Sen benden 3 gün öndesin tarih verdiler mi şu gün git hastaneye diyeTransfer 31.03 di canım 15. Günü olmuş yaa
Sanki burda duydum canım Büşra mıydı acaba başkası mıydı transferden önce serum taktılar diyeMemorial da bu tarz ekstra tedaviler uygulanmıyor sanırım, bakıyorum hep tedavi aynı tek düze, bence aslında hastaya göre planlama yapılması gerekir
Eşim geçen gün iki ilaca 900 lira vermiş evet çok ama inan ki sonuca göre değer rapor falan çıkar mı bu ilaçlara bilmiyorumBen progestan Dex iğne ve lutinus fitil kullanıyorum, aylık maliyeti 4.000 TL yi buluyor. Muadili yokmu bunların soran, değiştiren oldu mu ?
Bende şeyi düşündüm acaba rapor çıkartılsa karşılanır mı gerçekten çok maliyetliBen progestan Dex iğne ve lutinus fitil kullanıyorum, aylık maliyeti 4.000 TL yi buluyor. Muadili yokmu bunların soran, değiştiren oldu mu ?
Bugün aradılar 27-28-29 Nisan günlerini sundular 28 c.tesi seçtim. Sabahta başka bir hastanede doktora gözükecegim haftayı sordum hemşire hattına 4 hafta 5 gün dediler bu aradaSen benden 3 gün öndesin tarih verdiler mi şu gün git hastaneye diye
Sen şuan 4+5’miymişsin? Ben hiç sormayı akıl edemedim sen öyleysen ben 4+6’yım o zamanBugün aradılar 27-28-29 Nisan günlerini sundular 28 c.tesi seçtim. Sabahta başka bir hastanede doktora gözükecegim haftayı sordum hemşire hattına 4 hafta 5 gün dediler bu arada
Bide bu tarihler kalp atışı için mi kese için mi canım?Bugün aradılar 27-28-29 Nisan günlerini sundular 28 c.tesi seçtim. Sabahta başka bir hastanede doktora gözükecegim haftayı sordum hemşire hattına 4 hafta 5 gün dediler bu arada
Belki kalp atışını da duyarsın o zamana inşallah son adet tarihine göre hesaployırlar evetBugün aradılar 27-28-29 Nisan günlerini sundular 28 c.tesi seçtim. Sabahta başka bir hastanede doktora gözükecegim haftayı sordum hemşire hattına 4 hafta 5 gün dediler bu arada
Valla ultrason dediler ama ne için demediler. Biz her dökümü aldığımız için kese kalp atışı diye okumuştum sankiBide bu tarihler kalp atışı için mi kese için mi canım?
Bakalım inşallahBelki kalp atışını da duyarsın o zamana inşallah son adet tarihine göre hesaployırlar evet
Evet genelde zaten ikisi bir için çağırıyor memorial banada değeriniz güzel atttığı için ara bi kontrol olarak cuma cumartesi hastaneye gidip kese görebilirsiniz ama kalp atışı için işte ay sonu gibi dedi. O zaman 24-25 nisan gibi bende nasipse kalp atışını duyabilirim Allah büyükValla ultrason dediler ama ne için demediler. Biz her dökümü aldığımız için kese kalp atışı diye okumuştum sanki
Benim bu ikinci bile olsa gerçekten hepsinin heyecanı çok farklı inşallah benimde yarın değerim artar hepimizin de sağlıklı gebeliği olurBakalım inşallahbenim için tüm bu süreçler ilk sudan çıkmış balık gibiyim
Evet hepsi ayrı bi heyecan. Arka arkaya çok güzel haberler aldık inşallah seninkide o şekilde devam edecek daha güzel haberler alıxazBenim bu ikinci bile olsa gerçekten hepsinin heyecanı çok farklı inşallah benimde yarın değerim artar hepimizin de sağlıklı gebeliği olur
Rapor çıkarılıyor ise bunun bilgisini vermeleri gerekirdi, ben bir hemşire hattına sorayımBende şeyi düşündüm acaba rapor çıkartılsa karşılanır mı gerçekten çok maliyetli
İnşallah canım çok üzülüyorum olmaz da emeklerimiz boşa gider diye Rabbim inşallah nasip eder kızım için bir tane kedi aldık yavru ilk eve geldiğimiz gün transferin 1.günü ben otururken geldi kucağıma yattı daha sonraki günlerde uzanırken karnıma yattı hiç yapmazdı böyle şeyler dün yine gelip karnıma yattı ben hep ondan anladım pozitif olacağını Rabbim inşallah devamını nasip eder sağlıcakla kucağımıza alırızEvet hepsi ayrı bi heyecan. Arka arkaya çok güzel haberler aldık inşallah seninkide o şekilde devam edecek daha güzel haberler alıxaz
Maalesef uygulanmıyor bence deMemorial da bu tarz ekstra tedaviler uygulanmıyor sanırım, bakıyorum hep tedavi aynı tek düze, bence aslında hastaya göre planlama yapılması gerekir
Benim de dusuklerim var maalesef ve bir sebebi de bulunamadı . Bende doktordan fikir almak istedim . Yani siz istiyorsunuz diye takarız yoksa etkili ya da etkisiz diyemem . Yüzde yüz etkili diye düşünmeyin dedi . Yan etkilerinden de çekindim . Serum bağışıklığı düşürüp vücut bebeği zararlı mikroorganizma saglamasin diye yapılıyor aslında. Bu bebeğin tutunmasını saglayabilir deniyor . Bazı çalışmalarda da hiçbir işe yaramadıgi belirtiliyor . Her zamanki gbi tıp dünyası ikiye ayrılmış durumdaİntralipid serum diye bir şey takılıyormuş bunu taktıran var mı ? Bağışıklık sistemi güçlendirici, tutunmayı sağlayıcı bir tedaviymiş, öncesinde 3 düşüğün olduğu için keşke uygulansaydı bana diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?