- 8 Aralık 2022
- 1.481
- 1.439
- 63
- 31
Hayır 5 yıldan sonraki ücret yıllık 100 dolarmiş,Ama biz 5 yıldan önce çözdürürsek geriye embriyo da kalmazsa sanırım geri Kalan yılların ödemesini geri yapıyorlarmış öyle duymuştum burda . Bozulma nadiren olan bir durummuş da gelir beni bulur diye korkuyorum ne bileyim daha önce başka merkezlerde transferim oldu böyle bir durum yaşamadım ama bilemiyorumBöyle birsey olduğunu bile bilmiyordum . Biraz önceki mesajlarda gordum bende .Beş yıllık süre dolmuş daha sonrasındaki yıl için mi alınmıs bu miktar acaba ?
Bozulma olacağını hiç düşünmemiştim . Olumsuz düşünmeyin lütfen ...
Bana da öyle geliyor ki benden de alırlar bu ücreti ama haydi hayırlısı :)
Sonucun ne çıkmıştı canım ? Ama bazıları da ilk önce negatif çıkmış idrar testini erken yapmayın diyorlarBen dayanamayıp yaptım ya 6gun öncesi olanlardn
Umarım hastane geri ödeme yapıyordur . Nedense bu ihtimal bana düşük geldi .Hayır 5 yıldan sonraki ücret yıllık 100 dolarmiş,Ama biz 5 yıldan önce çözdürürsek geriye embriyo da kalmazsa sanırım geri Kalan yılların ödemesini geri yapıyorlarmış öyle duymuştum burda . Bozulma nadiren olan bir durummuş da gelir beni bulur diye korkuyorum ne bileyim daha önce başka merkezlerde transferim oldu böyle bir durum yaşamadım ama bilemiyorum
2.cizgi de belirgin ama silik çıktı. Benim aynısı kimyasal da da çıkmıştı. Aslında çok güvenilir değil de işte insan merak ediyor . Ama dün akşam bir tüp bebek prof un seminerine katıldım 9.diyoruz ama 7.gun de meraktan yapılabilir dediSonucun ne çıkmıştı canım ? Ama bazıları da ilk önce negatif çıkmış idrar testini erken yapmayın diyorlarayy Allahim su günler geçse keşke
Evet ben tam anlamamıştım amaYok kızlar yanlış anlaşılma olduben 1 yıllık saklama ücreti 4500 TL ödedim. 5 yıllık saklama ücreti 480 dolar dendi ama ben zaten orta kalite diye o kdr çok para veremedim. İnşallah gerek kalmaz da şöyle bı durum.var yıllık dondurursaniz fiyat 4500 TL malesef 480 dolar 5 yıla bolunemiyor . O neden den dolayi menekse hanımda bize 5 yıllık dondurmayı önerdi ama.biz.kabul.etmedik
Canım neden bozulduğu ile ilgili açıklama yaptılar miKızlar bozulma durumu beni. Bulduevet Allah kimseye vermesin gerçektn Allahım beni başka şeyle sevindirsin inşallah ilkinde tuttsun
İnşallah bu embriyonuz size can olur güzel düşünelimDirek şundan dolayı bozuldu demedi hakan bey ama hücrelerdeki boşluk çok fazla olduğu için yani sıkı sıkıya hücre topluluğu olmadığı için muhtemelen bozulmuştur devamı gelmemiştir dedi.
Benim de gelmişti arkadaşım 7. GündeKızlar biz şimdi ilaçları kullanırken transfer tutmamışsa bile regli olur muyuz ? Bugün lutinusu yaparken hafif pembe leke geldide
Aminnnİnşallah bu embriyonuz size can olur güzel düşünelim
Kaçıncı gundesiniz bilmiyorum ama hafif lekelenmeler tutunma belirtisi de olabiliyor. Geçmişte yaşamıştım oradan biliyorum.Kızlar biz şimdi ilaçları kullanırken transfer tutmamışsa bile regli olur muyuz ? Bugün lutinusu yaparken hafif pembe leke geldide
Şuan bende zor tutuyorum kendimi ağlamamak içinBenim de gelmişti arkadaşım 7. Günde
Günüm kabus ağlamak ile geçmişti
Ama birdaha gelmedi
Kötü dusunmeyin lütfen bak arkadaşın kide öyle olmuştu bugün güzel haberi aldıŞuan bende zor tutuyorum kendimi ağlamamak içinneden böyle oldu bilmiyorum yerleşme tutunma lekesi bugünlerde olur mu bilmiyorum
7. Gündeyim cumartesi test günümKaçıncı gundesiniz bilmiyorum ama hafif lekelenmeler tutunma belirtisi de olabiliyor. Geçmişte yaşamıştım oradan biliyorum.
Ben dayanamıcam sanırım test vermeye gidicemKötü dusunmeyin lütfen bak arkadaşın kide öyle olmuştu bugün güzel haberi aldıdua edelim hep.beraber güzel dusunelim evrene güzel mesaj verelimm
Tamam korkucak bir şey yok ki bunda7. Gündeyim cumartesi test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?