Evet pgtli embriyo nasıl böyle bisey oldu anlamış değilim. Doktor henüz aramadi bilgi bekliyorum ben de. Cok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsunçok geçmiş olsun canım , pgtli embrıyo muydu?
bende aynı durumdayım kesem duzensız sanırım yarın kürtaj olacagım
inşallahh hiç ummadığın anda saglıkla gelsın yavrun,Evet pgtli embriyo nasıl böyle bisey oldu anlamış değilim. Doktor henüz aramadi bilgi bekliyorum ben de. Cok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun
Ya masallah cok sevindim Rabbim anali babali saglikla buyümesini nasip etsin.ben de hamdolsun biraz zor geciyor ama olsun diuorum cinsiyetleri haftaya kesinlesecek biri kız dedi biri de kiza benziuor dediler ben iki kiza adapte oldum ama. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu yolda olan herkese. Ne kadar zor oldugunu bizzat biliuorum.
Aminm cnm aminn evet bi oglum var şükür. Allah her isteyene nasip etsin.. opuyorum siziAmiin canım çok teşekkür ederim darısı başına inşallah sağlıkla
Yaaa bi oğlun vardı dimi? 2 kız düşünemiyorum minnoşlarımmm , Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Aminm cnm aminn evet bi oglum var şükür. Allah her isteyene nasip etsin.. opuyorum sizi
6 kere opuya girdim, 3'ünde Gonapeptyl kullandık, ama çatlatma için değil, çatlamaması için :) onu devamlı kullanınca erken çatlamayı da engelliyor, piyasada cetrotide iğnesi bulmakta da sorun olunca son seferde yine onu kullantık, farklı bir prosedür oluyor ben memnun kaldım, LH biraz yüksekti direkt gonapeptyl ile başladık.Herkese selamlar,
Şişli Memorial'da tedavi görüp, çatlatma iğnesi olarak Gonapeptyl kullananlar var mı aranızda?
Başka klinikteki önceki tüp bebek denememde Ovitrelle ile OHSS oluştuğu için bu akşam onun yerine Gonapeptyl kullanacağım. Cumartesi günü OPU olacak. Ancak yarın da gidip kan vermemi istediler. Hemşireye nedenini sorunca Gonapeptyl'in işe yarayıp yaramadığını görmek içindir dediSu an LH'im normal değerin çok altında ve biraz endişe ediyorum. Aranızda çatlatma iğnesi olarak Gonapeptyl kullanıp, OPU'dan önceki gün tekrar kan değerlerine bakılan biri var mı? Umarım bu standart bir işlemdir. Açıkçası ilk defa LH bu kadar düştüğü için ve Gonapeptyl'i daha önce kullanmadığım için strese girdim
Bol şanslar. Benim de OPU simdi bitti. Erken yumurtlama vs olmadı, herşey standart ilerledi. Yani boşuna paniklemişim6 kere opuya girdim, 3'ünde Gonapeptyl kullandık, ama çatlatma için değil, çatlamaması için :) onu devamlı kullanınca erken çatlamayı da engelliyor, piyasada cetrotide iğnesi bulmakta da sorun olunca son seferde yine onu kullantık, farklı bir prosedür oluyor ben memnun kaldım, LH biraz yüksekti direkt gonapeptyl ile başladık.
Ben de Şişli memorial'dayım 4. transferim oldu geçen hafta :fingercrossed
Teşkkr ederimmEn son bana 37.5 a çıkarmayı düşünüyorlar demişlerdi muhasebeden Ocak başında ama şuan kaç yaptılar bilmiyorm ama hemen hemen o fiyatlardadır muhtemelen 3 aşa 5 yukarı.
36 yaşımda tek transfer oldum bende çift transfermi yapsak diye söylemiştim ama tek transfer ile başarının daha yüksek olduğunu soylemislerdi.sisli memorial tek transferden yana hep...Selamlar kizlar , benim baska hastanede iki denemem var sonu olumsuz biten . Şişli memoriala gectim . Embriyolar pgtye gitti henüz çok yeni. Sonuç bekliyoruz bakalım35 yaş altı olduğum için çift transfere izin vermezler diye düşünüyorum ama bir bilgisi olan var mı ?
Tsk ediyorum ...36 yaşımda tek transfer oldum bende çift transfermi yapsak diye söylemiştim ama tek transfer ile başarının daha yüksek olduğunu soylemislerdi.sisli memorial tek transferden yana hep...
Dollenenen 5 yumurtadan 5 i de beşinci güne gidebilir ki . Yani bunun bir ortalaması yok .Moralinizi bozmayın lütfen .Kızlar merhaba.11 yumurta toplandı,8 i olgun çıkmıştı.Ama sadece 5 i döllenmiş neden böyle oldu anlamış değilim bütün moralim bozuldu
Eş kaynaklı olduğu için ne kadarı gider bilmiyorum.Daha birde genetiğe gidecek.Daha öncekilerde olgunların %80-90 ı döllenirdi bu sefer neden böyle oldu anlamadımDollenenen 5 yumurtadan 5 i de beşinci güne gidebilir ki . Yani bunun bir ortalaması yok .Moralinizi bozmayın lütfen .
Hiç korkmayın diyemiyorum gerçekten insan panik oluyor . Bir hafta on gün önce sizinle aynı duygulardaydim. Ama olumsuz dusunmeyin . Benden sadece 5 yumurta topladılar ilaç dozları çok düşük tutuldu . Belli bir cm in altindakileri hiç toplamadilar bile bıraktılar ( tekrarlı dusuklerim var ,kaliteli yumurta istiyoruz çok yumurta değil dendi ) beş taneden dört tanesi pgtye gidebildi beşinci gün sonunda ama sonuç ne olur bilemiyoruz . Hepsi de sağlıksız olabilir tamamen muamma bu isler onu anladim.Eş kaynaklı olduğu için ne kadarı gider bilmiyorum.Daha birde genetiğe gidecek.Daha öncekilerde olgunların %80-90 ı döllenirdi bu sefer neden böyle oldu anlamadım
Benimde öncekinde çok az ilaç dozu kullandım sadece 3 yumurta toplandı 2 si olgundu 2 si döllendi 1 tanesi 5.güne gitti ama genetikten olumsuz geldiHiç korkmayın diyemiyorum gerçekten insan panik oluyor . Bir hafta on gün önce sizinle aynı duygulardaydim. Ama olumsuz dusunmeyin . Benden sadece 5 yumurta topladılar ilaç dozları çok düşük tutuldu . Belli bir cm in altindakileri hiç toplamadilar bile bıraktılar ( tekrarlı dusuklerim var ,kaliteli yumurta istiyoruz çok yumurta değil dendi ) beş taneden dört tanesi pgtye gidebildi beşinci gün sonunda ama sonuç ne olur bilemiyoruz . Hepsi de sağlıksız olabilir tamamen muamma bu isler onu anladim.
Hakkımızda hayırlısı artık ne olur ne biter hiç bilemiyorum . Benim bu merkezde ilk denemem .Benimde öncekinde çok az ilaç dozu kullandım sadece 3 yumurta toplandı 2 si olgundu 2 si döllendi 1 tanesi 5.güne gitti ama genetikten olumsuz geldi
Benimde bu merkezde ikinci.Daha önce başka merkezlerde denemelerim var .Bu olmazsa bir daha nasıl denerim bilmiyorumHakkımızda hayırlısı artık ne olur ne biter hiç bilemiyorum . Benim bu merkezde ilk denemem .
Maddi ,manevi çok yorucu bir süreç bende aynı kaygılarla doluyum . Haklısınız . Benim de diğer merkezde iki denemem var . Biri erken dönem düşük diğeri de negatif tabi spontan da dusuklerim var iki adet . O yüzden pgt önerildi . Size önerilme sebebi neydi ?Benimde bu merkezde ikinci.Daha önce başka merkezlerde denemelerim var .Bu olmazsa bir daha nasıl denerim bilmiyorum
Üst üste başarısızlık tutmadı iyi kalite embriyolar ve aynı zamanda bir kerede ikiz gebelik kaybı yaşadım erken dönemde tüp bebekle bu sebeple önerdiler.Zaten en son 5aa embriyom da Turner sendromu olarak gelince en mantıklısı pgt gibi düşünüyorumMaddi ,manevi çok yorucu bir süreç bende aynı kaygılarla doluyum . Haklısınız . Benim de diğer merkezde iki denemem var . Biri erken dönem düşük diğeri de negatif tabi spontan da dusuklerim var iki adet . O yüzden pgt önerildi . Size önerilme sebebi neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?