Sizin tuttu mu transferiniz, nasıl ilerliyor süreç bana yardımcı olur musunuz daha yeni tanışıyorum çünkü ..Canım bende yaptım 10 Mart transferim olmuştu
İsmi Tuğba ydı genç bir doktorduCapada ki genetik doktor hangisi merak ettiğim için sormak istedim
Canım tuttu diyemem çünkü yarın kan günüm var ozmaan inşallah bakarız bende Memorial hastanesi yaptım embriyolarım pgt gitti. 3 tanesi 5. Dondurulmuş embriyo transferi olduSizin tuttu mu transferiniz, nasıl ilerliyor süreç bana yardımcı olur musunuz daha yeni tanışıyorum çünkü ..
Sizde nasıl bir rahatsızlık var acabaCanım tuttu diyemem çünkü yarın kan günüm var ozmaan inşallah bakarız bende Memorial hastanesi yaptım embriyolarım pgt gitti. 3 tanesi 5. Dondurulmuş embriyo transferi oldu
Canım bende degil di eşimdeydiSizde nasıl bir rahatsızlık var acaba
Teşekkür ederim siz ilk muayeneyi oldunuz mu bana da ilaç listesi attılar ben ilk muayeneyi oldum ikinci muayene arası biraz fazla gibi geldi 9 gün sonra olacakmışım acaba size de mi öyle dedilerÇok geçmiş olsun. Benimde ilk transferimi Yücel bey yapmıştı. Çok kibar naif ve pozitif birisi. Opu sürecimde çoğu muayenemi gönül hanım yapmıştı.
Bende ilk muayeneyi reglinin 2. Günü oldum ikinci muayene 11. Günüme denk geliyor aynı demek ki.Teşekkür ederim siz ilk muayeneyi oldunuz mu bana da ilaç listesi attılar ben ilk muayeneyi oldum ikinci muayene arası biraz fazla gibi geldi 9 gün sonra olacakmışım acaba size de mi öyle dediler
Ben tüp bebek ile hamile kalmıştım 23 haftada fetus anolilerinden kalp atışı zayıflığından bebeğimi kaybettim embryo için pgt yaptırmadım ama gen testi yaptırmıştım hamileliğimin 12 haftasında sonuç olarak hiç bir sorun çıkmadı sormak istrdiğim biz bunların yaşamamak İçin hangi testleri yaptırmalıyızbu durum çok tuhaf..
yanı pgt gonderıp sagıklı gelıp trasnfer olup sonra bölünmeye devam ettıgı ıcın sonradan saglıksız olma ıhtımalı var ..
çok aşırı ilginç bir durum ..
o kadar para verip yaptırıp bide bu durumu yaşamak ya da yaşama ihtimalimizin olması tuhaf ..
Ah canım çok geçmiş olsun...Ben tüp bebek ile hamile kalmıştım 23 haftada fetus anolilerinden kalp atışı zayıflığından bebeğimi kaybettim embryo için pgt yaptırmadım ama gen testi yaptırmıştım hamileliğimin 12 haftasında sonuç olarak hiç bir sorun çıkmadı sormak istrdiğim biz bunların yaşamamak İçin hangi testleri yaptırmalıyız
Sağolun .çapa genetikteki doktor bu gebelik böyle oldu diye diğer gebeliklerin bu şekilde olma ihtimali yüzde 25 belki daha az dedi aminiyo sentez için sıvıda alındı sonucunu bekliyorum aminyo sentez sonucunun net olabileceğini düşünüyorlarAh canım çok geçmiş olsun...
İnan bir bilsem ..
Neden oluyor olmaması için ne yapılmalı..
Sanırım pgt öneriyorlar bu durumlarda.
Gen testinde sorun çıkmadı ise neden oldu acaba ya? Doktor bişey diyor mu
Evet aynı güne denk geliyor size ne ilaç verdilerBende ilk muayeneyi reglinin 2. Günü oldum ikinci muayene 11. Günüme denk geliyor aynı demek ki
Şimdilik folik asit başlayın sadece dediler. İlerleyen aşamalarda progestan jel ve iğne antibiyotik prednol bide çatlatma iğnesi. Antibiyotik ve prednol hatırladığım kadarıyla transfer öncesi kullanılcak. Çatlatma iğneside bir gün önce kullanılıyo tam saatini mesaj atıcaklar zaten. Diğerleride transfer gününde başlayacaktır.Evet aynı güne denk geliyor size ne ilaç verdiler
Aynı ilaçlarımız Rabbim inşallah gönlümüze göre verirŞimdilik folik asit başlayın sadece dediler. İlerleyen aşamalarda progestan jel ve iğne antibiyotik prednol bide çatlatma iğnesi. Antibiyotik ve prednol hatırladığım kadarıyla transfer öncesi kullanılcak. Çatlatma iğneside bir gün önce kullanılıyo tam saatini mesaj atıcaklar zaten. Diğerleride transfer gününde başlayacaktır.
Sonucunuz belli oldu muCanım bende yaptım 10 Mart transferim olmuştu
Evet canım pozitif gördüm ve kandada çıktı çok şükür iki gün sonra tekrar kan vereceğimSonucunuz belli oldu mu
Çok mutlu oldum sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah'ım İnşallah canım bize de dua et kimin duası kabul olur bilinmez Rabbim öyle güzel bir duygu yaratmış ki herkes bu duyguyu tatsın isterimEvet canım pozitif gördüm ve kandada çıktı çok şükür iki gün sonra tekrar kan vereceğimdarısı size inşaAllah
Ay aminnnnn amin hepimizin ablaaaa ipek Nur doktorummmÇok mutlu oldum sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah'ım İnşallah canım bize de dua et kimin duası kabul olur bilinmez Rabbim öyle güzel bir duygu yaratmış ki herkes bu duyguyu tatsın isterim
Transferi kim yaptı
İlk tüp bebek miydiAy aminnnnn amin hepimizin ablaaaa ipek Nur doktorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?