Ben doktorları ilgisiz buluyorum artık, önceki düşüklerde sağlıksız olabilir dendi doktorlara ve Allah'a bıraktım. Yine Rabbim ne derse o olur ancak progesteron değeri neden düşer diye soruyorum cevap yok, çözüm yok. Bekle ve gör gibi oluyor hep çok üzgünümGeç döllenme tüp bebekte oluyor ama sizin yüksekmiş zaten beta degerleriniz o konuda haklısınız . Hayırlısı olsun ,doktorunuz olumsuz birsey söylememiş anladığım kadarıyla . Beklemek çok can sıkıcı biliyorum ama beklemekten başka da yapicak birşey yok şu an
Rabbim hayırlısını versin, sonucunuza sevindim. Bende sizin dediğiniz gibi yıl gibi yaşıyorum bu süreci, nasıl geçecek bilmiyorum, kese gördüm ama tarihe göre geri gibi ve progesteron hormonu değerim düşüyor çok endişeliyim bendeSonucum 468 çıktı kızlar çok şükürrabbim isteyen herkese bu uğurda emek veren çaba gösteren herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Beta hcg ile iş bitmiyor ne yazık ki ilk gebeliğimde değerler çok düşük başlamıştı olmayacak dedim sonra düşük tehlikem başladı sonra kafası büyük sıvı toplamış olabilir dediler şu olabilir bu olabilir pgt’li de değildi insan korkuyo tabi. Tansiyon şeker çıktı falan bir sürü şey. O yüzden bu süreç çoookk uzun 9 ay değil 9 yıl gibi sürüyor hamilelik süresi. Şimdiki sürecimde sadece Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip et sadece sen bilirsin zamanını bana ferahlık ver diyerek yola çıktım. Elbet yine korkuyor insan tedirgin oluyor. Ama daha sukunetli teslimiyetle yaklaşıyorum. Bilşyorum ki beta oldu şimfi sırada kese kese oldu kalp kalp oldu her kontrolde acaba kalbi atıyor mu endişesi. Bitmiyor süreç. Bir canlının yiyecek ekmek içecek suyu varsa dünyaya geliyor bizler sadece aracıyız diye düşünüyorum. Allah herkesin gönlündekini hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı kılsın amin
Takip doktorunuz kimdi? Ben sizin yerinizde olsam içimin rahat etmesi için ona mesaj atar sorardım. Mesela ilk hamileliğimde ara ara yücel hocaya mesaj atar sorardım sadece onun cevapları beni rahatlatırdı çünkü, coraspin ve iğneyi bırakma süremi kadın doğumcum söylemesine rağmen ben yücel hocadan teyit almıştım. Sizde bu progesteron seviyesiyle ilgili sorunuzu ve kese durumunu memorialde güvendiğiniz bir doktora sorabilirsiniz. İnanın bende bilmiyorum bu konuyu eğer ufak bir bilgim olsa mutlaka yardımcı olmaya çalışırdım. Benim hamileliğimde bu değere bir kere bakıldığını gördüm ama sonrasında bakıldı mı hiç hatırlamıyorum dikkatimi çekmemişRabbim hayırlısını versin, sonucunuza sevindim. Bende sizin dediğiniz gibi yıl gibi yaşıyorum bu süreci, nasıl geçecek bilmiyorum, kese gördüm ama tarihe göre geri gibi ve progesteron hormonu değerim düşüyor çok endişeliyim bende
Canım şimdi önceki gebeliğimib tahlil sonuçlarını online görebilir miyim diye hastanenin sitesine girip baktım görebildim. Şimdi şöyle 9. Gün tahlilinde prog değeri 17.64 11. Gün tahlilinde 21 sonra doktorum 14. Gün bi tahlil daha istemiş beta ve prog orda da prog değeri 19 17. Gün sadece prog değeri istmeiş o da 18 ve doktorum hiç yorum yapmamıştı bi aksilik var dememişti ekstra ilaçda vermedi.Takip doktorunuz kimdi? Ben sizin yerinizde olsam içimin rahat etmesi için ona mesaj atar sorardım. Mesela ilk hamileliğimde ara ara yücel hocaya mesaj atar sorardım sadece onun cevapları beni rahatlatırdı çünkü, coraspin ve iğneyi bırakma süremi kadın doğumcum söylemesine rağmen ben yücel hocadan teyit almıştım. Sizde bu progesteron seviyesiyle ilgili sorunuzu ve kese durumunu memorialde güvendiğiniz bir doktora sorabilirsiniz. İnanın bende bilmiyorum bu konuyu eğer ufak bir bilgim olsa mutlaka yardımcı olmaya çalışırdım. Benim hamileliğimde bu değere bir kere bakıldığını gördüm ama sonrasında bakıldı mı hiç hatırlamıyorum dikkatimi çekmemiş
Doktorunuz kim ? Bu merkezde mi ? Doktorun ilgisiz olması çok kötü bir durum olmalı . Belki ilerleyen günlerde değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İnşallah herşey yolundadırBen doktorları ilgisiz buluyorum artık, önceki düşüklerde sağlıksız olabilir dendi doktorlara ve Allah'a bıraktım. Yine Rabbim ne derse o olur ancak progesteron değeri neden düşer diye soruyorum cevap yok, çözüm yok. Bekle ve gör gibi oluyor hep çok üzgünüm
Ben sizin gebe olduğunuzdan ve artacağından emindim desemSonucum 468 çıktı kızlar çok şükürrabbim isteyen herkese bu uğurda emek veren çaba gösteren herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Beta hcg ile iş bitmiyor ne yazık ki ilk gebeliğimde değerler çok düşük başlamıştı olmayacak dedim sonra düşük tehlikem başladı sonra kafası büyük sıvı toplamış olabilir dediler şu olabilir bu olabilir pgt’li de değildi insan korkuyo tabi. Tansiyon şeker çıktı falan bir sürü şey. O yüzden bu süreç çoookk uzun 9 ay değil 9 yıl gibi sürüyor hamilelik süresi. Şimdiki sürecimde sadece Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip et sadece sen bilirsin zamanını bana ferahlık ver diyerek yola çıktım. Elbet yine korkuyor insan tedirgin oluyor. Ama daha sukunetli teslimiyetle yaklaşıyorum. Bilşyorum ki beta oldu şimfi sırada kese kese oldu kalp kalp oldu her kontrolde acaba kalbi atıyor mu endişesi. Bitmiyor süreç. Bir canlının yiyecek ekmek içecek suyu varsa dünyaya geliyor bizler sadece aracıyız diye düşünüyorum. Allah herkesin gönlündekini hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı kılsın amin
Teşekkür ederim darısı sizlere olsun bu sayfada daha çokk güzel haberler alacağız inanıyorumBen sizin gebe olduğunuzdan ve artacağından emindim desemHayirli uğurlu olsun . Artık kendinizi strese sokmayın
Progesteron hormonu değeri gebeliğin devamı için çok önemli aslında, takip doktoruma sordum sabah100 mg + akşam 100 mg fitil kullanıyordum sabah 200 akşam 200 al dedi, ancak Memorial deki doktoruma sordum progesteron hormonu değerine neden baktırdığımı gereksiz olduğunu söyledi, ben anlam veremiyorum. Birde hesaplarına göre 5+3 haftalık olmam gerekirken ultrason da 4 haftalık çıkıyor yine bir şeyler yolunda gitmiyor sankiDoktorunuz kim ? Bu merkezde mi ? Doktorun ilgisiz olması çok kötü bir durum olmalı . Belki ilerleyen günlerde değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İnşallah herşey yolundadır
Canım şimdi önceki gebeliğimib tahlil sonuçlarını online görebilir miyim diye hastanenin sitesine girip baktım görebildim. Şimdi şöyle 9. Gün tahlilinde prog değeri 17.64 11. Gün tahlilinde 21 sonra doktorum 14. Gün bi tahlil daha istemiş beta ve prog orda da prog değeri 19 17. Gün sadece prog değeri istmeiş o da 18 ve doktorum hiç yorum yapmamıştı bi aksilik var dememişti ekstra ilaçda vermedi.
İki gebelik yasadim biri tup bebek digeri normal,ikisinde de progesteron hormonuma bakilmadi.Kese icinde karindan mi baktiriyorsunuz? İlk gebeligimde dokuz haftalik gebeyken karindan yedi haftalik gorunmustu.Ayni gun vajinal baktirdigimda dokuz haftalikti.Pro
Progesteron hormonu değeri gebeliğin devamı için çok önemli aslında, takip doktoruma sordum sabah100 mg + akşam 100 mg fitil kullanıyordum sabah 200 akşam 200 al dedi, ancak Memorial deki doktoruma sordum progesteron hormonu değerine neden baktırdığımı gereksiz olduğunu söyledi, ben anlam veremiyorum. Birde hesaplarına göre 5+3 haftalık olmam gerekirken ultrason da 4 haftalık çıkıyor yine bir şeyler yolunda gitmiyor sanki
hadi hayırlı haberler cnaım kaliteler çok güzel inşallah sağlıkla döner ve sana tutunurlar. sürecini hep yaz olur mugünaydın kızlar;
bugün aradılar 5. gün 5aa ve 4ab embroyolar donduralcak.
ve genetik test yapılacak.
inşallah sağlıklı gelirler çok korkuyorum
harikaaaa . hadi sırada kese kalp ve bilimum bekleyişler mevcut:)Kızlar günaydın bugün 2. Kan sonucumda çıktı114,6 çıktı
Kan tahlili olarak bakılıyor, ben öncesinde 3 kayıp yaşadığım için biraz evhamlıyım ondan baktırıyorumİki gebelik yasadim biri tup bebek digeri normal,ikisinde de progesteron hormonuma bakilmadi.Kese icinde karindan mi baktiriyorsunuz? İlk gebeligimde dokuz haftalik gebeyken karindan yedi haftalik gorunmustu.Ayni gun vajinal baktirdigimda dokuz haftalikti.
harikaaaa . hadi sırada kese kalp ve bilimum bekleyişler mevcut:)
Bak bu benim de merak ettiğim bir konu bilen valla aydınlatsın sevabınaArkadaşlar tüp bebeğe göre gebelik nasıl hesaplanır, 24 Mart transfer tarihim biri hesaplayabilir mi? Kaç hafta kaç günlüğüm ?
Son regl döneminden itibaren hesaplanır normal gebelikle aynı zamana denk geliyor hemen hemen ben ilk transferde kan tahlil sonucum çıktığında hemşire hattına söyleyince 1 aylık gebesiniz demişlerde ve doktor da o şekilde hesap etmiştiArkadaşlar tüp bebeğe göre gebelik nasıl hesaplanır, 24 Mart transfer tarihim biri hesaplayabilir mi? Kaç hafta kaç günlüğüm ?
Ben google yazarak hesaplıyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum 5+2 görünüyorsunArkadaşlar tüp bebeğe göre gebelik nasıl hesaplanır, 24 Mart transfer tarihim biri hesaplayabilir mi? Kaç hafta kaç günlüğüm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?