Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dünden beri aklım sende kaldı sabahtan beri yazdın mı diye bakıp durdum işi gücü bırakıp benim herşey ilk olduğu için tecrübem yok ama formlarda geç kalp atışı olanları okumuştum sanki deneyimli yada bilgisi olan arkadaşlarım dönüş yapar. inşallah güzel haberler alırız sizin için de

5+4 kalp için erken diye düşünüyorum 6-7 arası duyuluyor diye biliyorum ben. İçini ferah tut canım. Rahimde kanama alanı vs mi tespit etti yoksa kanaman olduğu için mi proluton depot yazdı?

Teşekkür ederim merak etmişsin Allah razı olsun, iyiyim ama hiç keyfim yok kanama olunca modum çok düştü sanki kötü bir şey oldu gibi geliyor

5+4 kalp için erken diye düşünüyorum 6-7 arası duyuluyor diye biliyorum ben. İçini ferah tut canım. Rahimde kanama alanı vs mi tespit etti yoksa kanaman olduğu için mi proluton depot yazdı?
Kese üst noktasında çok küçük bir kanama var dedi, neden kanama olmuş olabilir ya iyi gidiyordu modum çok düştü

Kese üst noktasında çok küçük bir kanama var dedi, neden kanama olmuş olabilir ya iyi gidiyordu modum çok düştü
Ama olabilir böyle şeyler herkesin başına gelebiliyor. Mesela ablamın 2. Çocuğu ara ara 9 ayı bulan kanama ve lekelenmeleri oldu sağlıcakla kucağına aldı. Benimde mesela kızımda her şey çok iyi gidiyordu ona rağmen rapor alıp evde yatıyodum çalışmıyordum 11. Ve 17. Haftamda birden knamalarım oldu. Tabiki çok hassasız bizler ama biraz müsterih olmamız lazım. Yoksa 9 ay herkes zevk alırken bizler acı çekerek geçirirz ben her kontrolümde kadın doğumcuma hocam doğsada gözümün önünde olsa böyle çok zor görmedikçe endişeleniyorum demiştim. O da bana doğduğu günden sonra keşke bu kadar acele etmeseydim diceksin demişti beni güldürmek için:) evet çok güzel anne olmak bebeğini koklamak ama doğumdan sonrasıda bi o kadar zor:) bende ilk gebeliğimde çok hassastım aylık kontrollere bi bahane uydurup 10 günde bir giderdim doktor artık gülüyodu halime. Şimdi bi tık daha sakinim çünkü hala bana muhtaç bi çocuk var evde onun ihtiyaçlarını da karşılamak zorundayım o yüzden algım ve günüm bir çok şeye dağılıyor. Ama seni çok çok iyi anlıyorum gerçekten asla yargılamıyorumx Ne zaman istersen buraya yaz biz hepimiz sana destek oluruz.

Benim de senin haftan da kanamam olmuştu hatta içerideki kanama alanı keseden büyüktü belki 12.haftaya anca yok oldu kanama alanı senin ki küçükmüş bak yat dinlen lavabo harici kalkma

Şu an görülmemesi çok normal . Pruluton kanamayı çabuk kesiyor . Tekrar geçmiş olsun .

Hepinize teşekkür ederim, 3 kez kayıp yaşadıktan sonra yine aynı şeyi yaşarsam toparlamam psikolojim ciddi anlamda bozuldu galiba, doktorum bugün bana dedikleri de çok moralimi bozdu. Bırak artık hamile kalma deneme, bu bir işaret Allah nasip etmiyor gibi şeyler söyledi, çok moralim bozuldu. Tüp bebeğe maddi manevi emek verdim çok çok üzgünüm, vücudumda bir problem var ve gebelik ilerlerken sorun oluyor

Sanki bu dünyada yapayalnız kalmışım da kimse beni anlamıyor gibi geliyor, bir sorun varsa bulun çözün dedikçe umutsuz vaka gibi kaderine razı ol tarzında davranıyorlar

Sizi ben de bir kez kayıp yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum. İstemsiz panik halde oluyoruz. O hale düştüğümü farkettiğimde hemen çıkmak için uğraşıyorum güzel ve pozitif düşünmeye çalışarak ve her şeyi yaradana (evrene her neye inanıyorsanız) bırakarak olacak olan oluyor en nihayetinde. Ben korkularımızı anlıyorum da Memorial da hangi doktor size böyle densiz bir konuşma yaptı? Anlamıyorum…

Şu doktorları da anlayamıyorum gerçekten kendisi her şeye bakmış her ihtimal değerlendirilmiş gibi bırak artık diyebiliyor. Nasıl vicdanları el veriyor. tabii ki nasip Allah in elinde ama biz elimizden geleni yapıp sonra tevekkül edebiliriz. Benim bir akrabam kayıplar, sayısız tüp bebekten sonra sorunu buldu bebeğini kucağına aldı o zaman o da biraksaydi sorunu bulmasaydi öyle mi? Evde oturup sadece ellerimizi açıp hiç çabalamadan bir şeyler istemek ne kadar doğru olur ayrıca kendisinin işi çözüm bulmak. O zaman doktor olmayıp hoca olsalarmis. Bana da bir doktorum artık senin için hiçbir şey yapamam araştırılacak bir şey kalmadi bu gece Kadir gecesi sadece dua edebilirim demişti ben de benim için dua edecek insan çok ben sorun ne onu bulmak istiyorum diye cevap vermiştim. Hala aklım almiyor

Sana bu cümleleri kuran doktorunu bence biran önce değiştirmelisin. Kadere inanmayı dua etmeyi biz zaten biliyoruz yapıyoruz da ama kendisi bunun için yetkili mercii değil. Onun işi bu değil. Bunu diyen sanıyorum takip doktorun bence biran önce değiştir. Belki süreç içinde seni daha çok aydınlatacak rahatlatacak bir doktorla tanışırsın.

Yok Memorial deki doktorum değil yanlış anlaşılmasın buradaki takip doktorum bugün bu şekilde konuştu geçmişimi bildiği için çok ğzüldüğün için belkide dedi, tabiki Rabbim ne derse o olur ama benim doktordan beklentim tabiki bilimsel olacaktır, ne bir açıklama ve bir çözüm arayışı yok yok

Kesinlikle duamızı edip bekleyeceğiz ancak doktora gitmeyelim mi? Ben hep kendi çabamla araştırdım, zorla tahlil yazdırdım yeri geldi. Araştırma yapmayıp yaşarsa yaşar yapacak bir şey yok modundalar, bunu bizde biliyoruz ama eksik kalan bir şey var mı ? Yanlış yaptığım bir şey var mı diye kendi kendime uğraşıyorum. Riskli gebelik uzmanına gideyim dedim onunda muayene ücreti 2.500 TL miş, maddi manevi tükenmiş durumdayım

Evet bugün bende o şekilde karar verdim bir daha gitmeyeceğim, buradaki doktorlar sanki hiç bir şey bilmiyorlar gibi iyi doktorlara gidecek maddi gücünde kalmadı

O kadar haklısın ki hastane koridorlarında o kadar gözyaşı döktüm ki kalp kıran Doktorlar yüzünden. En son gittiğim tüp bebek doktoru yaptırdım testlere bakıp güldü kızar gibi de bu kadar araştırmayı neden yaptın dedi. Caresizliğimizi kimse anlamıyor gerçekten ama şimdi ilk transfer negatif olunca genetik yaptırmış mıydınız diye soruyor demek ki gerekliymiş. Ben de riskli gebelik uzmanlığı için devlet hastanesine baktım kadın doğum uzmanının alan açması gerekiyormuş daha sonra randevu bakacağım. Benim bir kaybım var ama 5,5 yıldır tekrar gebelik olmadı hiçbir sebep bulamadılar ne kaybım için ne de olmaması için çok sonra morfoloji sıfır dediler. Sonra da karın için yapışıklık çıktı cok yoğun. Su an hamileyim ama doktorum tekrar kaybetme durumum olabileceğini söyledi çok karamsar konuştu. Pihtilasma var iki günde o elli değil dedi kan sulandırıcı vermiyor. Eğer kaybedersen emriyoya genetik test yaparız diyor bu kadar kolay bu kadar basit onlar için söylemek ama benim gücüm var mı onu düşünemiyorlar. Devlet hastaneleri genetik testleri bile iki bebek kaybından sonra yapıyor ben iki bebek kaybettikten sonra o ruh haliyle size gelmemin ne anlamı var yapacakları sadece bir kan almak ne kadar zor olabilir.

Aynı şeyleri yaşamışız onlar için hiç önemli değil, bende kan sulandırıcıyı zorla yazdırdım ancak şimdi de dozu ile ilgili tereddütlerim var, yapışıklık bende de vardı, histereskopi ameliyatı oldum, sırada ne var gibi bekliyorum

Benim rahim içi yapışıklik yok da rahim bagirsaklara yapışık tüpler rahme ve bağırsağa yani iç organlarim birbirine yapışık. Ben de endişe ile geçiriyorum günleri iyi değil biliyorum ama elimde değil hakkımızda hayırlısı olsun biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz inşallah canım dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…