Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kamera takibi ne oluyor acaba , ya kusura bakmayın her şeyi soruyorum ama hiçbişe bilmiyorum ben gerçekten. Şimdi benim gebeliklerde %50 ihtimal gen geçişi olma durumu var, bununla ilgili Çapa bana rapor verirse indirim yaparlar mı

Kadın doğum ile bir görüşün hemen bir günde alınmıyor çünkü sizden ve eşinizden bazı testler istiyorlar ona göre uygun olursa rapor veriyorlar kamera takibi de yumurta ile sperm birleştiği andan itibaren kamera ile takip ediyorlar sağlıklı bölünüp bölünmediğine bakıyorlar

Geçmiş olsun Kistlerin alınma durumu falan yok mu
Biri çikolata kisti onu aldırmak mantıklı değil. Diğeri de içi dolu yumurtalık kisti olarak geçiyor kendi kendine geçebiliyormuş değilse doğum kontrol ilaç başlayacaklar. Önümüzdeki ay belli olscak açıkçası kist aldırma durumu pek mantıklı değil rezerv azlığım var zaten. Daha da düşürebilir başka başka komplikasyonlara sebep olabilir hiç bi doktor önermiyor o yüzden

Çikolata kistini duymuştum ama diğerini hiç duymamıştım inşallah tez zaman da başlarsın sende canım

Merhaba kamera takibi bize hiç söylemediler şuan ilk sizden öğrendim peki bu kamera takibi görüntülerini veriyorlar doğru mu anladım şuan istesek verirler mi acaba? Pamuk17

Kamera takibi dediğiniz şey nedir ki. Transfer aşamasında sizin embriyonuz olup olmadığı ile ilgili bi yöntem mi onu bende pek anlayamadım şimdi hiç böyle bir şeyden bahsedilmiyor da
Tüp bebek yönteminde yumurta ve spermin bir araya getirilmesinden itibaren, döllenme ve embriyo transferi aşamasına kadar yaklaşık 5 gün süren bir embriyo gelişim takip süreci söz konusudur. Bu sürede amaç, normal ve anormal döllenen yumurtaları ayırt etmek, embriyonun bölünme aşamalarını kontrol etmek, hızlı veya yavaş gelişen embriyoları takip etmek ve böylece transfer edilecek en iyi embriyoları seçerek gebelik şansını arttırabilmektir. Ancak bu aşamaların takibi için embriyolar, sabit ısı, CO2, O2 ve N2 seviyelerine sahip, kültüre edildikleri inkübatörlerden belirli zaman aralıklarında çıkarılıp, kültür koşullarını etkilememek için mikroskop altında çok kısa bir süre içerisinde değerlendirilmektedirler. Embriyo gelişiminin hızlı ve dinamik bir süreç olması nedeniyle embriyoların inkübatörlerden sık sık çıkarılması embriyo kalitesini etkileyebilmektedir. Ayrıca, embriyoların gelişim evrelerini bütünü ile izlememiz mümkün olamamakta ve embriyolar hakkındaki değerlendirmenin anlık görüntülerden alınan bilgi doğrultusunda yapılmasına neden olmaktadır.

Hadi bakalım arka arkaya haberler alıcaz Allah sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin hepimize
Amin amin benim 3.tedavim ama ilk transferim olacak benim için çok önemli ve mucize gibi bişi Hep yarı yolda kalıyordum. Bu merkez sayesinde çok şükür Rabbime transfer olmayı nasip edecek.

Hadi bakalım arka arkaya haberler alıcaz Allah sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin hepimize
Merhaba canım nasılsın.hayırlı olsun tedavin olumlu sonuçlansın inşallah.eskiden burda seninle de yazışıyorduk sen benden önce transfer olmuştun.benim oğlumda 3 buçuk yaşında.geçen senede bir kızım oldu yine çok şükür 9 aylık o da tüp bebekle.buradaki herkesin duacısıyım ara sıra girip bakıyorum yine.rabbim her isteyene gönlündekini nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…