Transfere kadar kalınlaşır dedi doktor ama yumurta çatlarsa bir sıkıntı olmaz inşallah bir yandan da zaten çatlaması için iğne vurulacağım diyorum bakalım tahliller ne derece olacaktahlillerde önemli ama bugün sanırım sende çatlatma iğneni vurulursun. işte birimizin yumurtası büyük birimizin küçük rahim değerleri fakrlı falan ama en iyisini onlar bilir tabi . banad amesela yumurta küçük gelmişti ama değerler yüksek diye sanırım iğneyi verdiler. rahim çok ince değil ama bakalım ne dicekler nar suyu iç canım iyi geliyo rahim kalınlığına
Yok ya çatlamaz Allahın izniyle. Aynen daha transfere kaç gün var kalınlaşır rahim. Tahlil sonucun çıksın bakalım canım haber ver bize merak ediyorum transfer gününü:)Transfere kadar kalınlaşır dedi doktor ama yumurta çatlarsa bir sıkıntı olmaz inşallah bir yandan da zaten çatlaması için iğne vurulacağım diyorum bakalım tahliller ne derece olacak
Tamam canım biraz geç çıkar belki tahliller daha kan vermedim öğle arası oluncaYok ya çatlamaz Allahın izniyle. Aynen daha transfere kaç gün var kalınlaşır rahim. Tahlil sonucun çıksın bakalım canım haber ver bize merak ediyorum transfer gününü:)
Oruç işini naptın tutabiliyo musun ? Ben tutyorum ama çok baş ağrısı yapıyo progestan bendeTamam canım biraz geç çıkar belki tahliller daha kan vermedim öğle arası olunca
Benimde doktorum hep yücel beydi, transfer günü izinli olduğu için gönül hanım yapmıştı transferimi, eski tedavilerim zamanında pek elektrik alamasamda bu sefer kanım ısındıAynen öyle canım Allah nasip ettiyse oluyor.burada ki herkese dua ediyorum.hiç vazgeçmesinler Allah’ın izniyle en zor vaka dediklerinin bile oldu.ben gönül hanım istemiştim ama izin gününe denk geldi transfer tarihim.Beril hanım yapmıştı.o kadar tatlı bir bayan ki onu da çok sevmiştim.şuan Memorial da değilmiş Kıbrıs’ta çalışıyormuş.ben her iki transferimde de de takip sürecini falan hep gönül hanımı istemiştim o ilgilendi sağolsun.gidenlere tavsiyem bayan doktor arayanlar için memorialda en eski ve tecrübeli bayan doktor kendisi.sende biliyorsundur.sürecini takipteyim canım.buradaki herkes gibi dualarım seninle
Bugün muayene olacağım diye tutmadım canım ama ilaçlara başlayınca tutmamOruç işini naptın tutabiliyo musun ? Ben tutyorum ama çok baş ağrısı yapıyo progestan bende
Bende tutuyorum ama o mu beni ben mi onu bilemiyorum:) muayene günüde tuttum onlar kabul oldu mu hiç bilmiyorum:)Bugün muayene olacağım diye tutmadım canım ama ilaçlara başlayınca tutmam
Progestan dex de banada verilmedi enjektör karından uygulamamız gerekiyormuş.Bende tutuyorum ama o mu beni ben mi onu bilemiyorum:) muayene günüde tuttum onlar kabul oldu mu hiç bilmiyorum:)
Bide lutinus tablet var ya ilk gün elimle uyguladım bu sabah aparatıyla yaptım aparat daha kolay geldi ama hemşirede önermiyoruz elinizle yapın dedi. Gün içinde geri geliyo biraz tıpkı crione jel gibi.
Bide şey sorcam sana progestan iğne yanında eczacı enjektör verdi mi? İnce uçlu mu ?
Aynen ya eczacı hatası. Eşim aldı getirdi de öyle yaptım bende . 5 ml’lik enjektöre ilacı çekiyorum sonra insülin iğnesinin başlığını 5 mllik enjektöre takıyorum öyle uyguluyorum göbektenProgestan dex de banada verilmedi enjektör karından uygulamamız gerekiyormuş.
Allahım bütün tüp bebek işlemleri ile uğraşan bütün kadınlarımiza yardım etsinAynen ya eczacı hatası. Eşim aldı getirdi de öyle yaptım bende . 5 ml’lik enjektöre ilacı çekiyorum sonra insülin iğnesinin başlığını 5 mllik enjektöre takıyorum öyle uyguluyorum göbekten
Çıktı sonuçlarım canım lh 6.3 e2 153 progesteron 0.2 iyi mi kötü mü bilemedim şimdi bunlardan da pek anlamam attım hemşire hattına bakalım ne diyeceklerBende tutuyorum ama o mu beni ben mi onu bilemiyorum:) muayene günüde tuttum onlar kabul oldu mu hiç bilmiyorum:)
Bide lutinus tablet var ya ilk gün elimle uyguladım bu sabah aparatıyla yaptım aparat daha kolay geldi ama hemşirede önermiyoruz elinizle yapın dedi. Gün içinde geri geliyo biraz tıpkı crione jel gibi.
Bide şey sorcam sana progestan iğne yanında eczacı enjektör verdi mi? İnce uçlu mu ?
Normal enjektör acıtır ya ince uçda al canım ama ilaç yakmıyo sadece iğnenin girişi acıtıyo.Çıktı sonuçlarım canım lh 6.3 e2 153 progesteron 0.2 iyi mi kötü mü bilemedim şimdi bunlardan da pek anlamam attım hemşire hattına bakalım ne diyecekler
Normal enjektör verdiler canım yakıyor mu vurulunca
Bu arada iyi mi kötü mü diye düşünme sadece zamanını belirliyor bu değerler. İçin rahat olsun yaniÇıktı sonuçlarım canım lh 6.3 e2 153 progesteron 0.2 iyi mi kötü mü bilemedim şimdi bunlardan da pek anlamam attım hemşire hattına bakalım ne diyecekler
Normal enjektör verdiler canım yakıyor mu vurulunca
Aradılar canım şimdi yarın tekrar muayene olacakmışım e2 ile lh bakılacakmışBu arada iyi mi kötü mü diye düşünme sadece zamanını belirliyor bu değerler. İçin rahat olsun yani
Hadi hayırlısı bakalım kuzum yarında belli olur günün :) üst üste çok transfer olcak bu sayfada inşallah her birimiz güzel sonuçlr alırızAradılar canım şimdi yarın tekrar muayene olacakmışım e2 ile lh bakılacakmış
İnşallah canım Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin verende alan da Allah'ım en güzelini o bilirHadi hayırlısı bakalım kuzum yarında belli olur günün :) üst üste çok transfer olcak bu sayfada inşallah her birimiz güzel sonuçlr alırız
Ben hep gönül hanım olsun istedim canım ya kendimi onun yanında rahat hissettim sağolsun çok yardımcı da oldu.senin hamilelik nasıl geçiyorBenimde doktorum hep yücel beydi, transfer günü izinli olduğu için gönül hanım yapmıştı transferimi, eski tedavilerim zamanında pek elektrik alamasamda bu sefer kanım ısındı
Önemli olan kime yakın olduğun zaten hep takipte olunca öyle oluyo bende yücel beyde öyleydim. Teşekkürler Şimdilik iyi gidiyor canım bulantılarımı vs saymazsakBen hep gönül hanım olsun istedim canım ya kendimi onun yanında rahat hissettim sağolsun çok yardımcı da oldu.senin hamilelik nasıl geçiyor
Merhaba. Dayanamadım yorum yapmak istedim size. Ben de %50 geçişli kalıtsal bir hastalık sahibiyim. Sizin yaşadığınız kötü süreci ilk gebeliğimde yaşadım. Çok zor günlerdi. Sonrasında pgt li tüp bebekle kızım doğdu. Şu an 8.5 yaşında. Ben pgt ile kızıma kavuştuğum için çok mutluyum. Asla pişman olmadım. Hasta bebeği kaybetme riskini asla almak istemem. Şu an kardeş için uğraşıyorum. Ancak yaş nedeniyle şu sn fazla ümidim yok. Karar sizin elbette ama ben pgt li tüp bebeği doğru buluyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.Size şöyle anlatayım, ben normal gebelik ile hamile kaldım ancak ben de kalıtsal bir hastalık olduğu için Bebek’te olma yani geçme ihtimali %50-50 dediler ve bu ihtimal her gebelik için var. Bebekte gen geçişi olduğu için Hamileliği sonlandırdık.. Dediğim gibi bu her gebelikte var ihtimali var %50 %50.. Ya normal yol deneyeceksin ya da pgt tüp bebek yapacaksın dediler. Ben 30 yaşındayım, 10 aylık evliyim ve 1 ay önce 3.5 aylık hamileliğimi sonlandırdım.. nasıl devam etmeliyim bilmiyorum. Normal mi yoksa tüp benek mi yapmalıyım bilmiyorum. Çok fazla acı çektim manevi anlamda, hala da çekiyorum gebelik durumundan dolayı. Doğal yolu ile gebe kalıp tekrar aynı sonucu alırsam yine çok üzülürüm.. tüp bebekte muamma .. ne yapacağım bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?