Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar tüp bebeğe göre gebelik nasıl hesaplanır, 24 Mart transfer tarihim biri hesaplayabilir mi? Kaç hafta kaç günlüğüm ?
Embriyonun trasnfer edildiği günden bugüne sayıp üzerine de 15 gün ilave ediyorlar. Dondurulmuş beşinci gün embriyosu 15 günlük hesaplaniyormus. Bildiğim bir yöntem bu var Ne kadar doğru ne kadar yanlış bende bilmiyorum .

Bir arkadaş vajinal ve karından bakınca çıkan farklılıklardan bahsetmiş .Bu da yaşanıyor burada gördüğüm için biliyorum . Maalesef benim de kayıplarım var .Hem dogaldan hem de tüp bebekte . Endişelerinizi çok iyi anlıyorum ama stres de zararlı öyle düşünün . İnşallah herşey yolundadır bir daha ki randevunuz ne zaman ?

4+2 ise ultrason ile uyumlu ay çok şükür. öldüm telaştan neden geri çıkıyor diye daha önce de sat a göre hep geri çıkıyordu sonra da gelişimi duruyordu

İki hafta sonra çağırdı ama erken gidicem dayanamam bilmem lazım

Transfer +15 gün mü şimdi arkadaşlar internette de o şekilde yazıyor. Tüp bebek bu şekilde hesaplanıyor sanırım. E peki kaçıncı gün embriyosu olduğunun önemi yok mu ? Bnmki 6. Gün emriyosu mesala bana göre 6 gün daha büyük olması lazım

Cihazdan cihaza da çok farkediyor . Ben ilk tüp bebek yaptirdigimda geçen yıl burada bir arkadasin da böle hesaplandığından daha küçük çıkıyordu . Şu an doğum yaptı mesela :) Hamileliğinde kanamalar ,lekelenmeleri de cabası . Şu an bebiş çok iyi . Cihazdan kaynaklı da olabilir .Bir haftalık farklılık oluşturabiliyor demişlerdi ona da .

İnşallah sorun yoktur teşekkür ederim, sadece çok küçük bir kesecik gördüm

Arkadaşlar tüp bebeğe göre gebelik nasıl hesaplanır, 24 Mart transfer tarihim biri hesaplayabilir mi? Kaç hafta kaç günlüğüm ?
Dondurulmuş 5. Gün embriyo ve transfer 24 Mart seçince 5 hafta 2 günlüksün canım. Doğum tarihi 10 Aralık. Yani 5 günlük dondurulmuş transferler transferden itibaren üzerine 2 hafta 5 gün ekleyecek.

Merhaba kızlar, buraya yeni katıldım aylardır sadece dışarıdan okuyucuydum sizin yorumlarınızla da Memorial da üçüncü denememi yaptım ve şimdi sonucunu bekliyorum. Pazartesi günü kan tahlili vereceğim benim için de dua edin lütfen Allah herkesin gönlüne göre versin emeklerimiz boşa gitmesin. Merak ettiğim konu ise transferden sonra sizde bir değişiklik oldu mu göğüslerde vs bende hiç bir değişiklik yok bu normal mi bilemedim

Kızlar merhaba aralık ayında embriyoları dondurdum toplam 6 tane nisan 19 unda transferim var. ve ben sigara kullanan biriyim transfer öncesi bırakırım dedim. sonra bir yazı okudum 2 ay öncesinden bırakın diyor. cok üzüldüm direkt sigarayı attım. gecmi kaldım transfere kadar içip transfer zamanı bırakan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…