- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
hayırlı olsun transferiniz. inşallah güzel sonuçlra alıp sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alırsınız. belirti aramayın inanın olmuyor çünkü. ben afedersininz memelerimi sıka sıka bi hal oldum acıyo mu diye ama acımıyodu:) zaten şuan olabilcek tek belirti göğüs hassasiyeti bel ağrısı olur diğer belirtilerin çoğu kalp atışından sonra başlıyor. ama bel ağrısı ve göğüs hassasiyetini kullandığımız ilaçlarda yapıyor maalesef. bende bir belirti olmadı hatta aksi gibi 7. günden beri lekelenmem oldu 9. güne kadar. pozitif aladım ama çok şükür ki. darısı başınıza inş.Merhaba kızlar, buraya yeni katıldım aylardır sadece dışarıdan okuyucuydum sizin yorumlarınızla da Memorial da üçüncü denememi yaptım ve şimdi sonucunu bekliyorum. Pazartesi günü kan tahlili vereceğim benim için de dua edin lütfenAllah herkesin gönlüne göre versin emeklerimiz boşa gitmesin. Merak ettiğim konu ise transferden sonra sizde bir değişiklik oldu mu göğüslerde vs bende hiç bir değişiklik yok bu normal mi bilemedim
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için sizin de hayırlısı olsun Allah devamını getirsin sağlıcakla kucağınıza alın dilerimhayırlı olsun transferiniz. inşallah güzel sonuçlra alıp sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alırsınız. belirti aramayın inanın olmuyor çünkü. ben afedersininz memelerimi sıka sıka bi hal oldum acıyo mu diye ama acımıyodu:) zaten şuan olabilcek tek belirti göğüs hassasiyeti bel ağrısı olur diğer belirtilerin çoğu kalp atışından sonra başlıyor. ama bel ağrısı ve göğüs hassasiyetini kullandığımız ilaçlarda yapıyor maalesef. bende bir belirti olmadı hatta aksi gibi 7. günden beri lekelenmem oldu 9. güne kadar. pozitif aladım ama çok şükür ki. darısı başınıza inş.
şuanda da hiç hamile gibi değilim 12, günüm daha.
Son regl gününde transfer günü yazılıyor, regl günü değil hemen bakayım kaç sinizArkadaşlar tüp bebeğe göre gebelik nasıl hesaplanır, 24 Mart transfer tarihim biri hesaplayabilir mi? Kaç hafta kaç günlüğüm ?
Son regl günüm 2 Mart, transfer 24 MartSon regl gününde transfer günü yazılıyor, regl günü değil hemen bakayım kaç siniz
Size memorialde mi dediler 5+4 günlük hamilesiniz diye yoksa başka yerde mi söyledilerSon regl günüm 2 Mart, transfer 24 Mart
Yok ben hesapladımSize memorialde mi dediler 5+4 günlük hamilesiniz diye yoksa başka yerde mi söylediler
Memoriale sonucu döylediğinizde söylemediler mi size şu kadar hamilesiniz diye eğer kafanıza takıldıysa onlara sorun bence hemşire hattına yazın size söylerler içiniz rahat eder ama sizin hesaplamanız doğru diye biliyorumYok ben hesapladım
Olsun geç olsun güç olmasın inşallah ya . Hem bayram falan da geçmiş olur öyle düşünelim.Yok canım ya bugün yarın adet olurum onu bekliyorum ben dahaTransferim bu ay sonuna kalır ya da Mayıs başına.Senin histereskopi de bir sıkıntı çıkmadı dimi?
Hamile kaldığın tarihe 24 mart i yazınca şuan 4+4 haftalık oluyor . Benim hesaplayicim o şekildeSon regl günüm 2 Mart, transfer 24 Mart
Hamile kaldığın tarihe 24 mart i yazınca şuan 4+4 haftalık oluyor . Benim hesaplayicim o şekilde
kese görüldü mu acaba ,kontrole gittiniz mi?Yok ben hesapladım
Eğer sorunca bilgi veriyorlar ise bende sorayım c.tesi yeniden kan sonucu sonrasıMemoriale sonucu döylediğinizde söylemediler mi size şu kadar hamilesiniz diye eğer kafanıza takıldıysa onlara sorun bence hemşire hattına yazın size söylerler içiniz rahat eder ama sizin hesaplamanız doğru diye biliyorum
Senden 3. Kan tahlili istediler mi? Benden 4 gün sonra tekrar beta değeri istedilerBenim de transwferim 28 mart . 25,26,27 gibi ultrason a randevu alın dediler hemşire hattından aradılar fakat ben 19 Nisan a randevu aldım bayram tatili girecek diye
Niye bu kadar çok tahlil isteniyor kiSenden 3. Kan tahlili istediler mi? Benden 4 gün sonra tekrar beta değeri istediler
Beni aramadılar henüz gün de söylemediler ama bende 19’unda gidicem:))Benim de transwferim 28 mart . 25,26,27 gibi ultrason a randevu alın dediler hemşire hattından aradılar fakat ben 19 Nisan a randevu aldım bayram tatili girecek diye
Yok istemediler canım 25,26,27 ultrason randevusu dedilerSenden 3. Kan tahlili istediler mi? Benden 4 gün sonra tekrar beta değeri istediler
İlla ki yazmissindir ama senin sonuçlar neydiYok istemediler canım 25,26,27 ultrason randevusu dediler
Memorial kesinlikle vajinal bakıyor. Ben kese muayenemi kendi şehrimde yaptırmıştım karından görmüştü ama hamileliğin ilerleyen haftalarında çok vajinal enfeksiyon ve kanama yaşayınca vajinal muayenede oldum. Çok şükür sorun olmadı.Kizlar merak ettiğim bir konu var . İlk kese muayenesi karından mi yapılıyor yoksa vajinal mi ? Saçma düşünüyorum belki ama ben vajinal muayenelerden sonra kayıp yaşamıştım . Bende psikolojik olarak bu zararlı gibi bir algı oluştu .
Evet tüp bebekciler vajinaldan yana biliyorum o yüzden bu merkezi merak ettim . Benim transferime daha var ama nasıl fobi oluştuysa bunu merak ettim . Yanitladigin için çok tşk ederim .Memorial kesinlikle vajinal bakıyor. Ben kese muayenemi kendi şehrimde yaptırmıştım karından görmüştü ama hamileliğin ilerleyen haftalarında çok vajinal enfeksiyon ve kanama yaşayınca vajinal muayenede oldum. Çok şükür sorun olmadı.
Ama tüp bebek merkezleri genelde vajinal bakıyor keseye. Normalde de eğer üstten görülmezse alttan bakabiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?