Biz buradan sahit olabildiklerimizle kahroluyorken, siz icinde yasiyorsunuzÇok teşekkür ederim sağolun, Aminmaalesef Hatay çok kötü birkaç yıla kadar toparlanamaz çok zor, aklınızın alamayacağı kadar maddi manevi hasar var çok çok çok zor durumdayız.
Çok çok geçmiş olsun. Bizler burada bu kadar üzgünken sizlerin yaşadığınız acıyı tahmin bile edemiyorum. Allah yardımcınız olsun. E eserel vardı Hatay’da. Hamile arkadaş. İnşallah sen de iyisindir.Merhaba çok teşekkür ederim sağolun, Allah'a şükür iyiyiz. Maddi hasar çok, iş yerimiz, evimiz yıkıldı tek tesellimiz can kaybımız olmaması. Bizde çok üzgünüz, çok fazla tanıdığımızdan kötü haber aldık maalesef. Söyleyecek söz bulamıyorum.
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. İnşallah kısa sürede yaralar sarılır.İyiyim canım sağ çıktık izmirdeyim bebeğim de iyi
Merhaba evet progestan ciltte kuruluk yapiyor bi ara benim ellerim testere gibi olmustu ama bi sure sonra vucut alisiyor. Nemlendirci kullaniyordum bol bol.. bu arada ben de sac dokulmesi de yapmisti ama birakinca duzeldiMerhabalar progeston dex ve litunus kullanıp ve gebeliğin ilk zamanları vücut kuruluğu yaşayan var mı varsa ne kullanıyorsunuz
Zaman nasılda geçmiş dün gibi hatırlıyorumcukulatam cnm nasilsin dogum yaptin mi subat ayiydi sanirim dogumun merak ettim seni
Evt ya. sen nasilsin cnm nasil gidiyor hamilelikZaman nasılda geçmiş dün gibi hatırlıyorum
Benım adet günümden bir gün sonra beta 123 falandı. Sizinde öyle olur sanırım. Pozıtıf gibi görünüyor hayrlı olsunnİyi akşamlar herkese.5. Gün embriyosu test günüm normalde yarın ama ben dayanamayıp bugün yaptım kan da beta hcg 34 çıktı. İdrar da dün silik cikmisti
Normal mi bilmiyorum.Pozitif sonuç alanlar değerleriniz nasıldı bilgi verir misiniz
Dondurulmuş embriyonuz var mıMerhabalar, ben 2017 te tüpbebekle kızımı dünyaya getirdim. Şişli memorialde olmuştu işlemler. Şmdi tekrar gitmeyi düşünüyoruz. Acaba fiyatlar nasıl şu ara. Arayıp görüşüvem fakat şmdi eski msjlarıma girince buradanda bilgi alırım belki dedim
Bizde şuan aynı durumdayızOcAk ayında benimde 5.gun ama marula ıle blastokist arası yavaş gelişen bir embriyo transferim oldu 10da 1 şans verdikleri halde transfer istedim am sonuç maalesef negatif oldu tamamen kader kısmet işi sizin embriyo 6.gün blastokiste ulaşicak gibi görünüyor demişlerdi ben bir umut allahtan diledim ve transfer istemiştim....
Bugün değerinize baktırdınız mı acaba inşallah annesine sımsıkı tutunmuşturİyi akşamlar herkese.5. Gün embriyosu test günüm normalde yarın ama ben dayanamayıp bugün yaptım kan da beta hcg 34 çıktı. İdrar da dün silik cikmisti
Normal mi bilmiyorum.Pozitif sonuç alanlar değerleriniz nasıldı bilgi verir misiniz
cukulatam cnm nasilsin dogum yaptin mi subat ayiydi sanirim dogumun merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?