok teşekkürler inşallah. Aklımdaydınız. Hamilelik nasıl gidiyor?Bence iyi gidiyor herşey yolunda gibi. İnşallah güzel sonuçlar alacaksınız.
İnşallah iyi çıkarAslında oran çok düşük değil. 4 iyi kalite embiryodan 1’i sağlıklı çıkar. Bence şansınız çok yüksek. Ümitsiz olmayın. Benim tek gen hastalığım %50 . Ama yaş nedeniyle kromozoma da bakılacak. O nedenle biraz sıkıntılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?