Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bizi aradıklarında belki çağırabiliriz dediler buradaki doktor da ortalama 2 haftaya transfer olursunuz demişti hakkımızda hayırlısı olsun canım rapor falan yazdır olmaz mı
Çaresiz kalırsam öyle yapıcam artık. Sadece 31’inde kızımın bi okul gösterisi var çok da hevesli planım ona katılıp 31’i akşam istanbula gelmekti. Ama zorunlu kalırsam yapacak bir şey yok kısmet. Cuma günü belli olur durum bakalım. Benim kistlerimde var çikolata kistim hep vardı infertilite sebebimde buydu zaten. Şuanda da var ama hormonlar normal diye transfere engel durum yok dedi.

Sanmıyorum 31 ne kalacağını ama durum neyi gösterir bilmem çünkü diğer adet tarihi yaklaşmış oluyor ilaçları aldınız mı siz

Sanmıyorum 31 ne kalacağını ama durum neyi gösterir bilmem çünkü diğer adet tarihi yaklaşmış oluyor ilaçları aldınız mı siz
Benim ilk transferim adetin 20. Gününe denk gelmişti hatta test günüm regli günümdü:) bakalım bu sefer kaçıncı güne denk gelicek. İlaçları eczaneye sordurdum elinizde var mı diye varmış. Cuma günü doktorupa yazdırıp alıcam

Bugün aldım 1300 tuttu sadece antibiyotik ve kortizon ilacını karşıladı diğerlerini ödedim folidoce yi de karşılamadı

Benim de öyle ya 18 yada 19.gün transfer olması lazım taze transfer olmuştum o zaman dayanamayıp 7.gün test yapmıştım

Benim de öyle ya 18 yada 19.gün transfer olması lazım taze transfer olmuştum o zaman dayanamayıp 7.gün test yapmıştım
Yaaa hiçbir şeyi karşılamıyor demek bu arada sen muayenede rahim kalınlığı bide en büyük yumurta ölçüsüne baktırıyosun dimi? Unutmuşum o günleri ya resmen:) bende 7. Gün test yapmıştım evde eşimden gizli:) çok silik çıkmıştı ama söyleyememiştim eşime istemiyodu erken yaptırmamı. 9. Gün kan tahlilim çok düşüktü 11. Gün 2 katı artmamıştı çok zordu o günler ama çok şükür bugünümüze. Aynı heyecanı tekrar yaşıyorum sanki.

Evet yumurtalara baktı rahim kalınlığında bakılmaz şuan da kanama olduğu için dedi doktor belli bir ölçüye gelince tahlil yapacaklarmış sanırım gönderdikleri yazıda öyle yazıyordu
Bende gizli saklı yaptım yataktan kalkamayan ben eczaneye gittim test almaya 8.gün de hadi gidelim test yapmaya belli olmuştur artık dedim sonra sen biliyordun demi diyor 101 çıkmıştı o zaman inşallah bu günleri bir daha yaşatır Rabbim şu mubarek günlerde

Aminnn inşallah benim ilk trasnferimde ramazana denk gelmişti:)
Bana hiç kağıt göndermediler bakalım 2. Kontrol sonucunda bi yönlendirme yaparlar inşallah.

Aminnn inşallah benim ilk trasnferimde ramazana denk gelmişti:)
Bana hiç kağıt göndermediler bakalım 2. Kontrol sonucunda bi yönlendirme yaparlar inşallah.
Bizim de ramazandı sanırım 2020 haziran ayı Rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin inşallah

Aminn inşallah sürekli irtibatta oluruz zaten:) o dönem çok yazıyordum topikte an be an yazışıyordu herkes:) ne güzel günlerdi
Sonradan yeni topik falan açmışlar dı yine de girip bakıyorum ben kim ne yapmış falan diye belki bu topiğin hepsini okumuşumdur
Tabi yine haberleşiriz inşallah

Ben size şöyle anlatayım, ben poli nöropati hastasıyım.30 yaşındayım bebekken fark edilmiş bir durum bu ancak benim hep sonradan olduğu genetik olmadığı söylendi. Boğaziçi Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi’nde genetiğie bakılmış da ancak bir şey çıkmadı. En son kendi doktoruma gittiğimde benden wes testi istedi genetik testmiş bu ve 20000 gene bakıldı. Annem babam ve kardeşimdan kan alındı bu test için. Hepsi temiz çıktı ancak ben de başlayan bir mutasyon bulundu bahsettiğim Cmt1f kromozomu. Hamileliğim ve bu testin sonucu aynı anda geldi. Yaptırdım test sonucunda wes testi sonucu, hamileliklerimde %50 ihtimal bebeğe gen geçiş olma ihtimali olabileceği söylendi. Ya aldırmam gerekiyordu ya da 11. haftaya kadar bekleyip Cvs işlemi yaptırarak bebeğe geçiş olup olmadığını öğrenmem gerekiyordu. Bekleyip işlemi yaptırmayı tercih ettim ve Bebek’te gen geçişi görüldü bundan dolayı aldırmak durumunda kaldım çünkü hastalığın kolay olmadığını biliyorum ben yaşıyorum ve bunu bebeğime yapmak istemedim. Bundan dolayı bana pgt ile tüp bebek ya da normal yolla hamile kalıp aynı aşamaları geçmem gibi bir yol gösterildi. Ancak çok acılı bir yol ihtimali beklemek bundan dolayı tüp bebeği tercih edeceğim muhtemelen. Benim hikayem bu şekilde umarım yardımcı olmuştur size, sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım

1-Geçmiş olsun yazması kolay yaşaması çok zor şeyler öncelikle sizde başlayan mutasyon wes testinde çıkmadı anladığım kadarıyla nasıl öğrendiniz ?(bizde aminyo
öncelikle sizde başlayan mutasyon wes testinde çıkmadı anladığım kadarıyla nasıl öğrendiniz ? Bana wes testinde problem çıkmazsa doktorum pgt yapmadan transferi mantıklı buluyor sonlandırdığım gebeliğimede tamamen nadir görülen bir şans olarak değerlendirecek .fakat ben test temiz gelse bile içim rahat etmeyecek ya ekzom testini yaptırcam yada tüp bebek ile embryo genetik taraması yaptırcam ama bunun hangisi sağlıklı öncelik olur onun kararını veremiyorum

Benim de cikolata kistim var 2.bebegimi de tup bebek yaptiracagim sislide donmus embriyolarim var. Rahim filmi istediler mi

Benim de cikolata kistim var 2.bebegimi de tup bebek yaptiracagim sislide donmus embriyolarim var. Rahim filmi istediler mi
Benden ilk transferde de istememişlerdi. Tüplerimde enfeksiyon vardı ultrasonda da görünüyordu. Semra hoca hiç rahim filmine gerek yok bu tüplerin ikiside alınacak dedi. Opu olduktan sonra tüpler alındı sonra transfer oldum.

Sizin ilk teansfer sürecinde kist var mıydı varsa ölçüsü ne kadardı? Benim vardı kızımda da ama büyüklüğünü hatırlayamıyorum.

Yok ben o testte öğrendim genetik olduğunu ve bebeğe geçme ihtimali olduğunu. Aslında benim için dönüm noktası oldu çünkü normal ultrasonda görünen şeyler değil, daha fazla gene bakıldığı için bu teste öğrenmiş oldum. Pgt en garanti yol gibi duruyor ancak baya masraflı. Doktorlar hep ihtimal dahilinde konuşuyor ancak yaşayan bilir ne olduğunu, onun için bence sizin içiniz hangisinde rahat olacaksa onu yapmanız, şahsen ben ikinci kere Aynı durumu göze alamam..

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için rabbim yardımcımız olsun

Benimde aynı şekilde 2017 dondurulmustu 3 adet için 5 yıllık ücret ödemiştik şimdi 2. için transfer dusunuyoruz kalan 2 tane için yıllık 100 dolar dedi menekse hanım yanlış anlamadıysan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…