- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
Evet canım 5.gün doktorla görüşüp falan bilgi veriyorlar sanırım ben de çatladım dün.. yani dondurma bekletme kararları kritik ya.. sen yine de arayabilirsin aradaArkadaşlar beni hala aramadılar. Arayıp not bıraktım size dönecekler dendi ama dönüş olmadı. Embiryo labovatuvarı geç mi arıyor? Size de geç mi dönüş yapıldı ?
Canım sana kaçta dönmüşlerdi ?Evet canım 5.gün doktorla görüşüp falan bilgi veriyorlar sanırım ben de çatladım dün.. yani dondurma bekletme kararları kritik ya.. sen yine de arayabilirsin arada
Amin canım inşallah hepimizin.Hayırlısı olur inşallah.
Yarın transferim olacak inşallah bizimde hayırlı haberlerimizi vermek nasip olur.
Görmemişim mesajını.. ben 1.30da hakan beyle görüşebildim ama beklemeyip ben aramıştım.. seni aradılar mı?Canım sana kaçta dönmüşlerdi ?
Aradım tekrar. İşlemler devam ediyor sonuçlanınca size bilgi verilecek dedi ama henüz haber yok.Görmemişim mesajını.. ben 1.30da hakan beyle görüşebildim ama beklemeyip ben aramıştım.. seni aradılar mı?
Offf yaa insanı çatlatırlar gerçekten yaaa.Aradım tekrar. İşlemler devam ediyor sonuçlanınca size bilgi verilecek dedi ama henüz haber yok.
Dün benle mesela uğraştılar görüştüler semra hocaya sordular düşündüler falan.. senin herşey yolundadır kesin benim gibi kritiklerle uğraşmaktan arayamamışlardırAradım tekrar. İşlemler devam ediyor sonuçlanınca size bilgi verilecek dedi ama henüz haber yok.
Canım muhtemelen benim de 6. Günü bekleme kararı düşünülüyor. Taze transfer şansım da yok tek gene baktırmak zorundayım. İnşallah kötü bir haber almayız. Hayırlısı.Dün benle mesela uğraştılar görüştüler semra hocaya sordular düşündüler falan.. senin herşey yolundadır kesin benim gibi kritiklerle uğraşmaktan arayamamışlardır
Bi ufak isyan etsene, hemşire hattını falan arayıpCanım muhtemelen benim de 6. Günü bekleme kararı düşünülüyor. Taze transfer şansım da yok tek gene baktırmak zorundayım. İnşallah kötü bir haber almayız. Hayırlısı.
Merhaba,Canım muhtemelen benim de 6. Günü bekleme kararı düşünülüyor. Taze transfer şansım da yok tek gene baktırmak zorundayım. İnşallah kötü bir haber almayız. Hayırlısı.
Hakan Bey aradı sağolsun. 1 taneden parça alınıp donduruldu. Kalanları 6. Güne bekletip yarın parça alacaklarmış. Bakalım yarın elimizde kaç kalacakBi ufak isyan etsene, hemşire hattını falan arayıp
Aslında ben acele ettim. Bu saate bekletme sebepleri embiryoları saatlik kontrol etmeleri. Hüce sayısı artışını bekledikleri için sabah işlem yapmıyorlar. Akşama ve 6. Güne bırakıyorlarmış. Pgt için hücre sayısı ne kadar fazla olursa o kadar iyi dedi Hakan Bey.Merhaba,
Imkanınız varsa çıkın hastaneye gidin. Eğer bankodaki görevlileri arıyorsanız onlar maalesef hic ilgilenmiyorlar. Bir spermiyogram sonucunu öğrenmek icin 10 kere aradim. En sonunda doktora mail attim, beni 10 dakika icinde geri aradi. Bankodaki kisiler telefon beklediğinizi laboratuvara ve doktorlara söylemiyorlar bence. Zamanınızı ve binlerce liranizi bu tedaviye harciyorsunuz. 5. günde embriyolariniz durumuyla ilgili bilgi almanız en doğal hakkiniz.
Yaaa bak ben dedim, sorun olsa en baştan ararlardıAslında ben acele ettim. Bu saate bekletme sebepleri embiryoları saatlik kontrol etmeleri. Hüce sayısı artışını bekledikleri için sabah işlem yapmıyorlar. Akşama ve 6. Güne bırakıyorlarmış. Pgt için hücre sayısı ne kadar fazla olursa o kadar iyi dedi Hakan Bey.
İnşallah canım. Senin de mutlu haberini alacağızYaaa bak ben dedim, sorun olsa en baştan ararlardıhadi inşallah yarın da diğerleri iyice büyür
Bugün de geç mi haber verecekler acabaİnşallah canım. Senin de mutlu haberini alacağız
Canım az önce aradılar. 2 tane daha parça alınmış. Yani 3 tane dondurulacak. Diğer 2’si durmuş. Biraz üzüldüm ama yapacak birşey yok nasip. Pgt için sayı önemli olmasa havalara uçarız da biliyorsun pgt çok sıkıntılı. Neyse hakkımızda hayırlısı .Bugün de geç mi haber verecekler acaba
Pgtye 3 tane göndermek bile benim için fantastik meselaCanım az önce aradılar. 2 tane daha parça alınmış. Yani 3 tane dondurulacak. Diğer 2’si durmuş. Biraz üzüldüm ama yapacak birşey yok nasip. Pgt için sayı önemli olmasa havalara uçarız da biliyorsun pgt çok sıkıntılı. Neyse hakkımızda hayırlısı .
Sağol canım benim. Seninkiler karnında zaten inşallah annelerine sıkı sıkı tutunacaklar. Bu uğurda maddi manevi emek vermek çok zor. O yüzden uğraşan çabalayan herkes evladına kavuşsun inşallahPgtye 3 tane göndermek bile benim için fantastik meselao yüzden pozitif ol.. inşallah 3ü de sağlıklı dönsünler annelerine
Merhaba benimde kalite sorunum var rezervim düşük değil ama malesef benimde kötü kalite embriyo transferlerim olumsuz oldu. Gözünüz aydın inşallah size can olurlar sımsıkı tutunurlar rabbim daha fazla aratmasın bana öneride bulunabileceginz bişey var mı kalite artırabilmek adına paylaşırsanız çok memnun olurumŞuan süreç devam ediyor inşallah hayırlısı olur.
Benim ilk tecrübelerim de kötü embriyolar elde edildiği halde verildi malesef hepsi olumsuzlukla sonuçlandı.
kötü kalitede embriyolar elde edilmişti ve o zaman da 12 tane ambriyolarım oluyor yumurtalarım yani ama zaman denilen bizim her geçen gün alehimize işliyor. en son ki işlemde rezervim düşüyordu.
en son 5 adet embriyo vardı 4 tanesi olgun çıktı 6. güne giden 2 adet iyi kalite embriyolarım oluştu.Donduruldu.
Belki doğru tedavi belki nasip ama sonucuma göre öneride bulanacaklarım olacak.
Merhabalar benimde yumurta sayımda hiç sıkıntı yoktu. Malesef döllenme olmuyordu . 2 tane başımdan tedavi geçti . Bu sefer Memorial de denedim 4 tane 5.gun embriyom oluştuMerhaba benimde kalite sorunum var rezervim düşük değil ama malesef benimde kötü kalite embriyo transferlerim olumsuz oldu. Gözünüz aydın inşallah size can olurlar sımsıkı tutunurlar rabbim daha fazla aratmasın bana öneride bulunabileceginz bişey var mı kalite artırabilmek adına paylaşırsanız çok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?