Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İftardan sonra çay bardağı, sahurdan sonra normal bardak da yapabilirsiniz. Şöyle ki bazı insanların uzun süren adet dönemi oluyor endişeleniyorlar ama içeriyi düzenlediği için öyle. Ama rahim duvarı inceliği olanlar kullanmasa iyi olur tabi inceltiyor çünkü. Ben mesela şu an adetin 3. Günü (adetim 28gün geç geldi) doktor rahim duvarın hala kalın bir daha bakmam lazım bir iki güne dedi, bana iyi gelir yapsam. Adetin 5. Günü başkayan da var adet bitince başlayan da var. Ben de bu ay yumurta takibi yapacağım doktorla inş. O dönemde 2 kontrol arası içeceğim bakayım içmediğimde ne kadar büyüyor yumurta içtiğimde ne kadar büyüyor. Ona göre bu ay bebiş olmazsa diğer ay düzenli kullanacağım 2 hafta. Yılda 2 kereden de fazla yapmamak lazım zaten. Hayırlısı bakalım yarın kontrol var ne olacak

Anladım hayırlısı tabi inşallah güzel sonuçlanır

Hiç düşünme canım herşey çok güzel olacak Allahın izniyle İnşaAllah ne ameliyatı olacak Rabbim kolaylık versin

Hiç düşünme canım herşey çok güzel olacak Allahın izniyle İnşaAllah ne ameliyatı olacak Rabbim kolaylık versin
Amin canımm sağolasın. Valla bu sene okula başladı kulak ağrıları otit falan hiç geçmedi antibiyotik üstüne antibiyotik işi bilen bi doktorda çıkmadı karşımıza. Çocuk antiviyotik kullanmaktan egzema döktü istanbula gelmişken iyi bi hoca buldum gösterdim o da hemen ameliyat dedi. Sabah 8’de ameliyata girecek geniz eti alınacak. Dua beklerim. Çok büyük bir şey olmasada işte insan tedirgin oluyo.

Geçmiş olsun canım çıktı mı ameliyattan

Geçmiş olsun canım çıktı mı ameliyattan
Çok şükür çıktı hayırlısıyla iyi kendiside inşallah şifa buluruz bir daha sorun çıkmaz. Allah tüm hastalara aci lşifalar versin.
Bi yandan da tedirginim tutuncak mı embriyo diye kızı kucağıma falan almadım ama tabi yürüdüm koltukta oturdum . Yatamadım yani.

Amin canım bundan sonra daha iyi inşallah
Sen içini ferah tut verecek olan Rabbim sen pozitif düşün

Çok geçmiş olsun kolayca atlatsın İnşaAllah canım

Hiç endişe etme bende neler yaşadım:/ Allahın izniyle tutunacaksa hiç Bişey engel olmuyor

Canım geçmiş olsun... İyi düşün iyi olsun herşey inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…