Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben doktorları ilgisiz buluyorum artık, önceki düşüklerde sağlıksız olabilir dendi doktorlara ve Allah'a bıraktım. Yine Rabbim ne derse o olur ancak progesteron değeri neden düşer diye soruyorum cevap yok, çözüm yok. Bekle ve gör gibi oluyor hep çok üzgünüm

Rabbim hayırlısını versin, sonucunuza sevindim. Bende sizin dediğiniz gibi yıl gibi yaşıyorum bu süreci, nasıl geçecek bilmiyorum, kese gördüm ama tarihe göre geri gibi ve progesteron hormonu değerim düşüyor çok endişeliyim bende

Takip doktorunuz kimdi? Ben sizin yerinizde olsam içimin rahat etmesi için ona mesaj atar sorardım. Mesela ilk hamileliğimde ara ara yücel hocaya mesaj atar sorardım sadece onun cevapları beni rahatlatırdı çünkü, coraspin ve iğneyi bırakma süremi kadın doğumcum söylemesine rağmen ben yücel hocadan teyit almıştım. Sizde bu progesteron seviyesiyle ilgili sorunuzu ve kese durumunu memorialde güvendiğiniz bir doktora sorabilirsiniz. İnanın bende bilmiyorum bu konuyu eğer ufak bir bilgim olsa mutlaka yardımcı olmaya çalışırdım. Benim hamileliğimde bu değere bir kere bakıldığını gördüm ama sonrasında bakıldı mı hiç hatırlamıyorum dikkatimi çekmemiş

Canım şimdi önceki gebeliğimib tahlil sonuçlarını online görebilir miyim diye hastanenin sitesine girip baktım görebildim. Şimdi şöyle 9. Gün tahlilinde prog değeri 17.64 11. Gün tahlilinde 21 sonra doktorum 14. Gün bi tahlil daha istemiş beta ve prog orda da prog değeri 19 17. Gün sadece prog değeri istmeiş o da 18 ve doktorum hiç yorum yapmamıştı bi aksilik var dememişti ekstra ilaçda vermedi.

Doktorunuz kim ? Bu merkezde mi ? Doktorun ilgisiz olması çok kötü bir durum olmalı . Belki ilerleyen günlerde değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İnşallah herşey yolundadır

Ben sizin gebe olduğunuzdan ve artacağından emindim desem Hayirli uğurlu olsun . Artık kendinizi strese sokmayın

Pro
Doktorunuz kim ? Bu merkezde mi ? Doktorun ilgisiz olması çok kötü bir durum olmalı . Belki ilerleyen günlerde değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İnşallah herşey yolundadır
Progesteron hormonu değeri gebeliğin devamı için çok önemli aslında, takip doktoruma sordum sabah100 mg + akşam 100 mg fitil kullanıyordum sabah 200 akşam 200 al dedi, ancak Memorial deki doktoruma sordum progesteron hormonu değerine neden baktırdığımı gereksiz olduğunu söyledi, ben anlam veremiyorum. Birde hesaplarına göre 5+3 haftalık olmam gerekirken ultrason da 4 haftalık çıkıyor yine bir şeyler yolunda gitmiyor sanki

Teşekkür ederim tek tek bakıp yazdığınız için, bnm tekrarlayan düşüklerim olduğu için 5-10 haftalar arası bnm için çok önemli, bunu da bilmelerine rağmen rahat davranıyorlar, daha kaç kayıp yaşamalıyız bilmiyorum. Sadece pgt işlemi için 52.000 TL ödedim. Rabbim karşılığını almayı nasip etsin inşallah

İki gebelik yasadim biri tup bebek digeri normal,ikisinde de progesteron hormonuma bakilmadi.Kese icinde karindan mi baktiriyorsunuz? İlk gebeligimde dokuz haftalik gebeyken karindan yedi haftalik gorunmustu.Ayni gun vajinal baktirdigimda dokuz haftalikti.

günaydın kızlar;

bugün aradılar 5. gün 5aa ve 4ab embroyolar donduralcak.
ve genetik test yapılacak.
inşallah sağlıklı gelirler çok korkuyorum
hadi hayırlı haberler cnaım kaliteler çok güzel inşallah sağlıkla döner ve sana tutunurlar. sürecini hep yaz olur mu

Kan tahlili olarak bakılıyor, ben öncesinde 3 kayıp yaşadığım için biraz evhamlıyım ondan baktırıyorum

Arkadaşlar tüp bebeğe göre gebelik nasıl hesaplanır, 24 Mart transfer tarihim biri hesaplayabilir mi? Kaç hafta kaç günlüğüm ?

Arkadaşlar tüp bebeğe göre gebelik nasıl hesaplanır, 24 Mart transfer tarihim biri hesaplayabilir mi? Kaç hafta kaç günlüğüm ?
Son regl döneminden itibaren hesaplanır normal gebelikle aynı zamana denk geliyor hemen hemen ben ilk transferde kan tahlil sonucum çıktığında hemşire hattına söyleyince 1 aylık gebesiniz demişlerde ve doktor da o şekilde hesap etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…