Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sizin tuttu mu transferiniz, nasıl ilerliyor süreç bana yardımcı olur musunuz daha yeni tanışıyorum çünkü ..
Canım tuttu diyemem çünkü yarın kan günüm var ozmaan inşallah bakarız bende Memorial hastanesi yaptım embriyolarım pgt gitti. 3 tanesi 5. Dondurulmuş embriyo transferi oldu

Çok geçmiş olsun. Benimde ilk transferimi Yücel bey yapmıştı. Çok kibar naif ve pozitif birisi. Opu sürecimde çoğu muayenemi gönül hanım yapmıştı.
Teşekkür ederim siz ilk muayeneyi oldunuz mu bana da ilaç listesi attılar ben ilk muayeneyi oldum ikinci muayene arası biraz fazla gibi geldi 9 gün sonra olacakmışım acaba size de mi öyle dediler

Teşekkür ederim siz ilk muayeneyi oldunuz mu bana da ilaç listesi attılar ben ilk muayeneyi oldum ikinci muayene arası biraz fazla gibi geldi 9 gün sonra olacakmışım acaba size de mi öyle dediler
Bende ilk muayeneyi reglinin 2. Günü oldum ikinci muayene 11. Günüme denk geliyor aynı demek ki.

Ben tüp bebek ile hamile kalmıştım 23 haftada fetus anolilerinden kalp atışı zayıflığından bebeğimi kaybettim embryo için pgt yaptırmadım ama gen testi yaptırmıştım hamileliğimin 12 haftasında sonuç olarak hiç bir sorun çıkmadı sormak istrdiğim biz bunların yaşamamak İçin hangi testleri yaptırmalıyız

Ah canım çok geçmiş olsun...
İnan bir bilsem ..
Neden oluyor olmaması için ne yapılmalı..
Sanırım pgt öneriyorlar bu durumlarda.
Gen testinde sorun çıkmadı ise neden oldu acaba ya? Doktor bişey diyor mu

Ah canım çok geçmiş olsun...
İnan bir bilsem ..
Neden oluyor olmaması için ne yapılmalı..
Sanırım pgt öneriyorlar bu durumlarda.
Gen testinde sorun çıkmadı ise neden oldu acaba ya? Doktor bişey diyor mu
Sağolun .çapa genetikteki doktor bu gebelik böyle oldu diye diğer gebeliklerin bu şekilde olma ihtimali yüzde 25 belki daha az dedi aminiyo sentez için sıvıda alındı sonucunu bekliyorum aminyo sentez sonucunun net olabileceğini düşünüyorlar

Evet aynı güne denk geliyor size ne ilaç verdiler
Şimdilik folik asit başlayın sadece dediler. İlerleyen aşamalarda progestan jel ve iğne antibiyotik prednol bide çatlatma iğnesi. Antibiyotik ve prednol hatırladığım kadarıyla transfer öncesi kullanılcak. Çatlatma iğneside bir gün önce kullanılıyo tam saatini mesaj atıcaklar zaten. Diğerleride transfer gününde başlayacaktır.

Aynı ilaçlarımız Rabbim inşallah gönlümüze göre verir

Evet canım pozitif gördüm ve kandada çıktı çok şükür iki gün sonra tekrar kan vereceğim darısı size inşaAllah
Çok mutlu oldum sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah'ım İnşallah canım bize de dua et kimin duası kabul olur bilinmez Rabbim öyle güzel bir duygu yaratmış ki herkes bu duyguyu tatsın isterim
Transferi kim yaptı

Ay aminnnnn amin hepimizin ablaaaa ipek Nur doktorummm

Merhaba bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz benim 8dondurulmuş embryom var bunlara pgt uygulanıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…