Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkür ederim sağolun, Amin maalesef Hatay çok kötü birkaç yıla kadar toparlanamaz çok zor, aklınızın alamayacağı kadar maddi manevi hasar var çok çok çok zor durumdayız.
Biz buradan sahit olabildiklerimizle kahroluyorken, siz icinde yasiyorsunuz acinizin tarifi yoktur, Allah dayanma gucu versin, saglikli bir sekilde toparlanin insallah Hatay'dan ayrildiniz mi, hala bekliyor musunuz?

Çok çok geçmiş olsun. Bizler burada bu kadar üzgünken sizlerin yaşadığınız acıyı tahmin bile edemiyorum. Allah yardımcınız olsun. E eserel vardı Hatay’da. Hamile arkadaş. İnşallah sen de iyisindir.

Merhabalar progeston dex ve litunus kullanıp ve gebeliğin ilk zamanları vücut kuruluğu yaşayan var mı varsa ne kullanıyorsunuz

Merhabalar progeston dex ve litunus kullanıp ve gebeliğin ilk zamanları vücut kuruluğu yaşayan var mı varsa ne kullanıyorsunuz
Merhaba evet progestan ciltte kuruluk yapiyor bi ara benim ellerim testere gibi olmustu ama bi sure sonra vucut alisiyor. Nemlendirci kullaniyordum bol bol.. bu arada ben de sac dokulmesi de yapmisti ama birakinca duzeldi

Merhabalar, ben 2017 te tüpbebekle kızımı dünyaya getirdim. Şişli memorialde olmuştu işlemler. Şmdi tekrar gitmeyi düşünüyoruz. Acaba fiyatlar nasıl şu ara. Arayıp görüşüvem fakat şmdi eski msjlarıma girince buradanda bilgi alırım belki dedim

İyi akşamlar herkese.5. Gün embriyosu test günüm normalde yarın ama ben dayanamayıp bugün yaptım kan da beta hcg 34 çıktı. İdrar da dün silik cikmisti
Normal mi bilmiyorum.Pozitif sonuç alanlar değerleriniz nasıldı bilgi verir misiniz

Benım adet günümden bir gün sonra beta 123 falandı. Sizinde öyle olur sanırım. Pozıtıf gibi görünüyor hayrlı olsunn

Dondurulmuş embriyonuz var mı

Bizde şuan aynı durumdayız

Bugün değerinize baktırdınız mı acaba inşallah annesine sımsıkı tutunmuştur

Herkese selamlar,
Şişli Memorial'da tedavi görüp, çatlatma iğnesi olarak Gonapeptyl kullananlar var mı aranızda?

Başka klinikteki önceki tüp bebek denememde Ovitrelle ile OHSS oluştuğu için bu akşam onun yerine Gonapeptyl kullanacağım. Cumartesi günü OPU olacak. Ancak yarın da gidip kan vermemi istediler. Hemşireye nedenini sorunca Gonapeptyl'in işe yarayıp yaramadığını görmek içindir dedi Su an LH'im normal değerin çok altında ve biraz endişe ediyorum. Aranızda çatlatma iğnesi olarak Gonapeptyl kullanıp, OPU'dan önceki gün tekrar kan değerlerine bakılan biri var mı? Umarım bu standart bir işlemdir. Açıkçası ilk defa LH bu kadar düştüğü için ve Gonapeptyl'i daha önce kullanmadığım için strese girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…