Çok fazla gerçekten burda bir ara 17 bin diye okumuştum yine zam yapmışlar demekkiEvet ilk transferde bi oglum oldu simdi 3 yasind. 2.yi istiyoruz 1 tane dondurulmus pgtli embriyom var fiyat olarak transfere 22.000 , dondurma isleminede 8.000 dediler. 4 yildir donduruluyor yillik dondurma ucreti 400 euro dediler. 30.000 ediyor cok fazla. ..
Maalesef cok uzucuÇok fazla gerçekten burda bir ara 17 bin diye okumuştum yine zam yapmışlar demekki
Haklısınız yani asgari ücretle çalışan çocuk sahibi olmasın diyorlar resmen Allah'ım cümlemizin yardımcısı olsun çok abartmışlar fiyatını birde ilaç parası var ayriyeten kimini devlet karşılamıyor jeli folik asiti çatlatma iğnesini bin lira tutuyor onlar şuan daNormalde bu ay yaptircaktim ben ama fiyati duyunca 6 ay kadar biriktirmm gerekiyor memuruz yani toplu para nasil bulayim 40.000
Ciddi misiniz? Şuan şok oldum. Benimde ilk transferimden 4 yaşında bir kızım var. 2. Transfere hazırlanıyorum fiyat sormamıştım sadece transfer ücreti 22 bin mi? 5 yılım doldu bide dondurma ücreti alcaklar 8 bin. Gitmesi gelmesi dediğiniz gibi dudağımı uçuklattı bu rakamEvet ilk transferde bi oglum oldu simdi 3 yasind. 2.yi istiyoruz 1 tane dondurulmus pgtli embriyom var fiyat olarak transfere 22.000 , dondurma isleminede 8.000 dediler. 4 yildir donduruluyor yillik dondurma ucreti 400 euro dediler. 30.000 ediyor cok fazla. ..
Cmt1f kromozom gen mutasyonu bulundu, hastalığım kalıtsalmış ve bebeğe geçmiş . Cvs işlemi yapıldı ve orada görüldü. Normal ultrason vs ile görülebilen bir şey değil bu durum.. umarım sonucunuz temiz çıkar, bize de güzel haberler verirsinizGeçmiş olsun gen geçişi demek tam olarak ne oluyor sizin bebeğinizde ne gibi sorun tespit ettiler ve bunu nasıl öğrendiniz ?
Ben bir şey sorabilir miyim, dondurulan yumurta başına mı alıyorlar bu 400 Euro yu, yani tek yumurta fiyatı mıEvet ilk transferde bi oglum oldu simdi 3 yasind. 2.yi istiyoruz 1 tane dondurulmus pgtli embriyom var fiyat olarak transfere 22.000 , dondurma isleminede 8.000 dediler. 4 yildir donduruluyor yillik dondurma ucreti 400 euro dediler. 30.000 ediyor cok fazla. ..
Ciddi misiniz? Şuan şok oldum. Benimde ilk transferimden 4 yaşında bir kızım var. 2. Transfere hazırlanıyorum fiyat sormamıştım sadece transfer ücreti 22 bin mi? 5 yılım doldu bide dondurma ücreti alcaklar 8 bin. Gitmesi gelmesi dediğiniz gibi dudağımı uçuklattı bu rakam
Hayir toplu fiyat yani ioyle anladim yoksa benim 8 dondurulmus yumurtam var. Allah korusun hepsine de veremm. 1 tanesini alacagim sadeceBen bir şey sorabilir miyim, dondurulan yumurta başına mı alıyorlar bu 400 Euro yu, yani tek yumurta fiyatı mı
5 yil dolduysa sizin dondurma ucretiniz 10.000 oluyor. Yillik 2 bin. Benim 4 yil oldu 8000Ciddi misiniz? Şuan şok oldum. Benimde ilk transferimden 4 yaşında bir kızım var. 2. Transfere hazırlanıyorum fiyat sormamıştım sadece transfer ücreti 22 bin mi? 5 yılım doldu bide dondurma ücreti alcaklar 8 bin. Gitmesi gelmesi dediğiniz gibi dudağımı uçuklattı bu rakam
Maalesef fakirsen cocuk da yok gibi oluyor. Cok uzuldum kendimi suclu hissediyorumHaklısınız yani asgari ücretle çalışan çocuk sahibi olmasın diyorlar resmen Allah'ım cümlemizin yardımcısı olsun çok abartmışlar fiyatını birde ilaç parası var ayriyeten kimini devlet karşılamıyor jeli folik asiti çatlatma iğnesini bin lira tutuyor onlar şuan da
Rabbim yardım eder canım kul sıkışmazsa Hızır yetişmezmiş vardır elbet bir zamanı bizde ilkinde arabamızı satıp yaptırmıştıkMaalesef fakirsen cocuk da yok gibi oluyor. Cok uzuldum kendimi suclu hissediyorum
Ben ilk dondurma işlemin 2017 yılında yaptım. 5 yıllık dondurma ücreti diye bi ücret almışlardı. 1 yıl daha uzatma süreniz var o zaman ücreti karşılığı dondurabilirsiniz denmişti ama gidelim bakalım ne çıkacak karşımıza. Ay sonu ay başı gibi transfer günüm olscak nasipse.5 yil dolduysa sizin dondurma ucretiniz 10.000 oluyor. Yillik 2 bin. Benim 4 yil oldu 8000
Evet canım bu ayın 27 sinde kontrol var sen naptın gittin mi kontrole bidahaPamuk17 canım sende transfer sürecindeydin dimi naptın kontroller nasıl?
Benimkide cuma günü 2. Kontrol acaba netleşir mi transfer tarihi ona göre bilet alıcamda. Belki 2 gün sonra bi kontrol daha isterler burda da pazar günleri kadın doğumlar kapalıEvet canım bu ayın 27 sinde kontrol var sen naptın gittin mi kontrole bidaha
Tabi netleşir ama tahlil isterler buraya da çağırabiliriz dediler kontrol için hangi ilBenimkide cuma günü 2. Kontrol acaba netleşir mi transfer tarihi ona göre bilet alıcamda. Belki 2 gün sonra bi kontrol daha isterler burda da pazar günleri kadın doğumlar kapalı
Sağolun Bugün aminiyo sentezin sınucu için çapaya gittiK sonuçlar temiz çıktı anladığım kadarıyla kromozomla alakalı bir problem yok fakat doktora bundan sonraki süreç için ne yapıcaz diye sordum oda wes-tree ekzom test yaptırmanızı öneriyorum dedi bunun sonuçlarına göre yönlendiririz diye söyle benim anlamadığım pgt ‘Li embryolarda %5yanılma oluyormuş en sağlıklısı bu testler olduğunu söyledi bu konuda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirizCmt1f kromozom gen mutasyonu bulundu, hastalığım kalıtsalmış ve bebeğe geçmiş . Cvs işlemi yapıldı ve orada görüldü. Normal ultrason vs ile görülebilen bir şey değil bu durum.. umarım sonucunuz temiz çıkar, bize de güzel haberler verirsiniz
Tokattayım. İnşallah transferden önce çağırmazlar izin almam falan o kadar zor kiTabi netleşir ama tahlil isterler buraya da çağırabiliriz dediler kontrol için hangi il
Bu arada sen hangi şehirdeydin canım?Tabi netleşir ama tahlil isterler buraya da çağırabiliriz dediler kontrol için hangi il
Bizi aradıklarında belki çağırabiliriz dediler buradaki doktor da ortalama 2 haftaya transfer olursunuz demişti hakkımızda hayırlısı olsun canım rapor falan yazdır olmaz mıTokattayım. İnşallah transferden önce çağırmazlar izin almam falan o kadar zor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?