Günaydın canımm. 13.40’da randevum hemen yazarım size inşallah güzel şeyler yazar umut olurumGünaydın kızlarPamuk17 hastaneden dönüş oldu mu? Yazdın da ben mi kaçırdım acaba Mutlu1anne sen kaçta gideceksin? Haberdar et bizi bu arada yeni katilan arkadaşlar hangi aşamada nasıl gidiyor? Gözden kaçırmış olabilirim
Günaydın geç dönüş yaptılar yarın tekrardan kan vericem düzenli artış olursa ultrason tarihi vericem dediGünaydın kızlarPamuk17 hastaneden dönüş oldu mu? Yazdın da ben mi kaçırdım acaba Mutlu1anne sen kaçta gideceksin? Haberdar et bizi bu arada yeni katilan arkadaşlar hangi aşamada nasıl gidiyor? Gözden kaçırmış olabilirim
Harikaaaa çok mutlu oldummmVerdim verdimhatta şimdi sonuç çıktı 835,4 çıktı senin de güzel haberlerini alırız Mutlu1anne Pamuk17 senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Bir sıkıntı olmamasına çok sevindimKızlar bende âdetin 3.günü kontrolden geldim,Aysu Hanım baktı, sanırım Kendi doktorum yoktu bugün.Bir tane 10 mm folikül varmış erken çatlama riskine karşı 5 6 güne çağıracaklarmis bakalım randevu ne zamana verilecek? Şimdilik sıkıntı yok doğal siklus transfer olacak dedi
Sıkıntısız geçsin inşallah gözünaydın hadi senden de kısa sürede güzel haberler alalım inşallahKızlar bende âdetin 3.günü kontrolden geldim,Aysu Hanım baktı, sanırım Kendi doktorum yoktu bugün.Bir tane 10 mm folikül varmış erken çatlama riskine karşı 5 6 güne çağıracaklarmis bakalım randevu ne zamana verilecek? Şimdilik sıkıntı yok doğal siklus transfer olacak dedi
Ayyy çok güzel maşallah bugün transferin kaçıncı günüVerdim verdimhatta şimdi sonuç çıktı 835,4 çıktı senin de güzel haberlerini alırız Mutlu1anne Pamuk17 senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Hayırlı olsun canım, çok şükürVerdim verdimhatta şimdi sonuç çıktı 835,4 çıktı senin de güzel haberlerini alırız Mutlu1anne Pamuk17 senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Transfer 31.03 di canım 15. Günü olmuş yaaAyyy çok güzel maşallah bugün transferin kaçıncı günü
Ay benim hala sıfır belirti 6. Haftaya girdim ama bı gelip giden göğüs ağrısı oluyor o da çok nadir o kadar. Benim ilk hamileliğimde de hiç belirtim yoktu inşallah bünyem böyle olduğu icindirPozitif gören arkadaşlar bir belirtiniz var mı ? Ben hep kendimi dinliyorum bugün belirtim artacak mı ? Bir sorun var mı diye kuruyorum? Bende sadece kokulara hassasiyet ve acıkınca biraz bulantı oluyor.
C Cansel ak bende de hiç belirti yoktu hatta sadece sende ki gibi koku hassasiyeti ve acıkınca baş ağrısı vardı. Standart bel ağrısı var birdeİntralipid serum diye bir şey takılıyormuş bunu taktıran var mı ? Bağışıklık sistemi güçlendirici, tutunmayı sağlayıcı bir tedaviymiş, öncesinde 3 düşüğün olduğu için keşke uygulansaydı bana diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?