Aminnnn inşallahAmin inşallah teşekkür ederim inşallah bundan sonra da artış gösterir
Bişey olmaz canım Allahın izniyle kalbini ferah tutBana da embryolog transfer aşamasında 2 adet yaptırma kolu olmaz bacağı olmaz ,yok kalbi durur ,yok bilmem ne dedi . Hamilelik süreci nasıl geçecek bilmiyorum . Yani içime malesef ateş attı. Hiç kendimi adapte edemiyorum
Hayırlı olsun . 2 saat yatmisisniz inşallah bIrsey olmazMerhaba herkese. Bugün transferim vardı. Hastanede yaklaşık 2 saat dinlendikten sonra eve geldim. Ama kafama takılan bir şey var: Bizim evle hastane arası 45 dakika falan. Ve yollar bozuktu. Her sarsılmada ödüm koptu. Eve gelir gelmez yatağa attım kendimi. Bir şey olur mu sizce?
Bende doktora 11. Gün değerimi söyledim cuma gel görürüz dedi bende bugün çalıştığım için gidemedim yarın bakıcam kısmet artık:) crp kaç çıktı senin, sende mi grip gibisin?Kese için erken değil mi daha . Ben 19 una randevu aldım. Dünde tahlil verdim dr a sordum sizce kese görülür mu bu rakam da diye. Görülür normal de ama birkaç gün daha bekle istersen dedi . Crp' m yüksek çıktı. İnsülin direnci yüksek çıktı ama ben kahvaltı yapıp gitmiştim imsilun belki ondan olabilir kendimce öyle tahmin ediyorum
Hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah. Ben yarım saat dinlenip 40-45 dk yol gittim trafikte. Ertesi sabah 6’da kızımın ameliyatı vardı akşama kadar hastanede ayaktaydım. İçinizi ferah tutun dikkat etmek içinizi rahatlatacaksa yatıp dinlenin ama araba sarsıntısı sizi endişelendirmesin . İnşllah tutunacak miniğin sana. Keyfini çıkar anların o seninle ve sarıl ona sen şuanda aksi ispatlanana kadar hamilesin inşallah akside olmayacak:) çok güzel bir gün ramazanın son cuma akşamı bol bol dua et.Merhaba herkese. Bugün transferim vardı. Hastanede yaklaşık 2 saat dinlendikten sonra eve geldim. Ama kafama takılan bir şey var: Bizim evle hastane arası 45 dakika falan. Ve yollar bozuktu. Her sarsılmada ödüm koptu. Eve gelir gelmez yatağa attım kendimi. Bir şey olur mu sizce?
Hayırlı olsun, sorun yoktur. 2 saat dinlenerek iyi yapmışsınız. İftara yetişmek için bir an önce çıkmak zorunda kaldık, sadece 45 dk yatabildim. Memorial yarım saat yatış yeterli dese de, yurtdışında en az 1 saat yatış yapın diyen klinikler de varmış
Yanlışlıkla 2 saat yazmışım. 1 saat olacak oHayırlı olsun, sorun yoktur. 2 saat dinlenerek iyi yapmışsınız. İftara yetişmek için bir an önce çıkmak zorunda kaldık, sadece 45 dk yatabildim. Memorial yarım saat yatış yeterli dese de, yurtdışında en az 1 saat yatış yapın diyen klinikler de varmış.
Birseycik olmaz :))Merhaba herkese. Bugün transferim vardı. Hastanede yaklaşık 2 saat dinlendikten sonra eve geldim. Ama kafama takılan bir şey var: Bizim evle hastane arası 45 dakika falan. Ve yollar bozuktu. Her sarsılmada ödüm koptu. Eve gelir gelmez yatağa attım kendimi. Bir şey olur mu sizce?
Çok teşekkürler. İçimi ferahlattın. Yanlışlıkla 2 saat yazmışım. 1 saat dinlendim aslında. Ama işte sonrasında hoppidi hoppidi gidince eve; korktum.Hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah. Ben yarım saat dinlenip 40-45 dk yol gittim trafikte. Ertesi sabah 6’da kızımın ameliyatı vardı akşama kadar hastanede ayaktaydım. İçinizi ferah tutun dikkat etmek içinizi rahatlatacaksa yatıp dinlenin ama araba sarsıntısı sizi endişelendirmesin . İnşllah tutunacak miniğin sana. Keyfini çıkar anların o seninle ve sarıl ona sen şuanda aksi ispatlanana kadar hamilesin inşallah akside olmayacak:) çok güzel bir gün ramazanın son cuma akşamı bol bol dua et.
Benim evim merdivenli mesela üç kat . Daha önce tutan transferim oldu . İkinci gün dahil hergun düzenli 15 dk gidiş 15 de dönüş iğneye gidiyordum . Siz içinizi ferah tutun yani :))
Rahimi açmak için spekulum takıyolar sonra incecik bi kataterle minnoşu taaaaa ileri bırakıyolar spekulumu çıkarıyolar ve hooop rahim kendini kapatıyo:) ilk transferimin akşamı yediğim şeyden zehirlenmiştim afedersin aşırı kusma ve ishal olmuştum ve banyoda bayılmıştım. O gün hüngür hüngür ağladım asla tutmaz diye. Bugün o mercimek 4 yaşında bin şükür:)Çok teşekkürler. İçimi ferahlattın. Yanlışlıkla 2 saat yazmışım. 1 saat dinlendim aslında. Ama işte sonrasında hoppidi hoppidi gidince eve; korktum.
Hayırlı olsun öncelikleMerhaba herkese. Bugün transferim vardı. Hastanede yaklaşık 2 saat dinlendikten sonra eve geldim. Ama kafama takılan bir şey var: Bizim evle hastane arası 45 dakika falan. Ve yollar bozuktu. Her sarsılmada ödüm koptu. Eve gelir gelmez yatağa attım kendimi. Bir şey olur mu sizce?
2 saat değil aslında. Yanlış yazmışım. 40 dakika kadar uzandım, sonra idrarı boşaltmak için kalktım, sonrasında da bi 15-20 dk kadar da oturdum. O kadar. Sonra da işte 45 dakika sarsıntılı araba yolculuğu. Ama dediğinizi yapacağım. En azından yarın da evde dinleneceğim. İnşallah hepimizin bebişi sıkı sıkı tutunurHayırlı olsun . 2 saat yatmisisniz inşallah bIrsey olmazama siz yine de 48 saat dinlenin zaruri olmadıkça kalkmayın. Ben 3 gün duş bile almadım. Bence ne kadar istihrat o kadar iyidir inşallah
Aaa maşallah 4 yaşındaki mercimeğineRahimi açmak için spekulum takıyolar sonra incecik bi kataterle minnoşu taaaaa ileri bırakıyolar spekulumu çıkarıyolar ve hooop rahim kendini kapatıyo:) ilk transferimin akşamı yediğim şeyden zehirlenmiştim afedersin aşırı kusma ve ishal olmuştum ve banyoda bayılmıştım. O gün hüngür hüngür ağladım asla tutmaz diye. Bugün o mercimek 4 yaşında bin şükür:)
İlk olunca aşırı hassas oluyoru çok farkındayım kabulüm ama tecrübelenince aslında tutup tutmaması çok fazla bizim hareketlerimizle ilgili olmadığını anlıyoruz.
9 gün güzelce istirahat et kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap ye iç tadını çıkar:)
Benim ev de merdivenli 3 katBenim evim merdivenli mesela üç kat . Daha önce tutan transferim oldu . İkinci gün dahil hergun düzenli 15 dk gidiş 15 de dönüş iğneye gidiyordum . Siz içinizi ferah tutun yani :))
Sımsıkı tutunsun sana yaBenim ev de merdivenli 3 katOnun bi sıkıntı yaratacağını düşünmedim. Hatta yürüyüş yapmayı da düşünüyorum yarından sonra. Ama işte ilk saatler olunca ve gerçekten yollar bozuk olunca Yine de bu saatten sonra içimi ferah tutmaktan başka bir seçeneğim yok, haklısınız.
HaklısınHayırlı olsun öncelikleinşallah güzel haberlerini alırız benim evde avcılar da ve benim de o kadar mesafe vardı hatta 1 saat gibi vardık galiba trafikte vardı birşey olmaz kötü şeyler getirme aklına çekme kötüyü derim
Haklısın
Çok teşekkür ederim. Müjdeyi sırayla verelim buradan birbirimizeSımsıkı tutunsun sana yaCook sağlıklı bir bebiş olsun
İnsan çok tedirgin oluyor . Seni anlayabiliyoru. Böyle rahat rahat yazdığıma bakmayın ben çok pimpirigim normaldeBir daha transfer olunca daha rahat olmayı deneyeceğim :)
Aminnn inşallah2 saat değil aslında. Yanlış yazmışım. 40 dakika kadar uzandım, sonra idrarı boşaltmak için kalktım, sonrasında da bi 15-20 dk kadar da oturdum. O kadar. Sonra da işte 45 dakika sarsıntılı araba yolculuğu. Ama dediğinizi yapacağım. En azından yarın da evde dinleneceğim. İnşallah hepimizin bebişi sıkı sıkı tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?