Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet bende çok sorguluyordum ilk başlarda ama artık olabilir kısmını görmüş oldum
Evet inşallah kalan embriyolarim sağlıklıdır
1500dolar da az değil yaa.
32 yaşındayım canim..

Bende gen mutasyonu olduğu için doğal gebelikte %50 sağlıklı %50 gen geçişli yani hastalığımın geçtiği gebelik olma durumum var. Geçen hafta bundan dolayı ilk gebeliğimi sonlandırdım , bebekte gen geçişi görüldü. Böylece pgt önerdiler. Acaba tutmama ihtimali var mı yinede. Çok bilgim yok yeni öğreniyorum kusura bakmayın.. yardımcı olursanız çok sevinirim..

Merhaba arkadaşlar, şuan transfer sürecinde olan var mı acaba ?
Ben 2. Bebeğim için donmuş embriyo transfer sürecine hazırlanıyorum il dışından. İlk transferimden 4 yaşında bir kızım var.

Acaba tutma tutmama durumu neye bağlı, bununla ilgili bir şey diyorlar mı?
canım valla bılemıyorum onu,
benım 5aa tuttu ama saglıksız ılerledı mol gebelık kurtaj vs cok ugrastım..
yanı aslında vucut onu atmak ıstemıstı bız progestan ıle tuttuk , kese duzelır vs dıye..
Rabbım oyle bır yaratmıs kı bızı gercekten saglıksız ıse atıyor vucuttan ..
tutmama durumu ıste herseyle alakalı olabılıyor ,
rahım durumu, kan pıhtılasma durumu, embrıyonun durumu,

Merhaba arkadaşlar, şuan transfer sürecinde olan var mı acaba ?
Ben 2. Bebeğim için donmuş embriyo transfer sürecine hazırlanıyorum il dışından. İlk transferimden 4 yaşında bir kızım var.
Merhabe bende dondurulmuş embriyo transferi olacağım bu ay Allah'ın izniyle bugün adetin 1.günü yarın muayene olucam il dışından takip olacak benim de şuan için ilaç vermediler ilk transferde doğal olmuştu bunu da doğal siklus yapacaklarını söylediler

Yapay zekayı burda duymuştum ama bize hiç bahsedilmedi gerçi Benim 1 tane gelir gibi düşünüyorum.İnşallah sağlıklıyi buluruz.Haftaya güzel haberler verebiliriz inşallah
Canım ona gerek yok çğnkü zaten onlar kaliteli olunc size söyluyorlar bende öyle oldu şhsen bend eyapacam dedim resmne yapmadılar kaliteli geldi diye önermedi

Benimde doğal sanırım ilaç listesi attılar ama şuan sadece folik asit kullanıyorum. İlerleyen günlerde progestan jel tablet vs ekleyecekler sanırım. Ben ilk kontrolümü çarşamba günü oldum 2. Kontrolümü haftaya cuma için söylediler.

Kızlar merhabalar banada bu ay doğal siklus ile transfer yapılacak . Bende pcos olduğu için yumurtlama normalde olmuyor. Tembelliğe bağlı olarak anlamadığım olay şu illa yumurtlamayi gormemiz mi gerekiyor. Yoksa rahim kalınlaşması ve tahliller yetiyor mu transfer olmak için bilgi verir misiniz şuan sadece folik asit kullanıyorum

Bana atmadılar ilaç listesini transfere yakın atacaklarmış folik asiti yaklaşık 1 aydır kullanıyorum birde bende istmosel oluşmuş sezeryana bağlı belki 3.kontrolde buraya çağırabiliriz dedi doktorunuz kim acaba

İstmosel nedir acaba? Yücel bey benim doktorum sizinki ?

İstmosel nedir acaba? Yücel bey benim doktorum sizinki ?
Kesi yerinde doku tam kapanmamış artık iç dikişler eriyen ip ile mi atılıyor bilmiyorum ama orada Bi bölüm yer sanırım geri açılmış benim doktorum da Yücel bey ilk transferimi de o yapmıştı ilk orada tanıdım zaten Yücel beyi

Çok geçmiş olsun. Benimde ilk transferimi Yücel bey yapmıştı. Çok kibar naif ve pozitif birisi. Opu sürecimde çoğu muayenemi gönül hanım yapmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…