Bu durumu bile tespiti için kimbilir ne kadar uğraşmışsınızdır. Tüp bebekle mi hamile kaldınız sizde ? Keşke bende diğer kişiler gibi gebelik testi pozitif dediklerinde sevinebilsem. Bnm için sonraki düreç çok zorBenim rahim içi yapışıklik yok da rahim bagirsaklara yapışık tüpler rahme ve bağırsağa yani iç organlarim birbirine yapışık. Ben de endişe ile geçiriyorum günleri iyi değil biliyorum ama elimde değil hakkımızda hayırlısı olsun biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz inşallah canım dualarım seninle
Aslında ben bebekken bağırsak ameliyatları oldum karnım enine boydan boya derin ve büyük dikişlerle dolu ama çok iyi olduğunu düşündüğüm doktorlarım hiç karın içi yapışıklitan risklerinden bahsetmemişti. Son gittiğim tüp bebek doktoru bu dikişlerle zaten rahmin tüpler bağırsakların birbirine yapışıktır dedi nitekim ultrasonda hemen gördü bu da gebeliğin ilerleyen haftalarında sıkıntı yaratıyormuş. O yüzden benim riskli gebelik uzmanı ile devam etmem gerekiyor. Evet tüp bebek 2. transfer pozitif oldu ama hala sevinemiyorum daha kalp atışı var sonra kalp atışı duracak mı diye tedirginlikler var. Aynıyız yaniBu durumu bile tespiti için kimbilir ne kadar uğraşmışsınızdır. Tüp bebekle mi hamile kaldınız sizde ? Keşke bende diğer kişiler gibi gebelik testi pozitif dediklerinde sevinebilsem. Bnm için sonraki düreç çok zor
Daha önce kayıp yaşadınız mı? Yaşamadıysanız korkmayın bir şey olmaz inşallah, transfer tarihiniz neydi.?Aslında ben bebekken bağırsak ameliyatları oldum karnım enine boydan boya derin ve büyük dikişlerle dolu ama çok iyi olduğunu düşündüğüm doktorlarım hiç karın içi yapışıklitan risklerinden bahsetmemişti. Son gittiğim tüp bebek doktoru bu dikişlerle zaten rahmin tüpler bağırsakların birbirine yapışıktır dedi nitekim ultrasonda hemen gördü bu da gebeliğin ilerleyen haftalarında sıkıntı yaratıyormuş. O yüzden benim riskli gebelik uzmanı ile devam etmem gerekiyor. Evet tüp bebek 2. transfer pozitif oldu ama hala sevinemiyorum daha kalp atışı var sonra kalp atışı duracak mı diye tedirginlikler var. Aynıyız yani
Yaşadım 9 haftalikti ileri gidiyordu gelişimi. Tesadüfen gittiğim doktorda bir gün önce kalp atışı durmuş olmalı dedi. 5 yıl önceydi. Sonra da hamile kalamadım zaten.Daha önce kayıp yaşadınız mı? Yaşamadıysanız korkmayın bir şey olmaz inşallah, transfer tarihiniz neydi.?
Bnm kayıplarım 9+9+7 haftalık, tüp bebek doktoruma göre kayıplarımın nedeni genetik şuanki hamileliğimde sorun olmaz deniliyor bilmiyorum bnm içim pek rahat değil, bnmde transfer tarihim 24 Mart, çok yakınmış dönemimiz, peki en son ne zaman doktora gittiniz? Muayene karından mı oldu ?Yaşadım 9 haftalikti ileri gidiyordu gelişimi. Tesadüfen gittiğim doktorda bir gün önce kalp atışı durmuş olmalı dedi. 5 yıl önceydi. Sonra da hamile kalamadım zaten.
21 Mart transfer 5+5 oldum bugün haftaya da kalp atışı inşallahhala baglanamadim vicdan azabı da yaşıyorum ama kaybetme korkuyla bağlanmak kapılmak istemiyorum sonra çok zor ayağa kalkmak çok Rabbim kimseye yaşatmasın. Sizin kayıplarıniz kaç haftalikti?
Allah'im tekrar yaşatmasın çok zor sizin için ben birine dayanamıyordum.Bnm kayıplarım 9+9+7 haftalık, tüp bebek doktoruma göre kayıplarımın nedeni genetik şuanki hamileliğimde sorun olmaz deniliyor bilmiyorum bnm içim pek rahat değil, bnmde transfer tarihim 24 Mart, çok yakınmış dönemimiz, peki en son ne zaman doktora gittiniz? Muayene karından mı oldu ?
Peki bu kromozom ile ilgili bir müdahalede bulundular mi? Yani siz zaten hamile kalabiliyorsunuz tüp bebekte bir müdahalede oldu mu sorunla ilgili? Biz de genetik test yaptırdık normal çıktı ama bunu kaybedersem embriyolari Genetige gondericez. inşallah gerek kalmazYok bebekleri genetiğe göndermedim, bize genetik test yapıldı, benim 1. Ve 13. Kromozomlarım arasında parça değişimi olduğu tespit edildi, bunun üzerine tüp bebek tedavisine başlamak zorunda kaldım, doğal gebe kalabilirim ama genetik hastalıktan dolayı devam etmiyor.
Embriyolara pgt yapıldı, sağlıklı olanlar bulundu transfer edildi, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahPeki bu kromozom ile ilgili bir müdahalede bulundular mi? Yani siz zaten hamile kalabiliyorsunuz tüp bebekte bir müdahalede oldu mu sorunla ilgili? Biz de genetik test yaptırdık normal çıktı ama bunu kaybedersem embriyolari Genetige gondericez. inşallah gerek kalmaz
Siz içinizi rahat tutun o halde sorunu bulmuşsunuz müdahale de edilmiş inşallah bir şey olmayacak sağlıkla kucağıniza alacaksinizEmbriyolara pgt yapıldı, sağlıklı olanlar bulundu transfer edildi, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Çok pardon da bende herkes gibi kızdım şahsenYok Memorial deki doktorum değil yanlış anlaşılmasın buradaki takip doktorum bugün bu şekilde konuştu geçmişimi bildiği için çok ğzüldüğün için belkide dedi, tabiki Rabbim ne derse o olur ama benim doktordan beklentim tabiki bilimsel olacaktır, ne bir açıklama ve bir çözüm arayışı yok yok
Çok teşekkür ederim desteğiniz ve güzel dilekleriniz için, sınavımız buymuş inşallah sonu güzel olur. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah bu cuma günü hayrınaÇok pardon da bende herkes gibi kızdım şahsenhakikatten bayan doktorlar daha acımasız derledi inanmazdım abartiyorlar derdim şuana kadar ama fikrim değişti. Hamilelik bir kere iyi bir psikoloji de gerektiriyor. Hamile kalabilme yada kalınmaması da stres bile etken faktörler arasında.. sen elinden geleni yap da gerisi Allah kerim. Doğru zaman diye bir inancım var ve birşey tam da istemedigin zamanda olur derler ya çok düşünmemek takmamak lazım diye düşünürüm hep.. ama anne olmaya çalışanlar için gerçekten bu durum cidden çok zor umursamaz gamsız hatta akışına bırakılabilmesi en zor durumlardan biri. Maddi manevi yıpranma durumu oluyor. Valla yanlış hatırlamıyorsam bir çocuk doktoru bana 10 sene uğraştım olmadı gittiğim doktor bana ne zaman senin hamile olmanı sağlayacağım Merak etme deyip bana o güveni verdi ben o zaman oldum dedi. Hem de ikizleri var. Ben çok etkilenmiştim çünkü hamile kalmaya çalışırken hep acaba diye hareket ettiğimi farkettim. C Cansel ak rabbim sana en başta sabır sonra güç kuvvet versin inşallah lütfen kendini motive etmek için modunu yükseltecek ne varsa yap bağıra bağıra şarkı söyle mesela, dans et ne iyi gelecekse sana onu yap.. inşallah tum korku ve endişelerinden kurtulursun tez zamanda rabbim sevdiği kulları sınamak için hep dert verirmiş derler.. beni unutmasın beni hep hatırlasin diye
İnşallah canım lekelenme var biraz sanki olmayacak gibi hissediyorum
Öyle düşünme kuzum benimde olmuştu biliyosun 2. Test günümde daha yoğundu testin bi çıksın duruma göre iğne olursun sendeİnşallah canım lekelenme var biraz sanki olmayacak gibi hissediyorum
Senin kızında ilk değerin kaçtıÖyle düşünme kuzum benimde olmuştu biliyosun 2. Test günümde daha yoğundu testin bi çıksın duruma göre iğne olursun sende
Transfer sonrası kaçıncı gün?İnşallah canım lekelenme var biraz sanki olmayacak gibi hissediyorum
11.gün bugünTransfer sonrası kaçıncı gün?
7. Gün 34 9. Gün 53 çıkmıştı canımSenin kızında ilk değerin kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?