Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

76.3 çıktı şuan şoktayım inşallah kimyasal gebelik değildir Rabbime çok şükür
ÇOK ŞÜKÜR CANIM 2 KAT ARTMIŞ OLDU DEĞİL Mİ ÖNCEKİNİ TAM haTIRLAYAMADIM 30LARDAYDI sanıyorum. hemşire hattının dönüşünü bizede yaz kuzum. belki sendende D deniizzzzz gibi 2 gün ya da4 gün sonra bi tahlil daha isterler ama bundan sonra çok daha hızlı artacağına eminim inşallah

Evet 31 di sonucum 2 kat artmış çok şükür

İnşallah ne diyeceğimi bile bilmiyorum sonucu görür görmez ağladım Rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin kurban olduğum Allah'ım kimsenin kucağını boş koymasın
aminnnnnnn hemde çok aminnnnn
bende yarın kese için gidicem ama bakalım nasip ne görcez. insan hep bi tedirgin oluyo her aşamada

sorma sorma her aşaması ayrı stres, son aylarda da hareket etti mi etmedi mi telaşı:)
Ben hep kliniğe gittim tabi bu doktoru bulana kadar 15 hafta geçmişti klinikte doğum ücreti pahalı geldi bize 35.haftada üniversite hastanesine geçiş yaptık durdu durdu 37.haftada mikro sefali dedi doktor kol kısa bacak kısa kafa küçük karın büyük 3 haftayı bana zehir ettiler her gitmemde 2 3 gün hastanede yattım 40 sancı çıkıyor serum veriyorlar serum dan her tarafım balon gibi olmuştu çok şükür hiç bir şey çıkmadı kızımda

ay bunlar niye böyle ya banada bi doktor kafası ayına göre çok büyük işte sıvı toplaması olabilir demiştir. kaç kere detaylıya girdim bilmiyorum.
inşallah bu hamililiklerimiz daha sakin daha kolay sıkıntısız geçer her birimiz sağ salim eli ayağı düzgün akıl sağlığı yerinde vatana millete hayırlı evlatlar dünyaya getiririz.

Amin canım ben detaylıya hiç girmedim doktor gerek duymadı ben zaten burada bakıyorum ters birşey olsa söylerim demişti mikro sefali yi de prof söyledi birine daha böyle yapmışlar orda asla gitmem oraya Rabbim düşürmesin birdaha

Benim de 5. hafta başlamıştı kanamam. Uzun süre devam etti aralıklarla. Ebe düşeceği varsa düşer bir şey yapamayız günlük yaşantına devam et dedi. Ama ben onu dinlemedim hep yattım. Kendimi hiç yormadım. Sonra 7. haftada çok şükür kalp atışını gördük. Sonra ben kalp atışı gördük diye tehlike yok sandım ayaklandım yine kanama. Sonra yine iyi hissettim kalktım yine kanama derken böyle böyle tamamladım hamileliği. Sana tek önerim doktor yatmana gerek yok dese bile yat. Ben her kendimi yorduğumda kanamam oldu. Bu arada benim kanama alanım kesenin yaklaşık 3 katıydı ve kesenin hemen üstündeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…