Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz benim 8dondurulmuş embryom var bunlara pgt uygulanıyormu
bende aynı seyı baya araştırdım,
yani yapılabılıyormuş ama riskleri var donma - çözme tekrar donma yapılacağı için ..
doktorumla da bır kac ay gecınce konuşacağım o ne dusunuyor ona gore ılerlıycem..
o kadar para verıp embrıyo buna dayanamaz ıse para da çöp olur umutlarımda .
Allah yardımcımız olsun

Dondurulmuş embriyo transferi demi test yapmış mıydın tahlilden önce birde çatlatma iğnesi yapılıyor onun etkisi olur mu ki acaba
İşte onu hiç bilmiyorum, neyin etkisi , Memorial hastanesi hep dondurulmuş embriyo transferi yapıyor çok nadir taze transfer

İşte onu hiç bilmiyorum, neyin etkisi , Memorial hastanesi hep dondurulmuş embriyo transferi yapıyor çok nadir taze transfer
Benim ilk transferim taze idi bu dondurulmuş olacak inşallah ilkinde 7.günde test yapmıştım çıkmıştı

İnşallah canım sende Memorial hastanesi de mi başladın
Evet ilk demem oradaydı çok şükür ilk transferde tutmuştu doktorum beril hanımdı şimdi Kıbrısa gitti transferimi o zaman Yücel bey yapmıştı şimdi yine Yücel beyin ilgilenmesini istedik bu ay kısmet olursa transferim olacak

Hadi inşaAllah rabbim tekrardan bir erkek evladı hayırla vermeyi nasip etisn. Banada transferinizi yücel hoca yaptsın yok dedim ipek doktorum yapsın onu daha çok sevdim ilgiliydi. Gerçi hepsi ilgide Allah hepsinden razı olsun

Ben Yücel beyi ilk transfer günü tanımıştım o kadar çok içten geldi ki bana hatta özelden biri yazmıştı Yücel bey yaptıysa transferiniz pozitif olur demişti çok şükür önce Rabbimin daha sonra onların vesilesiyle çocuk sahibi olduk Rabbim kimseye aratmasın inşallah

Maşallah ya bende ilk başvuru yaptığımda yücel hocayla görüştüm ama ozaman bilmiyorum ya karışık duygular içindeydim

Maşallah ya bende ilk başvuru yaptığımda yücel hocayla görüştüm ama ozaman bilmiyorum ya karışık duygular içindeydim
Rabbim ol dedikten sonra herşey boş canım ama onların bize vermiş olduğu enerji bize mutluluk veriyor ben il dışı takipliyim buradaki doktorum da Yücel beyin arkadaşı aynı okulda okumuşlar

Rabbim ol dedikten sonra herşey boş canım ama onların bize vermiş olduğu enerji bize mutluluk veriyor ben il dışı takipliyim buradaki doktorum da Yücel beyin arkadaşı aynı okulda okumuşlar
Yaaa tesadüfe baksen maşallah he valla doğru diyorsun rabbim ol der oda oluverir. Canım ordan buraya gelirken şimdi zorlanıyorrsun rabbim bu emeğini boşa götürmesin size. De dua edeceğim

Yaaa tesadüfe baksen maşallah he valla doğru diyorsun rabbim ol der oda oluverir. Canım ordan buraya gelirken şimdi zorlanıyorrsun rabbim bu emeğini boşa götürmesin size. De dua edeceğim
Amin inşallah canım sen de sağ salim kucağına alırsın bebişini inşallah

Siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…