- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
İnşallah tutunmuştur annesine hayırlı haberlerini bekliyoruz sanki bir canlandı sayfa transfer olanlarlaMerhabaa arkadaşlar bende ekimde 2. Tüp bebek denememi olmuştum. Kimyasal oldu. Malesef biraz süreci zor atlattım. Tekrar denedik inşallah salı günü transferim oldu inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Hadi bakalım senden de hayırlı haberler gelir inşallah dinlendiriyorlar şimdi pekiSelam kızlae. Çıktım transferden. Bugün 2 kişi transfer olduğumuz için hızlıca bitti. Ben biraz kastım kendimi yani spekulum falan ne bilim hem çekindiğimden hem birazda canım acıdı:) hayırlısı bakalım test günüm 8 nisan. Bu arada aman kızlar sakın çok sıkışmayın hiç gerek yok. 2.5 pet bardakla su içmiştim transferden 1.5 saat önce sıkışıklık için gayet iyi dediler. Ve şuan çok rahat bekliyorum tuvalet için acelem yok.
Hayırlı haberler inşallah arkadaşım. Güzel sonuçlar almanız nasip olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Merhabaa arkadaşlar bende ekimde 2. Tüp bebek denememi olmuştum. Kimyasal oldu. Malesef biraz süreci zor atlattım. Tekrar denedik inşallah salı günü transferim oldu inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Aynen suyuda fazla içmediğim için rahatın. Yaklaşık 30 dkdır yatıyorum. Eşim ilaçları almaya gitti dönünce gideriz artıkHadi bakalım senden de hayırlı haberler gelir inşallah dinlendiriyorlar şimdi peki
Farklı ilaç mı verdiler canımAynen suyuda fazla içmediğim için rahatın. Yaklaşık 30 dkdır yatıyorum. Eşim ilaçları almaya gitti dönünce gideriz artık
Oksapar başlıcam bugün bide diğer ilaçlarım bitmek üzereydi onları alcaz.Farklı ilaç mı verdiler canım
Transfer öncesi 4 gün kullandın demi ilaçları bugün de kullandın mıOksapar başlıcam bugün bide diğer ilaçlarım bitmek üzereydi onları alcaz.
Tabii monodoks prednol dün akşam son dozlarını içtim. Bu sabah lutinus jel ve progestan iğnemi yaptım.Transfer öncesi 4 gün kullandın demi ilaçları bugün de kullandın mı
Bugün benim ilk günüm ilaçlarda dediğin gibi lutinus tablet birazı çıkıyor birde bende kaşıntı yaptı sanki sende öyle olmuşmuyduTabii monodoks prednol dün akşam son dozlarını içtim. Bu sabah lutinus jel ve progestan iğnemi yaptım.
Aminnnn inşallah çok teşekkür ederim ,Rabbım inşallah nasip eder ,2 tane konduİnşallah tutunmuştur annesine hayırlı haberlerini bekliyoruz sanki bir canlandı sayfa transfer olanlarla
Kim yaptı transferini
Hayırlı olsun inşallah ben de çok içmedim fakat heyecandan hastanede bile 2 kere gittim olana kadarAynen suyuda fazla içmediğim için rahatın. Yaklaşık 30 dkdır yatıyorum. Eşim ilaçları almaya gitti dönünce gideriz artık
Dışarı geliyo bugün hemşireye sordum çok normal dedi. Vücut ihtiyacı olanı alıyo gerisini atıyo dedi. Kaşıntım yok şuan canım.Bugün benim ilk günüm ilaçlarda dediğin gibi lutinus tablet birazı çıkıyor birde bende kaşıntı yaptı sanki sende öyle olmuşmuydu
Aminnnn çok sagolasin, Allah razı olsunHayırlı haberler inşallah arkadaşım. Güzel sonuçlar almanız nasip olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İnşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur , Rabbım isteyen herkese nasip etsinSelam kızlae. Çıktım transferden. Bugün 2 kişi transfer olduğumuz için hızlıca bitti. Ben biraz kastım kendimi yani spekulum falan ne bilim hem çekindiğimden hem birazda canım acıdı:) hayırlısı bakalım test günüm 8 nisan. Bu arada aman kızlar sakın çok sıkışmayın hiç gerek yok. 2.5 pet bardakla su içmiştim transferden 1.5 saat önce sıkışıklık için gayet iyi dediler. Ve şuan çok rahat bekliyorum tuvalet için acelem yok.
Oksapar ı ne için verdiler acabaOksapar başlıcam bugün bide diğer ilaçlarım bitmek üzereydi onları alcaz.
Eriyor zaten hemen içerde kaşıntı mı yanma mı desem bilemedim ilaçtan sonra oldu yani bende şuan yok amaDışarı geliyo bugün hemşireye sordum çok normal dedi. Vücut ihtiyacı olanı alıyo gerisini atıyo dedi. Kaşıntım yok şuan canım.
Transferi Yücel hoca yaptı.İnşallah tutunmuştur annesine hayırlı haberlerini bekliyoruz sanki bir canlandı sayfa transfer olanlarla
Kim yaptı transferini
Bende Yücel hocayı istedim ilk transferi mi de o yapmıştıTransferi Yücel hoca yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?