Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba düşük sebebim doğal nedenlerden dolayıydı bebekte herhangi bir kromozal sebep yoktu hafif pıhtılaşmam vardı benim doktorum kan sulandırıcıyı bıraktırdı sağlıklıydı her şey yolunda gidiyordu

Yapılıyor canım ben yaptırdım
canım bırsey daha sorcam,
donma -çözme için ayrı ucret mı alınıyor ngs yaptırılırken?
yoksa sadece Ngs ucretımı vermıstın embrıyo başına..
donup-çözdürüldü bıyopsı alındı tekrar donduruldu dımı senın? sonrada çözüp transfer

bebekokusuuu ben de heyecanla bekliyorum. Kendimi en kötüsüne de hazırladım, bakalım

Benim arkadaşımın OPU'su benden tam bir hafta önce olmuştu. Doktorumuz 4 gün önce arayıp haber vermiş. 5 taneden 3'ü sağlıklı gelmiş ama birine çok şans vermemişler, nedenini de sormamış. Gerçi onun 6 yumurtasının 6'sı da döllenmişti ve 5'i PGT'ye gidecek seviyeye ulaştı. Benim 12 olgun yumurtadan 5 tane kaldı PGT için yani beklentim düşük

Beni en geç Pazartesi, sizi de Salı günü ararlar diye düşünüyorum.

Hiç umudunu kaybetme Bence 5 taneden illaki bir tane oda en kötü ihtimalle zaten sağlıklı vardır.Benimde 6.gün 2 tane daha eklenmiş.Ama birinin kalitesi c gibi dedi embriyolog, onu göndermedik.Digeri 6a b arası dedi onu da gonderdim sonradan.Toplam 3 tane oldu yani .Diğerini kötü kaliteli olanı dondurmak istemedik, iyi mi yaptık bilmiyorum, embriyog bozulma ihtimali olabilir dedi bize bıraktı Bence şans verilmeyen muhtemelen kalite olarak düşüktür, ya da yüksek mozaik oranlı olabilir

Mozaik değilmiş ama muhtelemen anormal hücre oranı mozaik sınırına yakındı. Kalitesi 6ba aslında ama 4ab'ye göre daha az şans vermişler.

Benim de C kalite blastocystim vardı fakat 6. güne kadar çok gelişme göstermeyince Hakan Bey göndermeye elverişli değil dedi. Açıkçası Hakan Bey'in deneyimine güveniyorum çünkü ilk etapta Piezo'yu da önermemişti ve gerçekten dediği çıktı

Himmm şimdi düşündüm de belki AI kullandılar hangisinin tutunma oranının daha yüksek olduğunu belirlemek için. Biz birkaç tane sağlıklı bulursak transfer edilecek AI ile seçilecek.

Bize de Hakan Bey gönderilebilir ama gebelik oranı yüksek değil dedi baya düşük diye söyleyince çok kararsız kaldık, açıkçası parça almaya dayanmayacaksa bir anlamı yok birde dondurmak da masraflı o sebeple imha ettirdik.Ama benim ilk defa 4 tane blast embriyom oldu, bu konuda başarılı ama öncekinde çok az yumurta toplanıp 5aa bir embriyom sağlıksız gelince çok ümitlenmek istemiyorum Al dediğiniz ne ben onu anlamadım

Evet, pgt sonucu ile embriyo kalitesi arasında korelasyon olsa bile gene de sağlıksız gelebiliyor. Inşallah bu sefer gönderdiklerinizin hepsi sağlıklı gelir

AI yapay zeka. Önceki verilere göre program tutunma şansı en yüksek olanı seçiyor. Tabii önce arasından seçim yapılacak birkaç tane sağlıklı embriyo bulmak lazım.

Yapay zekayı burda duymuştum ama bize hiç bahsedilmedi gerçi Benim 1 tane gelir gibi düşünüyorum.İnşallah sağlıklıyi buluruz.Haftaya güzel haberler verebiliriz inşallah

Merhaba, fiyat alabildiniz mi? Ben de Nisan da 2. yi düşünüyorum. Pazartesi arayacağım ama merak ettim çok artmış fiyatlar.

Aynen canım dondu çözüldü biyopsi alındı tekrar donduruldu sadece pgt ücreti ödedik ekstra Bi ücret istemediler.

Merhaba,
3-5 Mart 2023 tarihleri arasında embriyolarından alınan hücreler PGT için gönderilip, sonucu çıkan oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…