- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
Merhaba düşük sebebim doğal nedenlerden dolayıydı bebekte herhangi bir kromozal sebep yoktu hafif pıhtılaşmam vardı benim doktorum kan sulandırıcıyı bıraktırdı sağlıklıydı her şey yolunda gidiyorduMerhabalar ,kaybinizin sebebi bulundu mu ? Ya da herhangi bir sebep arandı mi ? Benim de iki kaybim bir negatifim var . Kendi doktorum sorun arama konusunda yetersizdi . Şişli Memoriali seçme amacım daha fazla araştırıyor olmaları . Henüz transfer olmadım o konuda birşey diyemem olumlu ya da olumsuz Ben başka merkezde dondurulmuş 4 adet iyi kalite embriyomu bıraktım burada silbastan başladım.
En azından gelip görüşmenizi fikir almanızı tavsiye ederim .
Çok geçmiş olsun ...Merhaba düşük sebebim doğal nedenlerden dolayıydı bebekte herhangi bir kromozal sebep yoktu hafif pıhtılaşmam vardı benim doktorum kan sulandırıcıyı bıraktırdı sağlıklıydı her şey yolunda gidiyordu
canım bırsey daha sorcam,Yapılıyor canım ben yaptırdım
Gigi86 pgt sonucu ne zaman çıkar acaba, pazartesi e nabız a giriş yapılmış, yarın raporu yazılabilir.Geçen sefer öyle olmuştu, ikimizin aynı anda çıkacak muhtemelen Ben sabırsızlıkla bekliyorum
Hiç umudunu kaybetme Bence 5 taneden illaki bir tane oda en kötü ihtimalle zaten sağlıklı vardır.Benimde 6.gün 2 tane daha eklenmiş.Ama birinin kalitesi c gibi dedi embriyolog, onu göndermedik.Digeri 6a b arası dedi onu da gonderdim sonradan.Toplam 3 tane oldu yani .Diğerini kötü kaliteli olanı dondurmak istemedik, iyi mi yaptık bilmiyorum, embriyog bozulma ihtimali olabilir dedi bize bıraktıbebekokusuuu ben de heyecanla bekliyorum. Kendimi en kötüsüne de hazırladım, bakalım
Benim arkadaşımın OPU'su benden tam bir hafta önce olmuştu. Doktorumuz 4 gün önce arayıp haber vermiş. 5 taneden 3'ü sağlıklı gelmiş ama birine çok şans vermemişler, nedenini de sormamış. Gerçi onun 6 yumurtasının 6'sı da döllenmişti ve 5'i PGT'ye gidecek seviyeye ulaştı. Benim 12 olgun yumurtadan 5 tane kaldı PGT için yani beklentim düşük
Beni en geç Pazartesi, sizi de Salı günü ararlar diye düşünüyorum.
Mozaik değilmiş ama muhtelemen anormal hücre oranı mozaik sınırına yakındı. Kalitesi 6ba aslında ama 4ab'ye göre daha az şans vermişler.Hiç umudunu kaybetme Bence 5 taneden illaki bir tane oda en kötü ihtimalle zaten sağlıklı vardır.Benimde 6.gün 2 tane daha eklenmiş.Ama birinin kalitesi c gibi dedi embriyolog, onu göndermedik.Digeri 6a b arası dedi onu da gonderdim sonradan.Toplam 3 tane oldu yani .Diğerini kötü kaliteli olanı dondurmak istemedik, iyi mi yaptık bilmiyorum, embriyog bozulma ihtimali olabilir dedi bize bıraktıBence şans verilmeyen muhtemelen kalite olarak düşüktür, ya da yüksek mozaik oranlı olabilir
Himmm şimdi düşündüm de belki AI kullandılar hangisinin tutunma oranının daha yüksek olduğunu belirlemek için. Biz birkaç tane sağlıklı bulursak transfer edilecek AI ile seçilecek.Hiç umudunu kaybetme Bence 5 taneden illaki bir tane oda en kötü ihtimalle zaten sağlıklı vardır.Benimde 6.gün 2 tane daha eklenmiş.Ama birinin kalitesi c gibi dedi embriyolog, onu göndermedik.Digeri 6a b arası dedi onu da gonderdim sonradan.Toplam 3 tane oldu yani .Diğerini kötü kaliteli olanı dondurmak istemedik, iyi mi yaptık bilmiyorum, embriyog bozulma ihtimali olabilir dedi bize bıraktıBence şans verilmeyen muhtemelen kalite olarak düşüktür, ya da yüksek mozaik oranlı olabilir
Bize de Hakan Bey gönderilebilir ama gebelik oranı yüksek değil dedi baya düşük diye söyleyince çok kararsız kaldık, açıkçası parça almaya dayanmayacaksa bir anlamı yok birde dondurmak da masraflı o sebeple imha ettirdik.Ama benim ilk defa 4 tane blast embriyom oldu, bu konuda başarılı ama öncekinde çok az yumurta toplanıp 5aa bir embriyom sağlıksız gelince çok ümitlenmek istemiyorumMozaik değilmiş ama muhtelemen anormal hücre oranı mozaik sınırına yakındı. Kalitesi 6ba aslında ama 4ab'ye göre daha az şans vermişler.
Benim de C kalite blastocystim vardı fakat 6. güne kadar çok gelişme göstermeyince Hakan Bey göndermeye elverişli değil dedi. Açıkçası Hakan Bey'in deneyimine güveniyorum çünkü ilk etapta Piezo'yu da önermemişti ve gerçekten dediği çıktı
Evet, pgt sonucu ile embriyo kalitesi arasında korelasyon olsa bile gene de sağlıksız gelebiliyor. Inşallah bu sefer gönderdiklerinizin hepsi sağlıklı gelirBize de Hakan Bey gönderilebilir ama gebelik oranı yüksek değil dedi baya düşük diye söyleyince çok kararsız kaldık, açıkçası parça almaya dayanmayacaksa bir anlamı yok birde dondurmak da masraflı o sebeple imha ettirdik.Ama benim ilk defa 4 tane blast embriyom oldu, bu konuda başarılı ama öncekinde çok az yumurta toplanıp 5aa bir embriyom sağlıksız gelince çok ümitlenmek istemiyorumAl dediğiniz ne ben onu anlamadım
Yapay zekayı burda duymuştum ama bize hiç bahsedilmedi gerçi Benim 1 tane gelir gibi düşünüyorum.İnşallah sağlıklıyi buluruz.Haftaya güzel haberler verebiliriz inşallahEvet, pgt sonucu ile embriyo kalitesi arasında korelasyon olsa bile gene de sağlıksız gelebiliyor. Inşallah bu sefer gönderdiklerinizin hepsi sağlıklı gelir
AI yapay zeka. Önceki verilere göre program tutunma şansı en yüksek olanı seçiyor. Tabii önce arasından seçim yapılacak birkaç tane sağlıklı embriyo bulmak lazım.
Merhaba, fiyat alabildiniz mi? Ben de Nisan da 2. yi düşünüyorum. Pazartesi arayacağım ama merak ettim çok artmış fiyatlar.Merhaba. Ilk cocugumda sisli de oldu. Simdi 2.yi istiyorum. Transfer fiyati nedir. Benim gib 2.yi yaptiranlar nasil yol istedi
Ben de nisan ayinda 2.yi dusunuyorum dondurulmus embriyom var sislide. daha aramadim ama fiyat ogrenebildinjz mi? Nasıl yol izlememiz gerekiyor
Aynen canım dondu çözüldü biyopsi alındı tekrar donduruldu sadece pgt ücreti ödedik ekstra Bi ücret istemediler.canım bırsey daha sorcam,
donma -çözme için ayrı ucret mı alınıyor ngs yaptırılırken?
yoksa sadece Ngs ucretımı vermıstın embrıyo başına..
donup-çözdürüldü bıyopsı alındı tekrar donduruldu dımı senın? sonrada çözüp transfer
Çok sağol canım benimAynen canım dondu çözüldü biyopsi alındı tekrar donduruldu sadece pgt ücreti ödedik ekstra Bi ücret istemediler.
Kimse aramadı dimiMerhaba,
3-5 Mart 2023 tarihleri arasında embriyolarından alınan hücreler PGT için gönderilip, sonucu çıkan oldu mu acaba?
Hayır aramadılar. Toplantılarda falan hayalet gibiyim. Sürekli aklım PGT sonucundaKimse aramadı dimiTelefonun başında korkarak bekliyorum
Hayır aramadılar. Toplantılarda falan hayalet gibiyim. Sürekli aklım PGT sonucunda
Kızlar siz arasanıza yahu.. liste epey bir uzun sonucta aırayla arıyorlar ama aradığınızda eğer sonuclandıysa sonucu söylüyorlarBende öyleyim, derse adapte olamıyorum.Bugün ararlar diye bekledim ama yarına kaldık herhalde
Çıkmış sonuç ama bu ben daha öğrenemedim, doktorum aramadı.Pek umudum yok ama bakalım hayırlısıKızlar siz arasanıza yahu.. liste epey bir uzun sonucta aırayla arıyorlar ama aradığınızda eğer sonuclandıysa sonucu söylüyorlarGigi86
Böyle söyleme ya mesai saati bittiği için aramamistir belki ...Çıkmış sonuç ama bu ben daha öğrenemedim, doktorum aramadı.Pek umudum yok ama bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?