- 8 Ekim 2022
- 729
- 560
- 33
Arkadaşlar merhaba; insan en ufak şeyde tedirgin oluyor bende o yüzden belki saçma gelecek ama yazdığım ne olur kusuruma bakmayınben transfer aşamasındayım bugün regl sonrası 10. Gün kontrolüm vardi. Yarın tekrar kontrole çağırdılar bu sefer Semra hoca da bakacak.. böyle bir durum yaşayan oldu mu? Normal mi anormal mi anlamadım pgt sonrası sadece tek embriyomuz olduğu için gereksiz bir endişe midir? Transfer süreci nasil oluyor?
Canım merak etme transfer öncesi rahim duvarına bakıyorlar onlar en uygun zamanda transfer işlemini gerçekleştiriyor bu arada Şişli memorial tüp bebek konusunda nasıl memnunmusunuz embryo pgt ücretleri nasıl ?Arkadaşlar merhaba; insan en ufak şeyde tedirgin oluyor bende o yüzden belki saçma gelecek ama yazdığım ne olur kusuruma bakmayınben transfer aşamasındayım bugün regl sonrası 10. Gün kontrolüm vardi. Yarın tekrar kontrole çağırdılar bu sefer Semra hoca da bakacak.. böyle bir durum yaşayan oldu mu? Normal mi anormal mi anlamadım pgt sonrası sadece tek embriyomuz olduğu için gereksiz bir endişe midir? Transfer süreci nasil oluyor?
Açıkçası biz eşimle acıbadem, Memorial ve Bülent tras arasında kalmıştık.. Memorial i tercih ettik. Ücretler 2022 Aralık sonu biz görüştüğümüz için o yılın fiyatları üzerinden oldu guncelde ne oldu bilgim yok açıkçası.. ilk kontrolde Semra hoca ile görüştük o gün onunla birlikte yücel hoca da girmişti sonra yücel hoca ile görüştük hep.. arada başka doktor a randevu yazıyorlar ama ben değişiklik sevmediğim için hep yücel hoca ile devam etmek istedim. Pgt ücreti bizim zamanımızda 295 USD embriyo başındaydı. Şimdi de transfer aşamasına geldik şükür bakalımCanım merak etme transfer öncesi rahim duvarına bakıyorlar onlar en uygun zamanda transfer işlemini gerçekleştiriyor bu arada Şişli memorial tüp bebek konusunda nasıl memnunmusunuz embryo pgt ücretleri nasıl ?
Hayırlısı olsun rabbim sağlıklı versin inş bende bahçeciye gidiyorum ama bu pgt tarama konusunda hangisi iyi emin olamadımAçıkçası biz eşimle acıbadem, Memorial ve Bülent tras arasında kalmıştık.. Memorial i tercih ettik. Ücretler 2022 Aralık sonu biz görüştüğümüz için o yılın fiyatları üzerinden oldu guncelde ne oldu bilgim yok açıkçası.. ilk kontrolde Semra hoca ile görüştük o gün onunla birlikte yücel hoca da girmişti sonra yücel hoca ile görüştük hep.. arada başka doktor a randevu yazıyorlar ama ben değişiklik sevmediğim için hep yücel hoca ile devam etmek istedim. Pgt ücreti bizim zamanımızda 295 USD embriyo başındaydı. Şimdi de transfer aşamasına geldik şükür bakalım
Merhaba, bende 10 gün önce gen geçişinden dolayı bebeğimi aldırdım. Çapa da tespit edildi. Bende de yüzde 50 ihtimal vardı ve iyi değil kötü ihtimal e denk gelmiş bulunduk. Pgt önerdiler bana bu ihtimal durumunu beklememek için muhtemelen size de onu önerirler diye düşünüyorum. Çünkü pgt ile sağlıklı yumurta yı seçebilmek amaç…Merhaba bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz benim 8dondurulmuş embryom var bunlara pgt uygulanıyormu
Geçmiş olsun gen geçişi demek tam olarak ne oluyor sizin bebeğinizde ne gibi sorun tespit ettiler ve bunu nasıl öğrendiniz ?Merhaba, bende 10 gün önce gen geçişinden dolayı bebeğimi aldırdım. Çapa da tespit edildi. Bende de yüzde 50 ihtimal vardı ve iyi değil kötü ihtimal e denk gelmiş bulunduk. Pgt önerdiler bana bu ihtimal durumunu beklememek için muhtemelen size de onu önerirler diye düşünüyorum. Çünkü pgt ile sağlıklı yumurta yı seçebilmek amaç…
Biz aminiyo sentezde vermiştik yarın doktora gideceğiz sonucu çıkmışGeçmiş olsun gen geçişi demek tam olarak ne oluyor sizin bebeğinizde ne gibi sorun tespit ettiler ve bunu nasıl öğrendiniz ?
30 000Merhaba, fiyat alabildiniz mi? Ben de Nisan da 2. yi düşünüyorum. Pazartesi arayacağım ama merak ettim çok artmış fiyatlar.
Size transfer ucreti ne dedilerEvet ilk demem oradaydı çok şükür ilk transferde tutmuştu doktorum beril hanımdı şimdi Kıbrısa gitti transferimi o zaman Yücel bey yapmıştı şimdi yine Yücel beyin ilgilenmesini istedik bu ay kısmet olursa transferim olacak
2.cocuk transfer edilmeden once de rahim filmi istiyorlar miEvet ilk demem oradaydı çok şükür ilk transferde tutmuştu doktorum beril hanımdı şimdi Kıbrısa gitti transferimi o zaman Yücel bey yapmıştı şimdi yine Yücel beyin ilgilenmesini istedik bu ay kısmet olursa transferim olacak
Ücretini konuşmadık henüz transfere gittiğimizde öğreneceğiz aslında şuan hastanede tedavi olanlara bir kağıt veriliyor buraya atsalar hepimiz öğrenirizSize transfer ucreti ne dediler
Yok istemediler canım sadece test istiyorlar sizde mi 2.transferi olacaksınız2.cocuk transfer edilmeden once de rahim filmi istiyorlar mi
DNA testini mutlaka yaptırın belki hastane istemeyebilirİyi akşamlar Yarın eşim için Haseki hastanesinde test yaptıracağız 2 tane kaybım var Erkekler için sadece kromozom testimi yapılıyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Dondurulmuş transfer ücreti 22.000Ücretini konuşmadık henüz transfere gittiğimizde öğreneceğiz aslında şuan hastanede tedavi olanlara bir kağıt veriliyor buraya atsalar hepimiz öğreniriz
Çok teşekkür ederim şok oldum şuan tüp bebek tedavisi ne kadar peki toplamDondurulmuş transfer ücreti 22.000
Evet ilk transferde bi oglum oldu simdi 3 yasind. 2.yi istiyoruz 1 tane dondurulmus pgtli embriyom var fiyat olarak transfere 22.000 , dondurma isleminede 8.000 dediler. 4 yildir donduruluyor yillik dondurma ucreti 400 euro dediler. 30.000 ediyor cok fazla. ..Yok istemediler canım sadece test istiyorlar sizde mi 2.transferi olacaksınız
Toplam bastan tup bebek tedavisi 36 dediler. Ilac haric. Ama bebim sadece transferim olacak yani sanki bastan tup bebek yaptiriyoruz gibi fiyat soylediler. 30.000 tutuyor transfer de. Bunun yemesi icmesi oteli ilaci derken 40.000 oluurÇok teşekkür ederim şok oldum şuan tüp bebek tedavisi ne kadar peki toplam
Normalde bu ay yaptircaktim ben ama fiyati duyunca 6 ay kadar biriktirmm gerekiyor memuruz yani toplu para nasil bulayim 40.000Ücretini konuşmadık henüz transfere gittiğimizde öğreneceğiz aslında şuan hastanede tedavi olanlara bir kağıt veriliyor buraya atsalar hepimiz öğreniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?