- 8 Aralık 2022
- 1.481
- 1.439
- 63
- 31
Yarını bekleyeceğim bakalım, umarım sağlıklı haberini alabilirimBöyle söyleme ya mesai saati bittiği için aramamistir belki ...
Yuzde 50 60 şans veriyoruz demişti doktorum. Bana söyleseniz ben size söylerdim demişti . O yüzden olumsuz dusunmuyorum ben :)Yarını bekleyeceğim bakalım, umarım sağlıklı haberini alabilirim
İnşallah ya aslında umutsuz olup sonrasında üzülmek istemiyorum sanırım ama inşallah güzel haberler duymayı çok istiyorumYuzde 50 60 şans veriyoruz demişti doktorum. Bana söyleseniz ben size söylerdim demişti . O yüzden olumsuz dusunmuyorum ben :)
Ay inşallah ya güzel dusunelim güzel olsunİnşallah ya aslında umutsuz olup sonrasında üzülmek istemiyorum sanırım ama inşallah güzel haberler duymayı çok istiyorum
Doktorunuz kim bu arada ? Öylesine meraktan soruyorum aslında :)İnşallah ya aslında umutsuz olup sonrasında üzülmek istemiyorum sanırım ama inşallah güzel haberler duymayı çok istiyorum
İpek hanım doktorumDoktorunuz kim bu arada ? Öylesine meraktan soruyorum aslında :)
Yok degil. Aysu hanım ile ilk gorusmemi yapmıştım sonrasında Umut beye devrettiler beni .İpek hanım doktorumSizin yücel bey miydi?
Anladım.Aysu hanım ı hiç bilmiyorum ama Umut bey iki kere girmişti muayeneyeYok degil. Aysu hanım ile ilk gorusmemi yapmıştım sonrasında Umut beye devrettiler beni .
Suratsiz bı adam kendisiAnladım.Aysu hanım ı hiç bilmiyorum ama Umut bey iki kere girmişti muayeneye
Evet ya öyle o gerçekten, micazı öyle sanırım.İşlerini iyi yapsınlar da önemli olan o , ben ipek hocayı seviyorum ilgili ama bazı soru işaretlerim var daha once de yazmıştım ama artık sonucu bekliyoruzSuratsiz bı adam kendisi
Bende mizacı öyle diye düşünüp işini iyi yapsın yeter modundayimEvet ya öyle o gerçekten, micazı öyle sanırım.İşlerini iyi yapsınlar da önemli olan o , ben ipek hocayı seviyorum ilgili ama bazı soru işaretlerim var daha once de yazmıştım ama artık sonucu bekliyoruz
Merhaba pgt testi yapılıp sonra transfer olduktan sonra mı sonlandırmak istediler? Doğru mu anladimMerhaba , bana pgt tüp bebek için yardımcı olabilecek biri var mı ? Ben 1 hafta önce gen mutasyonuna sahip bir hamileliği sonlandırmak zorunda kaldım bu yolu önerdiler , lütfen yardımcı olun hiç bir şey bilmiyorum ben ..
Normal rutin tup bebek yontemiyle yumurta toplama yapılıyor . Beşinci güne ulaşan embriyolar genetik taramaya gidiyor ücreti karşılığında. 15 gün içerisinde sonuç çıkıyor. Sonrası dondurulmuş transfer hazırlığı zaten .Merhaba , bana pgt tüp bebek için yardımcı olabilecek biri var mı ? Ben 1 hafta önce gen mutasyonuna sahip bir hamileliği sonlandırmak zorunda kaldım bu yolu önerdiler , lütfen yardımcı olun hiç bir şey bilmiyorum ben ..
Benim sonuç çıkmamış hâlâ, cuma çıkar dediler.Doktor en erken pazartesi arar zaten valla beklemekten yoruldumBende mizacı öyle diye düşünüp işini iyi yapsın yeter modundayimevet ,iyi sonucu duyucaksiniz en sonunda diye düşünüyorum.
Kacinci gün bugün ? Ya beklemekte çok zor iş ben sizi çok iyi anlıyorumBenim sonuç çıkmamış hâlâ, cuma çıkar dediler.Doktor en erken pazartesi arar zaten valla beklemekten yoruldum
3 ve 4 Mart'ta embriyolardan parça alındı.Sanirım sonradan da embriyom olduğu için bir sonraki kite kaldı 96 embriyo olunca çalışıyormuş galiba .Gerçi kötü sonuç alacaksam hiç duymak istemiyorumKacinci gün bugün ? Ya beklemekte çok zor iş ben sizi çok iyi anlıyorum
Ay kötü sonuç duyucam diye eşimin numarasını vermiştim bende3 ve 4 Mart'ta embriyolardan parça alındı.Sanirım sonradan da embriyom olduğu için bir sonraki kite kaldı 96 embriyo olunca çalışıyormuş galiba .Gerçi kötü sonuç alacaksam hiç duymak istemiyorum
İnşallah zaten bende eşime arattırdım bugün, ama doktor beni arayacak kesin muhtemelen pazartesiye kalır benim hayırlısı olsun sonu güzel olsun daAy kötü sonuç duyucam diye eşimin numarasını vermiştim bendeCuma günü çıkar inşallah güzel sonucu paylaşırsınız bizimle .
Normal rutin tup bebek yontemiyle yumurta toplama yapılıyor . Beşinci güne ulaşan embriyolar genetik taramaya gidiyor ücreti karşılığında. 15 gün içerisinde sonuç çıkıyor. Sonrası dondurulmuş transfer hazırlığı zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?