Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Günaydın gittim canım tahlil vericem yine yumurta büyümemiş rahim kalınlığı 8.7 olmuş inşallah transfere kadar baya kalınlaşma olur
olur olur canım daha var günlük bu kadar artsa. tahlillerinde çıksın bakalım haber verirsin canım bizede. benimde osn 2 gün heyecan var biraz bide korku

olur olur canım daha var günlük bu kadar artsa. tahlillerinde çıksın bakalım haber verirsin canım bizede. benimde osn 2 gün heyecan var biraz bide korku
Korkma herşey olacağına varır bize dua etmek düşüyor sadece şu ramazan ayında Rabbim bizleri sevindirir inşallah

Kızlar ben bugünden itibaren progestan dex ve lutinus fitile.basladim da uykum geldi sizde de oluyor mu bu yoksa.bana özel mi ağızdan progestan alındığında uyku yapıyor da fitil ve iğnede yapar mı ?

Kızlar ben bugünden itibaren progestan dex ve lutinus fitile.basladim da uykum geldi sizde de oluyor mu bu yoksa.bana özel mi ağızdan progestan alındığında uyku yapıyor da fitil ve iğnede yapar mı ?
bende uyku durumu olmuyorda baş ağrısı yapıyor susuz kalmak da etkilemiş olabilir. birde prednol dan dolayı sanırım grip olcam kızımda hasta bağışıklığım düştüğü için banada bulaşıyo inş ilerlemez

Benden bir güncelleme:
En son adetimi bekliyorduk transfer süreci için. Hatırlatayım: Yaş 43, pgt’den sağlıklı dönen 6aa kalite tek embriyo transfer edilecek. Adet oldum ve bugün kontrolüm vardı. Türkan Hanım baktı. İlk defa görüyorum. Çok tatlı, güler yüzlü bir doktor. Her sorumu da detaylı yanıtladı. Doğal ilerleyeceğiz. Folik asit dışında bir şey vermedi. 5 Nisan’da tekrar gideceğim.

Transfer tarihi belli oldu 3 nisanda Allah izin verirse ilaçlar için de arayacaklarmış sanırım
hadi hayırlısı olsun inşallah. bi form attılar bana wp'dan gün gün ne kullanacağım onda yazıyordu. benide yarın transfer saati için arayacaklarmış. büyük ihtimal akşam olur.

hadi hayırlısı olsun inşallah. bi form attılar bana wp'dan gün gün ne kullanacağım onda yazıyordu. benide yarın transfer saati için arayacaklarmış. büyük ihtimal akşam olur.
Bana atmadılar daha transferden hemen sonra dönecek misin

benim ailem orada yaşıyor bir hafta rapor isticem kalcam inşallah. yarın akşam geliyorum istanbula büyük ihtimal 8 nisana kadar kalırım
Transferden sonra odada alıyorlar mı dinlenmek için daha önce almamışlardı beni pandemi var diye

Transferden sonra odada alıyorlar mı dinlenmek için daha önce almamışlardı beni pandemi var diye
Alıyorlardı pandemide farklı bir yola başvurmuş olabilirler ama benim ilk transferimde yarım saat odada dinlenin demişlerdi. Kimsede yarım saat dolunca hadi çıkın demedi bende 45 dk falan dinlendim giyinip çıktım.

Çok sevindim bana yorum yazmanıza . O kadar kötü zamanlar geçirdim ki anlatamam, hala daha etkisindeyim ama daha iyiyim tabii, tekrar her şeyi göze alabilir miyim bilmiyorum. Doktorum da iki seçenekte de bir şeyleri göze almalısın dedi. Tüp bebek kesin bebek sahibi olursun demek değilmiş.. tekrar çocuk sahibi olmayı düşünürsem sanırım ben de tüp bebek için uğraşacağım (pgt li) geçiyor mu bunun acısı , manevi anlamda çok acı çekiyorum çünkü .. Eğer özel olması sizin ne gibi bir kalıtsal hastalığınız var

Transferden sonra tutup tutmadığı ne kadar zamanda belli oluyor acaba ?

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…