Çok teşekkür ederimYaaa çok sevindimHayirli ,uğurlu olsun ....
Çok sevindimmmm76.3 çıktı şuan şoktayım inşallah kimyasal gebelik değildir Rabbime çok şükür
Amin inşallah canım sen kan verdin mi bidahaÇok sevindimmmmdarısı bekleyen herkesin başına
Normalde pek böyle ilkinde olur şeklinde bi yaklaşımları olmaz sonradan bi sorun çıkmaması adına hatta tam tersi biz transfer edilen embriyoyu tutar diyemeyiz ki felan demişlerdi bana. Ama tabi hastanın durumuna göre biraz nabza göre şerbet veriyorlar da olabilir bilemiyorumkızlar bizde mayısta toplama olacak inşallah memorialda başlayacağız gönül hanıma gittik yanında jale hanım vardı çok tatlıydı ikiside. sebepsiz infertilite bizimki ikiside ayrı ayrı muayene etti yumurta rezervimin çok yüksek ve güzel olduğunu söylediler. hatta gönül hanım ben sizde ilkte bu işi bitiririz diyorum ama en kötü ikincide olur dedi. %70 75 başarı oranı öngördü. merkezi çok beğendim dr daha çoksiz gittiğinizde de böyle oransal tahminlerde bulundular mı ilk kez gittiğim bir dr bu kadar pozitif ve net konuştu. bir de dün muayene ettiler ama benim batım geçti biraz 30 31 gün oldu bugün normalde 28de olurum ama bir şey olsa muayenede görürlerdi herhalde.
bana da ilk kez böyle net ve pozitif konuşan biri denk geldi şaşkınımNormalde pek böyle ilkinde olur şeklinde bi yaklaşımları olmaz sonradan bi sorun çıkmaması adına hatta tam tersi biz transfer edilen embriyoyu tutar diyemeyiz ki felan demişlerdi bana. Ama tabi hastanın durumuna göre biraz nabza göre şerbet veriyorlar da olabilir bilemiyorum
hayırlı olsun sizinde tedaviniz inşallah ilk denemede tutar
Yani öyledir tabibana da ilk kez böyle net ve pozitif konuşan biri denk geldi şaşkınımdeneyimsiz bir hekimde değil desteksiz atmıyordur herhalde yani inşallah
aminnnn allah hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla sağlıklısıyla en kısa zamandaYani öyledir tabibenim de önceki sürecimde kendisi ve Aysu hanım vardı opuya kadar ki süreci çok iyi yönettiler yumurta olgunlaştırma toplama takip sürecini.
İnşallah sizde de iyi olur
Erken dönemde göremezler ultrasonda biliyorsunuz anca 1000 lere çıkıyır beta öyle görüyorlar. Yani biraz dhaa bekleyin bakarsınız gerek kalmazaminnnn allah hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla sağlıklısıyla en kısa zamandabatım geçmiş biraz ama muayene ederken bir şey olsa görürlerdi herhalde diye düşünüyorum umutlanmak istemiyorum
kız ağzın bal yesin hadi inşallah mübarek günlerin bu ibadetlerin yüzü suyu hürmetine Allah hepimize kolaylıkla nasip etsinErken dönemde göremezler ultrasonda biliyorsunuz anca 1000 lere çıkıyır beta öyle görüyorlar. Yani biraz dhaa bekleyin bakarsınız gerek kalmaz
gönül hoca banada senin rezervin az ama 2 -3 çocuk çıkar burdan demişti:) ben çok zor bi vakaydım çok da korkuyodum haliyle ve çok sık muayeneye gitmek zorundaydım o yüzen gönül hocayla baya samimi olmuştuk. beni çok rahatlatırdı ilk transferimi yücel bey yaptı kızım 4 yaşında. 2. transferimi 15 gün önce gönül hanım yaptı yarın nasipse kese görmeye gidicem:) gönül hoca çok bizden biridir konuşması yaklaşımı pozitifliği:)bana da ilk kez böyle net ve pozitif konuşan biri denk geldi şaşkınımdeneyimsiz bir hekimde değil desteksiz atmıyordur herhalde yani inşallah
hayırlı olsun tebrik ederimgönül hoca banada senin rezervin az ama 2 -3 çocuk çıkar burdan demişti:) ben çok zor bi vakaydım çok da korkuyodum haliyle ve çok sık muayeneye gitmek zorundaydım o yüzen gönül hocayla baya samimi olmuştuk. beni çok rahatlatırdı ilk transferimi yücel bey yaptı kızım 4 yaşında. 2. transferimi 15 gün önce gönül hanım yaptı yarın nasipse kese görmeye gidicem:) gönül hoca çok bizden biridir konuşması yaklaşımı pozitifliği:)
teşekkür ederim darısı size olsun inşallah en kısa zamandahayırlı olsun tebrik ederimbenimde inanılmaz hoşuma gitti bu tavrı farkındayım tutmama ihtimali olduğunun ama karşımda beni motive edecek biri olması çok kıymetli
Hayırlı olsun, sorun yoktur. 2 saat dinlenerek iyi yapmışsınız. İftara yetişmek için bir an önce çıkmak zorunda kaldık, sadece 45 dk yatabildim. Memorial yarım saat yatış yeterli dese de, yurtdışında en az 1 saat yatış yapın diyen klinikler de varmış.Merhaba herkese. Bugün transferim vardı. Hastanede yaklaşık 2 saat dinlendikten sonra eve geldim. Ama kafama takılan bir şey var: Bizim evle hastane arası 45 dakika falan. Ve yollar bozuktu. Her sarsılmada ödüm koptu. Eve gelir gelmez yatağa attım kendimi. Bir şey olur mu sizce?
Hayırlı olsun canım, Rabbım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahİnşallah ne diyeceğimi bile bilmiyorum sonucu görür görmez ağladım Rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin kurban olduğum Allah'ım kimsenin kucağını boş koymasın
Kese için erken değil mi daha . Ben 19 una randevu aldım. Dünde tahlil verdim dr a sordum sizce kese görülür mu bu rakam da diye. Görülür normal de ama birkaç gün daha bekle istersen dedi . Crp' m yüksek çıktı. İnsülin direnci yüksek çıktı ama ben kahvaltı yapıp gitmiştim imsilun belki ondan olabilir kendimce öyle tahmin ediyorumaminnnnnnn hemde çok aminnnnn
bende yarın kese için gidicem ama bakalım nasip ne görcez. insan hep bi tedirgin oluyo her aşamada
Hepsi ayrı stres 2. Testen sonra bana kan vermediler . Ama ben dün yine verdim kan meraktan . Ultrason a kadar nasıl bekleyeyim . Belirti filan da yok , regl sancısı gibi biraeyler var. Korktum verdimPozitif olmayla iş bitmiyor kese kalp atışı 2 li tarama ne zaman kıpırdayacak hepsi bir telaş
Amin inşallah teşekkür ederim inşallah bundan sonra da artış gösterirHayırlı olsun canım, Rabbım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Bana da embryolog transfer aşamasında 2 adet yaptırma kolu olmaz bacağı olmaz ,yok kalbi durur ,yok bilmem ne dedi . Hamilelik süreci nasıl geçecek bilmiyorum . Yani içime malesef ateş attı. Hiç kendimi adapte edemiyorumBen hep kliniğe gittim tabi bu doktoru bulana kadar 15 hafta geçmişti klinikte doğum ücreti pahalı geldi bize 35.haftada üniversite hastanesine geçiş yaptık durdu durdu 37.haftada mikro sefali dedi doktor kol kısa bacak kısa kafa küçük karın büyük 3 haftayı bana zehir ettiler her gitmemde 2 3 gün hastanede yattım 40 sancı çıkıyor serum veriyorlar serum dan her tarafım balon gibi olmuştu çok şükür hiç bir şey çıkmadı kızımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?