- 8 Aralık 2022
- 1.481
- 1.439
- 63
- 31
Ya çok üzüldüm, tüp Bebekte mol gebelik olduğunu ilk defa duyuyorum. Doktorun ne yorum yaptı bilmiyorum ama kromozom bozukluğu olduğu için mi kaynaklanıyor bu durum? Sürekli olacak birşey değil bence, inşallah bir daha yaşamazsınya benım tup bebek ıle mol gebelıgım oldu,
uzum gebelıgı dıye gecıyor,
yenı kurtaj oldum bır sene mola vercegız yanı hamıle kalmak yasak kesınlıkle,
sımdı aklıma takılan acaba kalan embrıyolarımda kromozom bozuklugu var mı yoksa mol gebelık tamamen şanssızlık mı
Allah yardımcım olsun
ya doktorum şok oldu,, 5 seenedır mol gebelık gormemıstım dedı..Ya çok üzüldüm, tüp Bebekte mol gebelik olduğunu ilk defa duyuyorum. Doktorun ne yorum yaptı bilmiyorum ama kromozom bozukluğu olduğu için mi kaynaklanıyor bu durum? Sürekli olacak birşey değil bence, inşallah bir daha yaşamazsınBence bir kaç doktordan ve embriyolog dan görüş al derim
İnşallah canım, vardır herşeyde bir hayır.Cok büyük talihsizlik olmuş ama 1 sene sonunda sağlıklı bir gebelik geçireceksin inşallahya doktorum şok oldu,, 5 seenedır mol gebelık gormemıstım dedı..
cok nadır olabılıyormus.. yanı doktorumun dedıgı kromozom olarak bızde esımle bende sorun yok test yaptırmıstık ama embrıyo kopyalanırken bazen olabılıyormus bu tarz sorunlar..
ama bu sende genetık sorun var anlamına gelmıyor dedı,
tamamen şanssızlıkda olabılır dedı ..
şuan bu durumu sonlandırmaya calısıyoruz ,sonrasında bır kac doktor ıle gorusecegım ayrıca ..
bakalım hayırlısı canım
evet canım demekkı bunu yaşamam gerekıyormuş,İnşallah canım, vardır herşeyde bir hayır.Cok büyük talihsizlik olmuş ama 1 sene sonunda sağlıklı bir gebelik geçireceksin inşallah
Yapılıyor canım ben yaptırdımdondurulmuslara pgt ngs yapılıyor mu?
Memorial de mi yaptırdın canım ?Yapılıyor canım ben yaptırdım
Evet yapılıyor. Burada bir arkadaş yaptırmıştı mesajınızı görürse mutlaka yazar.dondurulmuslara pgt ngs yapılıyor mu?
Yazmış zaten şimdi gördüm. Bu arada çok geçmiş olsun. Sürekli aynı şey olacak diye bir şey yok iyi düşünelim iyi olsun.Memorial de mi yaptırdın canım ?
Sonuç nasıl geldi
Çok sağol canım..Yazmış zaten şimdi gördüm. Bu arada çok geçmiş olsun. Sürekli aynı şey olacak diye bir şey yok iyi düşünelim iyi olsun.
Evet canım sağlıklı geleni transfer yaptılar çok şükür pozitifMemorial de mi yaptırdın canım ?
Sonuç nasıl geldi
Maşallah canımEvet canım sağlıklı geleni transfer yaptılar çok şükür pozitif
Amin canım İnşaAllahMaşallah canım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Pgt mi yapıldı kaçıncı gün embriyosuydu
sagol canım,Amin canım İnşaAllah5.gün evet pgt yapıldı
Yaparlar bence canım ben iki tane göndermiştim biri mozaik gelmişti biri sağlıklı İnşaAllah sağlıkla ilerlersagol canım,
ya benımde dondurulmuslarım var 4aa, bakalım bır ngs ya da pgt yapılabılır mı konuşacagım doktorla
inşallah tatlım,Yaparlar bence canım ben iki tane göndermiştim biri mozaik gelmişti biri sağlıklı İnşaAllah sağlıkla ilerler
Merhabalar ,kaybinizin sebebi bulundu mu ? Ya da herhangi bir sebep arandı mi ? Benim de iki kaybim bir negatifim var . Kendi doktorum sorun arama konusunda yetersizdi . Şişli Memoriali seçme amacım daha fazla araştırıyor olmaları . Henüz transfer olmadım o konuda birşey diyemem olumlu ya da olumsuz Ben başka merkezde dondurulmuş 4 adet iyi kalite embriyomu bıraktım burada silbastan başladım.Kızlar merhaba daha önce 2 aylık bir kaybım kürtaj olmuştum şimdi memorialda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum lütfen yardımcı olur musunuz iyi şeyler duymaya ihtiyacım gidip tutanlar ya da tutmayanlar yazabilir mi sebepsiz infertlite
Kuzu senin embriyo çözdüruldu biyopsi alındı tekrar donduruldu dimi ?Yaparlar bence canım ben iki tane göndermiştim biri mozaik gelmişti biri sağlıklı İnşaAllah sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?