- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
Aaaa merhaba iyiyim çok şükür sen nasılsın çok net hatırladım seni:) çok sevindim 2. Transferinide olmuşsun Allah nasip etmiş kucağına almışsın. Ben ancak cesaret edebildim bakalım sonuç nasıl olacak. Nasıl gidiyor 2 çocukla hayat zor mu? 2. Bebeğinin transferinde nelere dikkat ettin evde de bize muhtaç minnoşlar var ya :)Merhaba canım nasılsın.hayırlı olsun tedavin olumlu sonuçlansın inşallah.eskiden burda seninle de yazışıyorduk sen benden önce transfer olmuştun.benim oğlumda 3 buçuk yaşında.geçen senede bir kızım oldu yine çok şükür 9 aylık o da tüp bebekle.buradaki herkesin duacısıyım ara sıra girip bakıyorum yine.rabbim her isteyene gönlündekini nasip etsin inşallah
İnşallah ilk transferinde de Rabbim kucağını doldurur canım. Dualarım herkesle, arka arkaya güzel haberler vermek nasip olur inşallahAmin aminbenim 3.tedavim ama ilk transferim olacak benim için çok önemli ve mucize gibi bişi Hep yarı yolda kalıyordum. Bu merkez sayesinde çok şükür Rabbime transfer olmayı nasip edecek.
Bu sayfadan biriyle aynı gün transfer olmak isterdim çok güzel bir anı olurduBenim de 31 Mart olarak dün belli oldu
saati çok önemli, verilen saate göre sizin opu saatinizi hesaplıyorlar.Bu sayfadan biriyle aynı gün transfer olmak isterdim çok güzel bir anı olurdukızlar çatlatma iğnesinin saati sıkıntı olmaz dediler ama akşam 10 da yaptrsam sizce sıkıntı olur mu 8 diye soyeldiler de ister istemez sıkıntı yaptım
Saat önemli evet kendin göbekten yapabilirsin canım aldıysan hiç acıtmıyo çok kolay. Göbek deliğinin yanına üç parmağını dikey şekilde koy göbek deliğinden üç parmak uzak olacak vuracağın yeri iki parmağınla sıkıştır İğneyi 90 derece açıyla dik yani batır yavaş yavaş ilacı ver hepsi bitsin acele etmeden yaparsınBu sayfadan biriyle aynı gün transfer olmak isterdim çok güzel bir anı olurdukızlar çatlatma iğnesinin saati sıkıntı olmaz dediler ama akşam 10 da yaptrsam sizce sıkıntı olur mu 8 diye soyeldiler de ister istemez sıkıntı yaptım
Transfer için önemli olmadığı söylendi de evet yumurta toplama işlemi için çok önemliydi.saati çok önemli, verilen saate göre sizin opu saatinizi hesaplıyorlar.
Öyle olması çok normal cnm çünkü vajinayı cep gibi düşün ister istemez alanı dar olduğu için hepsi erimez. İllaki parça gelebilir. Önemli olan itebildiğin kadar ileri itebilmek çünkü ne kdr ileri itersen o kdr gelmesi zor olurKızlar lutinus tablet yaptıktan sonra 20 dk yatıyorum. Gün içinde bi kısmı eriyerek geri geliyor, sizlerde de oluyor değil mi?
Aynen itebildiğim kadar itiyorum yarın bide aplikatörle denicemÖyle olması çok normal cnm çünkü vajinayı cep gibi düşün ister istemez alanı dar olduğu için hepsi erimez. İllaki parça gelebilir. Önemli olan itebildiğin kadar ileri itebilmek çünkü ne kdr ileri itersen o kdr gelmesi zor olur
Daha iyi sonuç elde edersiniz . Lutinusu nasıl kullanıyorsunuz ? Sabah 1 akşam 1 şeklinde mi yoksa günde 1 defa aynı anda mi alıyorsunuz ?Aynen itebildiğim kadar itiyorum yarın bide aplikatörle denicem
İnşallah olumlu sonuçlanır canımAaaa merhaba iyiyim çok şükür sen nasılsın çok net hatırladım seni:) çok sevindim 2. Transferinide olmuşsun Allah nasip etmiş kucağına almışsın. Ben ancak cesaret edebildim bakalım sonuç nasıl olacak. Nasıl gidiyor 2 çocukla hayat zor mu? 2. Bebeğinin transferinde nelere dikkat ettin evde de bize muhtaç minnoşlar var ya :)
Sabah 1 akşam 1 şeklinde kullanıyorumDaha iyi sonuç elde edersiniz . Lutinusu nasıl kullanıyorsunuz ? Sabah 1 akşam 1 şeklinde mi yoksa günde 1 defa aynı anda mi alıyorsunuz ?
Öyleymiş tüm 2 çocuklu anneler aynı şeyi söylüyor :) Allah hepsine sağlıklı uzun ömür versinde gerisi unutulacak yorgunluklar. Benimde şimdi kızımın bi kulak sorunu var ameliyat olabilir transferden sonra mecbur onunlada ilgilenicem. Nasip olacaksa her şekilde oluyor biz elimizden geleni yapalımda. İkinci transferini kim yapmıştı?İnşallah olumlu sonuçlanır canım2 çocukla benim için çok zor.çünkü oğlum çok yaramaz küçüğünü hiç rahat bırakmıyor, yalnız bırakamıyorum.çok şükür şikayetçi değilim ama çok zormuş iki çocuklu hayat:).ben 2.transferimde hiçbir şeye dikkat etmedim canım çok rahattım, verilen lutinus ve iğneyi bile hiç düzgün kullanmadım.oğluma WC öğretmiştim transferden önce.sürekli kucağıma alıp wc gitmek istedi.transferden sonra da sürekli kucağımda taşıdım:) lutinus sabah akşam kullanılacak dediler ben bir kere kullandım günde sonucu öğrenene kadar.öğrendikten sonra da 2-3 gün hiç kullanmadığım oluyordu falan.sen düzenli kullanırsın tabi.rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Aynen öyle canım Allah nasip ettiyse oluyor.burada ki herkese dua ediyorum.hiç vazgeçmesinler Allah’ın izniyle en zor vaka dediklerinin bile oldu.ben gönül hanım istemiştim ama izin gününe denk geldi transfer tarihim.Beril hanım yapmıştı.o kadar tatlı bir bayan ki onu da çok sevmiştim.şuan Memorial da değilmiş Kıbrıs’ta çalışıyormuş.ben her iki transferimde de de takip sürecini falan hep gönül hanımı istemiştim o ilgilendi sağolsun.gidenlere tavsiyem bayan doktor arayanlar için memorialda en eski ve tecrübeli bayan doktor kendisi.sende biliyorsundur.sürecini takipteyim canım.buradaki herkes gibi dualarım seninleÖyleymiş tüm 2 çocuklu anneler aynı şeyi söylüyor :) Allah hepsine sağlıklı uzun ömür versinde gerisi unutulacak yorgunluklar. Benimde şimdi kızımın bi kulak sorunu var ameliyat olabilir transferden sonra mecbur onunlada ilgilenicem. Nasip olacaksa her şekilde oluyor biz elimizden geleni yapalımda. İkinci transferini kim yapmıştı?
Aynen canım benim opu sürecimin çoğunluğu gönül hanımdaydı kalan kısmı ve transfer yücel bey.Bende yücel beye bi tık daha yakınım ama hepsi tecrübeli ve işinin ehli ona eminim. Hayırlısı olsun artık. Bende oruç tutuyorum ama bi yandan da bu jel ve iğne bozuyor mu bilmiyorum.Aynen öyle canım Allah nasip ettiyse oluyor.burada ki herkese dua ediyorum.hiç vazgeçmesinler Allah’ın izniyle en zor vaka dediklerinin bile oldu.ben gönül hanım istemiştim ama izin gününe denk geldi transfer tarihim.Beril hanım yapmıştı.o kadar tatlı bir bayan ki onu da çok sevmiştim.şuan Memorial da değilmiş Kıbrıs’ta çalışıyormuş.ben her iki transferimde de de takip sürecini falan hep gönül hanımı istemiştim o ilgilendi sağolsun.gidenlere tavsiyem bayan doktor arayanlar için memorialda en eski ve tecrübeli bayan doktor kendisi.sende biliyorsundur.sürecini takipteyim canım.buradaki herkes gibi dualarım seninle
saat çok çok onemli..Bu sayfadan biriyle aynı gün transfer olmak isterdim çok güzel bir anı olurdukızlar çatlatma iğnesinin saati sıkıntı olmaz dediler ama akşam 10 da yaptrsam sizce sıkıntı olur mu 8 diye soyeldiler de ister istemez sıkıntı yaptım
Senin rahim kalınlığı kaçtı canım birde en büyük yumurta kaçtıÖyle tabi hepsi unutuluyor gerçekten bi gülüşlerine dünya toz pembe oluyor.
12 mmdi rahim kalınlığı 13,5 foliküldü. reglinin 11. günü kontrolünde. seninde kontrolün bugündü dimi naptın?Senin rahim kalınlığı kaçtı canım birde en büyük yumurta kaçtı
Benim 7.65 ölçtü rahim kalınlığını en büyük folikül de 21 tahlilleri de yatıracam bügün yalnız bana rahim kalınlığı çok ince geldi folikül de büyük geldi doktor yarın bir gün çatlar diyor12 mmdi rahim kalınlığı 13,5 foliküldü. reglinin 11. günü kontrolünde. seninde kontrolün bugündü dimi naptın?
bu arada hormon değerleride çok önemli benim lh ve e2 baya yüksekti
tahlillerde önemli ama bugün sanırım sende çatlatma iğneni vurulursun. işte birimizin yumurtası büyük birimizin küçük rahim değerleri fakrlı falan ama en iyisini onlar bilir tabi . banad amesela yumurta küçük gelmişti ama değerler yüksek diye sanırım iğneyi verdiler. rahim çok ince değil ama bakalım ne dicekler nar suyu iç canım iyi geliyo rahim kalınlığınaBenim 7.65 ölçtü rahim kalınlığını en büyük folikül de 21 tahlilleri de yatıracam bügün yalnız bana rahim kalınlığı çok ince geldi folikül de büyük geldi doktor yarın bir gün çatlar diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?