Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım çok üzüldüm. Ama yıkılmak yok. 46 yaş hamilelik oluyorsa senin hayli hayli olur. Bence biraz dinlen. Takviyelerle vücudu güçlendir. Arı sütü, polen, Quenzim 10 , omega kullanabilirsin. Dha hormonun düşükse onu da alabilirsin. Ondan sonra tekrar denersin. Benim de açıkçası kendim için ümidim çok az. Sağlıklı bulmak mucize gibi geliyor. Kısmet.

Deme öyle bir sürü embriyon gidecek pgtye eminin birden fazla da sağlıklı gelecek
Ben tüm saydıklarını hatta daha fazlasını 1.5 sendir düzenli kullanıyorum malesef iyileşme yerine kötüleşme var her ay..
biraz ara vereceğim, işlere yoğunlaşıp bu konudan uzaklaşmam kendi sağlığım için daha doğru..

Senin genetik sorunun yoksa normal de deneyebilirsin. Normal yoldan sağlıklı yumurta bulma şansı daha fazla. Embiryolog İdil Bozkurt’u da takip edebilirsin. Ama tabii bir süre dinlen bence de. İnsan ruhen çok yoruluyor. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun. Aklına ne takılırsa sadece dertleşmek için bile yazabilirsin.

Evet 2 kere zaten pgtsiz denedik, embriyolar pgt için yeterli büyüklükte değildi, taze transfer yaptık.. ikisi de negatif.. bilemedim.. transfer sonrası da çok yıpratıcı.. bakacağım duruma..
İdil bozkurtu takip ediyorum güzel tavsiyelerini hep not ediyorum.. smootie insanı değilim ama zaten çok sağlıklı beslenirim oldum olası.. hepimiz için gerçekten hayırlısı ve doğru zamanı var bence biraz kafam dağılsın bir kaç şey soracağım zaten, benden kurtulamazsın

Merhaba,
Doktorların sabit izin günleri mi var yoksa her hafta izinli oldukları günler değişiyor mu? Bu hafta reglim başlayınca Memorial'da ilk tedavime başlayacağım. Önceden görüştüğüm, içime sinen doktorda ilk muayenemi olmak istiyorum da, o yüzden soruyorum.

Merhaba benim bildiğim kadarıyla öyle sabit bi izin günleri yok. Zaten siz telefonsa şu kişiden randevu oluşturmak istiyorum dediğinizde ona yönlendiriyorlar genelde. İzinli olursa da genel muayene olduğunuz günlerden sadece 1 2 defa Farklı doktor görür çok değişmez yani

Merhaba, iyi misiniz? Umarim buraya iyi bir haber yazarsiniz Allah yardimciniz olsun cok ama cok uzgunum, kahroluyorum

Arkadaşlar merhaba, natürel transfer olanlara danışmak istiyorum. Dün yumurtam 18.5 mm idi, dün gece saat 21..00 de çatlatma iğnesi oldum. Bugün baktık henüz catlamamış, 19.5 mm olmuş. Salı günü altıncı günüm, Çarşamba ise yedinci günüm. Sizler çatlatma ignenizi ne zaman oldunuz, kaçıncı gün transfer oldunuz? Doktorum Çarşamba transfer yapalım diyor ama çatlatma iğnesinin yedinci günü oluyor transfer. Cevap yazarsanız çok makbule geçecek, şimdiden teşekkürler

Merhaba cnm çatlatma iğnesinden sonra 6cı gün transfer oldum 7 günü ilkez duydum inşallah güzel sonuç alırsın

Merhaba cnm çatlatma iğnesinden sonra 6cı gün transfer oldum 7 günü ilkez duydum inşallah güzel sonuç alırsın
Altı güne iğne olduğun gün dahil mi canım? 08 Şubat gecesi iğne oldum. 14 Şubat'ta mı transfer olmalıyım sizin programınıza göre. Bu gece de progesteron başlıyor. 2 tanı fitil başlayacağım.

Evet cnm dahil aynn başlaman lazım bana böyle yaptılar ne dediyseler onu uyguladım

Merhaba, iyi misiniz? Umarim buraya iyi bir haber yazarsiniz Allah yardimciniz olsun cok ama cok uzgunum, kahroluyorum
Merhaba çok teşekkür ederim sağolun, Allah'a şükür iyiyiz. Maddi hasar çok, iş yerimiz, evimiz yıkıldı tek tesellimiz can kaybımız olmaması. Bizde çok üzgünüz, çok fazla tanıdığımızdan kötü haber aldık maalesef. Söyleyecek söz bulamıyorum.

Merhaba çok teşekkür ederim sağolun, Allah'a şükür iyiyiz. Maddi hasar çok, iş yerimiz, evimiz yıkıldı tek tesellimiz can kaybımız olmaması. Bizde çok üzgünüz, çok fazla tanıdığımızdan kötü haber aldık maalesef. Söyleyecek söz bulamıyorum.

Mesajinizi okuduguma bir yandan cok sevinip bir yandan uzulmek.. ne diyecegimi bilemiyorum ekrana bakakalmis durumdayim, ne desem boş. Bu aciyla başa cikarken Allah yardimciniz olsun Kaybettiginiz canlarin mekani cennet olsun...

Mesajinizi okuduguma bir yandan cok sevinip bir yandan uzulmek.. ne diyecegimi bilemiyorum ekrana bakakalmis durumdayim, ne desem boş. Bu aciyla başa cikarken Allah yardimciniz olsun Kaybettiginiz canlarin mekani cennet olsun...
Çok teşekkür ederim sağolun, Amin maalesef Hatay çok kötü birkaç yıla kadar toparlanamaz çok zor, aklınızın alamayacağı kadar maddi manevi hasar var çok çok çok zor durumdayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…