Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sağol canım mecburen içicem baş ağrısı eklem ağrıları mahvediyo beni. Bugün yarın raporluyum inş toparlarım

Şimdi nasılsınız? Çok geçmiş olsun . Eşiniz tabiki daha iyi bilir bana da kızım da 5 parol a kadar 24 saat için de alabilirsin demişti Ayşe hoca ,benimde migrenim var.

Canım ben içiyorum ya filtre kahve içiceksem kafeinsiz olanı tercih ediyorum ama türk kahvesş bir fincan içiyorum ne sakıncası olur ki güzel kahvemizin:)
Bende eve giderken bugün kafeinsiz Türk kahvesi alicam , şuan belki yoktur da , transfer sonrasi diye yazmışlar bir blokta. Bende diğerinde çıkar çıkmaz 2 tane içtim, acaba etkiledimi diye şimdi korktum

Şimdi nasılsınız? Çok geçmiş olsun . Eşiniz tabiki daha iyi bilir bana da kızım da 5 parol a kadar 24 saat için de alabilirsin demişti Ayşe hoca ,benimde migrenim var.
Hala kötüyüm crp değerim 40 çıktı dahiliye doktoru antibiyotik önerdi gebelerde kullanılan yücel hocaya sordum kullanabilirsiniz demiş ama almadım hala hiç içimden gelmiyo kendi takip kadın doktorum bence kullanma parolla devam et dedi. Eşimde 1-2 gün bekleyelim gripte azalma olmazsa öyle kullanalım bugün yarın evde iyice dinlen bol sıvı ve c vitamini al dedi. Bakalım ne olcak crp yüksekliğide tehlike bebek için ama antibiyotikte korkutuyo

Bende eve giderken bugün kafeinsiz Türk kahvesi alicam , şuan belki yoktur da , transfer sonrasi diye yazmışlar bir blokta. Bende diğerinde çıkar çıkmaz 2 tane içtim, acaba etkiledimi diye şimdi korktum
Yok canım bence hiç içini bulandırma emin ol onunla alakası yoktu. Fazla kafeini önermiyolar tıpkı sigara alkol gibi. Ama valla benim görümcem doğuma kadar sigara içti yanlış tabiki ama işte yiyecek ekmeği olunca bi şekilde dünyaya geliyorlar

Geçmiş olsun canım bence de c vitamini al daha yolun başı antibiyotik bence de biraz düşün derim.. rapor almissindir diye düşünüyorum güzelce dinlen stres yapma iyileşmeye odaklan

Ben son kontrolümde doktora sordum, (Lale Hanım) kafeinsiz içebilir miyim diye; hatta eve stok yapıp içmeye başlamıştım. Bu arada transferim Cuma olacak. Sakın içme dedi. Kafeinsiz daha zararlı dedi. İlla ki içeceksen günde bir fincan normal iç, daha iyi dedi.

Bir şey soracağım size. Transfer günü eşlerin gelme zorunluluğu var mı? Eşimin toplantıları çıktı. Yani ona ihtiyaç yok tabii de; hani imza mimza istiyorlar mı, gelmesi gerekiyor mu diye.

Hamileliğimde ağır bir grip geçirmiştim. Mecburen antibiyotik kullandım. Çok şükür hiçbir sorun olmadı. Eşiniz doktormuş zaten en doğru bilgiyi verecektir.

Hamileliğimde ağır bir grip geçirmiştim. Mecburen antibiyotik kullandım. Çok şükür hiçbir sorun olmadı. Eşiniz doktormuş zaten en doğru bilgiyi verecektir.
Teşekkür ederim bilgi için. Bende bugün izinliydim yarında izinliyim yarında hala düzelmezsem kullanıcam bende aksef diye bi antibiyotikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…