Canimm yaaa hamileymissin cok sukur yarabbim bak dondurulmus tutar mi tutmaz mi derken rabbim yuzunu güldürdü cok sükür darisi bizim basimiza.. tatlim bu arada seninle benim amh degerlerimiz ayniydi ohss gecirdin mi canim bu sefer nasil oldun iş e falan gidebildin mi?
Muayene ücreti 285 tl ama sanırım artmış 300 tl demişlerdi bana telefonda kese ve kalp atışı için gideceksin o zaman verir istenen tahlilleri orda yapmana gerek yok aile hekimine veya devlet hastanesinde yapabilirsinfintoz44@ canım muayene ne kadar memorialde birde bilenler ilk kontrolde neler oluyor tahlil istiyolar mı
ilk kontrol dedikleri 21.gun ultrasonu canim bebegi ve kalp atisini görüyorsun. Fiyat dr una göre değişiyor docentse doktorun 340 tl.ben ilk 21. Gün ultrasonuna gittim bi daha gitmedim.sen istanbuldasin secenegin de çok bence dogum yapmayi planladigin hastaneyi belirle orada kontrollere git mumkunse perinatalog olan bi dr bul bence memorial de iyi ama çok pahali yazdiklari ilaci bile alamıyorsun tekrar yazdirmadan ayrica gebe muayneleri belli gunlerde ve saat 4 ten sonra.dogum da kimbilir kac tl sgk gecmedigi için maddi olarak zorlar yani canımfintoz44@ canım muayene ne kadar memorialde birde bilenler ilk kontrolde neler oluyor tahlil istiyolar mı
Son duydugumda 12bindi sadece normal dogum canim gerisini dusunemiyorum bileilk kontrol dedikleri 21.gun ultrasonu canim bebegi ve kalp atisini görüyorsun. Fiyat dr una göre değişiyor docentse doktorun 340 tl.ben ilk 21. Gün ultrasonuna gittim bi daha gitmedim.sen istanbuldasin secenegin de çok bence dogum yapmayi planladigin hastaneyi belirle orada kontrollere git mumkunse perinatalog olan bi dr bul bence memorial de iyi ama çok pahali yazdiklari ilaci bile alamıyorsun tekrar yazdirmadan ayrica gebe muayneleri belli gunlerde ve saat 4 ten sonra.dogum da kimbilir kac tl sgk gecmedigi için maddi olarak zorlar yani canım
masallah çok ucuzmusSon duydugumda 12bindi sadece normal dogum canim gerisini dusunemiyorum bile
ben yaptim lekelenmem vardi 3 saatlik yolculuk yaptim sabah kırmızı oldu lekelenmem 28 gün iğne yedim.bi daha kirmizi olmadi ama uzun sure çamur gibi geldi akintim.her akintida kostum ne geldi diye baktim.bence bir hafta daha sabret gelmezse lekelenme kesilirse çık yola otobüs rahat olmuyor çünküCevaplariniz icin cok sagolun arkadaslar bisey daha yolculuk yaptiniz mi bu donemlerde memorial bana yapabilirsin dedi bugun muayene oldugum doktorda onermiyorum dedi esim izin vermiyor o oyle dedigi icin 3 saatlik yol otobusle godicem cokmu tehlikeli
Muayene ücreti 285 tl ama sanırım artmış 300 tl demişlerdi bana telefonda kese ve kalp atışı için gideceksin o zaman verir istenen tahlilleri orda yapmana gerek yok aile hekimine veya devlet hastanesinde yapabilirsin
ilk kontrol dedikleri 21.gun ultrasonu canim bebegi ve kalp atisini görüyorsun. Fiyat dr una göre değişiyor docentse doktorun 340 tl.ben ilk 21. Gün ultrasonuna gittim bi daha gitmedim.sen istanbuldasin secenegin de çok bence dogum yapmayi planladigin hastaneyi belirle orada kontrollere git mumkunse perinatalog olan bi dr bul bence memorial de iyi ama çok pahali yazdiklari ilaci bile alamıyorsun tekrar yazdirmadan ayrica gebe muayneleri belli gunlerde ve saat 4 ten sonra.dogum da kimbilir kac tl sgk gecmedigi için maddi olarak zorlar yani canım
CANIM ÇOK SAĞOL İNŞALLAH SAĞLIKLA SIHHATLE DEVAMINI GETİRİR RABBİM HAYIRLISI İLE DARISI SENİN HEPİMİZİN TÜM İSTEYENLERE İNŞALLAH HAYIRLI İLE . CANIM EVET OHSS OLDUĞUM İÇİN DONDURULDU ERTELENDİ TRANSFER SONRAKİ AY YAPILDI HERŞEYDE BİR HAYIR VAR DEMEKKİ CANIM AMA ÇOK KÖTÜ ATLATMADIM ŞÜKÜR KARINDA ŞİŞLİK HAZIMSIZLIK 1 HAFTA KADAR YAŞADIM AMA BOL SU İÇTİM ÇOK ŞÜKÜR GEÇTİ
Yok canim isini aksatacak kadar olmuyor olanlar var tabi ama onlar hastanede ve konturol altina aliniyo bende oldum adetle beraber o sislik gazimsizlik hepsi gidiyoAyy iyi bari canim cok sevindim.. bu hazimsizlik sislik nasil oluyo yani o halde işe gidilemez dimi? Iyi dileklerin icin cok sagol tatlim
Canm merhaba oncelikle hayrli olsun tedavin bende memorylda yaptrdim ilk denememde hamileym suan rahim filmi icin bakirkoy radyomar da cektrdim 400 liraydi ve acisizdiMerhaba herkese, biz de tüp bebek için araştırmaya başladık. İki yer var aklımda şişli memorial ve bağcılar medipol. Bugun medipolden mustafa beye rand almak istedim ama 4 aralıka verdiler ilk muayene olcağı için. Çok yoğunlarmış. Sonra memorialdan emre beye aldık ve gittik bugun..emre bey doktor olarak içimize sindi aslında..hastanede güzel gözükğyor..yorumlarda hep iyi..sanırım bırda başloycaz bizde tedaviye..bende rahim filmi ve ahm istedi..bizde problem eşimde olduğu için ondanda sperm testi genetik testi istedi..şimdi bunları araştırıp yaptırıcaz..dr emre turgutu tanıyan bilen var mı? Hastaneden memnunsunuz değil mi? Bizde aslında devlet destekli başlamak istiyorduk ama burasıda içimize sindi..inşallah iyi gider herşey. Sizden rahim filmi çektiren var mı nerde ne kadara yaptırmıştınız?
Şimdiden saolun.. Bilgilerinize ihtiyacım var
Merhaba herkese, biz de tüp bebek için araştırmaya başladık. İki yer var aklımda şişli memorial ve bağcılar medipol. Bugun medipolden mustafa beye rand almak istedim ama 4 aralıka verdiler ilk muayene olcağı için. Çok yoğunlarmış. Sonra memorialdan emre beye aldık ve gittik bugun..emre bey doktor olarak içimize sindi aslında..hastanede güzel gözükğyor..yorumlarda hep iyi..sanırım bırda başloycaz bizde tedaviye..bende rahim filmi ve ahm istedi..bizde problem eşimde olduğu için ondanda sperm testi genetik testi istedi..şimdi bunları araştırıp yaptırıcaz..dr emre turgutu tanıyan bilen var mı? Hastaneden memnunsunuz değil mi? Bizde aslında devlet destekli başlamak istiyorduk ama burasıda içimize sindi..inşallah iyi gider herşey. Sizden rahim filmi çektiren var mı nerde ne kadara yaptırmıştınız?
Şimdiden saolun.. Bilgilerinize ihtiyacım var
Merhaba, benim takiplerimi de Emre Bey yaptı. Biz gayet memnun kaldık hem ilgili hem de istediğimiz Zaman ulaşabiliyoruz. Zaten Memorial ekip olarak çalışan bir hastane. Kesinlikle tavsiye ederim. Tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
Teşekkür ederim inşalah iyi geçer..senin nedir durumun şuan..sonuçlandı mı tedaviniz?
Bir de şunu merak ediyorum..hamile kaldıktan sonra takibi yine burası mı yapıyor.. Nasıl oluyor sonraki süreç
Maalesef sonuç olumsuz ama tedavim iyi geçti. 20 tane yumurta toplantı 15 tanesi olgunmuş 15 i döllendi. 1. Kalite 5.gün embriyosu tek transfer yapıldı yedi tane de donduruldu. Demekki zamanı değilmiş çünkü herşey çok güzel gitmişti.Emre bey ile sonuçtanta sonrada görüştük baya ilgili bir doktor. Kasım Ayında dondurulmuş transfere başlayabilceğimizi söyledi ama ben hazır hissedersem öyle başlayacağım. Pisikolojik destek almak istiyorum ilk önce yarın psikologla görüşmem var ondan sonra karar vereceğim .
Hamile kaldıktan sonra istersen yine oraya devam edebiliyorsun istersen kendi istediğin yere de gidebiliyorsun. O sizin tercihinize kalmış.
Olaun ikinciainde olur inşallaah..hiç kendini üzme bence..bu dönemlerde moral de çok önemli..hepimiz için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?