Sizin bana göre daha iyi tabii ki de yumurta büyüme oranınız estrofem kullanmıyorum doğal siklus. Eğer bu ay yumurta büyümezse istenilen kıvama ulaşmazsa diğer ay femara kullanıp öyle takip olacağımmerhaba, doğal siklus mu estroferm kullanıyor musunuz? benimki doğal siklus bugün 2. kontrolüm vardı. reglinin 11. günü oluyor. rahim kalınlığı 12 mm baskın follikül 13 mm imiş. uzaktan hazırlanmak da zor . bakalım merkez bugün ki sonuçlar için ne diyecek. siz merkezde mi hazırlanıyorsunuz transfere?
ortalama 14-16 mm olması gerekiyordu sanırım yumurtaların emin olmamakla birlikte.
merhaba, doğal siklus mu estroferm kullanıyor musunuz? benimki doğal siklus bugün 2. kontrolüm vardı. reglinin 11. günü oluyor. rahim kalınlığı 12 mm baskın follikül 13 mm imiş. uzaktan hazırlanmak da zor . bakalım merkez bugün ki sonuçlar için ne diyecek. siz merkezde mi hazırlanıyorsunuz transfere?
ortalama 14-16 mm olması gerekiyordu sanırım yumurtaların emin olmamakla bir
Ben kocaeli'den gidip geliş yapıyorum merkezde takip oluyorummerhaba, doğal siklus mu estroferm kullanıyor musunuz? benimki doğal siklus bugün 2. kontrolüm vardı. reglinin 11. günü oluyor. rahim kalınlığı 12 mm baskın follikül 13 mm imiş. uzaktan hazırlanmak da zor . bakalım merkez bugün ki sonuçlar için ne diyecek. siz merkezde mi hazırlanıyorsunuz transfere?
ortalama 14-16 mm olması gerekiyordu sanırım yumurtaların emin olmamakla birlikte.
Hayırlısı olsun inşallah en doğru zamanda en doğru şekilde olsun. Allah hepimizin kucaklarını doldursunSizin bana göre daha iyi tabii ki de yumurta büyüme oranınız estrofem kullanmıyorum doğal siklus. Eğer bu ay yumurta büyümezse istenilen kıvama ulaşmazsa diğer ay femara kullanıp öyle takip olacağım
Öyle tabi hepsi unutuluyor gerçekten bi gülüşlerine dünya toz pembe oluyor.Ben döngü yapmıştım sağ kol sol kol göbeğin sağ tarafı sol tarafı koluma eşim yapıyordu olsunda Rabbim versin de katlanırım
Allah yardımcımız olsun gerçekten çok teşekkür ederim, her gebelikte bu ihtimali yok dediğim gibi %50 sağlıklı olabilir %50 gen geçişi olabilir. İki ihtimalden biri her gebelikte var ama hangisi şansımıza gelirse .. Siz olsanız normal hamilelik dener miydiniz tekrar .. Tüp bebek için eli boş dönmekte var o kadar masrafa rağmen . Gerçekten kafam karışık hangi yoldan gitmem gerektiğini pek bilmiyorumCanım ben iki aşılama denedim.birikimyasal oldu..
Sonra doğal yoldan hamile kaldım dış gebelik oldu günlerce kan verdim takip ettiler..
Tüp bebek denedik oda mol gebelik oldu ve kürtaj oldum.suan her hafta kontrole gidip kan veriyorum..
Beş yıllık evliyim, dört senedir uğraşıyoruz.
Kısmet bazen ne yapsanda olmuyor zamanı değil sanırım bizim için..
Ama dediğin gibi her hamilleikte kromozom sorunu vs olabiliyor.. doğal da olsa tedavi de..
Ama senin durumunda ben olsam pgt tüp bebek denerdim..yani eğer hamile.kalirsan yine aynı şey olur diyorlar ise..
Çok da yeni evlisin..
Biraz kafanı dinle öyle karar ver derim.
Çünkü süreç zor..
Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Ozaman denerdim canım ya..Allah yardımcımız olsun gerçekten çok teşekkür ederim, her gebelikte bu ihtimali yok dediğim gibi %50 sağlıklı olabilir %50 gen geçişi olabilir. İki ihtimalden biri her gebelikte var ama hangisi şansımıza gelirse .. Siz olsanız normal hamilelik dener miydiniz tekrar .. Tüp bebek için eli boş dönmekte var o kadar masrafa rağmen . Gerçekten kafam karışık hangi yoldan gitmem gerektiğini pek bilmiyorum
Merhaba 15. Gün oluyor evet bende de büyümesini beklediklerini belirtilerKaçıncı gün oluyor Peki cumartesi günü? bende kendimce çıkarım yapmaya çalışıyorum da gerçi benim daha 2.adetime 15 gün var . Sanırım Baskın folikulin büyümesini bekliyorlar
Doktorum bana tup bebek bile zor demisti. Ama ilk denemede tuttu. Simdi 2.si icin endiseliyim kist tutunmayi engellerse diyebenimde şimdi baya büyük reglinin 2. günü baktırdığımdayarın 2. kontrolüm var bakalım ne durumda. bi yandan korkuyorum kist tutunmaya engel olur mu diye ama bakıyorum o şkeilde gebe kalan da çok var.
aynı durumdaYız. Semra hoca zor vakasın elimizde ki tek umut yaşın demişti. Kızım ilk denemede tuttu ama kistlerim bu kadar bbüyük değildi şimdi baya büyük ama yücel hoca engel değil dedi, hayırlısı bakalımDoktorum bana tup bebek bile zor demisti. Ama ilk denemede tuttu. Simdi 2.si icin endiseliyim kist tutunmayi engellerse diye
Olmaz mı canım Rabbim kimseye aratmasın yokluğunu bu arada oruç tutabiliyor musun ben transfere kadar tutmayı düşünüyorumÖyle tabi hepsi unutuluyor gerçekten bi gülüşlerine dünya toz pembe oluyor.
Tutuyorum canım ama şu iğne ve vajinal tablet orucu bozuyor mu buna bir türlü emin olamadım. Bozar diyende var bozmaz diyende. Eğer bozmuyorsa transfer günü tutmam sadece diğer günler tutarım. Birde monodoks ilacı var ya onu sabah 1 akam 1 tablet yazdılar. Acaba iftar sahur şeklinde olur mu diye sorcam. Gerçi o bir antibiyotşk ve 12 saat arayla alınmalı nasıl yapcaz ki.Olmaz mı canım Rabbim kimseye aratmasın yokluğunu bu arada oruç tutabiliyor musun ben transfere kadar tutmayı düşünüyorum
Eğer ilaç içmen gerekiyorsa tutma canım kaza yaparsın ama vajinal tablete bir şey diyemicem o konuda bilgim yok çünkü ilaçları aldın demi senTutuyorum canım ama şu iğne ve vajinal tablet orucu bozuyor mu buna bir türlü emin olamadım. Bozar diyende var bozmaz diyende. Eğer bozmuyorsa transfer günü tutmam sadece diğer günler tutarım. Birde monodoks ilacı var ya onu sabah 1 akam 1 tablet yazdılar. Acaba iftar sahur şeklinde olur mu diye sorcam. Gerçi o bir antibiyotşk ve 12 saat arayla alınmalı nasıl yapcaz ki.
Aldım canım bugün. 20.00’da da ovitrelleyi yaptım. Pazar günüde diğer ilaçlara başlıyorumEğer ilaç içmen gerekiyorsa tutma canım kaza yaparsın ama vajinal tablete bir şey diyemicem o konuda bilgim yok çünkü ilaçları aldın demi sen
Hangilerini karşıladı pekiAldım canım bugün. 20.00’da da ovitrelleyi yaptım. Pazar günüde diğer ilaçlara başlıyorum
12 saat arayla alınması gerekiyro antibiyotik olduğu için saat önemli. kızlar bu arada naçizane tavsiyem tabi tutup tutmamak size kalmış ama vücudun şuan kan akışına buna bağlı olarak da bol suya ihtiyacı var. Bende normalde tutuyordum. Ama bu transfer nedeni ile borç olarak işlemler bitince tutmayı düşünüyorum.Tutuyorum canım ama şu iğne ve vajinal tablet orucu bozuyor mu buna bir türlü emin olamadım. Bozar diyende var bozmaz diyende. Eğer bozmuyorsa transfer günü tutmam sadece diğer günler tutarım. Birde monodoks ilacı var ya onu sabah 1 akam 1 tablet yazdılar. Acaba iftar sahur şeklinde olur mu diye sorcam. Gerçi o bir antibiyotşk ve 12 saat arayla alınmalı nasıl yapcaz ki.
Benim ssk’m yok da özel sigortam var bankacı olduğum için. Folik asit dışında hepsini 1300 tlye aldım , ödedim sigortaya faturayı gönderdim çarşamba belli olacak karşılayacak mı karşılamayacak mı:)Hangilerini karşıladı peki
Çok haklısın ilk transferimde ramazana denk gelmişti tutmamıştım oruç ama işte sonradan tutamadım borçlarımı şimdide vicdan yaptım biraz ne yapsam karar veremiyorum12 saat arayla alınması gerekiyro antibiyotik olduğu için saat önemli. kızlar bu arada naçizane tavsiyem tabi tutup tutmamak size kalmış ama vücudun şuan kan akışına buna bağlı olarak da bol suya ihtiyacı var. Bende normalde tutuyordum. Ama bu transfer nedeni ile borç olarak işlemler bitince tutmayı düşünüyorum.
Benimkilerde 1300 tuttu çatlatma iğnesi erken değil mi birde neden vurduruyorlar bunuBenim ssk’m yok da özel sigortam var bankacı olduğum için. Folik asit dışında hepsini 1300 tlye aldım , ödedim sigortaya faturayı gönderdim çarşamba belli olacak karşılayacak mı karşılamayacak mı:)
Açıkcası bilmiyorum neden olduğunu. Tarih olarak transferden 6 gün önce oluyo genelde ama bana bu transfer sürecinin her şeyi hızlı geldi. Bilemiyorum yaniBenimkilerde 1300 tuttu çatlatma iğnesi erken değil mi birde neden vurduruyorlar bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?