- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah herkes içinBana şey denildi, %2 ile %5 yanılma ihtimali olduğu için garanti olsun istedikleri için istiyorlarmış. Çapadaki genetik Dr dedi bana bunu
Evet bende çok sorguluyordum ilk başlarda ama artık olabilir kısmını görmüş oldumİlk zamanlar bende çok sorguluyordum. Bu kadar sağlıksız beslenip nasıl böyle sağlıklı çocukları oluyor diye
Dediğiniz gibi bu saatten sonrası tevekkül etmek bizim içinSize de çok geçmiş olsun . Bir kez mol gebelik oldu diye diğerleri de sağlıksız demek değildir . Bu arada benim de başka merkezde iyi kalite embriyolarım var . Bana onları buraya taşıyın ,inceleyelim dediler . Açıkçası 1500 dolar da onlara vermek istemedim şu an . Zaten son tedavim maliyetliydi. Demem o ki olumsuz dusunmeyin siz yasiniz da benden gençtir diye tahmin ediyorum .
Evet deneyerek işte sağlıklı olanı bulmak istiyorlarEvet evet bu bir deneme yanılma yöntemi . Hatta Semra hanım bana şey demişti . Biz eliminasyon yöntemiyle ilerleyeceğiz. Ama tüm bunların sonunda da düşük olabilir .
Yasitmisiz :)Evet bende çok sorguluyordum ilk başlarda ama artık olabilir kısmını görmüş oldum
Evet inşallah kalan embriyolarim sağlıklıdır
1500dolar da az değil yaa.
32 yaşındayım canim..
Acaba tutma tutmama durumu neye bağlı, bununla ilgili bir şey diyorlar mı?Evet deneyerek işte sağlıklı olanı bulmak istiyorlar
evet canım bende vallaYasitmisiz :)
Tamamen şans olarak bakıyorum bende artık :)
canım valla bılemıyorum onu,Acaba tutma tutmama durumu neye bağlı, bununla ilgili bir şey diyorlar mı?
Merhabe bende dondurulmuş embriyo transferi olacağım bu ay Allah'ın izniyle bugün adetin 1.günü yarın muayene olucam il dışından takip olacak benim de şuan için ilaç vermediler ilk transferde doğal olmuştu bunu da doğal siklus yapacaklarını söyledilerMerhaba arkadaşlar, şuan transfer sürecinde olan var mı acaba ?
Ben 2. Bebeğim için donmuş embriyo transfer sürecine hazırlanıyorum il dışından. İlk transferimden 4 yaşında bir kızım var.
Capada ki genetik doktor hangisi merak ettiğim için sormak istedimBana şey denildi, %2 ile %5 yanılma ihtimali olduğu için garanti olsun istedikleri için istiyorlarmış. Çapadaki genetik Dr dedi bana bunu
Canım bende yaptım 10 Mart transferim olmuştuEvet yapılıyor. Burada bir arkadaş yaptırmıştı mesajınızı görürse mutlaka yazar.
Canım ona gerek yok çğnkü zaten onlar kaliteli olunc size söyluyorlar bende öyle oldu şhsen bend eyapacam dedim resmne yapmadılar kaliteli geldi diye önermediYapay zekayı burda duymuştum ama bize hiç bahsedilmedi gerçi Benim 1 tane gelir gibi düşünüyorum.İnşallah sağlıklıyi buluruz.Haftaya güzel haberler verebiliriz inşallah
Benimde doğal sanırım ilaç listesi attılar ama şuan sadece folik asit kullanıyorum. İlerleyen günlerde progestan jel tablet vs ekleyecekler sanırım. Ben ilk kontrolümü çarşamba günü oldum 2. Kontrolümü haftaya cuma için söylediler.Merhabe bende dondurulmuş embriyo transferi olacağım bu ay Allah'ın izniyle bugün adetin 1.günü yarın muayene olucam il dışından takip olacak benim de şuan için ilaç vermediler ilk transferde doğal olmuştu bunu da doğal siklus yapacaklarını söylediler
Bana atmadılar ilaç listesini transfere yakın atacaklarmış folik asiti yaklaşık 1 aydır kullanıyorum birde bende istmosel oluşmuş sezeryana bağlı belki 3.kontrolde buraya çağırabiliriz dedi doktorunuz kim acabaBenimde doğal sanırım ilaç listesi attılar ama şuan sadece folik asit kullanıyorum. İlerleyen günlerde progestan jel tablet vs ekleyecekler sanırım. Ben ilk kontrolümü çarşamba günü oldum 2. Kontrolümü haftaya cuma için söylediler.
İstmosel nedir acaba? Yücel bey benim doktorum sizinki ?Bana atmadılar ilaç listesini transfere yakın atacaklarmış folik asiti yaklaşık 1 aydır kullanıyorum birde bende istmosel oluşmuş sezeryana bağlı belki 3.kontrolde buraya çağırabiliriz dedi doktorunuz kim acaba
Kesi yerinde doku tam kapanmamış artık iç dikişler eriyen ip ile mi atılıyor bilmiyorum ama orada Bi bölüm yer sanırım geri açılmış benim doktorum da Yücel bey ilk transferimi de o yapmıştı ilk orada tanıdım zaten Yücel beyiİstmosel nedir acaba? Yücel bey benim doktorum sizinki ?
***Kızlar merhabalar banada bu ay doğal siklus ile transfer yapılacak . Bende pcos olduğu için yumurtlama normalde olmuyor. Tembelliğe bağlı olarak anlamadığım olay şu illa yumurtlamayi gormemiz mi gerekiyor. Yoksa rahim kalınlaşması ve tahliller yetiyor mu transfer olmak için bilgi verir misinizşuan sadece folik asit kullanıyorum
Çok geçmiş olsun. Benimde ilk transferimi Yücel bey yapmıştı. Çok kibar naif ve pozitif birisi. Opu sürecimde çoğu muayenemi gönül hanım yapmıştı.Kesi yerinde doku tam kapanmamış artık iç dikişler eriyen ip ile mi atılıyor bilmiyorum ama orada Bi bölüm yer sanırım geri açılmış benim doktorum da Yücel bey ilk transferimi de o yapmıştı ilk orada tanıdım zaten Yücel beyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?