Çok memnun olurum, lütfen eğer mümkünse almak isterimBu arada Hatay’da iseniz benim kalan tüp bebek ilaçlarımı size verebilirim ücretsiz olarak.
Evet canım mozaik hastanesi Koray beye girecektim ama ama şöyle bir sebepten vazgeçtim, tanıdığım biri korayda tüp bebek yaptırdı 5 embriyodan 4ü tutmuş ve 1ini transfer etmiş kalan 3ünü dondurmalarini tavsiye etmemiş yani dondurma konusunda bilgilendirmemiş maalesef onlarda dondurma hakkında bilgileri olmadığı için dondurmak istediklerini söylememişler yani 3 embriyo çöp oldu kadın 1 embriyoyla hamile kaldı ama önce kanama olmuş sonra bebeğin kalbi durmuş. Tanıdığımın bu kötü tecrübesi yüzünden Ümit beyi seçtim ama bilemiyorum şimdilik biraz gözümden düştü açıkçasıBence laboratuvarın yetersiz oluşundan böyle olmuş. Pgt ye 2500 çok değil mi Şişli de bir yumurta için 295 dolar alıyorlardı. Eğer Mozaik hastanesi ise çok kalitesiz bir hastane.
Hatay’da mozaik hastanesi Koray Altunay’a gitmekle büyük hata yaptım. İnanıp güvendim. Ama kesinlikle doktor parayı işinden çok seviyor.
Yaş nedeniyle gittik. 2 yıl önce Adana’da bekarken dondurulmuş 6 tane yumurtam olduğunu söyledim. Bana onlara dokunmayalım onları en son kullanalım çünkü yaş itibarıyla durumunuz kritik dedi. Yine de Adana’dan yumurtalarımı mozaik e taşımamı istedi. Ben de inandım tamam dedim. Tedaviye başladık iğnelere başladım bir yandan da yumurtaları taşıdık. Yumurtalar için 3000 tl dondurma ücreti aldılar. Yumurta toplama işleminde 4 folikül boş çıktı dünya başıma yıkıldı. Yaştan kaynaklı dedi. bu sefer dondurulmuş yumurtaları çözelim dedi. Elimizi verdik kolumuzu da kaptırdık.
İyi kalite olan yumurtaları çözdürdüler ve 6 yumurtadan sadece iki tanesini 3. Güne getirebildiler. Onları da transfer etti ve tutmadı. Transfer de yumurta toplama da acılı ve çok zor oldu.
Bana hamile kalma olasılığın yüzde 15 dedi psikolojimi bozdu. İncir kürü yap dedi.
Ben de Şişli Memorial e gittim Semra hocadan Allah razı olsun durumu izah etti bana kesinlikle doktor teknik bir hata yapmış dedi. İlk denemede hamile kaldım. 4,5 aylık hamileyim. Şişli nin laboratuvarı sizin sorununuzu çözecektir.
Doktorla ilgili elimden birşey gelmiyor kimi kime şikayet edeceksin. En iyisi buraya yazmak belki başkaları da benim durumuna düşmez.
Bebeğinizi de kucağınıza sağ salim alırsınız inşallahBence laboratuvarın yetersiz oluşundan böyle olmuş. Pgt ye 2500 çok değil mi Şişli de bir yumurta için 295 dolar alıyorlardı. Eğer Mozaik hastanesi ise çok kalitesiz bir hastane.
Hatay’da mozaik hastanesi Koray Altunay’a gitmekle büyük hata yaptım. İnanıp güvendim. Ama kesinlikle doktor parayı işinden çok seviyor.
Yaş nedeniyle gittik. 2 yıl önce Adana’da bekarken dondurulmuş 6 tane yumurtam olduğunu söyledim. Bana onlara dokunmayalım onları en son kullanalım çünkü yaş itibarıyla durumunuz kritik dedi. Yine de Adana’dan yumurtalarımı mozaik e taşımamı istedi. Ben de inandım tamam dedim. Tedaviye başladık iğnelere başladım bir yandan da yumurtaları taşıdık. Yumurtalar için 3000 tl dondurma ücreti aldılar. Yumurta toplama işleminde 4 folikül boş çıktı dünya başıma yıkıldı. Yaştan kaynaklı dedi. bu sefer dondurulmuş yumurtaları çözelim dedi. Elimizi verdik kolumuzu da kaptırdık.
İyi kalite olan yumurtaları çözdürdüler ve 6 yumurtadan sadece iki tanesini 3. Güne getirebildiler. Onları da transfer etti ve tutmadı. Transfer de yumurta toplama da acılı ve çok zor oldu.
Bana hamile kalma olasılığın yüzde 15 dedi psikolojimi bozdu. İncir kürü yap dedi.
Ben de Şişli Memorial e gittim Semra hocadan Allah razı olsun durumu izah etti bana kesinlikle doktor teknik bir hata yapmış dedi. İlk denemede hamile kaldım. 4,5 aylık hamileyim. Şişli nin laboratuvarı sizin sorununuzu çözecektir.
Doktorla ilgili elimden birşey gelmiyor kimi kime şikayet edeceksin. En iyisi buraya yazmak belki başkaları da benim durumuna düşmez.
Çok şükür sağlıklı bir sorun yok. İkili tatma vs gerek kalmadı Pgt olunca. Sadece detaylı ultrasona gireceğim 23. Haftada.Çok teşekkürler inşallah. Aklımdaydınız. Hamilelik nasıl gidiyor?
Zaman ne çabuk geçiyor. Allah sağlıkla kavuştursun inşallahÇok şükür sağlıklı bir sorun yok. İkili tatma vs gerek kalmadı Pgt olunca. Sadece detaylı ultrasona gireceğim 23. Haftada.
Bunca rakam arasinda kayboldum gittim vallaMerhaba cevap için teşekkürler. Ben Hatay'da tedavi oluyorum, doktorla konuştuğumuzda hastanedeki işlemler ve ilaçlar dahil 30.000 tutar dedi ayriyeten pgt 2.500 dolar anlaştık yani toplam 75.000 80.000 civarı diye kabul ettik fakat 100.000i bulacak gibi bu konuda doktor gözümden düştü açıkçası en baştan beri ikinci yumurta toplama konusunda ısrarcı bunu sürekli söyledi zaten mecbur yaptıracağız artık çünkü 8 yumurta toplandı embriyolog ilk ikisini direk eledi, 6 tane iyi kalite dedi 3. gün arandım hepsi tutmuştu bende doktora zaten bizde gebe kalmada bir sorun olmadığını söyledim ben hastayım eşim taşıyıcı bebekler hasta olmasın diye pgt yaptırıyoruz yani 6 tanesininde tutmasını bekliyorduk dedim, 5. Gün arandım 6 taneden sadece 1i 5. Güne gelmiş dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü nasıl olur falan diyince kalanları yarın tekrar kontrol edeceğini söyledi kontrol etmiş 2 tane daha ilerlemiş toplam 3 yumurta eşimdede bende de hiç bir sorun yok moralim çok bozuldu hemen tekrar 2. Yumurta toplama konusu açıldı sanki bilerek böyle yapıyorlar sırf 2. Toplama olsun diyedoktorla yumurta toplama için 8.000 ve dondurma için 1.750 Tlye anlaştık hastaneye paramızı öyle ayarlayıp gittik parayı öderken ne densin 15.000 TL ödemeniz var nasıl olur falan diyince, yumurta toplama 8.000, yumurta dondurma 3.000 ve ön ödeme 4.000 dediler 15.000 TL ödettiler. İlaçlar dahil 30.000 dendi şuan hesap yaptık ilaçlar olmadan 31.000 TL tutacak bir sürpriz daha yapmazlarsa, sadece ilaçlar 15.000ini buldu Transfere de 8.000 TL istiyordu artık mecbur 2. Toplama yapılacak onada 8.000 TL ilaç ta lazım artı vitaminlerimiz 15.000'ini buluyor ama bakalım hakkımızda hayırlısı. Ayy uzun yazdım başını şişirdim kusura bakma. Ön ödeme falan yaptınız mı? Nedir bu ön ödeme
Havuz yöntemi ile PGT yaptıranlarBunca rakam arasinda kayboldum gittim vallaboylesine pazarliga acik yerler pek guven vermiyor, hastaneniz doktorunuz kimdir hic bilmiyorum, fikrim bile yok ama bu yaklasimin altindan genelde iyi bir sey cikmiyor doktora ve lab. a guvenmediginiz anda bu is zaten zora giriyor, kafada acabalarla stresli bekleyisler cok zor. Memorialin isleyisi o bakimdan cok guvenli. Ben de sizin gibi pgt yaptirmistim, tum embriyolar icin 2500 dolarlik bir paketti bu tek gen hastaligi icin, sonra da oradan saglikli gelenlere embriyo basina 295 dolara tekrar ngs yaptirdik yani kromozom dizilimlerine bakilan pgt cesidi. Evet masrafli bir surecti, pazarliga acik degildi ama guvenliydi ben sizin basliginiza da ugrayip yazmak istedim ama bulamadim, profilinizj gizlemissiniz, basliginizi goremedim.
kuzumm naptın kan verdın mı?Evet canım 5.gün doktorla görüşüp falan bilgi veriyorlar sanırım ben de çatladım dün.. yani dondurma bekletme kararları kritik ya.. sen yine de arayabilirsin arada
Aaaa bugün mü test günü ?kuzumm naptın kan verdın mı?
hayırlı haberlerını beklıyorum
kuzuumm hadı ınsallah mujdelı haberler alalım ya,dua edıyorum deryoşumKızlar kan verdim 10.30da ama hala sonuc cıkmadı..
İdrar testimlerimde varla yok arası gri çizgi çıkıyor… Hiç umudum yok ama sonucu yazıcam çıkar çıkmaz
Papatyamveben-Mavi Akasya78
Malesef kızlar negatif oldukuzuumm hadı ınsallah mujdelı haberler alalım ya,dua edıyorum deryoşum
Deryosum ya çok üzüldümMalesef kızlar negatif olduşaşırdım mı hayır
Benim yumurtalar nanay.. memorialda herkesin farklı oluyor, bir yumurtayla hamile kalınıyor, başka yerde döllenmeyen yumurtalar 5.güne gidiyor, laboratuar çok iyi falan ama ben hep derbeder
Yücel hocayla konustum, işimiz zor görünüyor devam edersen yüzyüze konusalım bir ay sonra dedi.. farketti devam etmek istemediğimi bence
Akasya78 canım senden güzel haberler alırsam biraz umut yükleneceğim
Üzülme sakıııın baaakk bebiş etkilenirDeryosum ya çok üzüldüm
Rabbim sana en ummadığın anda sağlıkla bir evlat versin kuzum ya Rabbimin mucizeleri sonsuz
Merhaba. geçmiş olsun hikayenizi bilmiyorum ama umarım bir sonrakinde güzel olumlu sonuçlar alırsınızMalesef kızlar negatif olduşaşırdım mı hayır
Benim yumurtalar nanay.. memorialda herkesin farklı oluyor, bir yumurtayla hamile kalınıyor, başka yerde döllenmeyen yumurtalar 5.güne gidiyor, laboratuar çok iyi falan ama ben hep derbeder
Yücel hocayla konustum, işimiz zor görünüyor devam edersen yüzyüze konusalım bir ay sonra dedi.. farketti devam etmek istemediğimi bence
Akasya78 canım senden güzel haberler alırsam biraz umut yükleneceğim
Teşekkür ederimMerhaba. geçmiş olsun hikayenizi bilmiyorum ama umarım bir sonrakinde güzel olumlu sonuçlar alırsınız
Sizin memorialda kaçıncı denemeniz sorununuz neydi.
Anladımm benimde kalitem kötü dediler ilkini ona bağladılar benim yaşımda genç ama hiç yaşa bakmıyor maalesef sanırım bu kalite olayı. bakalım 2. Nasıl olacak.Teşekkür ederim2.denemem, yaşa bağlı yumurta sayım az, 4-5 yumurta topluyoruz, kalitesi de iyi değil, dolayısyla negatif oluyor.. başka herhangi bir sorunum yok canım.
Genç yaşlar her zaman avantajlı canım, hem deneyecek zamanın var hem de tedavi seçenekleri daha fazla.. sakın bizim gibi kötü örneklerle umutsuzluğa kapılmaAnladımm benimde kalitem kötü dediler ilkini ona bağladılar benim yaşımda genç ama hiç yaşa bakmıyor maalesef sanırım bu kalite olayı. bakalım 2. Nasıl olacak.
Yok ümitsizliğe kapılmıyorum tam tersi sizin gibi yaşı olan veya yaşadığı birsürü zor deneyimler olan, mücadelesi çok ablalarımı gördükçe benimde motivasyonum artıyor. Allahım inşallah size de gönlünüze göre tez vakitte sağlıklıca verir.Genç yaşlar her zaman avantajlı canım, hem deneyecek zamanın var hem de tedavi seçenekleri daha fazla.. sakın bizim gibi kötü örneklerle unutsuzluğa kapılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?