Benim 9.günde çıktı ya 31 Rabbim hayırlı eyler inşallah7. Gün 34 9. Gün 53 çıkmıştı canım
Rabbim nasip edecekse gerçekten ediyor benimde mesela 7. Ve 9. Günler arası 2 kat artış olmsdı sonra toparladı Allah büyüktür dur bakalımBenim 9.günde çıktı ya 31 Rabbim hayırlı eyler inşallah
11.gün bug
Kan testi yaptınız mı?11.gün bugün
İnşallah canım kan verdim bekliyorum.Rabbim nasip edecekse gerçekten ediyor benimde mesela 7. Ve 9. Günler arası 2 kat artış olmsdı sonra toparladı Allah büyüktür dur bakalım
Evet verdim canımKan testi yaptınız mı?
Yaa iyi düşünelim iyi olsun herşeyİnşallah canım lekelenme var biraz sanki olmayacak gibi hissediyorum
Çıktı canım sonucumRabbim nasip edecekse gerçekten ediyor benimde mesela 7. Ve 9. Günler arası 2 kat artış olmsdı sonra toparladı Allah büyüktür dur bakalım
ÇOK ŞÜKÜR CANIM 2 KAT ARTMIŞ OLDU DEĞİL Mİ ÖNCEKİNİ TAM haTIRLAYAMADIM 30LARDAYDI sanıyorum. hemşire hattının dönüşünü bizede yaz kuzum. belki sendende D deniizzzzz gibi 2 gün ya da4 gün sonra bi tahlil daha isterler ama bundan sonra çok daha hızlı artacağına eminim inşallah76.3 çıktı şuan şoktayım inşallah kimyasal gebelik değildir Rabbime çok şükür
Evet 31 di sonucum 2 kat artmış çok şükürÇOK ŞÜKÜR CANIM 2 KAT ARTMIŞ OLDU DEĞİL Mİ ÖNCEKİNİ TAM haTIRLAYAMADIM 30LARDAYDI sanıyorum. hemşire hattının dönüşünü bizede yaz kuzum. belki sendende D deniizzzzz gibi 2 gün ya da4 gün sonra bi tahlil daha isterler ama bundan sonra çok daha hızlı artacağına eminim inşallah
oo harika 2,5 kat artmış hemde:) sıkı sıkı bağlanıyo inşallah mercimeğin sanaEvet 31 di sonucum 2 kat artmış çok şükür
İnşallah ne diyeceğimi bile bilmiyorum sonucu görür görmez ağladım Rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin kurban olduğum Allah'ım kimsenin kucağını boş koymasınoo harika 2,5 kat artmış hemde:) sıkı sıkı bağlanıyo inşallah mercimeğin sana
aminnnnnnn hemde çok aminnnnnİnşallah ne diyeceğimi bile bilmiyorum sonucu görür görmez ağladım Rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin kurban olduğum Allah'ım kimsenin kucağını boş koymasın
Pozitif olmayla iş bitmiyor kese kalp atışı 2 li tarama ne zaman kıpırdayacak hepsi bir telaşaminnnnnnn hemde çok aminnnnn
bende yarın kese için gidicem ama bakalım nasip ne görcez. insan hep bi tedirgin oluyo her aşamada
sorma sorma her aşaması ayrı stres, son aylarda da hareket etti mi etmedi mi telaşı:)Pozitif olmayla iş bitmiyor kese kalp atışı 2 li tarama ne zaman kıpırdayacak hepsi bir telaş
Ben hep kliniğe gittim tabi bu doktoru bulana kadar 15 hafta geçmişti klinikte doğum ücreti pahalı geldi bize 35.haftada üniversite hastanesine geçiş yaptık durdu durdu 37.haftada mikro sefali dedi doktor kol kısa bacak kısa kafa küçük karın büyük 3 haftayı bana zehir ettiler her gitmemde 2 3 gün hastanede yattım 40 sancı çıkıyor serum veriyorlar serum dan her tarafım balon gibi olmuştu çok şükür hiç bir şey çıkmadı kızımdasorma sorma her aşaması ayrı stres, son aylarda da hareket etti mi etmedi mi telaşı:)
ay bunlar niye böyle ya banada bi doktor kafası ayına göre çok büyük işte sıvı toplaması olabilir demiştir. kaç kere detaylıya girdim bilmiyorum.Ben hep kliniğe gittim tabi bu doktoru bulana kadar 15 hafta geçmişti klinikte doğum ücreti pahalı geldi bize 35.haftada üniversite hastanesine geçiş yaptık durdu durdu 37.haftada mikro sefali dedi doktor kol kısa bacak kısa kafa küçük karın büyük 3 haftayı bana zehir ettiler her gitmemde 2 3 gün hastanede yattım 40 sancı çıkıyor serum veriyorlar serum dan her tarafım balon gibi olmuştu çok şükür hiç bir şey çıkmadı kızımda
Amin canım ben detaylıya hiç girmedim doktor gerek duymadı ben zaten burada bakıyorum ters birşey olsa söylerim demişti mikro sefali yi de prof söyledi birine daha böyle yapmışlar orda asla gitmem oraya Rabbim düşürmesin birdahaay bunlar niye böyle ya banada bi doktor kafası ayına göre çok büyük işte sıvı toplaması olabilir demiştir. kaç kere detaylıya girdim bilmiyorum.
inşallah bu hamililiklerimiz daha sakin daha kolay sıkıntısız geçer her birimiz sağ salim eli ayağı düzgün akıl sağlığı yerinde vatana millete hayırlı evlatlar dünyaya getiririz.
Benim de 5. hafta başlamıştı kanamam. Uzun süre devam etti aralıklarla. Ebe düşeceği varsa düşer bir şey yapamayız günlük yaşantına devam et dedi. Ama ben onu dinlemedim hep yattım. Kendimi hiç yormadım. Sonra 7. haftada çok şükür kalp atışını gördük. Sonra ben kalp atışı gördük diye tehlike yok sandım ayaklandım yine kanama. Sonra yine iyi hissettim kalktım yine kanama derken böyle böyle tamamladım hamileliği. Sana tek önerim doktor yatmana gerek yok dese bile yat. Ben her kendimi yorduğumda kanamam oldu. Bu arada benim kanama alanım kesenin yaklaşık 3 katıydı ve kesenin hemen üstündeydi.Akşam kanamam oldu bütün gece uyuyamadım üzüntüden, bugün doktora gittim 5+4 günlük yolk saç var ama bebek ve kalp atışı belirgin değil ? Doktor bir şey demedi, prulutan iğne yazdı onu da 3 günde bir yaptıracağım, 5+4 de vajinal muayenede kalp atışı görülmemesi normal mi?
Yaaa çok sevindim76.3 çıktı şuan şoktayım inşallah kimyasal gebelik değildir Rabbime çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?