Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar hastaneden ne zaman arayacaklar benim yarın transferim halen aramadilar da ?

En son hasta bendim ve 18:00 de çıktım Mutlu1anne iyi ki su içme konusunda uyardin Allah razı olsun dedim valla içimden çünkü 14:00 gibi geldik bu saate kadar bekledim
Nasıl geçti zorlanmadın dimi? Hadi sımsıkı tutunsun sana inşallah. Valla su olayı ilk transferde benide mahvetmişti o yüzden elimden geldiğince hrrkesi uyarıyorum:)

Arkadaşlarım hepinize merhaba, yazılanları büyük bir heyecan ve mutlulukla, umutla okuyorum. Umarım ayrı ayrı herkesin yüzü güler kucakları dolar :) hepinize duacıyım. Ben daha önce de yazmıştım hatta bazılarınız ile de konuştuk.. benim merak ettiğim bir kaç bir şey var.. ben pgt ile tüp bebeğe yönlendirildim . 1 ay önce kürtajım oldu ve biraz ara verip başlamak istiyorum inşallah.. Öncelikle tüp bebeğin tutması yaş ile alakalı mı onu merak ediyorum. Tüp bebeğin %35-40 tutma ihtimali söylenildi , bu herkes için böyle mi yoksa değerlere, duruma vs göre değişebiliyor mu . Sonrasında ise 2 yumurta koyularak ihtimalin %70 e kadar çıktığı söylenildi doğru mu acaba , doktorlarımız neye göre 2 yumurta birden koyup ihtimali yükseltiyorlar ? Yani herkese yapılmıyor sanırım bilemedim.. Son olarak ben cmt1f genetik geçişli bir hastalığa sahibim, belki aranızda tanıdığınız ya da kendisi bu durum ile hamile kalmış bir arkadaşım vardır, kendisinden hamilelik sürecindeki deneyimlerini dinlemeyi çok isterim Sanırım şimdilik bu kadar . Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, mutlu haberler ile görüşmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…