- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
Sende bugün güzel haberlerini yaz bize canımCanım geçmiş olsun... İyi düşün iyi olsun herşey inşallah
Çok teşekkür ederim3 gibi yada 2 gibi arıyolar cnm
Rica ederim cnm bende korkmuştum geç arıyolar biraz transfer olduğu içinÇok teşekkür ederimiçimi ferahlattiniz neler düşündüm neler ayy Allahim korusun
Evet evet aradılar hemen
Doktorun kimmiş canım?Evet evet aradılar hemenyrn 1.30 da hastane olacağım inşallah şimdi nasılsınız
Harika hadi hayırlı haberler inşallah. D deniizzzzz ’den de güzel bi haber alalım inşallah güzel sıkıntısız geçmiştirYrn ki transferleri yücel bey yapacak dendi. Bnmde doktorum oydu zaten
En son hasta bendim ve 18:00 de çıktımHarika hadi hayırlı haberler inşallah. D deniizzzzz ’den de güzel bi haber alalım inşallah güzel sıkıntısız geçmiştir
Nasıl geçti zorlanmadın dimi? Hadi sımsıkı tutunsun sana inşallah. Valla su olayı ilk transferde benide mahvetmişti o yüzden elimden geldiğince hrrkesi uyarıyorum:)En son hasta bendim ve 18:00 de çıktımMutlu1anne iyi ki su içme konusunda uyardin Allah razı olsun dedim valla içimden çünkü 14:00 gibi geldik bu saate kadar bekledim
Çok şükür zorlanmadım gerçekten korktuğum gibi değilmişNasıl geçti zorlanmadın dimi? Hadi sımsıkı tutunsun sana inşallah. Valla su olayı ilk transferde benide mahvetmişti o yüzden elimden geldiğince hrrkesi uyarıyorum:)
Hepimiz çok güzel haberle döneriz inşallah bu hastaneden
6 si da benimİnşallah 8 iMutlu1anne benim 9 u Fndp senin de 10 u olacaktır kan tahlili günü inşallah güzel haberler paylaşırız
Güzel haberleri aliriz inşallah6 si da benimRabbım inşallah nasip etsin bizlere
Kızlar erken gebelik testleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yapsak mi yapmasak mi ?İnşallah 8 iMutlu1anne benim 9 u Fndp senin de 10 u olacaktır kan tahlili günü inşallah güzel haberler paylaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?