Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar sormak istediğim bir soru var transfer aşamasında hangi ilaçları kullanıyoruz

Doğal siklus denilen yöntemle olursa hiç bişey. Sadece folik asit. Bide zamanı gelince çatlatma iğnesi vurduruyorlar. Son 4 gün kala bir antibiyotik ve prednol vermişlerdi. Transfer sonrasın da fitil ve iğneler var gene progesteron hormonu için
Kızlar sormak istediğim bir soru var transfer aşamasında hangi ilaçları kullanıyoruz

Şuan ilaç sıkıntısi olduğu için herhangi bir ilaç kullanılıyorsa şimdiden aramaya başlayayim dedim de o yüzden sordum teşekkür ederim transfer sonrası da progestan ampül veriliyor galiba

Şuan ilaç sıkıntısi olduğu için herhangi bir ilaç kullanılıyorsa şimdiden aramaya başlayayim dedim de o yüzden sordum teşekkür ederim transfer sonrası da progestan ampül veriliyor galiba
Aynen yani değişiyor ya karından ya da kalçadan vurulan bi çeşidini veriyorlar. Tabi karından vurulan daha pahalı ve devlet ödemiyor. Diğerini devlet ödeyebiliyorjuş ama ağrısı daha fazla oluyormuş sanırım. Rica ederim sağlıklıca tutunsunlar inşallah

Merhaba. Ben arı sütü, polen , Quenzim, omega, b vitamini , d vitamini kullanıyorum.

Rabbim yardımcımız olsun hepsi cok zor süreçler memorial de tüp bebek ne kadar ben femina kadin sağlığı birgül sarıkamış gidiyorum .. inşallah hersey gönlümüzce olur ..
Merhaba Birgül hanıma devam ediyor musunuz tedaviniz ne durumda bende gidiyorum kendisine ama aklımda soru işaretleri var

Ayy çok sevindim sizin adınıza sizi çok iyi anlıyorum inşallah size gebelik getirir ve sağlıkla kucagınıza alırsınız. Aslında benim son denemem de 5.gün ab bb bc ve 4bc kalitede embriyom oluştu ilk defa bu kaliteyi görmek bile mücize mutluluktan ağlamıştım çok farklı bi duygu rabbim daha fazla aratmasın inşallah güzel haberlerinizi okuruz. Bende Q10 d vitamini balık doğal ve dengeli beslendim değişiyor merkezde çok önemli dediğiniz gibi kalite veya döllenme sorunu varsa kesinlikle donanımlı labaratuvar olması şart.

Pgt baktırdın mı embriyolara bize önerdiler ama embriyo kalmıyor diye yapmadık.

Canım muhtemelen benim de 6. Günü bekleme kararı düşünülüyor. Taze transfer şansım da yok tek gene baktırmak zorundayım. İnşallah kötü bir haber almayız. Hayırlısı.
Merhaba ben de PGT yaptırıyorum. Merak ettim sizden kaç yumurta toplanmıştı ve kaç embriyo oluştu yumurta toplama ve pgt için ne kadar ödediniz.

Merhaba ben de PGT yaptırıyorum. Merak ettim sizden kaç yumurta toplanmıştı ve kaç embriyo oluştu yumurta toplama ve pgt için ne kadar ödediniz.
Merhaba. Benim yaş ileri olduğu için havuz yapıyoruz. 3’lü paket aldım ben. 39.500 ödedim ama şimdi fiyat artmış. İlkinde 6 toplandı 4 olgundu.3’ü döllendi. 1 tane 5. gün 1 tane 6. Gün embiryodan parça alınıp donduruldu. 2. De 9 toplandı. 6 döllendi. 1 tane 5. Gün 2 tane 6. Gün embiryo donduruldu.

Merhaba cevap için teşekkürler. Ben Hatay'da tedavi oluyorum, doktorla konuştuğumuzda hastanedeki işlemler ve ilaçlar dahil 30.000 tutar dedi ayriyeten pgt 2.500 dolar anlaştık yani toplam 75.000 80.000 civarı diye kabul ettik fakat 100.000i bulacak gibi bu konuda doktor gözümden düştü açıkçası en baştan beri ikinci yumurta toplama konusunda ısrarcı bunu sürekli söyledi zaten mecbur yaptıracağız artık çünkü 8 yumurta toplandı embriyolog ilk ikisini direk eledi, 6 tane iyi kalite dedi 3. gün arandım hepsi tutmuştu bende doktora zaten bizde gebe kalmada bir sorun olmadığını söyledim ben hastayım eşim taşıyıcı bebekler hasta olmasın diye pgt yaptırıyoruz yani 6 tanesininde tutmasını bekliyorduk dedim, 5. Gün arandım 6 taneden sadece 1i 5. Güne gelmiş dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü nasıl olur falan diyince kalanları yarın tekrar kontrol edeceğini söyledi kontrol etmiş 2 tane daha ilerlemiş toplam 3 yumurta eşimdede bende de hiç bir sorun yok moralim çok bozuldu hemen tekrar 2. Yumurta toplama konusu açıldı sanki bilerek böyle yapıyorlar sırf 2. Toplama olsun diye doktorla yumurta toplama için 8.000 ve dondurma için 1.750 Tlye anlaştık hastaneye paramızı öyle ayarlayıp gittik parayı öderken ne densin 15.000 TL ödemeniz var nasıl olur falan diyince, yumurta toplama 8.000, yumurta dondurma 3.000 ve ön ödeme 4.000 dediler 15.000 TL ödettiler. İlaçlar dahil 30.000 dendi şuan hesap yaptık ilaçlar olmadan 31.000 TL tutacak bir sürpriz daha yapmazlarsa, sadece ilaçlar 15.000ini buldu Transfere de 8.000 TL istiyordu artık mecbur 2. Toplama yapılacak onada 8.000 TL ilaç ta lazım artı vitaminlerimiz 15.000'ini buluyor ama bakalım hakkımızda hayırlısı. Ayy uzun yazdım başını şişirdim kusura bakma. Ön ödeme falan yaptınız mı? Nedir bu ön ödeme

Ön ödeme yok bizde. Paket fiyatı verdik. Ancak bu fiyat sadece tüp bebek işlemi için. Pgt ve dondurma işlemleri ayrı fiyat. İlaçlar da dahil değil. Maddi manevi çok zor süreçler. Embiryoların 5. Güne gitmesi biraz kalitelileri biraz da laboratuvarın iyi olması ile alakalı. O yüzden ilk gün olan embiyo sayısı 5.6. Gün mutlaka azalıyor. Yaşınız gençse mutlaka sağlıklı bulursunuz. Sizin genetik olarak risk kaçtı? Yani % kaç ihtimalle sağlıklı bulunur dediler?

Ben hastayım eşimde taşıyıcı 4'te 1 yani %25. Yumurta kaliteleri için detaylı bilgi verilmedi sadece iyi kalitede dendi ama ben labaratuvar ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Ben hastayım eşimde taşıyıcı 4'te 1 yani %25. Yumurta kaliteleri için detaylı bilgi verilmedi sadece iyi kalitede dendi ama ben labaratuvar ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Aslında oran çok düşük değil. 4 iyi kalite embiryodan 1’i sağlıklı çıkar. Bence şansınız çok yüksek. Ümitsiz olmayın. Benim tek gen hastalığım %50 . Ama yaş nedeniyle kromozoma da bakılacak. O nedenle biraz sıkıntılı.

Bence laboratuvarın yetersiz oluşundan böyle olmuş. Pgt ye 2500 çok değil mi Şişli de bir yumurta için 295 dolar alıyorlardı. Eğer Mozaik hastanesi ise çok kalitesiz bir hastane.
Hatay’da mozaik hastanesi Koray Altunay’a gitmekle büyük hata yaptım. İnanıp güvendim. Ama kesinlikle doktor parayı işinden çok seviyor.
Yaş nedeniyle gittik. 2 yıl önce Adana’da bekarken dondurulmuş 6 tane yumurtam olduğunu söyledim. Bana onlara dokunmayalım onları en son kullanalım çünkü yaş itibarıyla durumunuz kritik dedi. Yine de Adana’dan yumurtalarımı mozaik e taşımamı istedi. Ben de inandım tamam dedim. Tedaviye başladık iğnelere başladım bir yandan da yumurtaları taşıdık. Yumurtalar için 3000 tl dondurma ücreti aldılar. Yumurta toplama işleminde 4 folikül boş çıktı dünya başıma yıkıldı. Yaştan kaynaklı dedi. bu sefer dondurulmuş yumurtaları çözelim dedi. Elimizi verdik kolumuzu da kaptırdık.
İyi kalite olan yumurtaları çözdürdüler ve 6 yumurtadan sadece iki tanesini 3. Güne getirebildiler. Onları da transfer etti ve tutmadı. Transfer de yumurta toplama da acılı ve çok zor oldu.
Bana hamile kalma olasılığın yüzde 15 dedi psikolojimi bozdu. İncir kürü yap dedi.
Ben de Şişli Memorial e gittim Semra hocadan Allah razı olsun durumu izah etti bana kesinlikle doktor teknik bir hata yapmış dedi. İlk denemede hamile kaldım. 4,5 aylık hamileyim. Şişli nin laboratuvarı sizin sorununuzu çözecektir.
Doktorla ilgili elimden birşey gelmiyor kimi kime şikayet edeceksin. En iyisi buraya yazmak belki başkaları da benim durumuna düşmez.

Bence iyi gidiyor herşey yolunda gibi. İnşallah güzel sonuçlar alacaksınız.

Bu arada Hatay’da iseniz benim kalan tüp bebek ilaçlarımı size verebilirim ücretsiz olarak.

İnşallah iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…