- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
Sağol canım mecburen içicem baş ağrısı eklem ağrıları mahvediyo beni. Bugün yarın raporluyum inş toparlarımGeçmiş olsun cnm Bende aynı senin gibi olmuştum hemde aynı dönemde ateşimde çıkmıştı parol içmiştim sürekli yücel hocaya yazmıştım gribal enfeksiyon gebeliğe etki etmez korkmayın yazmıştı parolla devam et
Arayacaklarmış canım Yücel bey doktorumPamuk17 du bakalım doktorun kimdi bakalım hemşireler ne diyecek??
Dur canım önemli olan 2 kat artması biliyorsun 2 gün sonraki değere bi bakalım. İnşallah güzelce artacakSonucum çıktı çok düşük bir değer 31.1 inşallah artar
İnşallah canım Allah tan umut kesilmez herşey de vardır bir hayırDur canım önemli olan 2 kat artması biliyorsun 2 gün sonraki değere bi bakalım. İnşallah güzelce artacak
İnşallah artarak devam eder, sağlıkla devam ederSonucum çıktı çok düşük bir değer 31.1 inşallah artar
İnşallah canım 2 gün sonra tekrar kan vereceğimİnşallah artarak devam eder, sağlıkla devam eder
Şimdi nasılsınız? Çok geçmiş olsun . Eşiniz tabiki daha iyi bilir bana da kızım da 5 parol a kadar 24 saat için de alabilirsin demişti Ayşe hoca ,benimde migrenim var.kızlar ben aşırı derecede grip oldum vücut ağrısı halsizlik bitkinlik ayakta duramıyorum. Şimdi dahiliyeye geldim. Ama akşam dayanamadım parol serum taktırdım. Gönül hcoaya sordum bir şey olmaz dedi. Benim eşim hekim, o da gebelere parol dışında bir şey takamıyoruz zaten dedi.
İçim huzursuz ama çok çaresizdim ağrıdan kıvranıyodum. Bugünde rapor aldım işe gitmedim
İnşallah katlanarak arta arta giderİnşallah canım 2 gün sonra tekrar kan vereceğim
Bende eve giderken bugün kafeinsiz Türk kahvesi alicam , şuan belki yoktur da , transfer sonrasi diye yazmışlar bir blokta. Bende diğerinde çıkar çıkmaz 2 tane içtim, acaba etkiledimi diye şimdi korktumCanım ben içiyorum yafiltre kahve içiceksem kafeinsiz olanı tercih ediyorum ama türk kahvesş bir fincan içiyorum ne sakıncası olur ki güzel kahvemizin:)
İnşallah canım Rabbim emeklerimizi boşa çevirmesinİnşallah katlanarak arta arta gider
Hala kötüyüm crp değerim 40 çıktıŞimdi nasılsınız? Çok geçmiş olsun . Eşiniz tabiki daha iyi bilir bana da kızım da 5 parol a kadar 24 saat için de alabilirsin demişti Ayşe hoca ,benimde migrenim var.
Yok canım bence hiç içini bulandırma emin ol onunla alakası yoktu. Fazla kafeini önermiyolar tıpkı sigara alkol gibi. Ama valla benim görümcem doğuma kadar sigara içti yanlış tabiki ama işte yiyecek ekmeği olunca bi şekilde dünyaya geliyorlarBende eve giderken bugün kafeinsiz Türk kahvesi alicam , şuan belki yoktur da , transfer sonrasi diye yazmışlar bir blokta. Bende diğerinde çıkar çıkmaz 2 tane içtim, acaba etkiledimi diye şimdi korktum
Hala kötüyüm crp değerim 40 çıktıdahiliye doktoru antibiyotik önerdi gebelerde kullanılan yücel hocaya sordum kullanabilirsiniz demiş ama almadım hala hiç içimden gelmiyo kendi takip kadın doktorum bence kullanma parolla devam et dedi. Eşimde 1-2 gün bekleyelim gripte azalma olmazsa öyle kullanalım bugün yarın evde iyice dinlen bol sıvı ve c vitamini al dedi. Bakalım ne olcak crp yüksekliğide tehlike bebek için ama antibiyotikte korkutuyo
Ben son kontrolümde doktora sordum, (Lale Hanım) kafeinsiz içebilir miyim diye; hatta eve stok yapıp içmeye başlamıştım. Bu arada transferim Cuma olacak. Sakın içme dedi. Kafeinsiz daha zararlı dedi. İlla ki içeceksen günde bir fincan normal iç, daha iyi dedi.Bende eve giderken bugün kafeinsiz Türk kahvesi alicam , şuan belki yoktur da , transfer sonrasi diye yazmışlar bir blokta. Bende diğerinde çıkar çıkmaz 2 tane içtim, acaba etkiledimi diye şimdi korktum
Hamileliğimde ağır bir grip geçirmiştim. Mecburen antibiyotik kullandım. Çok şükür hiçbir sorun olmadı. Eşiniz doktormuş zaten en doğru bilgiyi verecektir.Hala kötüyüm crp değerim 40 çıktıdahiliye doktoru antibiyotik önerdi gebelerde kullanılan yücel hocaya sordum kullanabilirsiniz demiş ama almadım hala hiç içimden gelmiyo kendi takip kadın doktorum bence kullanma parolla devam et dedi. Eşimde 1-2 gün bekleyelim gripte azalma olmazsa öyle kullanalım bugün yarın evde iyice dinlen bol sıvı ve c vitamini al dedi. Bakalım ne olcak crp yüksekliğide tehlike bebek için ama antibiyotikte korkutuyo
Teşekkür ederim bilgi için. Bende bugün izinliydim yarında izinliyim yarında hala düzelmezsem kullanıcam bende aksef diye bi antibiyotikmişHamileliğimde ağır bir grip geçirmiştim. Mecburen antibiyotik kullandım. Çok şükür hiçbir sorun olmadı. Eşiniz doktormuş zaten en doğru bilgiyi verecektir.
Aynen canım bugün yarın raporluyum inş toparlarımGeçmiş olsun canımbence de c vitamini al daha yolun başı antibiyotik bence de biraz düşün derim.. rapor almissindir diye düşünüyorum güzelce dinlen stres yapma iyileşmeye odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?