Benim 88,4 e 257,4 tu ... ama beni günün aile hekimliğinden aradılar içlerine doğdu herhalde ara ara takip için arıyorlar. Perşembe veya cuma günü orda da bir gidip kan vericemİlla ki yazmissindir ama senin sonuçlar neydi
En azından aklında kalmamış oldu, bir sorun olmaması çok iyi, şimdi sağlıklı embriyon da var bundan sonra pozitifi göreceğiz inşallahOlsun geç olsun güç olmasın inşallah ya . Hem bayram falan da geçmiş olur öyle düşünelim.
Histereskopide düşüğe sebep olabilecek bir bulguya rastlanilmadiben bayağı bir sordum sonrasında ama yok dediler Sadece çizik atmış oldular .
Evet yarın tahlil günümEğer sorunca bilgi veriyorlar ise bende sorayım c.tesi yeniden kan sonucu sonrasısenin bu arada yarın kan verme günüydü değil mi?
Yarın kaçta yaptıracaksinEvet yarın tahlil günüm
Ben ne zaman soru sordumsa geri dönüş yaptılar en son kan sulandırıcı kullanacakmıyım doktora bir sorar mısınız dedim arayıp söylemişlerdi
Canım senin hesaplaman yanlış çünkü normal gebelikte de sperm ile yumurta birleşince ancak bir hafta gibi süreyle rahme yerleşiyor tüp bebekte de o zamana denk getiriyorlar ki tutunsun diye normal gebelikte hemen hamile kalınmıyor yumurtlama döllenme tüplerden geçiş süreci var benim ilk gebeliğimde sat ile uyumluydu birde memorial tahlil sonucunu söyleyince 1 aylık hamilesiniz demiştiHamile kaldığın tarihe 24 mart i yazınca şuan 4+4 haftalık oluyor . Benim hesaplayicim o şekilde
10:40 randevu aldım inşallah haber ederimYarın kaçta yaptıracaksinbizi haberdar et bakalım
İnşallah güzel haberler alacaksıngünaydın kızlar;
bugün aradılar 5. gün 5aa ve 4ab embroyolar donduralcak.
ve genetik test yapılacak.
inşallah sağlıklı gelirler çok korkuyorum
Hadi bakalım yarın seninle birlikte bende heyecanla bekleyeceğim10:40 randevu aldım inşallah haber ederim
Bende de hiç belirti olmadı S SilviyaM hatta bende panik olmaya başlamıştım ama gerçekten kişiden kişiye farklılık söz konusu net..Merhaba kızlar, buraya yeni katıldım aylardır sadece dışarıdan okuyucuydum sizin yorumlarınızla da Memorial da üçüncü denememi yaptım ve şimdi sonucunu bekliyorum. Pazartesi günü kan tahlili vereceğim benim için de dua edin lütfenAllah herkesin gönlüne göre versin emeklerimiz boşa gitmesin. Merak ettiğim konu ise transferden sonra sizde bir değişiklik oldu mu göğüslerde vs bende hiç bir değişiklik yok bu normal mi bilemedim
Aaa aile hekimi aramasını da ilk defa duydum daha neleri kimbilir ilk defa duyacağım etrafımda hiç bilgi alacağım kişilere de denk gelmemişimBenim 88,4 e 257,4 tu ... ama beni günün aile hekimliğinden aradılar içlerine doğdu herhalde ara ara takip için arıyorlar. Perşembe veya cuma günü orda da bir gidip kan vericem
Kesinlikle aklımdan çıktı istiyordum çünkü :)En azından aklında kalmamış oldu, bir sorun olmaması çok iyi, şimdi sağlıklı embriyon da var bundan sonra pozitifi göreceğiz inşallah
Adete göre dediler ilginç geldi ama o şekilde kabul edicem tabikiMemoriale sonucu döylediğinizde söylemediler mi size şu kadar hamilesiniz diye eğer kafanıza takıldıysa onlara sorun bence hemşire hattına yazın size söylerler içiniz rahat eder ama sizin hesaplamanız doğru diye biliyorum
Evet kontrole gittim, kese göründü sadece daha büyük ve belirgin bir kese olur sanmıştım bakalım ilerleyen günlerde inşallah daha net olurkese görüldü mu acaba ,kontrole gittiniz mi?
Doğru olan da bu zaten canım normal gebelikte 3 haftada oluyorAdete göre dediler ilginç geldi ama o şekilde kabul edicem tabiki
Teşekkür ederim ultrason da 4 haftalık görünüyor ama bakalım inşallah sonra iyi gider umarımCanım senin hesaplaman yanlış çünkü normal gebelikte de sperm ile yumurta birleşince ancak bir hafta gibi süreyle rahme yerleşiyor tüp bebekte de o zamana denk getiriyorlar ki tutunsun diye normal gebelikte hemen hamile kalınmıyor yumurtlama döllenme tüplerden geçiş süreci var benim ilk gebeliğimde sat ile uyumluydu birde memorial tahlil sonucunu söyleyince 1 aylık hamilesiniz demişti
İnşallah canım takma kafanı o kadar her şey olacağına varır her şeyin vakti zamanı vardır inan ki biz Aralık ayından beri transfer yaptıracaktık eşimin kardeşi kaza yaptı ona yardım ettik derken bu zamanı bulduk demekki bu zaman hayırlıymış bizim için hep söylüyorum kendimiz için 5 seneden sonra yaptırabildik tüp bebeği imkanlar el vermedi Rabbim geç verdi ama çok güzel bir evlat nasip etti çok şükürTeşekkür ederim ultrason da 4 haftalık görünüyor ama bakalım inşallah sonra iyi gider umarım
İnşallah bu mübarek günlerde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahİnşallah canım takma kafanı o kadar her şey olacağına varır her şeyin vakti zamanı vardır inan ki biz Aralık ayından beri transfer yaptıracaktık eşimin kardeşi kaza yaptı ona yardım ettik derken bu zamanı bulduk demekki bu zaman hayırlıymış bizim için hep söylüyorum kendimiz için 5 seneden sonra yaptırabildik tüp bebeği imkanlar el vermedi Rabbim geç verdi ama çok güzel bir evlat nasip etti çok şükür
Bence benim hessp doğru çünkü transfer tarihi yaz diyor programda , yazınca 4+4 çıkıyorTeşekkür ederim ultrason da 4 haftalık görünüyor ama bakalım inşallah sonra iyi gider umarım
Canım fiyatlar çok yüksek malesefArkadaşlar dr muayene ücretleri şuan takip için gideceğiniz yerlerde ne kadar ? Benim alianzz kullanıyorum hamilelik paketi yok içerisinde. Bugün randevu aldım özel muhayanane den nakit 1200 kart ile 1300 dedi . Fiyatlar yüksek değil mi normal mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?