Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet sizin sorununuz farklıymış. Sayı iyiyse ama DNA hasarı varsa PICSI kullanılıyor ama eşinizin durumunda bu gereksiz olabilir.

Yarın güzel haberlerinizi bekliyorum
Sabah 2 embriyom parça alıp donduruldu.5ab ve 6ab kaliteleri.1 tane de geriden gelen varmış su an kavitasyon asamasiňdaymıs kalitesini söylemedi embriyolog. GELİŞİRSE oda dondurulacak , kavite aşamasından blast aşamasına geçer mi bilmiyorum

Harika bir haber! Kaliteleri de harika Inşallah bu sefer olacak

Selamlar ,aranızda transferden önce bagisiklik serumu önerilen var mı ? Ben henüz doktora sormadım . Embriyoların genetik tanıdan gelmesini bekliyorum.
Ben 4 sefer Omegaven serum kullandım ama gebelik gerçekleşmedi. PGT'siz ve BB kalite embriyolardı, o yüzden işe yaramamış olabilir.

İnşallah ya bu sefer sağlıklı gelen olur inşallah, geriden gelen yetişir mi bakalım merak ediyorum
Dün Hakan Bey eğer yaşıyorlarsa 7. güne kadar bile bekliyoruz dedi. 7. gün blastocystlerinin 5. ve 6. güne oranla başarı şansı daha düşük ama gene de sağlıklı gelme ihtimali var. İnşallah o bir tane de eklenir pgt grubuna

İnşallah, ne kadar embriyo o kadar şans demek Muhtemelen ikimiz aynı anlarda öğreniriz pgt sonucunu , inşallah güzel haberler alırız

Şuan ki fiyat listesi elinde olan var mı ata bilir misiniz buraya veya dondurulmuş embriyo transfer ücreti ne kadar bilginiz var mı

Merhaba. Ilk cocugumda sisli de oldu. Simdi 2.yi istiyorum. Transfer fiyati nedir. Benim gib 2.yi yaptiranlar nasil yol istedi ?

Merhaba. Ilk cocugumda sisli de oldu. Simdi 2.yi istiyorum. Transfer fiyati nedir. Benim gib 2.yi yaptiranlar nasil yol istedi
Ben de nisan ayinda 2.yi dusunuyorum dondurulmus embriyom var sislide. daha aramadim ama fiyat ogrenebildinjz mi? Nasıl yol izlememiz gerekiyor

Merhaba. Bu benim ilk tüp bebek denemem. Aşılama da olmadı. 43 yaşındayım. Birbuçuk yıl önce doğal gebelik ama düşükle sonuçlanmıştı. AMH 1,88. Araştırmalarım sonucu Memorial’da tedaviye başladım. Yeni başlayacaklar için aydınlatıcı olur belki diye sürecimi yazmak istedim.

5 Şubat Pazar

Reglin ikinci günü. 75 Gonal-f ve 225 Pergoveris iğne başlandı. Yücel bey ile başladık. Pergoveris yakıyor.

9 Şubat Perşembe

Kontrol. Umut Bey girdi muayeneye. 75 Gonal-f ve 225 Pergoveris’e devam.

10 Şubat Cuma

İlaçlara Cetrotide eklendi

11 Şubat Cumartesi

Kontrol. Yücel Bey

Gonal-f 37,5 oldu. Pergoveris ve Cetrotide aynı dozdan devam.

12 Şubat Pazar

Kontrol. Yücel Bey

Gonal-f ve Pergoveris bırakıldı. Gece 23:00’de Ovitrelle çatlatma iğnesi

14 Şubat Salı

11:00 yumurtalar toplandı. Günseli hanım. Çok tatlı bir uyku hali. Uyandığımda işlem bitmişti ve adet sancısı gibi bir ağrı vardı. Ama damardan ağrı kesiciyle o da geçti. Hiç kanama, lekelenme olmadı.

8 yumurta toplanmış.

15 Şubat Çarşamba

Sabah aradılar. 8 yumurtadan 7 tanesi olgun, 7’si de döllenmiş. Bu arada günde 3 kere fitil ve 1 kere Progestan Dex iğneye başladım. İğnelerden kaçış yok

17 Şubat Cuma

3.gün… 7 embriyo sağlıklı bir şekilde bölünmeye devam ediyormuş.

18 Şubat Cumartesi

4.gün… 7 embriyo da yoluna devam ediyor. 4 tanesi 1.kalite, diğer 3’ü 2.kaliteymiş.

19 Şubat Pazar

5.gün… öğle saatlerinde aradılar. 7 embriyodan 5 tanesi blast. 2 tanesi de yavaş gelişiyormuş. Blast olanlardan 3’ü genetik test için uygun, diğer 2’si akşama belli olurmuş. Genetik teste uygun olanlar biri 5aa, ikisi 4aa. Akşama tekrar arayacaklar.

20 Şubat Pazartesi

Genetik teste 3 embriyo gönderilebilmiş. 4aa’lardan biri 4ab olmuş.

6 Mart Pazartesi

Yücel Bey aradı. 3 embriyodan 1 tanesi sağlıklı gelmiş. Reglin ikinci günü gel dedi. Sadece folik asit takviyesiyle devam.

Merhaba çok güzel ilerliyorsunuz maşallah Yücel bey çok iyi benim transferi mi de Yücel bey yapmıştı şimdi 2 yaşında kızım var inşallah bu ay 2.yi transfer ettireceğiz fiyatlardan haberiniz var mı veya size vermiş oldukları fiyat listesi varsa buraya atabilir misiniz en azından bilmeyenler de öğrenmiş olur

Güncel fiyatlardan çok emin değilim. Biz eski fiyattan son yararlananlardanız. 26bin ödedik ilaçlar hariç ama şimdi sanırım 36bin olmuş. Sadece transfer olursa bir miktar indirimlidir tabii.

Yaşınıza göre çok güzel süreciniz.1 tane sağlıklı embriyo bulmak ilk deneme için muhteşem.Bende 30 uma yeni girdim yumurta rezervim orta , eşimce şiddetli sperm sorunu var 3 embriyom cuma ve cumartesi parça alınıp donduruldu.İnsallah bende sağlıklı bulabilirim

Sahi mi söylüyorsunuz? 8 yumurta toplanıp sadece 1 tane embriyo sağlıklı geldiği için açıkçası biraz üzülmüştüm. En azından iki olsaydı, ilk transfer tutmazsa diğeri tutar falan gibi düşünüyordum. Şimdi tek atımlık kurşunum var. Ve tekrar denemeyi düşünmüyor gibiyim. Sizin yaşınız genç. 3 embriyonuzun da sağlıklı gelmesini yürekten diliyorum.

Benim daha önceden negatif denemelerim ve kürtajım olunca çok olumlu düşünemiyorum,şu an bir tane sağlıklı haberi alsam dünyalar benim olur Yaş ilerledikçe embriyolarda genetik bozukluk riskini artırıyor ama gayet başarılı bir tüp bebek süreci geçirmişsiniz.Saglıkli bir şekilde tutunacagını düşünüyorum ben , umarım herşey güzel olacak

Umarım hepimiz için öyle olur

dondurulmuslara pgt ngs yapılıyor mu?

Yapılabilir tabi iyi bir embriyolog ve lab. İyiyse .Ama çok önerilen bir durum değilmiş, bozulma ihtimali oluyormuş
ya benım tup bebek ıle mol gebelıgım oldu,
uzum gebelıgı dıye gecıyor,
yenı kurtaj oldum bır sene mola vercegız yanı hamıle kalmak yasak kesınlıkle,
sımdı aklıma takılan acaba kalan embrıyolarımda kromozom bozuklugu var mı yoksa mol gebelık tamamen şanssızlık mı
Allah yardımcım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…