Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amiin canım çok teşekkür ederim darısı başına inşallah sağlıkla
Yaaa bi oğlun vardı dimi? 2 kız düşünemiyorum minnoşlarımmm , Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

6 kere opuya girdim, 3'ünde Gonapeptyl kullandık, ama çatlatma için değil, çatlamaması için :) onu devamlı kullanınca erken çatlamayı da engelliyor, piyasada cetrotide iğnesi bulmakta da sorun olunca son seferde yine onu kullantık, farklı bir prosedür oluyor ben memnun kaldım, LH biraz yüksekti direkt gonapeptyl ile başladık.
Ben de Şişli memorial'dayım 4. transferim oldu geçen hafta :fingercrossed

Bol şanslar. Benim de OPU simdi bitti. Erken yumurtlama vs olmadı, herşey standart ilerledi. Yani boşuna paniklemişim Şimdilik herşey iyi görünüyor, umarım bu şekilde devam eder. Yarın sabah embriyoloğun aramasını bekleyeceğim

Selamlar kizlar , benim baska hastanede iki denemem var sonu olumsuz biten . Şişli memoriala gectim . Embriyolar pgtye gitti henüz çok yeni. Sonuç bekliyoruz bakalım 35 yaş altı olduğum için çift transfere izin vermezler diye düşünüyorum ama bir bilgisi olan var mı ?

36 yaşımda tek transfer oldum bende çift transfermi yapsak diye söylemiştim ama tek transfer ile başarının daha yüksek olduğunu soylemislerdi.sisli memorial tek transferden yana hep...

Kızlar merhaba.11 yumurta toplandı,8 i olgun çıkmıştı.Ama sadece 5 i döllenmiş neden böyle oldu anlamış değilim bütün moralim bozuldu

Dollenenen 5 yumurtadan 5 i de beşinci güne gidebilir ki . Yani bunun bir ortalaması yok .Moralinizi bozmayın lütfen .
Eş kaynaklı olduğu için ne kadarı gider bilmiyorum.Daha birde genetiğe gidecek.Daha öncekilerde olgunların %80-90 ı döllenirdi bu sefer neden böyle oldu anlamadım

Eş kaynaklı olduğu için ne kadarı gider bilmiyorum.Daha birde genetiğe gidecek.Daha öncekilerde olgunların %80-90 ı döllenirdi bu sefer neden böyle oldu anlamadım
Hiç korkmayın diyemiyorum gerçekten insan panik oluyor . Bir hafta on gün önce sizinle aynı duygulardaydim. Ama olumsuz dusunmeyin . Benden sadece 5 yumurta topladılar ilaç dozları çok düşük tutuldu . Belli bir cm in altindakileri hiç toplamadilar bile bıraktılar ( tekrarlı dusuklerim var ,kaliteli yumurta istiyoruz çok yumurta değil dendi ) beş taneden dört tanesi pgtye gidebildi beşinci gün sonunda ama sonuç ne olur bilemiyoruz . Hepsi de sağlıksız olabilir tamamen muamma bu isler onu anladim.

Benimde öncekinde çok az ilaç dozu kullandım sadece 3 yumurta toplandı 2 si olgundu 2 si döllendi 1 tanesi 5.güne gitti ama genetikten olumsuz geldi

Benimde bu merkezde ikinci.Daha önce başka merkezlerde denemelerim var .Bu olmazsa bir daha nasıl denerim bilmiyorum
Maddi ,manevi çok yorucu bir süreç bende aynı kaygılarla doluyum . Haklısınız . Benim de diğer merkezde iki denemem var . Biri erken dönem düşük diğeri de negatif tabi spontan da dusuklerim var iki adet . O yüzden pgt önerildi . Size önerilme sebebi neydi ?

Üst üste başarısızlık tutmadı iyi kalite embriyolar ve aynı zamanda bir kerede ikiz gebelik kaybı yaşadım erken dönemde tüp bebekle bu sebeple önerdiler.Zaten en son 5aa embriyom da Turner sendromu olarak gelince en mantıklısı pgt gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…