Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Valla bunları inşallah ileride anı olarak anlatırız hey gidi günler diyerek inşallah

Bugün dualarımız seninle inşallah Allahım nasıp etsin tecrübelerini neler olduğunu anlatırsan seve seve.dinleriz

canım selam,
kac haftalık kurtaj olmustun rahım ıncelıgı acaba neyden kaynaklandı,
bende subatta kurtaj oldum 6haftalıktı ..
bebısın de hayırlı olsun
Merhaba. Teşekkür ederim.

7 haftalıkkken kese bozulduğu için kürtaj oldum. kürtaj sonrası 4.5 ay regl olmadım meğer işlem sonrası rahim ağzım yapışmış. Rahim filmi esnasında fark edildi ve yapışıklık açıldı. Regl olduktan sonra tüp bebk tedavisine başladım endometriyum inceliği olduğu, rahimin bazal tabakasının hasar görmüş olduğu söylendi. Benim yaşadığım herkesin başına gelebilecek diye birşey yok. Endişelenmeyin.

çok geçmiş olsun canımm,
bebegın saglıkla dunyaya gelsın ınsallahh, hayırlı evlat olsun,
evet kurtaj sonrasında 30-40 gun ıcınde regl olmazsan gel demıstı bana doktorum, o zaman yapısıklıktan suphe edılebılır demıstı..
evet herkesin basına gelecek dıye bırsey yok haklısın, işte insan acaba mı diyor,
inşallah bende süreci sağlıkla atlatıp yavruma saglıkla kavuşurum ..

Canım bugün mü transferin sımsıkı tutunsun sağlıklı evlat olsun inş
Aynen canım öne çektiler 15.00 gibi olacakmış transfer şimdi hastaneye geçiyorum. Aminn inşallah kızıma da doktor ameliyat dedi bi iki gün içinde olacak hepsi denk geldi nasıl tutanacak bebek diyorum ama Rabbim büyüktür kısmet neyse o olacak

E2 46 bende bu da çok düşük değil mi. Referans aralığında diyor ama

Hayır normal tam tersi işte eğer tüp bebek tedavisine başlayacaksanız o e2 değeri yumurta olgunlaştırıcı iğnelerle zaten baya artacak 2000 ler felan olacak eğer ki yumurta sayınız çok olursa mesela.
Anladım yüksekse değer tefidavşye uygun görülmüyor o zaman teşekkür ederim canım. Senin son durumun nedir

Anladım yüksekse değer tefidavşye uygun görülmüyor o zaman teşekkür ederim canım. Senin son durumun nedir
Evet yani benim için öyle oldu belki de çok yüksekte olanlar için başka bi protokol vardır onu da bilemiyorum.
Ben bekliyorum 1 haftaya yeniden adet olacağım. Bakalım kist gitmediyse değer düşmediyse sanırım doğum kontrol ilacı başlayacaklar bilemiyorum. Baya belirsiz yani benim durum siz memorialda mı başlayacaksınız.? Yeni başlıyorsunuz sanırım.

Hepimiz sırayla transfer oluyoruz en son benim sanırım inşallah hepimiz de pozitifi görürüz Rabbim şu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün sımsıkı tutunsun sana bebeşin

Ben meltem sönmezerlere başlayacağım bursadaki doktorum tavsiye etti uzmanmış bu konularda da. Sağolsun başka doktordan nakil istesem de değerlerime baktı çağırdı. İmkanım olursa gaziye de geçebilirim. Soğan suyu önereyim sana adet bitincr 2 hafta sabah akşam yapıyorsun kistler küçülüyor temizleninyor Allah'ın izni ile. Ben de bu ay yumurta takibine başlayacağım, olmazsa diğer ay soğansuyu yapacağım inş. Etkisini çok görürsün inş

Bu ay denedim onu ama sadece tek sahurda içtim. Bakalım inşallah ters tepmemiştir soğan suyu yaramayan da çok insan var çünkü hormonları da alt üst edebiliyor. Aslında hiç huyumda değildir tedavi sırasında yapmak ama baktım ertelendi madem bi deneyeyim dedim.
İnşallah sizinde tedaviniz güzel sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…