- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
Evet prosedür bildiğim kadarıyla öyle yani geçmişe dönük bir ücret alınmayacak ama kalan embriyolar 5 yıldan sonra tekrar dondurulacaksa yıllık ücret ödenmeye devam edecek başta böyle bilgilendirilmiştik. Ve embriyo dondurma süresi yasal olarak sağlık bakanlığı kararıyla max 6 yılmış.Benimde aynı şekilde 2017 dondurulmustu 3 adet için 5 yıllık ücret ödemiştik şimdi 2. için transfer dusunuyoruz kalan 2 tane için yıllık 100 dolar dedi menekse hanım yanlış anlamadıysan tabi
Merhaba.Siz istemeden semra hocanın gelmesi çok daha iyi Emin olun, çok daha emin adımlarla ilerlersiniz.Bu arada transfer tarihiniz belli oldu mu , adetin kaçıncı gününe denk geliyor?Arkadaşlar merhaba; insan en ufak şeyde tedirgin oluyor bende o yüzden belki saçma gelecek ama yazdığım ne olur kusuruma bakmayınben transfer aşamasındayım bugün regl sonrası 10. Gün kontrolüm vardi. Yarın tekrar kontrole çağırdılar bu sefer Semra hoca da bakacak.. böyle bir durum yaşayan oldu mu? Normal mi anormal mi anlamadım pgt sonrası sadece tek embriyomuz olduğu için gereksiz bir endişe midir? Transfer süreci nasil oluyor?
Benim de cikolata kistim var 2.bebegimi de tup bebek yaptiracagim sislide donmus embriyolarim var. RahimÇaresiz kalırsam öyle yapıcam artık. Sadece 31’inde kızımın bi okul gösterisi var çok da hevesli planım ona katılıp 31’i akşam istanbula gelmekti. Ama zorunlu kalırsam yapacak bir şey yok kısmet. Cuma günü belli olur durum bakalım. Benim kistlerimde var çikolata kistim hep vardı infertilite sebebimde buydu zaten. Şuanda da var ama hormonlar normal diye transfere engel durum yok dedi.
5 cmdi buyuktuSizin ilk teansfer sürecinde kist var mıydı varsa ölçüsü ne kadardı? Benim vardı kızımda da ama büyüklüğünü hatırlayamıyorum.
benimde şimdi baya büyük reglinin 2. günü baktırdığımdaBenim de cikolata kistim var 2.bebegimi de tup bebek yaptiracagim sislide donmus embriyolarim var. Rahim
5 cmdi buyuktu
Merhaba hala belli olmadı c.tesi tekrar kontrole gideceğim regl sonrası 10.gun kontrole gittim sonraki gün de semra hoca görecek dediler şimdi c.tesi yi bekliyoruz bakalım ne diyeceklerMerhaba.Siz istemeden semra hocanın gelmesi çok daha iyi Emin olun, çok daha emin adımlarla ilerlersiniz.Bu arada transfer tarihiniz belli oldu mu , adetin kaçıncı gününe denk geliyor?
Kaçıncı gün oluyor Peki cumartesi günü? bende kendimce çıkarım yapmaya çalışıyorum da gerçi benim daha 2.adetime 15 gün var . Sanırım Baskın folikulin büyümesini bekliyorlarMerhaba hala belli olmadı c.tesi tekrar kontrole gideceğim regl sonrası 10.gun kontrole gittim sonraki gün de semra hoca görecek dediler şimdi c.tesi yi bekliyoruz bakalım ne diyecekler
sizde mi il dışından hazırlanıyorsunuz? bende şuan il dışından hazırlanıyorum. ilk transferim regli gününü 1 sayarsak 20, günde olmuştu. 9 gün sonrada test günümdü. baskın folikülün yeterli büyüklüğe ulaşması ve rahim kalınlığı durumunu baz alıyolar.Kaçıncı gün oluyor Peki cumartesi günü? bende kendimce çıkarım yapmaya çalışıyorum da gerçi benim daha 2.adetime 15 gün var . Sanırım Baskın folikulin büyümesini bekliyorlar
İl dışındayim ama çok uzak sayılmaz, gidip gelirim herhalde.Daha opudan sonra 2.adetim için 15 gün var .Adetin 2.günü gittikten sonra transfere kadar kaç kere giderim acaba, çalıştığım için rapor veya izin almam gerekecek.Bende normalde 28-30 arası adet oluyorum daha önce ilaçlı transfer olmuştum genelde 17-19 arası yapılıyordu bakalım bunda nasıl olacaksizde mi il dışından hazırlanıyorsunuz? bende şuan il dışından hazırlanıyorum. ilk transferim regli gününü 1 sayarsak 20, günde olmuştu. 9 gün sonrada test günümdü. baskın folikülün yeterli büyüklüğe ulaşması ve rahim kalınlığı durumunu baz alıyolar.
reglinin 2, günü 11, günü kesin gidiliyor sonraısnda da 1 kere daha gidiliyor sanırım. 4. kontrol transfer oluyor. benim ilk transferim böyle olmuştu yani. yarın 2. kontrolüm var bida ne zaman görmek istediklerini yazarım yine. senin içinde bi ön bilgi olur. izin olayı çok sıkıntı biliyorum bende yaşıyorumİl dışındayim ama çok uzak sayılmaz, gidip gelirim herhalde.Daha opudan sonra 2.adetim için 15 gün var .Adetin 2.günü gittikten sonra transfere kadar kaç kere giderim acaba, çalıştığım için rapor veya izin almam gerekecek.Bende normalde 28-30 arası adet oluyorum daha önce ilaçlı transfer olmuştum genelde 17-19 arası yapılıyordu bakalım bunda nasıl olacak
Evet malesef ya öğretmenim belki son kontrollerim ara tatilde denk gelir diye düşünüyorum.Transferde bayramdan sonraki haftaya denk gelecek yüksek ihtimalle artık rapor almam gerekecek duruma göre.Sonuç olumlu olur inşallah hepimiz içinreglinin 2, günü 11, günü kesin gidiliyor sonraısnda da 1 kere daha gidiliyor sanırım. 4. kontrol transfer oluyor. benim ilk transferim böyle olmuştu yani. yarın 2. kontrolüm var bida ne zaman görmek istediklerini yazarım yine. senin içinde bi ön bilgi olur. izin olayı çok sıkıntı biliyorum bende yaşıyorum
tıbbı genetık bolumu ıkınıze de kromozom analızı yapar, sana ayrıca pıhtılaşmada yapar canım ..İyi akşamlar Yarın eşim için Haseki hastanesinde test yaptıracağız 2 tane kaybım var Erkekler için sadece kromozom testimi yapılıyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
benımde durumum karışık,Cmt1f kromozom gen mutasyonu bulundu, hastalığım kalıtsalmış ve bebeğe geçmiş . Cvs işlemi yapıldı ve orada görüldü. Normal ultrason vs ile görülebilen bir şey değil bu durum.. umarım sonucunuz temiz çıkar, bize de güzel haberler verirsiniz
Merhabalar bende şuan transfer aşamasındayım. Bende pcos.var diye geç takip ediliyor. 13.gun gittiğimde follikül 10.5mmdi. Şuan yumurta biraz geç cevap veriyor gibi . Ne kdr büyümesi gerekecek acabasizde mi il dışından hazırlanıyorsunuz? bende şuan il dışından hazırlanıyorum. ilk transferim regli gününü 1 sayarsak 20, günde olmuştu. 9 gün sonrada test günümdü. baskın folikülün yeterli büyüklüğe ulaşması ve rahim kalınlığı durumunu baz alıyolar.
Merhabalar bende şuan transfer aşamasındayım. Bende pcos.var diye geç takip ediliyor. 13.gun gittiğimde follikül 10.5mmdi. Şuan yumurta biraz geç cevap veriyor gibi . Ne kdr büyümesi gerekecek acaba
canım dogal sıklus transfer olmustum bende ocak ayında,merhaba, doğal siklus mu estroferm kullanıyor musunuz? benimki doğal siklus bugün 2. kontrolüm vardı. reglinin 11. günü oluyor. rahim kalınlığı 12 mm baskın follikül 13 mm imiş. uzaktan hazırlanmak da zor . bakalım merkez bugün ki sonuçlar için ne diyecek. siz merkezde mi hazırlanıyorsunuz transfere?
ortalama 14-16 mm olması gerekiyordu sanırım yumurtaların emin olmamakla birlikte.
ooo baya erken olmuşsun transferi:) o dönemki rahim kalınlığı ve baskın follikül ölçüsünü hatırlıyor musun canım?canım dogal sıklus transfer olmustum bende ocak ayında,
sadece progestan fıtıl kullanmıstım,
estrofem vs kullanmadım ..
rahım kalınlıgına ve yumurta durumuna bakıyorlar ,sonra ben progestan,lh ve e2 vermıstım ona gore trasnfer tarıhım belırlenmıstı,
dongumun 14.gunu trasnfer olmuştum..
yumurtam cabuk buyudu ve çatladı benım ,ooo baya erken olmuşsun transferi:) o dönemki rahim kalınlığı ve baskın follikül ölçüsünü hatırlıyor musun canım?
bende bugün e2 lh ve progestan tahlili verdim. şimdilik sadece folik asit kullanıyorum şuan. büyük ihtimal yarın falan eklerler jeli ve iğneleri
Ben gerçekten korkuyorum açıkçası ve çok garip takıntı gibi oldu sanki çocuğum şu an olmak zorunda gibi.. Dün gebeliğin sonlandıran doktorla konuştuk, dün gebeliğin sonlandıran doktorla konuştuk tutma ihtimali %35 40 dedi tüp bebek için. Yani benim hiç tecrübem yok bu konuda gerçekten zor mu süreç transferi tutması vs.. Siz daha tecrübelisiniz bana yardımcı olursanız sevinirim. O kadar para döküp eli boş dönmek de mi var yani?benımde durumum karışık,
tup bebek ıle hamıle kaldım ama 5aa embrıyom mol gebelık oldu, yanı kromozom sorunu,
sanırım embrıyo oluşum esnasında olabılıyormus..
doktorumda bunu şanssızlık olabiir vs dedi ama işte sımdı kalan dondurulmuş embryıolarım saglıklı mı acaba dıye dusunmeden edemıyorum,
romatolojıden lupus testı vs ıstemıstı onları yaptırcam, sonrasında bakıcaz kurtajdan dolayı 6ay korunmam gerekıyor,
sonrasında ne yaparız bılmıyorum dondurulmuslara genetık test de rısklı bulunuyor
benimde bugün lh: 28 -- e2: 359 -- progesteran: 0,7 çıktı bakalım ne dicekler hemşirelerden dönüş bekliyorum. hakkımızda hayırlısı olsun herkes için.yumurtam cabuk buyudu ve çatladı benım ,
3kere kontrole gıtmıstım 4. gittigimde transfer olmuştum..
rahım kalınlıgım 10,5 ti..
folıkul en son gıttıgımde 18mm dı sonrasında çatlamış zaten o lh,progesteron ve e2 ıle de yumurta catladı mı ne durumda dıye bakıyorlar ..
bende sadece folık asıt ve transfer gunum bellı olduktan sonrada progestan fıtıle baslamıştım..
canım bu tamamen nasip işi ,Ben gerçekten korkuyorum açıkçası ve çok garip takıntı gibi oldu sanki çocuğum şu an olmak zorunda gibi.. Dün gebeliğin sonlandıran doktorla konuştuk, dün gebeliğin sonlandıran doktorla konuştuk tutma ihtimali %35 40 dedi tüp bebek için. Yani benim hiç tecrübem yok bu konuda gerçekten zor mu süreç transferi tutması vs.. Siz daha tecrübelisiniz bana yardımcı olursanız sevinirim. O kadar para döküp eli boş dönmek de mi var yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?