- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
bende baktım sımdı benımde lh: 68 -e2 : 227- progestan : 0,55 cıkmıs transfer oncesi,benimde bugün lh: 28 -- e2: 359 -- progesteran: 0,7 çıktı bakalım ne dicekler hemşirelerden dönüş bekliyorum. hakkımızda hayırlısı olsun herkes için.
bende baktım sımdı benımde lh: 68 -e2 : 227- progestan : 0,55 cıkmıs transfer oncesi,
senınkındede sorun yoktur canım..
amınnnn ınsallaahhh
ne demek canım yardımcı olduysam ne mutlu bana,teşekkür ederim cevaplar için. rabiim sanada en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir yavru nasip etsin. isteyen tüm herkese.
şimdi bekleme aşamasında mısın canım sen?
evet okumuştum hikayenizi. çok ilginç gerçekten ama vardır her şerde bi hayır. donmuş embriyo var mıydı şuan?ne demek canım yardımcı olduysam ne mutlu bana,
amınnn Rabbım hepımıze hayırlı,saglıklı evlatlar versın..
ben ocak aynda transfer oldum tuttu ama saglıklı ılerlemedı mol gebelık gecırmısım... kurtaj oldum gecen ay,
suan korunma surecındeyız
evet canım nasip , aynen bundada bır hayır vardır ınsallaahh son saglıksız gebelıgımdır,evet okumuştum hikayenizi. çok ilginç gerçekten ama vardır her şerde bi hayır. donmuş embriyo var mıydı şuan?
inşallah canım onlar sana sağlıklı evlatlar olsunlar.evet canım nasip , aynen bundada bır hayır vardır ınsallaahh son saglıksız gebelıgımdır,
bundan sonra hayırla,saglıkla nasıp etsın Allahım,
donduurlmuşlarım var aynen
amiiiinnnn canım inşallah onlar sağlıkla evlat olsunlar ..inşallah canım onlar sana sağlıklı evlatlar olsunlar.
benimde 4 donmuş emrbyiom var nasipse 1'ini transfer olcam işte. heyecanlı süreçler zor süreçler ama hepsi bizim için. yeter ki canımız sağolsun.
Okudum sabahki yazılarını doktor cevap verdi mi diye bekliyordum bende sen yazarsın diye hadi bakalım sağ salim bebişi al da gelPamuk17 bugün 2. kontrolüm vardı canım 30 mart transfer tarihi olarak belirlendi. bugün 20,00 da ovitrelle vurulacakmışım.
sağolasın canım inşallah ikimizde ve bu süreçte bekleyen herkeste güzel sonuçlar alır hayırlısıyla. senin 27'sinde ikinci kontrol değil mi?Okudum sabahki yazılarını doktor cevap verdi mi diye bekliyordum bende sen yazarsın diye hadi bakalım sağ salim bebişi al da gel
Rahim kalınlığına baktılar mı bir gün önceden mi gideceksin yoksa onlarda muayene ederiz dediler mi bir kaç gün önceden gelipPamuk17 bugün 2. kontrolüm vardı canım 30 mart transfer tarihi olarak belirlendi. bugün 20,00 da ovitrelle vurulacakmışım.
Evet pazartesi günü canım 12 desağolasın canım inşallah ikimizde ve bu süreçte bekleyen herkeste güzel sonuçlar alır hayırlısıyla. senin 27'sinde ikinci kontrol değil mi?
rahim kalınlığı bugün 12 mm'di. öncesinde daha kontrolünüz yok bir gün önce transfer saati için arayacağız dediler sadece. ben bir gün önceden gideceğim.Rahim kalınlığına baktılar mı bir gün önceden mi gideceksin yoksa onlarda muayene ederiz dediler mi bir kaç gün önceden gelip
İlaçlar için birşey söylediler mi pekirahim kalınlığı bugün 12 mm'di. öncesinde daha kontrolünüz yok bir gün önce transfer saati için arayacağız dediler sadece. ben bir gün önceden gideceğim.
hadi hayırlı haberler alalım senden de .
26'sından itibaren başlıyormuşum ilaçlara. prednol monodoks lutinus ve progestan hepsi pazar günü başlıyoruz.İlaçlar için birşey söylediler mi peki
İğne beni çok korkutuyor ya koldan göbekten farketmez ama kalçadan olunca yüreğim hop oturup hop kalkıyor zaten pozitif olursa eğer ki her gün kan sulandırıcı yapacam26'sından itibaren başlıyormuşum ilaçlara. prednol monodoks lutinus ve progestan hepsi pazar günü başlıyoruz.
bende kan sulandırıcı kullandım 9 ay kızımda şimdide kullanıcam. kol çok acıtıyo da göbek rahat oluyo benim:)İğne beni çok korkutuyor ya koldan göbekten farketmez ama kalçadan olunca yüreğim hop oturup hop kalkıyor zaten pozitif olursa eğer ki her gün kan sulandırıcı yapacam
Size şöyle anlatayım, ben normal gebelik ile hamile kaldım ancak ben de kalıtsal bir hastalık olduğu için Bebek’te olma yani geçme ihtimali %50-50 dediler ve bu ihtimal her gebelik için var. Bebekte gen geçişi olduğu için Hamileliği sonlandırdık.. Dediğim gibi bu her gebelikte var ihtimali var %50 %50.. Ya normal yol deneyeceksin ya da pgt tüp bebek yapacaksın dediler. Ben 30 yaşındayım, 10 aylık evliyim ve 1 ay önce 3.5 aylık hamileliğimi sonlandırdım.. nasıl devam etmeliyim bilmiyorum. Normal mi yoksa tüp benek mi yapmalıyım bilmiyorum. Çok fazla acı çektim manevi anlamda, hala da çekiyorum gebelik durumundan dolayı. Doğal yolu ile gebe kalıp tekrar aynı sonucu alırsam yine çok üzülürüm.. tüp bebekte muamma .. ne yapacağım bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum..canım bu tamamen nasip işi ,
yani yakı arkadasım var hemen hamıle kaldı tup bebekle,
dıger arkadasım ıkı transfer oldu ve ıkısıde tutmadı.. baska embrıyosuda yoktu..
benım durumda işte embrıyo tuttu ama saglıksızdı kurtaj oldum ..
tüp bebek tamamen sorunu çözmek için bir yol , ben boyle dusunuyorum..
eger sorunu bulabılırsek de nasıl ılerlemesı gerektıgı konusunda yol gösterici..
yani hiç bir doktor sana tup bebek yapalım kesın tutar demıyor , ama tabı kı tutma şansı aşılamaya vs gore daha yuksek..
kac yasındasın ?
herhangı bır sorun varmıydı esınde ya da sende ?
Ben döngü yapmıştım sağ kol sol kol göbeğin sağ tarafı sol tarafı koluma eşim yapıyordu olsunda Rabbim versin de katlanırımbende kan sulandırıcı kullandım 9 ay kızımda şimdide kullanıcam. kol çok acıtıyo da göbek rahat oluyo benim:)
Canım ben iki aşılama denedim.birikimyasal oldu..Size şöyle anlatayım, ben normal gebelik ile hamile kaldım ancak ben de kalıtsal bir hastalık olduğu için Bebek’te olma yani geçme ihtimali %50-50 dediler ve bu ihtimal her gebelik için var. Bebekte gen geçişi olduğu için Hamileliği sonlandırdık.. Dediğim gibi bu her gebelikte var ihtimali var %50 %50.. Ya normal yol deneyeceksin ya da pgt tüp bebek yapacaksın dediler. Ben 30 yaşındayım, 10 aylık evliyim ve 1 ay önce 3.5 aylık hamileliğimi sonlandırdım.. nasıl devam etmeliyim bilmiyorum. Normal mi yoksa tüp benek mi yapmalıyım bilmiyorum. Çok fazla acı çektim manevi anlamda, hala da çekiyorum gebelik durumundan dolayı. Doğal yolu ile gebe kalıp tekrar aynı sonucu alırsam yine çok üzülürüm.. tüp bebekte muamma .. ne yapacağım bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?