- 8 Ekim 2022
- 729
- 560
- 33
Sende benden bir gün sonrasin o zamanCumartesi günü Allah nasip ederseçok teşekkür ederim ayrıca sorduğun için
Valla bunları inşallah ileride anı olarak anlatırız hey gidi günler diyerek inşallahCanımm çok teşekkür ederim. Sorma kar dolayısıyla sivasta tüm uçuşlar iptal edildi. Allahtan erken bilgi verildi samsundan uçuş vardı hemen ona bilet aldık samsundan sağ salim gelebildik şükür. Baya aksiyonlu oldu gelmem, umarım sonuç güzel olur. İster istemez çok gerildim
Bugün dualarımız seninleCanımm çok teşekkür ederim. Sorma kar dolayısıyla sivasta tüm uçuşlar iptal edildi. Allahtan erken bilgi verildi samsundan uçuş vardı hemen ona bilet aldık samsundan sağ salim gelebildik şükür. Baya aksiyonlu oldu gelmem, umarım sonuç güzel olur. İster istemez çok gerildim
Tabikii adım adım anlatırım sizlereBugün dualarımız seninleinşallah Allahım nasıp etsin tecrübelerini neler olduğunu anlatırsan seve seve.dinleriz
canım selam,Amin, teşekkür ederim. Doğal siklusta 8 küsur mm idi.
Merhaba. Teşekkür ederim.canım selam,
kac haftalık kurtaj olmustun rahım ıncelıgı acaba neyden kaynaklandı,
bende subatta kurtaj oldum 6haftalıktı ..
bebısın de hayırlı olsun
Canım bugün mü transferin sımsıkı tutunsun sağlıklı evlat olsun inşTabikii adım adım anlatırım sizlere
çok geçmiş olsun canımm,Merhaba. Teşekkür ederim.
7 haftalıkkken kese bozulduğu için kürtaj oldum. kürtaj sonrası 4.5 ay regl olmadım meğer işlem sonrası rahim ağzım yapışmış. Rahim filmi esnasında fark edildi ve yapışıklık açıldı. Regl olduktan sonra tüp bebk tedavisine başladım endometriyum inceliği olduğu, rahimin bazal tabakasının hasar görmüş olduğu söylendi. Benim yaşadığım herkesin başına gelebilecek diye birşey yok. Endişelenmeyin.
Aynen canım öne çektiler 15.00 gibi olacakmış transfer şimdi hastaneye geçiyorum. Aminn inşallah kızıma da doktor ameliyat dedi bi iki gün içinde olacak hepsi denk geldi nasıl tutanacak bebek diyorum ama Rabbim büyüktür kısmet neyse o olacakCanım bugün mü transferin sımsıkı tutunsun sağlıklı evlat olsun inş
Kaç olması gerekiyormuş ki canımBen 2. İçin başlayacağım da bu sy kist olduğu için e2 değerim yüksek geldi o yüzden başlayamadım. Artık önümüzdeki ay o kistin durumuna ve hormon düzeyine göre hareket edeceğiz.
Normalde 50 den daha az olmalı sanırım benim 290 çıktı bu ay kist yüzünden.Kaç olması gerekiyormuş ki canım
E2 46 bende bu da çok düşük değil mi. Referans aralığında diyor amaNormalde 50 den daha az olmalı sanırım benim 290 çıktı bu ay kist yüzünden.
E2 yumurta sayısı ya da uyarıldığına dair bilgi veriyor ya fazla uyarılmış şekilde başlayınca tedaviye yanıt vermiyor maalesef yumurtalar.
Hayır normal tam tersi işte eğer tüp bebek tedavisine başlayacaksanız o e2 değeri yumurta olgunlaştırıcı iğnelerle zaten baya artacak 2000 ler felan olacak eğer ki yumurta sayınız çok olursa mesela.E2 46 bende bu da çok düşük değil mi. Referans aralığında diyor ama
Anladım yüksekse değer tefidavşye uygun görülmüyor o zaman teşekkür ederim canım. Senin son durumun nedirHayır normal tam tersi işte eğer tüp bebek tedavisine başlayacaksanız o e2 değeri yumurta olgunlaştırıcı iğnelerle zaten baya artacak 2000 ler felan olacak eğer ki yumurta sayınız çok olursa mesela.
Evet yani benim için öyle oldu belki de çok yüksekte olanlar için başka bi protokol vardır onu da bilemiyorum.Anladım yüksekse değer tefidavşye uygun görülmüyor o zaman teşekkür ederim canım. Senin son durumun nedir
Hepimiz sırayla transfer oluyoruz en son benim sanırım inşallah hepimiz de pozitifi görürüz Rabbim şu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün sımsıkı tutunsun sana bebeşinAynen canım öne çektiler 15.00 gibi olacakmış transfer şimdi hastaneye geçiyorum. Aminn inşallah kızıma da doktor ameliyat dedi bi iki gün içinde olacak hepsi denk geldi nasıl tutanacak bebek diyorum ama Rabbim büyüktür kısmet neyse o olacak
Ben meltem sönmezerlere başlayacağım bursadaki doktorum tavsiye etti uzmanmış bu konularda da. Sağolsun başka doktordan nakil istesem de değerlerime baktı çağırdı. İmkanım olursa gaziye de geçebilirim. Soğan suyu önereyim sana adet bitincr 2 hafta sabah akşam yapıyorsun kistler küçülüyor temizleninyor Allah'ın izni ile. Ben de bu ay yumurta takibine başlayacağım, olmazsa diğer ay soğansuyu yapacağım inş. Etkisini çok görürsün inşEvet yani benim için öyle oldu belki de çok yüksekte olanlar için başka bi protokol vardır onu da bilemiyorum.
Ben bekliyorum 1 haftaya yeniden adet olacağım. Bakalım kist gitmediyse değer düşmediyse sanırım doğum kontrol ilacı başlayacaklar bilemiyorum. Baya belirsiz yani benim durumsiz memorialda mı başlayacaksınız.? Yeni başlıyorsunuz sanırım.
Amin amin aminHepimiz sırayla transfer oluyoruz en son benim sanırım inşallah hepimiz de pozitifi görürüz Rabbim şu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün sımsıkı tutunsun sana bebeşin
Bu ay denedim onu ama sadece tek sahurda içtim. Bakalım inşallah ters tepmemiştir soğan suyu yaramayan da çok insan var çünkü hormonları da alt üst edebiliyor. Aslında hiç huyumda değildir tedavi sırasında yapmak ama baktım ertelendi madem bi deneyeyim dedim.Ben meltem sönmezerlere başlayacağım bursadaki doktorum tavsiye etti uzmanmış bu konularda da. Sağolsun başka doktordan nakil istesem de değerlerime baktı çağırdı. İmkanım olursa gaziye de geçebilirim. Soğan suyu önereyim sana adet bitincr 2 hafta sabah akşam yapıyorsun kistler küçülüyor temizleninyor Allah'ın izni ile. Ben de bu ay yumurta takibine başlayacağım, olmazsa diğer ay soğansuyu yapacağım inş. Etkisini çok görürsün inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?