- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
İmza alıyorlar canım ama merkezi arayıp sorabilirsin mail ile olur mu diye evrakları size gönderirler doldurup götürürsün sen .Bir şey soracağım size. Transfer günü eşlerin gelme zorunluluğu var mı? Eşimin toplantıları çıktı. Yani ona ihtiyaç yok tabii de; hani imza mimza istiyorlar mı, gelmesi gerekiyor mu diye.
Tamam, bi sorayım yarın. Teşekkür ederimİmza alıyorlar canım ama merkezi arayıp sorabilirsin mail ile olur mu diye evrakları size gönderirler doldurup götürürsün sen .
Nasıl oldun ? Biraz daha iyi misin ? Ben ne zaman gebe kalsam hasta oluyordum. Normalde grip bile olmam . Bağışıklıgin düşmüştür senin de diye düşünüyorum.Hala kötüyüm crp değerim 40 çıktıdahiliye doktoru antibiyotik önerdi gebelerde kullanılan yücel hocaya sordum kullanabilirsiniz demiş ama almadım hala hiç içimden gelmiyo kendi takip kadın doktorum bence kullanma parolla devam et dedi. Eşimde 1-2 gün bekleyelim gripte azalma olmazsa öyle kullanalım bugün yarın evde iyice dinlen bol sıvı ve c vitamini al dedi. Bakalım ne olcak crp yüksekliğide tehlike bebek için ama antibiyotikte korkutuyo
Kendi doktoruna ulaşıp sorsan ? Böyle durumlarda iğne veriyorlar genelde . Geçmiş olsun ...Kızlar kanamam oldu çok korkuyorum şimdi giysem mi doktora yoksa yarın sabah kendi doktoruma mı gitsem?
Acile gittiğin yerde kadın doğumcu icap doktoru varsa en azından iğne yapar kanamayı durdururlar yarında kendi doktoruna gidersin. Çünkü kendini hızursuz hissediceksin sabaha kadar belki önemli bir durum değil ama sen huzursuz olcaksın. Bu arada 11. Ve 17. Hafta benimde regli gibi kanamam olmuştu.Kızlar kanamam oldu çok korkuyorum şimdi giysem mi doktora yoksa yarın sabah kendi doktoruma mı gitsem?
Yani düne göre bi tık daha iyiyim ama yarında dinlenince bakalım nasıl olucam. Bende ilk kızımda transferden 2 gün sonra grip olmuştum prednol bağışıklık düşürüyo ama onun dışında bu sene kızım kreşe başladığı için ben her ay grip oldum ve çok zor atlattım hayyımda hiç olmadığım kadar grip oldum bu sene. Normalde bende senede 1 kez grip olan insandım. Ya da yaşlandım bilemiyorum:)Nasıl oldun ? Biraz daha iyi misin ? Ben ne zaman gebe kalsam hasta oluyordum. Normalde grip bile olmam . Bağışıklıgin düşmüştür senin de diye düşünüyorum.
Yok canım ne yaşlanması :)) bol bol dinlen geçer inşallahYani düne göre bi tık daha iyiyim ama yarında dinlenince bakalım nasıl olucam. Bende ilk kızımda transferden 2 gün sonra grip olmuştum prednol bağışıklık düşürüyo ama onun dışında bu sene kızım kreşe başladığı için ben her ay grip oldum ve çok zor atlattım hayyımda hiç olmadığım kadar grip oldum bu sene. Normalde bende senede 1 kez grip olan insandım. Ya da yaşlandım bilemiyorum:)
İnşallah o haftalara kadar sağlıklı bir şekilde gelebilirim, kanamam devam etmiyor sanki lutinus fitili yaptım inşallah devam etmez, kan sulandırıcıyı nereden yapıyorsunuz? Karından yapıyordum çok canım acıdı bu akşam yanlış bir şey mi yaptım acaba ondan mı olduAcile gittiğin yerde kadın doğumcu icap doktoru varsa en azından iğne yapar kanamayı durdururlar yarında kendi doktoruna gidersin. Çünkü kendini hızursuz hissediceksin sabaha kadar belki önemli bir durum değil ama sen huzursuz olcaksın. Bu arada 11. Ve 17. Hafta benimde regli gibi kanamam olmuştu.
Yok canım kan sulandırıcıyı vuruş şeklin etkilemez. Göbekten yapıyorum ben koldan çok yakıyo beni. Göbektende acıyo ama daha az. Kendini suçlama lütfen seninle bi ilgisi yok .İnşallah o haftalara kadar sağlıklı bir şekilde gelebilirim, kanamam devam etmiyor sanki lutinus fitili yaptım inşallah devam etmez, kan sulandırıcıyı nereden yapıyorsunuz? Karından yapıyordum çok canım acıdı bu akşam yanlış bir şey mi yaptım acaba ondan mı oldu
Canım ben Anadolu sağlık tamamlayıcı sigorta yaptırdım gebelik öncesi olandan 6.400 küsürdü galibaMerhaba kızlar, özel sağlık sigortası yaptıran var mı aramızda? Ben şu an araştırıyorum fakat fiyatlar çok ütopik geldi. Bu fiyatlar doğru mu bilemedim
Hmm sen yine de parol ile devam etsen ,bol c vitamini kivi tüketmeye çalışsan, aslında eşiniz sizi güzel yönlendirirHala kötüyüm crp değerim 40 çıktıdahiliye doktoru antibiyotik önerdi gebelerde kullanılan yücel hocaya sordum kullanabilirsiniz demiş ama almadım hala hiç içimden gelmiyo kendi takip kadın doktorum bence kullanma parolla devam et dedi. Eşimde 1-2 gün bekleyelim gripte azalma olmazsa öyle kullanalım bugün yarın evde iyice dinlen bol sıvı ve c vitamini al dedi. Bakalım ne olcak crp yüksekliğide tehlike bebek için ama antibiyotikte korkutuyo
Yok ama bunu yarın haber verirseniz size online form yolluyorlar omu eşiniz imzalayıp goturebilirsinjzBir şey soracağım size. Transfer günü eşlerin gelme zorunluluğu var mı? Eşimin toplantıları çıktı. Yani ona ihtiyaç yok tabii de; hani imza mimza istiyorlar mı, gelmesi gerekiyor mu diye.
Çok iyi hamilelik paketi içinde ise ben bu yıl Allianz ye 5800 ödüyorum hemde 4 yıldır Allianz dayim. Hamilelik paketi yok için de . 1200 bir muayene olmuşCanım ben Anadolu sağlık tamamlayıcı sigorta yaptırdım gebelik öncesi olandan 6.400 küsürdü galiba
Progesteron iğneyi 20:30 da yapmıştım, sabah da yapsam mı ? Kanamam var diye sordum ultrason muayenesi olun dedi sadeceYok canım kan sulandırıcıyı vuruş şeklin etkilemez. Göbekten yapıyorum ben koldan çok yakıyo beni. Göbektende acıyo ama daha az. Kendini suçlama lütfen seninle bi ilgisi yok .
Bende lekelenme olunc gönül hoca prpgestan dexi lekelenme tamamen bitene kadar sabah akşam yap dedi istersen sende yap bi doz daha zararı olmaz diye düşünüyorum ama wp’dan da sorabilirsin doktora yapayım mı diye ?
Evet hamilelik paketi 10 muayene ve doğum canım.İnsallah nasip olur da boşa gitmezÇok iyi hamilelik paketi içinde ise ben bu yıl Allianz ye 5800 ödüyorum hemde 4 yıldır Allianz dayim. Hamilelik paketi yok için de . 1200 bir muayene olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?