- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
mm evet doğrudur şimdide o şekilde sayılır.Bizim bir tane geriden gelen vardı onu da transferden sonra donduracaklardı sanırım onun ücretini de transfer yapıldıktan sonra aldılar canım ben direk arabaya gitmiştim eşim ödemeyi yapmıştı
Siz şuan tedavi de misinizmm evet doğrudur şimdide o şekilde sayılır.
Ben 2. İçin başlayacağım da bu sy kist olduğu için e2 değerim yüksek geldi o yüzden başlayamadım. Artık önümüzdeki ay o kistin durumuna ve hormon düzeyine göre hareket edeceğiz.Siz şuan tedavi de misiniz
Kamera takibi ne oluyor acaba , ya kusura bakmayın her şeyi soruyorum ama hiçbişe bilmiyorum ben gerçekten. Şimdi benim gebeliklerde %50 ihtimal gen geçişi olma durumu var, bununla ilgili Çapa bana rapor verirse indirim yaparlar mıDoğrudur biz 2020 yılında gitmiştik şuan değişmiş olabilir test için vermiştik önce sonra bir kez daha almışlardı opuda aldılar birde embriyo ya göre dondurma ücreti almışlardı artıları da oluyor tabiki biz kamera takibi yaptırmış ona da ayrı ücret ödemiştik yani
Kadın doğum ile bir görüşün hemen bir günde alınmıyor çünkü sizden ve eşinizden bazı testler istiyorlar ona göre uygun olursa rapor veriyorlar kamera takibi de yumurta ile sperm birleştiği andan itibaren kamera ile takip ediyorlar sağlıklı bölünüp bölünmediğine bakıyorlarKamera takibi ne oluyor acaba , ya kusura bakmayın her şeyi soruyorum ama hiçbişe bilmiyorum ben gerçekten. Şimdi benim gebeliklerde %50 ihtimal gen geçişi olma durumu var, bununla ilgili Çapa bana rapor verirse indirim yaparlar mı
Geçmiş olsun Kistlerin alınma durumu falan yok muBen 2. İçin başlayacağım da bu sy kist olduğu için e2 değerim yüksek geldi o yüzden başlayamadım. Artık önümüzdeki ay o kistin durumuna ve hormon düzeyine göre hareket edeceğiz.
Biri çikolata kisti onu aldırmak mantıklı değil. Diğeri de içi dolu yumurtalık kisti olarak geçiyor kendi kendine geçebiliyormuş değilse doğum kontrol ilaç başlayacaklar. Önümüzdeki ay belli olscak açıkçası kist aldırma durumu pek mantıklı değil rezerv azlığım var zaten. Daha da düşürebilir başka başka komplikasyonlara sebep olabilir hiç bi doktor önermiyor o yüzdenGeçmiş olsun Kistlerin alınma durumu falan yok mu
Çikolata kistini duymuştum ama diğerini hiç duymamıştım inşallah tez zaman da başlarsın sende canımBiri çikolata kisti onu aldırmak mantıklı değil. Diğeri de içi dolu yumurtalık kisti olarak geçiyor kendi kendine geçebiliyormuş değilse doğum kontrol ilaç başlayacaklar. Önümüzdeki ay belli olscak açıkçası kist aldırma durumu pek mantıklı değil rezerv azlığım var zaten. Daha da düşürebilir başka başka komplikasyonlara sebep olabilir hiç bi doktor önermiyor o yüzden
Amin inşallah. Sizde güzel sonuçlar alırsnız umarımÇikolata kistini duymuştum ama diğerini hiç duymamıştım inşallah tez zaman da başlarsın sende canım
Merhaba kamera takibi bize hiç söylemediler şuan ilk sizden öğrendimDoğrudur biz 2020 yılında gitmiştik şuan değişmiş olabilir test için vermiştik önce sonra bir kez daha almışlardı opuda aldılar birde embriyo ya göre dondurma ücreti almışlardı artıları da oluyor tabiki biz kamera takibi yaptırmış ona da ayrı ücret ödemiştik yani
Yok vermiyorlar canımMerhaba kamera takibi bize hiç söylemediler şuan ilk sizden öğrendimpeki bu kamera takibi görüntülerini veriyorlar doğru mu anladım şuan istesek verirler mi acaba? Pamuk17
Kamera takibi dediğiniz şey nedir ki. Transfer aşamasında sizin embriyonuz olup olmadığı ile ilgili bi yöntem mi onu bende pek anlayamadım şimdi hiç böyle bir şeyden bahsedilmiyor daYok vermiyorlar canım
Tüp bebek yönteminde yumurta ve spermin bir araya getirilmesinden itibaren, döllenme ve embriyo transferi aşamasına kadar yaklaşık 5 gün süren bir embriyo gelişim takip süreci söz konusudur. Bu sürede amaç, normal ve anormal döllenen yumurtaları ayırt etmek, embriyonun bölünme aşamalarını kontrol etmek, hızlı veya yavaş gelişen embriyoları takip etmek ve böylece transfer edilecek en iyi embriyoları seçerek gebelik şansını arttırabilmektir. Ancak bu aşamaların takibi için embriyolar, sabit ısı, CO2, O2 ve N2 seviyelerine sahip, kültüre edildikleri inkübatörlerden belirli zaman aralıklarında çıkarılıp, kültür koşullarını etkilememek için mikroskop altında çok kısa bir süre içerisinde değerlendirilmektedirler. Embriyo gelişiminin hızlı ve dinamik bir süreç olması nedeniyle embriyoların inkübatörlerden sık sık çıkarılması embriyo kalitesini etkileyebilmektedir. Ayrıca, embriyoların gelişim evrelerini bütünü ile izlememiz mümkün olamamakta ve embriyolar hakkındaki değerlendirmenin anlık görüntülerden alınan bilgi doğrultusunda yapılmasına neden olmaktadır.Kamera takibi dediğiniz şey nedir ki. Transfer aşamasında sizin embriyonuz olup olmadığı ile ilgili bi yöntem mi onu bende pek anlayamadım şimdi hiç böyle bir şeyden bahsedilmiyor da
Şişli Memorial in paylaşmış olduğu bir yazıKamera takibi dediğiniz şey nedir ki. Transfer aşamasında sizin embriyonuz olup olmadığı ile ilgili bi yöntem mi onu bende pek anlayamadım şimdi hiç böyle bir şeyden bahsedilmiyor da
Anladım anlık olarak gelişim raporu görüntülü anlamda yani. Teşekkürler.Şişli Memorial in paylaşmış olduğu bir yazı
Hadi bakalım arka arkaya haberler alıcaz Allah sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin hepimizeBenimde transfer günüm belli oldu kızlar 1nisaninşallah rabbim hepimizin transferini güzel sonuclandirsin
Amin aminHadi bakalım arka arkaya haberler alıcaz Allah sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin hepimize
Merhaba canım nasılsın.hayırlı olsun tedavin olumlu sonuçlansın inşallah.eskiden burda seninle de yazışıyorduk sen benden önce transfer olmuştun.benim oğlumda 3 buçuk yaşında.geçen senede bir kızım oldu yine çok şükür 9 aylık o da tüp bebekle.buradaki herkesin duacısıyım ara sıra girip bakıyorum yine.rabbim her isteyene gönlündekini nasip etsin inşallahHadi bakalım arka arkaya haberler alıcaz Allah sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin hepimize
Benim de 31 Mart olarak dün belli olduBenimde transfer günüm belli oldu kızlar 1nisaninşallah rabbim hepimizin transferini güzel sonuclandirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?