Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sizin bana göre daha iyi tabii ki de yumurta büyüme oranınız estrofem kullanmıyorum doğal siklus. Eğer bu ay yumurta büyümezse istenilen kıvama ulaşmazsa diğer ay femara kullanıp öyle takip olacağım

Ben kocaeli'den gidip geliş yapıyorum merkezde takip oluyorum

Sizin bana göre daha iyi tabii ki de yumurta büyüme oranınız estrofem kullanmıyorum doğal siklus. Eğer bu ay yumurta büyümezse istenilen kıvama ulaşmazsa diğer ay femara kullanıp öyle takip olacağım
Hayırlısı olsun inşallah en doğru zamanda en doğru şekilde olsun. Allah hepimizin kucaklarını doldursun

Allah yardımcımız olsun gerçekten çok teşekkür ederim, her gebelikte bu ihtimali yok dediğim gibi %50 sağlıklı olabilir %50 gen geçişi olabilir. İki ihtimalden biri her gebelikte var ama hangisi şansımıza gelirse .. Siz olsanız normal hamilelik dener miydiniz tekrar .. Tüp bebek için eli boş dönmekte var o kadar masrafa rağmen . Gerçekten kafam karışık hangi yoldan gitmem gerektiğini pek bilmiyorum

Ozaman denerdim canım ya..
Sonuçta nasip inan ki.
Bak ben en iyi embriyo ile mol gebelik geçirdim..
Kısmet böyleymiş..
İnşallah bundan sonra sağlıkla olur
Bende mesela transfer öncesi bir kac ay kendim deniycem..
Benimde kafam karışık ama böyle bir karar aldık,
Rabbim sana da bana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

benimde şimdi baya büyük reglinin 2. günü baktırdığımda yarın 2. kontrolüm var bakalım ne durumda. bi yandan korkuyorum kist tutunmaya engel olur mu diye ama bakıyorum o şkeilde gebe kalan da çok var.
Doktorum bana tup bebek bile zor demisti. Ama ilk denemede tuttu. Simdi 2.si icin endiseliyim kist tutunmayi engellerse diye

Doktorum bana tup bebek bile zor demisti. Ama ilk denemede tuttu. Simdi 2.si icin endiseliyim kist tutunmayi engellerse diye
aynı durumdaYız. Semra hoca zor vakasın elimizde ki tek umut yaşın demişti. Kızım ilk denemede tuttu ama kistlerim bu kadar bbüyük değildi şimdi baya büyük ama yücel hoca engel değil dedi, hayırlısı bakalım

Olmaz mı canım Rabbim kimseye aratmasın yokluğunu bu arada oruç tutabiliyor musun ben transfere kadar tutmayı düşünüyorum
Tutuyorum canım ama şu iğne ve vajinal tablet orucu bozuyor mu buna bir türlü emin olamadım. Bozar diyende var bozmaz diyende. Eğer bozmuyorsa transfer günü tutmam sadece diğer günler tutarım. Birde monodoks ilacı var ya onu sabah 1 akam 1 tablet yazdılar. Acaba iftar sahur şeklinde olur mu diye sorcam. Gerçi o bir antibiyotşk ve 12 saat arayla alınmalı nasıl yapcaz ki.

Eğer ilaç içmen gerekiyorsa tutma canım kaza yaparsın ama vajinal tablete bir şey diyemicem o konuda bilgim yok çünkü ilaçları aldın demi sen

Eğer ilaç içmen gerekiyorsa tutma canım kaza yaparsın ama vajinal tablete bir şey diyemicem o konuda bilgim yok çünkü ilaçları aldın demi sen
Aldım canım bugün. 20.00’da da ovitrelleyi yaptım. Pazar günüde diğer ilaçlara başlıyorum

12 saat arayla alınması gerekiyro antibiyotik olduğu için saat önemli. kızlar bu arada naçizane tavsiyem tabi tutup tutmamak size kalmış ama vücudun şuan kan akışına buna bağlı olarak da bol suya ihtiyacı var. Bende normalde tutuyordum. Ama bu transfer nedeni ile borç olarak işlemler bitince tutmayı düşünüyorum.

Hangilerini karşıladı peki
Benim ssk’m yok da özel sigortam var bankacı olduğum için. Folik asit dışında hepsini 1300 tlye aldım , ödedim sigortaya faturayı gönderdim çarşamba belli olacak karşılayacak mı karşılamayacak mı:)

Çok haklısın ilk transferimde ramazana denk gelmişti tutmamıştım oruç ama işte sonradan tutamadım borçlarımı şimdide vicdan yaptım biraz ne yapsam karar veremiyorum

Benimkilerde 1300 tuttu çatlatma iğnesi erken değil mi birde neden vurduruyorlar bunu

Benimkilerde 1300 tuttu çatlatma iğnesi erken değil mi birde neden vurduruyorlar bunu
Açıkcası bilmiyorum neden olduğunu. Tarih olarak transferden 6 gün önce oluyo genelde ama bana bu transfer sürecinin her şeyi hızlı geldi. Bilemiyorum yani

Kizlarrrrr bugün kontrolüm vardı ve kan testi alındı sonuçlara göre sizce nasıl? Öğleden sonra gerçi yücel hoca dönecek ama tecrubeliler yada bilgi sahibi olanlar yorumlarınızı rica ederim.

Eklentiler

• IMG_20230325_103013.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…