Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

hayırlı olsun transferiniz. inşallah güzel sonuçlra alıp sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alırsınız. belirti aramayın inanın olmuyor çünkü. ben afedersininz memelerimi sıka sıka bi hal oldum acıyo mu diye ama acımıyodu:) zaten şuan olabilcek tek belirti göğüs hassasiyeti bel ağrısı olur diğer belirtilerin çoğu kalp atışından sonra başlıyor. ama bel ağrısı ve göğüs hassasiyetini kullandığımız ilaçlarda yapıyor maalesef. bende bir belirti olmadı hatta aksi gibi 7. günden beri lekelenmem oldu 9. güne kadar. pozitif aladım ama çok şükür ki. darısı başınıza inş.
şuanda da hiç hamile gibi değilim 12, günüm daha.

Çok teşekkür ediyorum cevabınız için sizin de hayırlısı olsun Allah devamını getirsin sağlıcakla kucağınıza alın dilerim

Yok ben hesapladım
Memoriale sonucu döylediğinizde söylemediler mi size şu kadar hamilesiniz diye eğer kafanıza takıldıysa onlara sorun bence hemşire hattına yazın size söylerler içiniz rahat eder ama sizin hesaplamanız doğru diye biliyorum

Yok canım ya bugün yarın adet olurum onu bekliyorum ben daha Transferim bu ay sonuna kalır ya da Mayıs başına.Senin histereskopi de bir sıkıntı çıkmadı dimi?
Olsun geç olsun güç olmasın inşallah ya . Hem bayram falan da geçmiş olur öyle düşünelim.

Histereskopide düşüğe sebep olabilecek bir bulguya rastlanilmadi ben bayağı bir sordum sonrasında ama yok dediler Sadece çizik atmış oldular .

Benim de transwferim 28 mart . 25,26,27 gibi ultrason a randevu alın dediler hemşire hattından aradılar fakat ben 19 Nisan a randevu aldım bayram tatili girecek diye

Eğer sorunca bilgi veriyorlar ise bende sorayım c.tesi yeniden kan sonucu sonrası senin bu arada yarın kan verme günüydü değil mi?

Benim de transwferim 28 mart . 25,26,27 gibi ultrason a randevu alın dediler hemşire hattından aradılar fakat ben 19 Nisan a randevu aldım bayram tatili girecek diye
Beni aramadılar henüz gün de söylemediler ama bende 19’unda gidicem:))

Kizlar merak ettiğim bir konu var . İlk kese muayenesi karından mi yapılıyor yoksa vajinal mi ? Saçma düşünüyorum belki ama ben vajinal muayenelerden sonra kayıp yaşamıştım . Bende psikolojik olarak bu zararlı gibi bir algı oluştu .

Memorial kesinlikle vajinal bakıyor. Ben kese muayenemi kendi şehrimde yaptırmıştım karından görmüştü ama hamileliğin ilerleyen haftalarında çok vajinal enfeksiyon ve kanama yaşayınca vajinal muayenede oldum. Çok şükür sorun olmadı.
Ama tüp bebek merkezleri genelde vajinal bakıyor keseye. Normalde de eğer üstten görülmezse alttan bakabiliyorlar

Evet tüp bebekciler vajinaldan yana biliyorum o yüzden bu merkezi merak ettim . Benim transferime daha var ama nasıl fobi oluştuysa bunu merak ettim . Yanitladigin için çok tşk ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…