- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
Günaydın gittim canım tahlil vericem yine yumurta büyümemiş rahim kalınlığı 8.7 olmuş inşallah transfere kadar baya kalınlaşma olurPamuk17 canım günaydın gititn mi kontrole?
olur olur canım daha var günlük bu kadar artsa. tahlillerinde çıksın bakalım haber verirsin canım bizede. benimde osn 2 gün heyecan var biraz bide korkuGünaydın gittim canım tahlil vericem yine yumurta büyümemiş rahim kalınlığı 8.7 olmuş inşallah transfere kadar baya kalınlaşma olur
Korkma herşey olacağına varır bize dua etmek düşüyor sadece şu ramazan ayında Rabbim bizleri sevindirir inşallaholur olur canım daha var günlük bu kadar artsa. tahlillerinde çıksın bakalım haber verirsin canım bizede. benimde osn 2 gün heyecan var biraz bide korku
aminn inşallahh.Korkma herşey olacağına varır bize dua etmek düşüyor sadece şu ramazan ayında Rabbim bizleri sevindirir inşallah
bende uyku durumu olmuyorda baş ağrısı yapıyor susuz kalmak da etkilemiş olabilir. birde prednol dan dolayı sanırım grip olcam kızımda hasta bağışıklığım düştüğü için banada bulaşıyo inş ilerlemezKızlar ben bugünden itibaren progestan dex ve lutinus fitile.basladim da uykum geldisizde de oluyor mu bu yoksa.bana özel mi ağızdan progestan alındığında uyku yapıyor da fitil ve iğnede yapar mı ?
Transfer tarihi belli oldu 3 nisanda Allah izin verirse ilaçlar için de arayacaklarmış sanırımaminn inşallahh.
hadi hayırlısı olsun inşallah. bi form attılar bana wp'dan gün gün ne kullanacağım onda yazıyordu. benide yarın transfer saati için arayacaklarmış. büyük ihtimal akşam olur.Transfer tarihi belli oldu 3 nisanda Allah izin verirse ilaçlar için de arayacaklarmış sanırım
Bana atmadılar daha transferden hemen sonra dönecek misinhadi hayırlısı olsun inşallah. bi form attılar bana wp'dan gün gün ne kullanacağım onda yazıyordu. benide yarın transfer saati için arayacaklarmış. büyük ihtimal akşam olur.
benim ailem orada yaşıyor bir hafta rapor isticem kalcam inşallah. yarın akşam geliyorum istanbula büyük ihtimal 8 nisana kadar kalırımBana atmadılar daha transferden hemen sonra dönecek misin
Transferden sonra odada alıyorlar mı dinlenmek için daha önce almamışlardı beni pandemi var diyebenim ailem orada yaşıyor bir hafta rapor isticem kalcam inşallah. yarın akşam geliyorum istanbula büyük ihtimal 8 nisana kadar kalırım
Alıyorlardı pandemide farklı bir yola başvurmuş olabilirler ama benim ilk transferimde yarım saat odada dinlenin demişlerdi. Kimsede yarım saat dolunca hadi çıkın demedi bende 45 dk falan dinlendim giyinip çıktım.Transferden sonra odada alıyorlar mı dinlenmek için daha önce almamışlardı beni pandemi var diye
Çok sevindim bana yorum yazmanıza . O kadar kötü zamanlar geçirdim ki anlatamam, hala daha etkisindeyim ama daha iyiyim tabii, tekrar her şeyi göze alabilir miyim bilmiyorum. Doktorum da iki seçenekte de bir şeyleri göze almalısın dedi. Tüp bebek kesin bebek sahibi olursun demek değilmiş.. tekrar çocuk sahibi olmayı düşünürsem sanırım ben de tüp bebek için uğraşacağım (pgt li) geçiyor mu bunun acısı , manevi anlamda çok acı çekiyorum çünkü .. Eğer özel olması sizin ne gibi bir kalıtsal hastalığınız varMerhaba. Dayanamadım yorum yapmak istedim size. Ben de %50 geçişli kalıtsal bir hastalık sahibiyim. Sizin yaşadığınız kötü süreci ilk gebeliğimde yaşadım. Çok zor günlerdi. Sonrasında pgt li tüp bebekle kızım doğdu. Şu an 8.5 yaşında. Ben pgt ile kızıma kavuştuğum için çok mutluyum. Asla pişman olmadım. Hasta bebeği kaybetme riskini asla almak istemem. Şu an kardeş için uğraşıyorum. Ancak yaş nedeniyle şu sn fazla ümidim yok. Karar sizin elbette ama ben pgt li tüp bebeği doğru buluyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Transferden sonra tutup tutmadığı ne kadar zamanda belli oluyor acaba ?Alıyorlardı pandemide farklı bir yola başvurmuş olabilirler ama benim ilk transferimde yarım saat odada dinlenin demişlerdi. Kimsede yarım saat dolunca hadi çıkın demedi bende 45 dk falan dinlendim giyinip çıktım.
Transferden sonraki 9. Gün test yapıyoruz canım pozitifse 2 gün sonra bir daha yapılıyor artış nasıl olmuş ona bakıyorlar.Transferden sonra tutup tutmadığı ne kadar zamanda belli oluyor acaba ?
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırızAlıyorlardı pandemide farklı bir yola başvurmuş olabilirler ama benim ilk transferimde yarım saat odada dinlenin demişlerdi. Kimsede yarım saat dolunca hadi çıkın demedi bende 45 dk falan dinlendim giyinip çıktım.
evettt bende bekliyorum:) hemen yazarım sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?