Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım mozaik hastanesi Koray beye girecektim ama ama şöyle bir sebepten vazgeçtim, tanıdığım biri korayda tüp bebek yaptırdı 5 embriyodan 4ü tutmuş ve 1ini transfer etmiş kalan 3ünü dondurmalarini tavsiye etmemiş yani dondurma konusunda bilgilendirmemiş maalesef onlarda dondurma hakkında bilgileri olmadığı için dondurmak istediklerini söylememişler yani 3 embriyo çöp oldu kadın 1 embriyoyla hamile kaldı ama önce kanama olmuş sonra bebeğin kalbi durmuş. Tanıdığımın bu kötü tecrübesi yüzünden Ümit beyi seçtim ama bilemiyorum şimdilik biraz gözümden düştü açıkçası

Bebeğinizi de kucağınıza sağ salim alırsınız inşallah

Merhaba arkadaşlar, Havuz yöntemi ile PGT yaptıranlar, adlı konum var oradan yorum yazarak ve sorularıma cevap vererek bana yardımcı olur musunuz ? Lütfen

Bunca rakam arasinda kayboldum gittim valla boylesine pazarliga acik yerler pek guven vermiyor, hastaneniz doktorunuz kimdir hic bilmiyorum, fikrim bile yok ama bu yaklasimin altindan genelde iyi bir sey cikmiyor doktora ve lab. a guvenmediginiz anda bu is zaten zora giriyor, kafada acabalarla stresli bekleyisler cok zor. Memorialin isleyisi o bakimdan cok guvenli. Ben de sizin gibi pgt yaptirmistim, tum embriyolar icin 2500 dolarlik bir paketti bu tek gen hastaligi icin, sonra da oradan saglikli gelenlere embriyo basina 295 dolara tekrar ngs yaptirdik yani kromozom dizilimlerine bakilan pgt cesidi. Evet masrafli bir surecti, pazarliga acik degildi ama guvenliydi ben sizin basliginiza da ugrayip yazmak istedim ama bulamadim, profilinizj gizlemissiniz, basliginizi goremedim.

Havuz yöntemi ile PGT yaptıranlar
Yazınca çıkıyor ve sadece başlıklarda ara seçeneğine tıklayabilirsiniz.

kuzuumm hadı ınsallah mujdelı haberler alalım ya,dua edıyorum deryoşum
Malesef kızlar negatif oldu şaşırdım mı hayır
Benim yumurtalar nanay.. memorialda herkesin farklı oluyor, bir yumurtayla hamile kalınıyor, başka yerde döllenmeyen yumurtalar 5.güne gidiyor, laboratuar çok iyi falan ama ben hep derbeder
Yücel hocayla konustum, işimiz zor görünüyor devam edersen yüzyüze konusalım bir ay sonra dedi.. farketti devam etmek istemediğimi bence
Akasya78 canım senden güzel haberler alırsam biraz umut yükleneceğim

Deryosum ya çok üzüldüm
Rabbim sana en ummadığın anda sağlıkla bir evlat versin kuzum ya Rabbimin mucizeleri sonsuz

Merhaba. geçmiş olsun hikayenizi bilmiyorum ama umarım bir sonrakinde güzel olumlu sonuçlar alırsınız
Sizin memorialda kaçıncı denemeniz sorununuz neydi.

Merhaba. geçmiş olsun hikayenizi bilmiyorum ama umarım bir sonrakinde güzel olumlu sonuçlar alırsınız
Sizin memorialda kaçıncı denemeniz sorununuz neydi.
Teşekkür ederim 2.denemem, yaşa bağlı yumurta sayım az, 4-5 yumurta topluyoruz, kalitesi de iyi değil, dolayısyla negatif oluyor.. başka herhangi bir sorunum yok canım.

Teşekkür ederim 2.denemem, yaşa bağlı yumurta sayım az, 4-5 yumurta topluyoruz, kalitesi de iyi değil, dolayısyla negatif oluyor.. başka herhangi bir sorunum yok canım.
Anladımm benimde kalitem kötü dediler ilkini ona bağladılar benim yaşımda genç ama hiç yaşa bakmıyor maalesef sanırım bu kalite olayı. bakalım 2. Nasıl olacak.

Anladımm benimde kalitem kötü dediler ilkini ona bağladılar benim yaşımda genç ama hiç yaşa bakmıyor maalesef sanırım bu kalite olayı. bakalım 2. Nasıl olacak.
Genç yaşlar her zaman avantajlı canım, hem deneyecek zamanın var hem de tedavi seçenekleri daha fazla.. sakın bizim gibi kötü örneklerle umutsuzluğa kapılma

Son düzenleme:
Genç yaşlar her zaman avantajlı canım, hem deneyecek zamanın var hem de tedavi seçenekleri daha fazla.. sakın bizim gibi kötü örneklerle unutsuzluğa kapılma
Yok ümitsizliğe kapılmıyorum tam tersi sizin gibi yaşı olan veya yaşadığı birsürü zor deneyimler olan, mücadelesi çok ablalarımı gördükçe benimde motivasyonum artıyor. Allahım inşallah size de gönlünüze göre tez vakitte sağlıklıca verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…