Ay cnmm.benim çok sevindimaradılar kızlar 3 gibi merkezde olun 16,30-17,00 gibi transferler başlayacak dediler. doktorum gönül hanım. aslında benim gönlüm yücel beyden yanaydı ama kısmet gönül hanımda yabancı değil:)
Progestan dex ampul acitmiyor. Ama yağlı bir iğne olduğu için çok yavaş veriliyor vücuda . Şifa olsun inşallah.H
Hiç yapmıyor sadece iğne girişi acıtıyor o kadar. Ağrı hiç yok. Ben lutinustan şikayetçiyim:) çok geri akıyo elimle uyguladım dedim heralde ittiremiyorum yeterince sonra hep aparatla yaptım . Gidebilecek en son noktaya bıraktım ilacı ama gün içinde hep geri geliyo çok sinir ediyo beni. Crione daha iyiydi valla.
Bu jeli kullanmadım hiç crinone jel bende hep topaklanma olmuştu içerde ne zaman topaklanma gitti kanama başlamıştıH
Hiç yapmıyor sadece iğne girişi acıtıyor o kadar. Ağrı hiç yok. Ben lutinustan şikayetçiyim:) çok geri akıyo elimle uyguladım dedim heralde ittiremiyorum yeterince sonra hep aparatla yaptım . Gidebilecek en son noktaya bıraktım ilacı ama gün içinde hep geri geliyo çok sinir ediyo beni. Crione daha iyiydi valla.
Bende tereddüt ediyordum dünkü kontrolde 8.75mm idi daha var transfere ince diye düşünüyordum siz öyle söyleyince rahatladım birazAmin, teşekkür ederim. Doğal siklusta 8 küsur mm idi.
Bende de çok yapmıştı. Ama kullanımı daha kolaydı diye hatırlıyorum. Yapacak bir şey yok artık sabredicez . Büyük ihtimal ben yarından itibaren kan sulandırıcıda vurulcamBu jeli kullanmadım hiç crinone jel bende hep topaklanma olmuştu içerde ne zaman topaklanma gitti kanama başlamıştı
Kan sulandırıcı söylediler mi sana ben ilk tedavide beril hanım gerek yok demişti testlere baktığında ama buradaki takip doktoru vurulmam gerektiğini söyledi doğuma kadar vurulmuştum evlenmeden önce de bir doktor daha söylemişti kan pıhtılaşması var sende diye transferden önce mi başlamak gerekiyorBende de çok yapmıştı. Ama kullanımı daha kolaydı diye hatırlıyorum. Yapacak bir şey yok artık sabredicez . Büyük ihtimal ben yarından itibaren kan sulandırıcıda vurulcam
Transfer günü başlamıştım ben.Kan sulandırıcı söylediler mi sana ben ilk tedavide beril hanım gerek yok demişti testlere baktığında ama buradaki takip doktoru vurulmam gerektiğini söyledi doğuma kadar vurulmuştum evlenmeden önce de bir doktor daha söylemişti kan pıhtılaşması var sende diye transferden önce mi başlamak gerekiyor
Kan sulandırıcı söylediler mi sana ben ilk tedavide beril hanım gerek yok demişti testlere baktığında ama buradaki takip doktoru vurulmam gerektiğini söyledi doğuma kadar vurulmuştum evlenmeden önce de bir doktor daha söylemişti kan pıhtılaşması var sende diye transferden önce mi başlamak gerekiyor
Herkese veriyorlar mı bilmiyorum ama benim tahlillerme göre transfer günü başlamıştıkKızlar bu kan sulandırıcı igne ve oksapara ne zaman başlanıyor kızlar transferden ne kdr sonra?
Hemşire söyledi mi peki vurulacaksin diye bir gün önceden gidip konuşacam bende çünkü ablam falan da kullanıyor hamileliğinde ben regl olurken bile pıhtı şeklinde gelir hepHerkese veriyorlar mı bilmiyorum ama benim tahlillerme göre transfer günü başlamıştık
Bende yaptırdım doğumu takip eden doktora gösterdiğimde kullanman gerek demişti ama beril hanım gerek yok demişti ben yinede ne olur olmaz kullandımBen genetik test yaptırmıştım. Kan pıhtılaşmasi çıktı bende evet gebelikte hem iğne hem hap kullanmam gerektiği söyledi.
Hemşire söylemedi ama yücel hocayla görüştüm ben transfer günü başlıcaz diye gönül hanımada yarın söylerim reçete eder diye düşünüyorumHemşire söyledi mi peki vurulacaksin diye bir gün önceden gidip konuşacam bende çünkü ablam falan da kullanıyor hamileliğinde ben regl olurken bile pıhtı şeklinde gelir hep
Merhaba,Ben genetik test yaptırmıştım. Kan pıhtılaşmasi çıktı bende evet gebelikte hem iğne hem hap kullanmam gerektiği söyledi.
Canım genelde pozitif alınca başlatılıyor merkezde ama ben transfer günü başlamıştımKızlar bu kan sulandırıcı igne ve oksapara ne zaman başlanıyor kızlar transferden ne kdr sonra?
Bana recete edilmemişti bnde yanıma iğne ve asprin alicam eczane aramak zorunda kalmayayim diyeCanım genelde pozitif alınca başlatılıyor merkezde ama ben transfer günü başlamıştım
Cumartesi günü Allah nasip ederseMutlu1anne canım naptın sağ salim geldin mi? İnşallah çok güzel geçer herşey bugün dualarım seninle bizi de haberdar et lütfen Fndp senin transfer daha olmadı diye anladım doğru anladım ise senin ne zaman?
Canımm çok teşekkür ederim. Sorma kar dolayısıyla sivasta tüm uçuşlar iptal edildi. Allahtan erken bilgi verildi samsundan uçuş vardı hemen ona bilet aldık samsundan sağ salim gelebildik şükür. Baya aksiyonlu oldu gelmem, umarım sonuç güzel olur. İster istemez çok gerildimMutlu1anne canım naptın sağ salim geldin mi? İnşallah çok güzel geçer herşey bugün dualarım seninle bizi de haberdar et lütfen Fndp senin transfer daha olmadı diye anladım doğru anladım ise senin ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?