Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ya çok üzüldüm, tüp Bebekte mol gebelik olduğunu ilk defa duyuyorum. Doktorun ne yorum yaptı bilmiyorum ama kromozom bozukluğu olduğu için mi kaynaklanıyor bu durum? Sürekli olacak birşey değil bence, inşallah bir daha yaşamazsın Bence bir kaç doktordan ve embriyolog dan görüş al derim

ya doktorum şok oldu,, 5 seenedır mol gebelık gormemıstım dedı..
cok nadır olabılıyormus.. yanı doktorumun dedıgı kromozom olarak bızde esımle bende sorun yok test yaptırmıstık ama embrıyo kopyalanırken bazen olabılıyormus bu tarz sorunlar..
ama bu sende genetık sorun var anlamına gelmıyor dedı,
tamamen şanssızlıkda olabılır dedı ..
şuan bu durumu sonlandırmaya calısıyoruz ,sonrasında bır kac doktor ıle gorusecegım ayrıca ..
bakalım hayırlısı canım

İnşallah canım, vardır herşeyde bir hayır.Cok büyük talihsizlik olmuş ama 1 sene sonunda sağlıklı bir gebelik geçireceksin inşallah

İnşallah canım, vardır herşeyde bir hayır.Cok büyük talihsizlik olmuş ama 1 sene sonunda sağlıklı bir gebelik geçireceksin inşallah
evet canım demekkı bunu yaşamam gerekıyormuş,
herseyde bır hayır vardır ..
ınsallaahh kalan embrıyolarımdan saglıklı olanı ıkıncı seferde buluruz

Yaparlar bence canım ben iki tane göndermiştim biri mozaik gelmişti biri sağlıklı İnşaAllah sağlıkla ilerler
inşallah tatlım,
ya en azından 2 tane gondereyım dıyorum, 11tane var dondurlmus..
ınsallah saglıkla tutunur, şu ıcınde bulundugum durumu atlatayım doktorla konuşcam

Gigi86 pgt sonucu ne zaman çıkar acaba, pazartesi e nabız a giriş yapılmış, yarın raporu yazılabilir.Geçen sefer öyle olmuştu, ikimizin aynı anda çıkacak muhtemelen Ben sabırsızlıkla bekliyorum

Kızlar merhaba daha önce 2 aylık bir kaybım kürtaj olmuştum şimdi memorialda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum lütfen yardımcı olur musunuz iyi şeyler duymaya ihtiyacım gidip tutanlar ya da tutmayanlar yazabilir mi sebepsiz infertlite

Kızlar Gaziantepteyim bir tane dondurulmuş embriyom var istanbula memoriala gitmeli miyim nasıl bir yol izlemeliyim bir bilmiyorum bir kürtajım var 8 haftalık geçen 3 ay önce transfer oldum negatif şimdi de bekliyorum lütfen öneri verip yardımcı olur musunuz doktorum memnunum ya da değilim yalnızca memorial Şişli hakkında iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ona göre hazırlığımı yapıp istanbula gideceği

Merhabalar ,kaybinizin sebebi bulundu mu ? Ya da herhangi bir sebep arandı mi ? Benim de iki kaybim bir negatifim var . Kendi doktorum sorun arama konusunda yetersizdi . Şişli Memoriali seçme amacım daha fazla araştırıyor olmaları . Henüz transfer olmadım o konuda birşey diyemem olumlu ya da olumsuz Ben başka merkezde dondurulmuş 4 adet iyi kalite embriyomu bıraktım burada silbastan başladım.

En azından gelip görüşmenizi fikir almanızı tavsiye ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…