Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

aradılar kızlar 3 gibi merkezde olun 16,30-17,00 gibi transferler başlayacak dediler. doktorum gönül hanım. aslında benim gönlüm yücel beyden yanaydı ama kısmet gönül hanımda yabancı değil:)
Ay cnmm.benim çok sevindim muhtemelen transferler akşama doğru yapılıyor ben yücel beyin kendisine söylemiştim hocam sizin yapmanızı istiyorum diye opuyu umut bey yapmıştı . Bu sefer siz olun dedim buradaysam ben gelirim dedi inşallah ona denk gelirim ya umut Beyde cana yakındı. ama.iste en başından beri yücel beyi tanıyorum

Progestan dex ampul acitmiyor. Ama yağlı bir iğne olduğu için çok yavaş veriliyor vücuda . Şifa olsun inşallah.

Bu jeli kullanmadım hiç crinone jel bende hep topaklanma olmuştu içerde ne zaman topaklanma gitti kanama başlamıştı

Bu jeli kullanmadım hiç crinone jel bende hep topaklanma olmuştu içerde ne zaman topaklanma gitti kanama başlamıştı
Bende de çok yapmıştı. Ama kullanımı daha kolaydı diye hatırlıyorum. Yapacak bir şey yok artık sabredicez . Büyük ihtimal ben yarından itibaren kan sulandırıcıda vurulcam

Kızlar bu kan sulandırıcı igne ve oksapara ne zaman başlanıyor kızlar transferden ne kdr sonra?

Bende de çok yapmıştı. Ama kullanımı daha kolaydı diye hatırlıyorum. Yapacak bir şey yok artık sabredicez . Büyük ihtimal ben yarından itibaren kan sulandırıcıda vurulcam
Kan sulandırıcı söylediler mi sana ben ilk tedavide beril hanım gerek yok demişti testlere baktığında ama buradaki takip doktoru vurulmam gerektiğini söyledi doğuma kadar vurulmuştum evlenmeden önce de bir doktor daha söylemişti kan pıhtılaşması var sende diye transferden önce mi başlamak gerekiyor

Transfer günü başlamıştım ben.

Kızlar bu kan sulandırıcı igne ve oksapara ne zaman başlanıyor kızlar transferden ne kdr sonra?
Herkese veriyorlar mı bilmiyorum ama benim tahlillerme göre transfer günü başlamıştık

Herkese veriyorlar mı bilmiyorum ama benim tahlillerme göre transfer günü başlamıştık
Hemşire söyledi mi peki vurulacaksin diye bir gün önceden gidip konuşacam bende çünkü ablam falan da kullanıyor hamileliğinde ben regl olurken bile pıhtı şeklinde gelir hep

Ben genetik test yaptırmıştım. Kan pıhtılaşmasi çıktı bende evet gebelikte hem iğne hem hap kullanmam gerektiği söyledi.

Ben genetik test yaptırmıştım. Kan pıhtılaşmasi çıktı bende evet gebelikte hem iğne hem hap kullanmam gerektiği söyledi.
Bende yaptırdım doğumu takip eden doktora gösterdiğimde kullanman gerek demişti ama beril hanım gerek yok demişti ben yinede ne olur olmaz kullandım

Hemşire söyledi mi peki vurulacaksin diye bir gün önceden gidip konuşacam bende çünkü ablam falan da kullanıyor hamileliğinde ben regl olurken bile pıhtı şeklinde gelir hep
Hemşire söylemedi ama yücel hocayla görüştüm ben transfer günü başlıcaz diye gönül hanımada yarın söylerim reçete eder diye düşünüyorum

Cnm onda tromboze yatkınlık paneli bakılıyor. Testlerin genel adı o. Ayrı ayrı gruplara ayrılıyor . Ama zaten birinde bile normal yazmıyorsa kan pıhtılaşmasi var yatkınlık var deniyor. Hangi genlerde olduğunu net hatırlamıyorum.

Mutlu1anne canım naptın sağ salim geldin mi? İnşallah çok güzel geçer herşey bugün dualarım seninle bizi de haberdar et lütfen Fndp senin transfer daha olmadı diye anladım doğru anladım ise senin ne zaman?

Canımm çok teşekkür ederim. Sorma kar dolayısıyla sivasta tüm uçuşlar iptal edildi. Allahtan erken bilgi verildi samsundan uçuş vardı hemen ona bilet aldık samsundan sağ salim gelebildik şükür. Baya aksiyonlu oldu gelmem, umarım sonuç güzel olur. İster istemez çok gerildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…