- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
CanımsınÜzülme sakıııın baaakk bebiş etkileniramin canım benim.. gerçekten artık mucize bekliyorum, başka şeylerden ümidimi kestim
Canım çok üzüldüm. Ama yıkılmak yok. 46 yaş hamilelik oluyorsa senin hayli hayli olur. Bence biraz dinlen. Takviyelerle vücudu güçlendir. Arı sütü, polen, Quenzim 10 , omega kullanabilirsin. Dha hormonun düşükse onu da alabilirsin. Ondan sonra tekrar denersin. Benim de açıkçası kendim için ümidim çok az. Sağlıklı bulmak mucize gibi geliyor. Kısmet.Malesef kızlar negatif olduşaşırdım mı hayır
Benim yumurtalar nanay.. memorialda herkesin farklı oluyor, bir yumurtayla hamile kalınıyor, başka yerde döllenmeyen yumurtalar 5.güne gidiyor, laboratuar çok iyi falan ama ben hep derbeder
Yücel hocayla konustum, işimiz zor görünüyor devam edersen yüzyüze konusalım bir ay sonra dedi.. farketti devam etmek istemediğimi bence
Akasya78 canım senden güzel haberler alırsam biraz umut yükleneceğim
Deme öyle bir sürü embriyon gidecek pgtye eminin birden fazla da sağlıklı gelecekCanım çok üzüldüm. Ama yıkılmak yok. 46 yaş hamilelik oluyorsa senin hayli hayli olur. Bence biraz dinlen. Takviyelerle vücudu güçlendir. Arı sütü, polen, Quenzim 10 , omega kullanabilirsin. Dha hormonun düşükse onu da alabilirsin. Ondan sonra tekrar denersin. Benim de açıkçası kendim için ümidim çok az. Sağlıklı bulmak mucize gibi geliyor. Kısmet.
Senin genetik sorunun yoksa normal de deneyebilirsin. Normal yoldan sağlıklı yumurta bulma şansı daha fazla. Embiryolog İdil Bozkurt’u da takip edebilirsin. Ama tabii bir süre dinlen bence de. İnsan ruhen çok yoruluyor. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun. Aklına ne takılırsa sadece dertleşmek için bile yazabilirsin.Deme öyle bir sürü embriyon gidecek pgtye eminin birden fazla da sağlıklı gelecek
Ben tüm saydıklarını hatta daha fazlasını 1.5 sendir düzenli kullanıyorum malesef iyileşme yerine kötüleşme var her ay..
biraz ara vereceğim, işlere yoğunlaşıp bu konudan uzaklaşmam kendi sağlığım için daha doğru..
Evet 2 kere zaten pgtsiz denedik, embriyolar pgt için yeterli büyüklükte değildi, taze transfer yaptık.. ikisi de negatif.. bilemedim.. transfer sonrası da çok yıpratıcı.. bakacağım duruma..Senin genetik sorunun yoksa normal de deneyebilirsin. Normal yoldan sağlıklı yumurta bulma şansı daha fazla. Embiryolog İdil Bozkurt’u da takip edebilirsin. Ama tabii bir süre dinlen bence de. İnsan ruhen çok yoruluyor. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun. Aklına ne takılırsa sadece dertleşmek için bile yazabilirsin.
Merhaba benim bildiğim kadarıyla öyle sabit bi izin günleri yok. Zaten siz telefonsa şu kişiden randevu oluşturmak istiyorum dediğinizde ona yönlendiriyorlar genelde. İzinli olursa da genel muayene olduğunuz günlerden sadece 1 2 defa Farklı doktor görür çok değişmez yaniMerhaba,
Doktorların sabit izin günleri mi var yoksa her hafta izinli oldukları günler değişiyor mu? Bu hafta reglim başlayınca Memorial'da ilk tedavime başlayacağım. Önceden görüştüğüm, içime sinen doktorda ilk muayenemi olmak istiyorum da, o yüzden soruyorum.
Merhaba, iyi misiniz? Umarim buraya iyi bir haber yazarsinizMerhaba cevap için teşekkürler. Ben Hatay'da tedavi oluyorum, doktorla konuştuğumuzda hastanedeki işlemler ve ilaçlar dahil 30.000 tutar dedi ayriyeten pgt 2.500 dolar anlaştık yani toplam 75.000 80.000 civarı diye kabul ettik fakat 100.000i bulacak gibi bu konuda doktor gözümden düştü açıkçası en baştan beri ikinci yumurta toplama konusunda ısrarcı bunu sürekli söyledi zaten mecbur yaptıracağız artık çünkü 8 yumurta toplandı embriyolog ilk ikisini direk eledi, 6 tane iyi kalite dedi 3. gün arandım hepsi tutmuştu bende doktora zaten bizde gebe kalmada bir sorun olmadığını söyledim ben hastayım eşim taşıyıcı bebekler hasta olmasın diye pgt yaptırıyoruz yani 6 tanesininde tutmasını bekliyorduk dedim, 5. Gün arandım 6 taneden sadece 1i 5. Güne gelmiş dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü nasıl olur falan diyince kalanları yarın tekrar kontrol edeceğini söyledi kontrol etmiş 2 tane daha ilerlemiş toplam 3 yumurta eşimdede bende de hiç bir sorun yok moralim çok bozuldu hemen tekrar 2. Yumurta toplama konusu açıldı sanki bilerek böyle yapıyorlar sırf 2. Toplama olsun diyedoktorla yumurta toplama için 8.000 ve dondurma için 1.750 Tlye anlaştık hastaneye paramızı öyle ayarlayıp gittik parayı öderken ne densin 15.000 TL ödemeniz var nasıl olur falan diyince, yumurta toplama 8.000, yumurta dondurma 3.000 ve ön ödeme 4.000 dediler 15.000 TL ödettiler. İlaçlar dahil 30.000 dendi şuan hesap yaptık ilaçlar olmadan 31.000 TL tutacak bir sürpriz daha yapmazlarsa, sadece ilaçlar 15.000ini buldu Transfere de 8.000 TL istiyordu artık mecbur 2. Toplama yapılacak onada 8.000 TL ilaç ta lazım artı vitaminlerimiz 15.000'ini buluyor ama bakalım hakkımızda hayırlısı. Ayy uzun yazdım başını şişirdim kusura bakma. Ön ödeme falan yaptınız mı? Nedir bu ön ödeme
Merhaba cnm çatlatma iğnesinden sonra 6cı gün transfer oldum 7 günü ilkez duydum inşallah güzel sonuç alırsınArkadaşlar merhaba, natürel transfer olanlara danışmak istiyorum. Dün yumurtam 18.5 mm idi, dün gece saat 21..00 de çatlatma iğnesi oldum. Bugün baktık henüz catlamamış, 19.5 mm olmuş. Salı günü altıncı günüm, Çarşamba ise yedinci günüm. Sizler çatlatma ignenizi ne zaman oldunuz, kaçıncı gün transfer oldunuz? Doktorum Çarşamba transfer yapalım diyor ama çatlatma iğnesinin yedinci günü oluyor transfer. Cevap yazarsanız çok makbule geçecek, şimdiden teşekkürler
Altı güne iğne olduğun gün dahil mi canım? 08 Şubat gecesi iğne oldum. 14 Şubat'ta mı transfer olmalıyım sizin programınıza göre. Bu gece de progesteron başlıyor. 2 tanı fitil başlayacağım.Merhaba cnm çatlatma iğnesinden sonra 6cı gün transfer oldum 7 günü ilkez duydum inşallah güzel sonuç alırsın
Evet cnm dahil aynn başlaman lazım bana böyle yaptılar ne dediyseler onu uyguladımAltı güne iğne olduğun gün dahil mi canım? 08 Şubat gecesi iğne oldum. 14 Şubat'ta mı transfer olmalıyım sizin programınıza göre. Bu gece de progesteron başlıyor. 2 tanı fitil başlayacağım.
Çatlatma iğneni gece mi olmuştun sen de?Evet cnm dahil aynn başlaman lazım bana böyle yaptılar ne dediyseler onu uyguladım
Akşam 20.00 de olmuştumÇatlatma iğneni gece mi olmuştun sen de?
Çok teşekkürler bitanem. Pozitifi görmüşsün, tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAkşam 20.00 de olmuştum
Rica ederim allah razı olsun teşekkür ederim inşallah sende pozitif görürsün cnm rabbim gönlüne göre versinÇok teşekkürler bitanem. Pozitifi görmüşsün, tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinçok sevgiler
Merhaba çok teşekkür ederim sağolun, Allah'a şükür iyiyiz. Maddi hasar çok, iş yerimiz, evimiz yıkıldı tek tesellimiz can kaybımız olmaması. Bizde çok üzgünüz, çok fazla tanıdığımızdan kötü haber aldık maalesef. Söyleyecek söz bulamıyorum.Merhaba, iyi misiniz? Umarim buraya iyi bir haber yazarsinizAllah yardimciniz olsun cok ama cok uzgunum, kahroluyorum
Merhaba çok teşekkür ederim sağolun, Allah'a şükür iyiyiz. Maddi hasar çok, iş yerimiz, evimiz yıkıldı tek tesellimiz can kaybımız olmaması. Bizde çok üzgünüz, çok fazla tanıdığımızdan kötü haber aldık maalesef. Söyleyecek söz bulamıyorum.Merhaba, iyi misiniz? Umarim buraya iyi bir haber yazarsinizAllah yardimciniz olsun cok ama cok uzgunum, kahroluyorum
Mesajinizi okuduguma bir yandan cok sevinip bir yandan uzulmek.. ne diyecegimi bilemiyorumMerhaba çok teşekkür ederim sağolun, Allah'a şükür iyiyiz. Maddi hasar çok, iş yerimiz, evimiz yıkıldı tek tesellimiz can kaybımız olmaması. Bizde çok üzgünüz, çok fazla tanıdığımızdan kötü haber aldık maalesef. Söyleyecek söz bulamıyorum.
Çok teşekkür ederim sağolun, AminMesajinizi okuduguma bir yandan cok sevinip bir yandan uzulmek.. ne diyecegimi bilemiyorumekrana bakakalmis durumdayim, ne desem boş. Bu aciyla başa cikarken Allah yardimciniz olsun Kaybettiginiz canlarin mekani cennet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?