Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

benimde bugün lh: 28 -- e2: 359 -- progesteran: 0,7 çıktı bakalım ne dicekler hemşirelerden dönüş bekliyorum. hakkımızda hayırlısı olsun herkes için.
bende baktım sımdı benımde lh: 68 -e2 : 227- progestan : 0,55 cıkmıs transfer oncesi,
senınkındede sorun yoktur canım..
amınnnn ınsallaahhh

bende baktım sımdı benımde lh: 68 -e2 : 227- progestan : 0,55 cıkmıs transfer oncesi,
senınkındede sorun yoktur canım..
amınnnn ınsallaahhh

teşekkür ederim cevaplar için. rabiim sanada en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir yavru nasip etsin. isteyen tüm herkese.
şimdi bekleme aşamasında mısın canım sen?

teşekkür ederim cevaplar için. rabiim sanada en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir yavru nasip etsin. isteyen tüm herkese.
şimdi bekleme aşamasında mısın canım sen?
ne demek canım yardımcı olduysam ne mutlu bana,
amınnn Rabbım hepımıze hayırlı,saglıklı evlatlar versın..
ben ocak aynda transfer oldum tuttu ama saglıklı ılerlemedı mol gebelık gecırmısım... kurtaj oldum gecen ay,
suan korunma surecındeyız

evet okumuştum hikayenizi. çok ilginç gerçekten ama vardır her şerde bi hayır. donmuş embriyo var mıydı şuan?

evet okumuştum hikayenizi. çok ilginç gerçekten ama vardır her şerde bi hayır. donmuş embriyo var mıydı şuan?
evet canım nasip , aynen bundada bır hayır vardır ınsallaahh son saglıksız gebelıgımdır,
bundan sonra hayırla,saglıkla nasıp etsın Allahım,
donduurlmuşlarım var aynen

evet canım nasip , aynen bundada bır hayır vardır ınsallaahh son saglıksız gebelıgımdır,
bundan sonra hayırla,saglıkla nasıp etsın Allahım,
donduurlmuşlarım var aynen
inşallah canım onlar sana sağlıklı evlatlar olsunlar.
benimde 4 donmuş emrbyiom var nasipse 1'ini transfer olcam işte. heyecanlı süreçler zor süreçler ama hepsi bizim için. yeter ki canımız sağolsun.

inşallah canım onlar sana sağlıklı evlatlar olsunlar.
benimde 4 donmuş emrbyiom var nasipse 1'ini transfer olcam işte. heyecanlı süreçler zor süreçler ama hepsi bizim için. yeter ki canımız sağolsun.
amiiiinnnn canım inşallah onlar sağlıkla evlat olsunlar ..
ınsallah tek seferde saglıkla kavusursun canım , cok heyecanlı ve cok zor surec tup bebek gercekten ..

Pamuk17 bugün 2. kontrolüm vardı canım 30 mart transfer tarihi olarak belirlendi. bugün 20,00 da ovitrelle vurulacakmışım.

Okudum sabahki yazılarını doktor cevap verdi mi diye bekliyordum bende sen yazarsın diye hadi bakalım sağ salim bebişi al da gel
sağolasın canım inşallah ikimizde ve bu süreçte bekleyen herkeste güzel sonuçlar alır hayırlısıyla. senin 27'sinde ikinci kontrol değil mi?

Rahim kalınlığına baktılar mı bir gün önceden mi gideceksin yoksa onlarda muayene ederiz dediler mi bir kaç gün önceden gelip
rahim kalınlığı bugün 12 mm'di. öncesinde daha kontrolünüz yok bir gün önce transfer saati için arayacağız dediler sadece. ben bir gün önceden gideceğim.

hadi hayırlı haberler alalım senden de .

İlaçlar için birşey söylediler mi peki

26'sından itibaren başlıyormuşum ilaçlara. prednol monodoks lutinus ve progestan hepsi pazar günü başlıyoruz.
İğne beni çok korkutuyor ya koldan göbekten farketmez ama kalçadan olunca yüreğim hop oturup hop kalkıyor zaten pozitif olursa eğer ki her gün kan sulandırıcı yapacam

İğne beni çok korkutuyor ya koldan göbekten farketmez ama kalçadan olunca yüreğim hop oturup hop kalkıyor zaten pozitif olursa eğer ki her gün kan sulandırıcı yapacam
bende kan sulandırıcı kullandım 9 ay kızımda şimdide kullanıcam. kol çok acıtıyo da göbek rahat oluyo benim:)

Size şöyle anlatayım, ben normal gebelik ile hamile kaldım ancak ben de kalıtsal bir hastalık olduğu için Bebek’te olma yani geçme ihtimali %50-50 dediler ve bu ihtimal her gebelik için var. Bebekte gen geçişi olduğu için Hamileliği sonlandırdık.. Dediğim gibi bu her gebelikte var ihtimali var %50 %50.. Ya normal yol deneyeceksin ya da pgt tüp bebek yapacaksın dediler. Ben 30 yaşındayım, 10 aylık evliyim ve 1 ay önce 3.5 aylık hamileliğimi sonlandırdım.. nasıl devam etmeliyim bilmiyorum. Normal mi yoksa tüp benek mi yapmalıyım bilmiyorum. Çok fazla acı çektim manevi anlamda, hala da çekiyorum gebelik durumundan dolayı. Doğal yolu ile gebe kalıp tekrar aynı sonucu alırsam yine çok üzülürüm.. tüp bebekte muamma .. ne yapacağım bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum..

bende kan sulandırıcı kullandım 9 ay kızımda şimdide kullanıcam. kol çok acıtıyo da göbek rahat oluyo benim:)
Ben döngü yapmıştım sağ kol sol kol göbeğin sağ tarafı sol tarafı koluma eşim yapıyordu olsunda Rabbim versin de katlanırım

Canım ben iki aşılama denedim.birikimyasal oldu..
Sonra doğal yoldan hamile kaldım dış gebelik oldu günlerce kan verdim takip ettiler..
Tüp bebek denedik oda mol gebelik oldu ve kürtaj oldum.suan her hafta kontrole gidip kan veriyorum..
Beş yıllık evliyim, dört senedir uğraşıyoruz.
Kısmet bazen ne yapsanda olmuyor zamanı değil sanırım bizim için..
Ama dediğin gibi her hamilleikte kromozom sorunu vs olabiliyor.. doğal da olsa tedavi de..
Ama senin durumunda ben olsam pgt tüp bebek denerdim..yani eğer hamile.kalirsan yine aynı şey olur diyorlar ise..
Çok da yeni evlisin..
Biraz kafanı dinle öyle karar ver derim.
Çünkü süreç zor..
Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…