Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kan pıhtılaşması konusunda da doktorlar ikiye ayrılmış, bir de bu mu düşük tedavisinde kullanılıyor mu acaba?

Lutinus ve progestan Dex yazdırabilirsiniz dedi hemşire hattı, daha önce de ödenmiyor demişlerdi. Bu konuda da netlik yok

Kan pıhtılaşması konusunda da doktorlar ikiye ayrılmış, bir de bu mu düşük tedavisinde kullanılıyor mu acaba?
Düşük öyküsü olanlara yapılıyor genelde . Memorial çok sıcak bakmadı ama bazı merkezlerin olmazsa olmazı mesela . Kan pıhtılaşması da ayrı bir konu evet kesinlikle . Benim de iki genimde heterezigot var . Önceki doktorum önlem olarak kan sulandırıcı kullandirmisti . Burası ne diyecek hiç bilmiyorum . Yine de bir hematologla görüşmek istiyorum netleştirmek için . Gerek yoksa kullanmak istemiyorum çünkü ilaçlar bende çok değişik yan etkiler yapıyor

Sizin kaç düşüğünüz var ? Düşükler tüp bebek mi? FTP yapıldı mı ?

Aile hekimi yazınca ödemiyor devlet onu biliyorum . Muadillerini ödüyor. Ama burası o muadilleri istemez sanıyorum
İlaçları devlet karşılıyor mu bilmiyorum ama ben kan sulandırıcı iğneyi kadın doğumda rapor çıkartıp sağlık ocağında uzman olan doktora yazdırıyordum raporsuz da yazıyordu nolmar Dr yazmıyor yanlız uzman olması lazım

İntralipid serumu duymuş araştırmıştım, hormonal etkileri (bebek üzerinde) olduğu için önermeyen doktorlar da varmış, o yüzden silip atmıştım aklımdan. Detaylarını da unuttum açıkçası ama araştırıp da yaptırın derim ben. Şahsen ben asla yaptırmam.

Kızlar beni âdetin 8.günune tekrardan randevu verdiler arefe günü.Bügün bir tane 10 mm folikül gördüğü için sanırım ama çok erken değil mi ya ? Muhtemelen bir kaç kere daha çağıracak çünkü ben 29 günden önce âdet olmam genelde doktora da söyledim zaten 8.gün rahim de çok kalın olmaz daha

Normal canım endişelenme sıkı kontrol ediyorlardır folikül çatlamasın diye. Büyük ihtimal 11. Gün bir daha çağırırlar

Normal canım endişelenme sıkı kontrol ediyorlardır folikül çatlamasın diye. Büyük ihtimal 11. Gün bir daha çağırırlar
Bana da öyle geldi canım.Birde Kendi doktorum değil iki seferde Aysu hocaya vermişler hiç bilmiyorum bilgisi felan nasıl sanırım benim doktor izinliydi , arefe de izinli.Ne bileyim aklıma takıldı ya

Bana da öyle geldi canım.Birde Kendi doktorum değil iki seferde Aysu hocaya vermişler hiç bilmiyorum bilgisi felan nasıl sanırım benim doktor izinliydi , arefe de izinli.Ne bileyim aklıma takıldı ya
Rahat ol canım onlar toplantı yapıp karar veriyorlar zaten. Ben 2 transferimde de il dışından hazırlanıp gelmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…