Gönül hanım benim doktorum. Çok severim kendisini.Benimde doktorum hep yücel beydi, transfer günü izinli olduğu için gönül hanım yapmıştı transferimi, eski tedavilerim zamanında pek elektrik alamasamda bu sefer kanım ısındı
Çok çok sevindim sizin için, kürtaj sebebiyle olan bi durumu mu bu, ben de bir ay önce kürtajı oldum da sormak istedim ondanMerhaba. Eski üyeler beni tanır. Kürtaj sonrası ince endometriyum sorunu ile boğuşan bir hasta idim. 7. transferim tuttu. Şu an 15+3 hamileyim. Umarım sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım. Ümit olmak ve moral vermek amacı ile yazıyorum. Herkese sevgiler.
evet kürtaj sonrası tüm tedavilere dirençli bir endometriyum inceliği problemi yaşadım.Çok çok sevindim sizin için, kürtaj sebebiyle olan bi durumu mu bu, ben de bir ay önce kürtajı oldum da sormak istedim ondan
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım merakla bekliyoruzevettt bende bekliyorum:) hemen yazarım sizlere
Doktoru da söylerler herhalde muhakkak bana yaz canımevettt bende bekliyorum:) hemen yazarım sizlere
biliyoru canım senDoktoru da söylerler herhalde muhakkak bana yaz canımbenim de cuma biliyorsun
inşallah istanbula gidebilirimHakkında hayırlısı olsun inşallah canım merakla bekliyoruz
İnşallah iptal olmaz canım çok mu yağıyor karbiliyoru canım senPamuk17 Fndp arka arkayız:) hala aramadılar sanırım kurul toplantısından sonra akşamüstü ararlar. benimde şuan büyük bi stresim var bu akşam sivas havalimanından gelicem uçuş 21,30da ama tokatta ve sivasta kar yağmaya başladı. çok korkuyorum uçuş iptal olursa napcam diye gerçi nisan ayında uçuş iptal olacak kadar kar yağıp tutar mı bilmiyorum ki ocakda bile uçuşlar oluyo
yani sulu kar yağıyor şuanda ama aşırı değil hafif. ama işte uçuş akşam 21,30 o zamana kadar nasıl olcak bilmiyorumİnşallah iptal olmaz canım çok mu yağıyor kar
İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız transfer öncesi endometriyum kaçtı hatırlıyor musunuzMerhaba. Eski üyeler beni tanır. Kürtaj sonrası ince endometriyum sorunu ile boğuşan bir hasta idim. 7. transferim tuttu. Şu an 15+3 hamileyim. Umarım sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım. Ümit olmak ve moral vermek amacı ile yazıyorum. Herkese sevgiler.
Hadi bakalım sırayla hepimiz güzel haber alalım inşallah canım Yücel bey yokmuymuş peki o neden yapmıyoraradılar kızlar 3 gibi merkezde olun 16,30-17,00 gibi transferler başlayacak dediler. doktorum gönül hanım. aslında benim gönlüm yücel beyden yanaydı ama kısmet gönül hanımda yabancı değil:)
Sormadım ki. Gönül hanımın günüyse ondandır. Mesela opu süreciminde yüzde 80’i gönül hanımdı ama transferim yücel beyle gerçekleşmişti. Gün gün değişiyor sanırımHadi bakalım sırayla hepimiz güzel haber alalım inşallah canım Yücel bey yokmuymuş peki o neden yapmıyor
Benim kontrollerimi de hep beril hanım yapmıştı transferi de Yücel bey inşallah yine Yücel bey denk gelir dün ben çatlatma iğnesini yaptım yarın da diğer ilaçlara başlıcam progestan dex ağrı yapıyor mu vurulduk tan sonra sanırım yağlıymış birazSormadım ki. Gönül hanımın günüyse ondandır. Mesela opu süreciminde yüzde 80’i gönül hanımdı ama transferim yücel beyle gerçekleşmişti. Gün gün değişiyor sanırım
Hiç yapmıyor sadece iğne girişi acıtıyor o kadar. Ağrı hiç yok. Ben lutinustan şikayetçiyim:) çok geri akıyo elimle uyguladım dedim heralde ittiremiyorum yeterince sonra hep aparatla yaptım . Gidebilecek en son noktaya bıraktım ilacı ama gün içinde hep geri geliyo çok sinir ediyo beni. Crione daha iyiydi valla.Benim kontrollerimi de hep beril hanım yapmıştı transferi de Yücel bey inşallah yine Yücel bey denk gelir dün ben çatlatma iğnesini yaptım yarın da diğer ilaçlara başlıcam progestan dex ağrı yapıyor mu vurulduk tan sonra sanırım yağlıymış biraz
Amin, teşekkür ederim. Doğal siklusta 8 küsur mm idi.İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız transfer öncesi endometriyum kaçtı hatırlıyor musunuz
Tebrik ederimm. Her zorluğun çabanın arkası aydınlık inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim güzel kolay bi gebelik olsun inşallahMerhaba. Eski üyeler beni tanır. Kürtaj sonrası ince endometriyum sorunu ile boğuşan bir hasta idim. 7. transferim tuttu. Şu an 15+3 hamileyim. Umarım sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım. Ümit olmak ve moral vermek amacı ile yazıyorum. Herkese sevgiler.
Bu yolda ne üzüntüler ne depresyonlar yaşandı. Hayatımda 6 sene yok diyebilirim. Teşekkür ederim.Tebrik ederimm. Her zorluğun çabanın arkası aydınlık inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim güzel kolay bi gebelik olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?