Benim planım da yoktu kasimda kimyasal olunca temmuz ağustos düşünüyorduk. Biraz ani gelişti. 4yildir Allianz dayim chekup, kanser ,fizik redavi paketi ekletmiştim, çok şükür hiçbirini şimdilik kullanmadımCanım fiyatlar çok yüksek malesefBende tutar ümidiyle 2 hafta önce Anadolu sigorta yaptırdım hani hamilelikten 1 ay önce yaptırılan sigorta/Eğer olurda hamile kalırsam çok uyguna gelmiş olacak muayene ve doğum
Çok iyi olmuş tedbir almanızCanım fiyatlar çok yüksek malesefBende tutar ümidiyle 2 hafta önce Anadolu sigorta yaptırdım hani hamilelikten 1 ay önce yaptırılan sigorta/Eğer olurda hamile kalırsam çok uyguna gelmiş olacak muayene ve doğum
Umarım pozitif olur da ne bileyim yaptık öyle birşey, Rabbim nasip eder inşallah olmaz diye çok korkuyorum pgt li bu da olmazsa ne yaparım bilmiyorum.Garantisi yok sonuçta duadan başka birşey gelmiyor şu an elimdenÇok iyi olmuş tedbir almanız
Duadan başka hiç bir dayanagimiz yok . Rabbim inşallah kucağıniza almayı nasip etsinUmarım pozitif olur da ne bileyim yaptık öyle birşey, Rabbim nasip eder inşallah olmaz diye çok korkuyorum pgt li bu da olmazsa ne yaparım bilmiyorum.Garantisi yok sonuçta duadan başka birşey gelmiyor şu an elimden
Canım ben içiyorum yaBirde bu süreçte kahve iciyormusunuz ? Ben kasımda transfer sonrasi 2 Türk kahvesi içtim sonra bir kaç yerde yasaklar arasında gördümkorkudan 18 marttan bu zaman a kadar içmedim ama sanki içesim var .
İnşallah canım birazdan kan vericemPamuk17 canım inşallah güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz.
Geçmiş olsun canım ben hamilelikte günde 3 defa parol içerdim diş ağrısından birşey olmaz inşallahkızlar ben aşırı derecede grip oldum vücut ağrısı halsizlik bitkinlik ayakta duramıyorum. Şimdi dahiliyeye geldim. Ama akşam dayanamadım parol serum taktırdım. Gönül hcoaya sordum bir şey olmaz dedi. Benim eşim hekim, o da gebelere parol dışında bir şey takamıyoruz zaten dedi.
İçim huzursuz ama çok çaresizdim ağrıdan kıvranıyodum. Bugünde rapor aldım işe gitmedim
İnşallah kuzum sağolasın. Kızımda da böyle grip olmuştum ama o zaman izinliydim evde dinlenerek kolay atlatmıştım. Şimdi atlatamıyorum çalışırkenGeçmiş olsun canım ben hamilelikte günde 3 defa parol içerdim diş ağrısından birşey olmaz inşallah
Canım geçmiş olsun.. bende parol birşey yapmaz diye biliyorum sen biran önce iyileşmeye bak bunları stres etmekızlar ben aşırı derecede grip oldum vücut ağrısı halsizlik bitkinlik ayakta duramıyorum. Şimdi dahiliyeye geldim. Ama akşam dayanamadım parol serum taktırdım. Gönül hcoaya sordum bir şey olmaz dedi. Benim eşim hekim, o da gebelere parol dışında bir şey takamıyoruz zaten dedi.
İçim huzursuz ama çok çaresizdim ağrıdan kıvranıyodum. Bugünde rapor aldım işe gitmedim
Verdim canım sen verdin miPamuk17 naptın verdin mi kanı??
Dinlen bugün bol bol ancak dinlenerek atlatırsınİnşallah kuzum sağolasın. Kızımda da böyle grip olmuştum ama o zaman izinliydim evde dinlenerek kolay atlatmıştım. Şimdi atlatamıyorum çalışırken
Geçmiş olsun cnm Bende aynı senin gibi olmuştum hemde aynı dönemde ateşimde çıkmıştı parol içmiştim sürekli yücel hocaya yazmıştım gribal enfeksiyon gebeliğe etki etmez korkmayın yazmıştı parolla devam etkızlar ben aşırı derecede grip oldum vücut ağrısı halsizlik bitkinlik ayakta duramıyorum. Şimdi dahiliyeye geldim. Ama akşam dayanamadım parol serum taktırdım. Gönül hcoaya sordum bir şey olmaz dedi. Benim eşim hekim, o da gebelere parol dışında bir şey takamıyoruz zaten dedi.
Benim c.tesi 4 gün sonrası için istedilerVerdim canım sen verdin mi
Çok geçmiş olsun . Bol bol dinlenmeye çalışın.kızlar ben aşırı derecede grip oldum vücut ağrısı halsizlik bitkinlik ayakta duramıyorum. Şimdi dahiliyeye geldim. Ama akşam dayanamadım parol serum taktırdım. Gönül hcoaya sordum bir şey olmaz dedi. Benim eşim hekim, o da gebelere parol dışında bir şey takamıyoruz zaten dedi.
Bir heyecan bastı bana şimdi kalbim güm güm atıyorBenim c.tesi 4 gün sonrası için istedileryücel hoca istemedi ama hemşireler telde öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?