Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim planım da yoktu kasimda kimyasal olunca temmuz ağustos düşünüyorduk. Biraz ani gelişti. 4yildir Allianz dayim chekup, kanser ,fizik redavi paketi ekletmiştim, çok şükür hiçbirini şimdilik kullanmadım kadın doğum doktor ücretleri baya yüksek geldi . Aslında bir beta hcg bile 351 lira olmuş ta . Bilemedim.

Birde bu süreçte kahve iciyormusunuz ? Ben kasımda transfer sonrasi 2 Türk kahvesi içtim sonra bir kaç yerde yasaklar arasında gördüm korkudan 18 marttan bu zaman a kadar içmedim ama sanki içesim var .

Umarım pozitif olur da ne bileyim yaptık öyle birşey, Rabbim nasip eder inşallah olmaz diye çok korkuyorum pgt li bu da olmazsa ne yaparım bilmiyorum.Garantisi yok sonuçta duadan başka birşey gelmiyor şu an elimden
Duadan başka hiç bir dayanagimiz yok . Rabbim inşallah kucağıniza almayı nasip etsin Rabbım inşallah halimizi görüyor . Bizi bizden daha iyi biliyorda işte bu da bizim imtihanımız, Rabbım inşallah kucağımıza almayı nasip etsin

Birde bu süreçte kahve iciyormusunuz ? Ben kasımda transfer sonrasi 2 Türk kahvesi içtim sonra bir kaç yerde yasaklar arasında gördüm korkudan 18 marttan bu zaman a kadar içmedim ama sanki içesim var .
Canım ben içiyorum ya filtre kahve içiceksem kafeinsiz olanı tercih ediyorum ama türk kahvesş bir fincan içiyorum ne sakıncası olur ki güzel kahvemizin:)

kızlar ben aşırı derecede grip oldum vücut ağrısı halsizlik bitkinlik ayakta duramıyorum. Şimdi dahiliyeye geldim. Ama akşam dayanamadım parol serum taktırdım. Gönül hcoaya sordum bir şey olmaz dedi. Benim eşim hekim, o da gebelere parol dışında bir şey takamıyoruz zaten dedi.
İçim huzursuz ama çok çaresizdim ağrıdan kıvranıyodum. Bugünde rapor aldım işe gitmedim

Geçmiş olsun canım ben hamilelikte günde 3 defa parol içerdim diş ağrısından birşey olmaz inşallah

Geçmiş olsun canım ben hamilelikte günde 3 defa parol içerdim diş ağrısından birşey olmaz inşallah
İnşallah kuzum sağolasın. Kızımda da böyle grip olmuştum ama o zaman izinliydim evde dinlenerek kolay atlatmıştım. Şimdi atlatamıyorum çalışırken

Canım geçmiş olsun.. bende parol birşey yapmaz diye biliyorum sen biran önce iyileşmeye bak bunları stres etme

Geçmiş olsun cnm Bende aynı senin gibi olmuştum hemde aynı dönemde ateşimde çıkmıştı parol içmiştim sürekli yücel hocaya yazmıştım gribal enfeksiyon gebeliğe etki etmez korkmayın yazmıştı parolla devam et

Çok geçmiş olsun . Bol bol dinlenmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…