Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Progesteron iğneyi 20:30 da yapmıştım, sabah da yapsam mı ? Kanamam var diye sordum ultrason muayenesi olun dedi sadece
Memorialde ki doktorlara sorabilirsin yücel bey ya da gönül hanım. Yani bana lekelenme olunca gönül hanım bizzat aradı sabah akşam progestanı vur lekelenme tamamen bitene kadar dedi. Ama sabah zaten doktoruna gidiceksen sorun olmaz erkenden git sen doktora

Hmm sen yine parol ile devam
Hmm sen yine de parol ile devam etsen ,bol c vitamini kivi tüketmeye çalışsan, aslında eşiniz sizi güzel yönlendirir
Hepsini yapıyorum aslında çok sorun değil benim için ağrılar parolla geçiyo zaten ama yüksek crp’de düşüğe sebep olabiliyormuş ondan dolayı kullanıp kullanmama arasında kaldım

Bende bu şekilde sabah akşam diye biliyorum, benim de bugün çok bwlim ağrıdı, ağrıyor bende yarın sabah akşam yapayım 1 ampulün Artı bir zararı olmaz diye düşünüyorum

Hepsini yapıyorum aslında çok sorun değil benim için ağrılar parolla geçiyo zaten ama yüksek crp’de düşüğe sebep olabiliyormuş ondan dolayı kullanıp kullanmama arasında kaldım
Aslında insan ağrıya bir şekilde katlanıyor da .. dediğin gibi crp .. Yarın a kadar bakalım nasıl olacaksınız. Bu ara infulenze salgını varmış çok dikkatli olmamız lazım. Bizim öğretmenimiz de pazartesi den beri raporlu . Bugünde kızım almanca öğretmeni ateşi çıkmış dedi . Elledin mi dedim öptüm sabah dedi . Sakın bana dokunma dedim bugün

İlk 12 hafta bebekte organ gelişimi olduğu için en riskli dönemmiş. Eşin hekimmiş zaten, en uygununu o söylemiş, ben olsam bol bol su, meyve, kivi, kuruyemiş tüketip bol bol uyurdum.

İlk 12 hafta bebekte organ gelişimi olduğu için en riskli dönemmiş. Eşin hekimmiş zaten, en uygununu o söylemiş, ben olsam bol bol su, meyve, kivi, kuruyemiş tüketip bol bol uyurdum.
Dut küri kandaki cep değerini düşürüyormuş, bir araştırın isterseniz doğal bir yöntem

Herkese günaydın.. C Cansel ak naptın ? Gittin mi dün doktora aklım sende kaldı.. pembefilika telde eşinizde gelecek mi diye bana sormuşlardi zorunlu değil diye anlamıştım bence illaki bir çözüm bulunur diye düşünüyorum en kötü daha sonra gelsin derler bence

Bugün aradıklarında konuşacağım. Gerçi eşim uzaktan çalışıyor. Eğer seni yumurta toplama zamanı yaptıkları gibi odaya alacaklarsa ben bilgisayardan bağlanırım orada dedi. Ama sanırım oda moda vermiyorlar

Transfer de de oda veriyorlar benim eşimde evden çalışıyor bence mümkün bize 14:30 da gelin dediler 17:00 de aşağı aldılar 18:00 da da en son hasta bendim çıktım bu arada çalışıyorsanız en sona kalınca rapor için sıkıntı olmasın önden alın derim

Arkadaşlar bende sabah adet oldum sonunda, cumartesi için randevu talep ettim bakalım arayacaklar öğleden sonraya . Artık transfer âdetin kaçıncı günü olur bakacağız, umarım bir sıkıntı çıkmaz da transfer olabilirim

Hadi gözünaydın canım. Bugün regli olduysan yarın ilk muayene olması gerekiyor aslında ama hemşireler aradıklarında bilgi verirler. Benim 17. Günde olmuştu hatta gönül hocaya çok erken değil mi hocam dedim. Bu ay çok erken yumurtlamışsın tahlillerinden öyle görünüyo bazı aylar böyle olur dedi. Önceki transferim 20. Günü olmuştu mesela:)
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alacağız

İnşallah canım 2.veya 3.günü farketmiyormuş özellikle not aldırdım 3.gün olsun diye çalışmıyorum çünkü haftasonu izin Rapor vs .almak istemiyorum şimdi.Benim daha önce ilaçlı transfer olmuştu 17. Ve 20.gün yapmışlardı ben genelde 15.gün yumurtluyorum ama bakalım.Bu arada ikinci kontrol için kaç gün sonra cagırıyorlar canım

Beni reglinin 2. Günü ve 11. Günü muayene edip 17. Güne direk transfer tarihi vermişlerdi

Aaa oda olayı süpermiş! Halledilir bi şekilde… Çalışıyorum ama rapora ihtiyacım yok. Hamile yogası eğitmeniyim. Öğrencilerim anlayışla karşılar diye düşünüyorum

Akşam kanamam oldu bütün gece uyuyamadım üzüntüden, bugün doktora gittim 5+4 günlük yolk saç var ama bebek ve kalp atışı belirgin değil ? Doktor bir şey demedi, prulutan iğne yazdı onu da 3 günde bir yaptıracağım, 5+4 de vajinal muayenede kalp atışı görülmemesi normal mi?

Bildiğim kadarıyla kalp atışı için 5+4 çok erken bir zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…