Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

En azından aklında kalmamış oldu, bir sorun olmaması çok iyi, şimdi sağlıklı embriyon da var bundan sonra pozitifi göreceğiz inşallah

Eğer sorunca bilgi veriyorlar ise bende sorayım c.tesi yeniden kan sonucu sonrası senin bu arada yarın kan verme günüydü değil mi?
Evet yarın tahlil günüm
Ben ne zaman soru sordumsa geri dönüş yaptılar en son kan sulandırıcı kullanacakmıyım doktora bir sorar mısınız dedim arayıp söylemişlerdi

Hamile kaldığın tarihe 24 mart i yazınca şuan 4+4 haftalık oluyor . Benim hesaplayicim o şekilde
Canım senin hesaplaman yanlış çünkü normal gebelikte de sperm ile yumurta birleşince ancak bir hafta gibi süreyle rahme yerleşiyor tüp bebekte de o zamana denk getiriyorlar ki tutunsun diye normal gebelikte hemen hamile kalınmıyor yumurtlama döllenme tüplerden geçiş süreci var benim ilk gebeliğimde sat ile uyumluydu birde memorial tahlil sonucunu söyleyince 1 aylık hamilesiniz demişti

Reactions: sbf
Bende de hiç belirti olmadı S SilviyaM hatta bende panik olmaya başlamıştım ama gerçekten kişiden kişiye farklılık söz konusu net..

Benim 88,4 e 257,4 tu ... ama beni günün aile hekimliğinden aradılar içlerine doğdu herhalde ara ara takip için arıyorlar. Perşembe veya cuma günü orda da bir gidip kan vericem
Aaa aile hekimi aramasını da ilk defa duydum daha neleri kimbilir ilk defa duyacağım etrafımda hiç bilgi alacağım kişilere de denk gelmemişim

Adete göre dediler ilginç geldi ama o şekilde kabul edicem tabiki

Teşekkür ederim ultrason da 4 haftalık görünüyor ama bakalım inşallah sonra iyi gider umarım

Teşekkür ederim ultrason da 4 haftalık görünüyor ama bakalım inşallah sonra iyi gider umarım
İnşallah canım takma kafanı o kadar her şey olacağına varır her şeyin vakti zamanı vardır inan ki biz Aralık ayından beri transfer yaptıracaktık eşimin kardeşi kaza yaptı ona yardım ettik derken bu zamanı bulduk demekki bu zaman hayırlıymış bizim için hep söylüyorum kendimiz için 5 seneden sonra yaptırabildik tüp bebeği imkanlar el vermedi Rabbim geç verdi ama çok güzel bir evlat nasip etti çok şükür

İnşallah bu mübarek günlerde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Arkadaşlar dr muayene ücretleri şuan takip için gideceğiniz yerlerde ne kadar ? Benim alianzz kullanıyorum hamilelik paketi yok içerisinde. Bugün randevu aldım özel muhayanane den nakit 1200 kart ile 1300 dedi . Fiyatlar yüksek değil mi normal mi acaba?

Canım fiyatlar çok yüksek malesef Bende tutar ümidiyle 2 hafta önce Anadolu sigorta yaptırdım hani hamilelikten 1 ay önce yaptırılan sigorta/Eğer olurda hamile kalırsam çok uyguna gelmiş olacak muayene ve doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…