Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hatta bu sefer ablama gitmeyi bile kabul etmedim hotel e 3,4 km mesafe de ibis hotelde kaldık. Ve 18 marttan beri Türk kahvesi bile içmedim. Çünkü kafama taktım acaba mi acaba mi diye ,bir yerde de okum ya içim rahat etmedi . Bu kadar emek veriyoruz maddi manevi . Bir zaman sonra maddiyata da üzülmüyoruz fakat manevi çökuyoruz. Benim şahsi düşünsem elimizden geldiği kadar minumum yasamak . Çünkü bizim kadar kimse uzulmuyor

Kasım da dr bana ben tedirgindim acaba olur mu olur mu diye sorguluyordum. Çok şükür Allah inancım ve güven im sonsuz . Sadece annelik duygusu ,cocuk isteme arzusu merak tan gelen iç sorular di bunlar benim için. Dr un dediği üzülmeyin zaten 5aa çok iyi kalite büyük ihtimal olacak bu sefer olmaz ise de sonraya yine aynı kalite de iki tane var . Hmm dedim o zaman yani sonuçta bunlar gözün de benim kadar o kadar çok var ki bu olmazsa o olur o olmazsa bu olur , olmazsa da zaten beni 2 gün sonra unutacaklar ,nerden bilecekler

Günaydın canımm. 13.40’da randevum hemen yazarım size inşallah güzel şeyler yazar umut olurum

Kızlar bende âdetin 3.günü kontrolden geldim,Aysu Hanım baktı, sanırım Kendi doktorum yoktu bugün.Bir tane 10 mm folikül varmış erken çatlama riskine karşı 5 6 güne çağıracaklarmis bakalım randevu ne zamana verilecek? Şimdilik sıkıntı yok doğal siklus transfer olacak dedi

Günaydın geç dönüş yaptılar yarın tekrardan kan vericem düzenli artış olursa ultrason tarihi vericem dedi

D deniizzzzz canım sende bugün kan vercektim bu saatlerde vermiş olmalısın, sonucu bizimle paylaş olur mu ? Hadi güzel haberler inşallah

Bir sıkıntı olmamasına çok sevindim

Sıkıntısız geçsin inşallah gözünaydın hadi senden de kısa sürede güzel haberler alalım inşallah

Pozitif gören arkadaşlar bir belirtiniz var mı ? Ben hep kendimi dinliyorum bugün belirtim artacak mı ? Bir sorun var mı diye kuruyorum? Bende sadece kokulara hassasiyet ve acıkınca biraz bulantı oluyor.

İntralipid serum diye bir şey takılıyormuş bunu taktıran var mı ? Bağışıklık sistemi güçlendirici, tutunmayı sağlayıcı bir tedaviymiş, öncesinde 3 düşüğün olduğu için keşke uygulansaydı bana diye düşünüyorum

Pozitif gören arkadaşlar bir belirtiniz var mı ? Ben hep kendimi dinliyorum bugün belirtim artacak mı ? Bir sorun var mı diye kuruyorum? Bende sadece kokulara hassasiyet ve acıkınca biraz bulantı oluyor.
Ay benim hala sıfır belirti 6. Haftaya girdim ama bı gelip giden göğüs ağrısı oluyor o da çok nadir o kadar. Benim ilk hamileliğimde de hiç belirtim yoktu inşallah bünyem böyle olduğu icindir

C Cansel ak bende de hiç belirti yoktu hatta sadece sende ki gibi koku hassasiyeti ve acıkınca baş ağrısı vardı. Standart bel ağrısı var birde bu dediğin serumuda bende bu formda okudum öyle öğrendim

Memorial da bu tarz ekstra tedaviler uygulanmıyor sanırım, bakıyorum hep tedavi aynı tek düze, bence aslında hastaya göre planlama yapılması gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…