Evet zaman çok hızlı geçiyorAçıkcası bilmiyorum neden olduğunu. Tarih olarak transferden 6 gün önce oluyo genelde ama bana bu transfer sürecinin her şeyi hızlı geldi. Bilemiyorum yani
Canım bence bugün çatlatma iğneni yaptırcaklar. 31 martta transfer tarihin olur diye tahmin ediyorum:) hadi hayırlı hanerler inş bizide bilgilendir olur muKizlarrrrr bugün kontrolüm vardı ve kan testi alındı sonuçlara göre sizce nasıl? Öğleden sonra gerçi yücel hoca dönecek ama tecrubeliler yada bilgi sahibi olanlar yorumlarınızı rica ederim.
Değerlere istinaden galiba böyle düşündün yücel hoca değerleri yüksek çıkabilir diye bekliyordu iyi mi kötü mü pek bilemedim ama bakalım hayırlısıCanım bence bugün çatlatma iğneni yaptırcaklar. 31 martta transfer tarihin olur diye tahmin ediyorum:) hadi hayırlı hanerler inş bizide bilgilendir olur mu
Değerlere istinaden galiba böyle düşündün yücel hoca değerleri yüksek çıkabilir diye bekliyordu iyi mi kötü mü pek bilemedim ama bakalım hayırlısı
İyi mi kötü mü kısmıda şöyle normal ve olması gereken durum bu değerlern bu günlerde yükselmesi. Yumurta çatlamaya hazırlanıyor ya hormonlar artıyorDeğerlere istinaden galiba böyle düşündün yücel hoca değerleri yüksek çıkabilir diye bekliyordu iyi mi kötü mü pek bilemedim ama bakalım hayırlısı
Rahim yanlış hatırlamıyorsam 12 folikul de en büyük 15 diRahim ve follikül boyutu neydi ?
İşte tahliller bu yüzden yükseliyor vücudun hazır:) iğneni bugün kesin vurulursun. Bizide haberdar et olur muRahim yanlış hatırlamıyorsam 12 folikul de en büyük 15 di
Peki çatlatma iğnesi sonrası ilaçlara başlayacağım o zaman diye anlıyorum bakalım kaçta dönecekler bekliyorum heyecanla senin transfer bu hafta mıydı sanki öyle okudumİşte tahliller bu yüzden yükseliyor vücudun hazır:) iğneni bugün kesin vurulursun. Bizide haberdar et olur mu
Ben dün çatlatma iğnesini vurdum yarın jel antibiyotik ve progestana başlıcam. Bi form atıp kullanma talimatını açıklıyorlar. Transfer perşembe günü nasipse.Peki çatlatma iğnesi sonrası ilaçlara başlayacağım o zaman diye anlıyorum bakalım kaçta dönecekler bekliyorum heyecanla senin transfer bu hafta mıydı sanki öyle okudum
Eğer imkanınız var ise Şişli memorialı tavsiye ederim semra hocayı herkes tanıyor birde hastanın durumunu toplantı şeklinde ne ilaç kullanılacağını veya ne gerektiğini hep birlikte karar veriyorlar en önemlisi laboratuvar burası gerçekten iyi ben 2.transfere hazırlanıyorum ilk transferimde bir kızım var çok şükür ben yine yaptıracak olsam burayı seçerdim fiyat konusunu pek bilmiyorum ama aşa yukarı her hastanede birebir fiyatlardır ilaçlar hariç 30 diyorlardı şuan ama pek emin değilim fiyattan yanlış bilgi vermeyeyim birde eşinizin sprem dna sına baktırın belki bi yerde bi eksiklik vardır göremediklerikızlar selam ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım 2 senedir korunmuyoruz dr gittik hiçbir sorun da yok fakat bebeğimiz olmadı mayıs gibi tedaviye başlamak niyetimdeyim, ortalama ücret nedir? ilaçlar ne kadar tutuyor? bu konuda deneyimli olanlar nelere dikkat etmeliyiz merkez seçerken?
Ücreti vs birden mi alıyorlar yoksa parça parça mı oluyor? Ben sağlıkçıyım herhangi bir indirim olur mu sizce??Eğer imkanınız var ise Şişli memorialı tavsiye ederim semra hocayı herkes tanıyor birde hastanın durumunu toplantı şeklinde ne ilaç kullanılacağını veya ne gerektiğini hep birlikte karar veriyorlar en önemlisi laboratuvar burası gerçekten iyi ben 2.transfere hazırlanıyorum ilk transferimde bir kızım var çok şükür ben yine yaptıracak olsam burayı seçerdim fiyat konusunu pek bilmiyorum ama aşa yukarı her hastanede birebir fiyatlardır ilaçlar hariç 30 diyorlardı şuan ama pek emin değilim fiyattan yanlış bilgi vermeyeyim birde eşinizin sprem dna sına baktırın belki bi yerde bi eksiklik vardır göremedikleri
Paket şeklinde alıyorlar yani o gün hangi işlem oluyorsa onun ücretini alıyorlarÜcreti vs birden mi alıyorlar yoksa parça parça mı oluyor? Ben sağlıkçıyım herhangi bir indirim olur mu sizce??
Peki neye bağlı rapor .. yani çapa dan alabilirim ben ama nasıl bir rapor lazım acaba .. ve ilaçlarda da geçiyor sanırım değil mi ..Paket şeklinde alıyorlar yani o gün hangi işlem oluyorsa onun ücretini alıyorlar
Raporlu olanlara indirim yapılıyor sanırım oda %10 du yanlış hatırlamıyorsam
Bildiğim kadarıyla rapor için belli bir yaş sınırı var ve 3 kere devlette başarısız tüp bebek denemeniz olması gerekiyor. Benim eşimde sağlıkçı herhangi bir indirim olmadı. Ücretin hepsini tek seferde alıyorlar.Peki neye bağlı rapor .. yani çapa dan alabilirim ben ama nasıl bir rapor lazım acaba .. ve ilaçlarda da geçiyor sanırım değil mi ..
Sizde ücreti tek seferde mi aldılar bizde öyle yapmadılar hangi işlem yapıldıysa o gün onun parasını ödemiştik raporu üniversite hastaneleri veriyor diye biliyorum ben de bulunduğum yerde alacaktım ama zaman bulamamıştımBildiğim kadarıyla rapor için belli bir yaş sınırı var ve 3 kere devlette başarısız tüp bebek denemeniz olması gerekiyor. Benim eşimde sağlıkçı herhangi bir indirim olmadı. Ücretin hepsini tek seferde alıyorlar.
Merhaba okuyordum yazıklarınızı da ilk gittiğinizde belli bir miktar alıyrolar atıyorum 1000 tl felan sonra da verilebiliyor o mesela ama sonra opu zamanından önceki gelişlerde yarısını alıyorlar Sonra opu günü de diğer yarısını veriyorsunuz. Bu şekilde şuanda.Sizde ücreti tek seferde mi aldılar bizde öyle yapmadılar hangi işlem yapıldıysa o gün onun parasını ödemiştik raporu üniversite hastaneleri veriyor diye biliyorum ben de bulunduğum yerde alacaktım ama zaman bulamamıştım
Doğrudur biz 2020 yılında gitmiştik şuan değişmiş olabilir test için vermiştik önce sonra bir kez daha almışlardı opuda aldılar birde embriyo ya göre dondurma ücreti almışlardı artıları da oluyor tabiki biz kamera takibi yaptırmış ona da ayrı ücret ödemiştik yaniMerhaba okuyordum yazıklarınızı da ilk gittiğinizde belli bir miktar alıyrolar atıyorum 1000 tl felan sonra da verilebiliyor o mesela ama sonra opu zamanından önceki gelişlerde yarısını alıyorlar Sonra opu günü de diğer yarısını veriyorsunuz. Bu şekilde şuanda.
embriyo dondurma işlemini de sanırım transfer zamanı alıyorlar bize sormuşlardı da tek embriyo olunca öyle bi durum için ödeme yapmamıştıkDoğrudur biz 2020 yılında gitmiştik şuan değişmiş olabilir test için vermiştik önce sonra bir kez daha almışlardı opuda aldılar birde embriyo ya göre dondurma ücreti almışlardı artıları da oluyor tabiki biz kamera takibi yaptırmış ona da ayrı ücret ödemiştik yani
Bizim bir tane geriden gelen vardı onu da transferden sonra donduracaklardı sanırım onun ücretini de transfer yapıldıktan sonra aldılar canım ben direk arabaya gitmiştim eşim ödemeyi yapmıştıembriyo dondurma işlemini de sanırım transfer zamanı alıyorlar bize sormuşlardı da tek embriyo olunca öyle bi durum için ödeme yapmamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?